Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δείχνει τεράστιος αλλά δεν ειναι , 90 - 30 - 25 κιλά ειναι ! Αν ήσουν Αθήνα εννοείται πως θα είχες ανοιχτή πρόσκληση να παίξουμε λίγο και εσυ και ο τζον και ο παπι ! ο τελευταίος λίγο ήρεμα όμως, μην μας σακατέψει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Άμα πάρει πιο πολλά λαικ ο σάκος από εμένα θα εκνευρίστω να ξέρετε! Χαχαχχαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δείχνει τεράστιος αλλά δεν ειναι , 90 - 30 - 25 κιλά ειναι ! Αν ήσουν Αθήνα εννοείται πως θα είχες ανοιχτή πρόσκληση να παίξουμε λίγο και εσυ και ο τζον και ο παπι ! ο τελευταίος λίγο ήρεμα όμως, μην μας σακατέψει για cardio είναι αυτός για σένα ρε εκτός αν έχει κάποιον να στον κρατάει. στην πρώτη φώτο φαινόταν για 1μ αλλά στις άλλες κρεμασμένος ξεγελούσε. εγώ έχω τον δικό μου στην Ελλάδα που είναι 1.80 και έχω να τον ακουμπήσω 2 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Βγήκαν σχετικά εύκολα τα 80χλμ. Περίμενα ότι θα δυσκολευόμουν περισσότερο λόγω του ότι δεν είμαι σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά από ότι φάνηκε οι μύες όντως έχουν "μνήμη". Μόνη πραγματική δυσκολία ήταν οι καιρικές συνθήκες. Ξεκινήσαμε με ομίχλη (80% υγρασία) και σε κάποια φάση φτάσαμε να ποδηλατούμε υπό 37 βαθμών Κελσίου (billomnia λυποθύμησες?). Γεύμα μετά τη διαδρομή: ένα burger, ένα hotdog κι ένα τεράστιο donut (sorry, στο τελευταίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ!!!). Στοιχεία για τη διαδρομή, αργότερα. Εντάξει, 37;! Αρχηγός είσαι ρε Γιώργο!!! Εγώ σήμερα βγήκα για 40χλμ και κάποια στιγμή έπιασε 23 βαθμούς