Captn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Myprotein εγγυηση απο οτι φαινεται ολες οι Bulk ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Myprotein εγγυηση απο οτι φαινεται Πέρα από την πλάκα. Το είχα ποστάρει και παλιότερα αν και δεν ξέρω πόσοι το είχαν κοιτάξει. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GK7YClXUNOPMCGk51Ha9FIdHEWQ0as1lpfKE0pRKWBE/edit#gid=0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σε τι ακριβώς ? στο τι φταίει και ξεφούσκωσε το δεξι σου μπράτσο η στο γιατί δεν μπορείς να κάνεις πάνω από 2 έλξεις ? στο οτι θελω να φτιαξω τα μπρατσα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Jason, δες στο YouTube βίντεο με push up progressions και ξεκινά απο το πρώτο βήμα, wall push-ups. Παρτο αργά και σύντομα θα δεις τα μπράτσα σου να φουσκώνουν. Και τα μπράτσα, και τα στήθη και οι ώμοι. Vaggeli, με τοςο λίγο χρόνο που διαθέτεις θα σου πρότεινα το εξής προγραμμα. Α, 5 λεπτά κάμψεις. Θα κανεις 3, 10 δευτερα διάλειμμα, ξανά 3, ξανά 10 δευτερα διάλειμμα, κ.ο.κ. Οι κάμψεις θα ειναι αργές, σε μοτίβο 1-1-1, δηλαδή 1 δευτερόλεπτο να κατέβεις, ενα δευτερόλεπτο παύση οταν θα εισαι χαμηλά, ενα να ανέβεις. Σε 5 λεπτά θα κανεις 45 καμψεις. Καλό νούμερο. 2 λεπτά διάλειμμα. Β, το ίδιο προγραμμα με βαθιά καθίσματα. 3 φορες τη βδομάδα. Ειναι το μέγιστο που μπορείς να πάρεις με 10 λεπτά γυμναστικής. Με αυτές τις δυο ασκησεις γυμναζεις όλο το σώμα, πλην της πλάτης. Αν μπορείς, βάλε και μερικά pull ups κι εισαι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 το θεμα ειναι οτι δεν αντεχουν τα χερια μου Γιάννη το ίδιο να κάνω καμψεις στο τοίχο και άλλο στο πάτωμα έχει κάποια διαφορά τα αποτελέσματα θα είναι ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οι καμψεις στον τοίχο ειναι πολύ εύκολες και θα σε δυναμώσουν ικανοποιητικά τα χέρια και τους ώμους ωςτε να πας σταδιακά σε πιο απαιτητικές μορφές. Δώσε βαρύτητα στην τεχνική. Οι πιο πολλοί κάνουν το λάθος να ανοίγουν τους αγκώνες στο πλάι ενώ το σωστό ειναι να μένουν σταθερά διπλα στο σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ειμαι σε περιοδο γραμμωσης. Σκεφτομαι να παρω για πρωτη φορα BCAA - για πριν την αεροβική και πριν/κατά την διάρκεια των βαρών. Ποια μου προτεινεται να παρω? Επειδη εχω καπως κολλησει σκεφτομαι να παρω και ενα Θερμογεννητικό για ενέργεια και να μου δωσει ένα επιπλέον boost στον μεταβολισμό. Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το alphamine. Δεν το βλεπω ομως διαθεσιμο στην Ελληνικη αγορα. Ποια η γνωμη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Για bcca το aminolast ειναι εξαιρετικο. Αν θες κατι πιο οικονομικο καλα λογια εχω ακο ακουσει γι αυτα της bsn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Που μπορεί να βρει κανείς, ανθεκτικές κάλτσες μέχρι το γόνατο για Deadlifts? Στην Αθήνα , όχι νότια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το aminolast το παρήγγειλα. Για θερμογεννητικο ; από το myprotein κάτι αξιόλογο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μια αλλη απορια... Το πρωι whey + βρωμη + ω369 (καψουλες) + πολυβιταμινη Μετα την προπονηση (βαρη 1 ωρα + 45 λεπτα διαδρομο) whey + δεξτροζη Λεω να κοψω το νιτρικο (Rush Enraged Stacker2) που επαιρνα πριν την προπονηση (μου εδινε ομως πολυ ενεργεια κ αντοχη) καθως να κοψω κ την κρεατινη που επαιρνα μετα την προπονηση. Ποτε να παιρνω το Bcca και ποτε το θερμογεννητικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλημέρα/καλησπέρα στη fitness community. Με ενδιαφέρει το θέμα της αποδοτικότητας στη γυμναστική και συγκεκριμένα να βρω ένα (αρκετά) σύντομο πρόγραμμα ασκήσεων με όσο γίνεται καλύτερο (και ολοκληρωμένο) αποτέλεσμα. Δε με ενδιαφέρει να γίνω τούμπανο, περισσότερο να έχω ένα υγιές σώμα με καλύτερες αντοχές. Κάνω κάποιες βασικές ασκήσεις με βαράκια τελευταία για το πάνω σώμα... αλλά ενδεχομένως κάτι σα το παρακάτω πχ να ήταν πιο αποδοτικό και πιο ολοκληρωμένο; Γενικά προτάσεις... Kαλες ασκησούλες αλλα μονο 7 λεπτά είναι λίγο. Πάντως στις κάμψεις μπορεις να ανοίξεις τα χέρια οποτε είναι λογικο και οι ώμοι να ξεφυγουν από το σώμα. Στα DIPS παιζει ο κανονας της ορθης γωνιας και σε ασκήσεις με αλτηράκια θα πρέπει να μη χαλάς την ορθη γωνια δειχνει ωραιες ασκησεις που μπορεις να κανεις με το βάρος του σώματος αλλα αμα προσθέσεις ένα 10λεπτο ζέσταμα σε χαλαρο τρέξιμο στην αρχη και έλξεις σε μονοζυγο το φτάνεις το μισάωρο. Χωρις τα διαλείμματα εγω που κανω τέτοιες ασκησεις χωρις να υπολογισω τα breaks κανω καθαρη προπονηση 40-45 λεπτά. Μονο 20 κάμψεις? τι να σου κάνουν. Κάθε φορά παιρνω 100. 10 επαναλήψεις των 10 σετ ή 20 επαναλήψεις των 5 σετ απλα επειδή είναι καλο να τις κάνεις αργα καλυτερα να βαζεις λιγοτερες επαναλήψεις σε κάθε σετ ώστε να κανεις την άσκηση σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οι καμψεις στον τοίχο ειναι πολύ εύκολες και θα σε δυναμώσουν ικανοποιητικά τα χέρια και τους ώμους ωςτε να πας σταδιακά σε πιο απαιτητικές μορφές. Δώσε βαρύτητα στην τεχνική. Οι πιο πολλοί κάνουν το λάθος να ανοίγουν τους αγκώνες στο πλάι ενώ το σωστό ειναι να μένουν σταθερά διπλα στο σώμα. Επειδή θέλω να χάσω κάποια κιλά και πηγαίνω για τρέξιμο μπορώ να φτιάξω τα μπράτσα η πρέπει να κάνω ένα από τα δύο? Γιατί για τον τοίχο να το αντικαταστησω με τα σκαλιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 jason97 κάνε βαρύ για να δεις γρήγορα αποτελέσματα ,με τρέξιμο δεν βάζεις μυϊκά κιλά ούτε με απλές κάμψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Επειδή θέλω να χάσω κάποια κιλά και πηγαίνω για τρέξιμο μπορώ να φτιάξω τα μπράτσα η πρέπει να κάνω ένα από τα δύο? Γιατί για τον τοίχο να το αντικαταστησω με τα σκαλιά? Δεν θα τα φτιάξεις τα μπράτσα σε ένα σαββατοκυριακο. Ξέχνα το αυτό βγαλτο από το μυαλο σου. Θέλεις 2-5 χρονια σοβαρης γυμναστικής για να δεις αποτελέσματα αληθινα και όχι ψευτικα χρησιμοποιώντας σκευάσματα και φαρμακα. Και να μην σε ενδιαφέρει η εικονα τοσο στην αρχή οσο το αποτέλεσμα. Εκτος και αν θελεις να πάς για μποντι μπίλντερ που εμενα δεν μ αρεσει ουτε η νοοτροπια τους ουτε το αποτέλεσμα που έχουν φτιαξει. Γενικα δεν μ αρεσει η νοοτροπια να παιρνεις φάρμακα και να μετράς τις μπουκιές που τρως. Κανε τη γυμναστική σου μάθε οπωσδήποτε μια πολεμική τέχνη και φάε υγιεινα απλα μην σου γινει ψυχωση. H γυμναστικη είναι τροπος ζωής και καθημερινοτητα. Τα σκευάσματα με γυμναστικη απλα ενος χρονου δεν θα σου δώσουν δυναμη απλα μια εικονα. Νταξ η εικονα είναι μεν σημαντικη για να ψησεις καμια πιτσιρικα που εχει αναλογες αποψεις και νοοτροπια αλλα αμα τυχει περιστατικο και πρέπει να μπεις μη περιμενεις να φανει δυναμη. Μη ρεζιλευτείς ενώ εισαι τετράγωνος είναι χειροτερο αυτό από το να χεις κοιλιτσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις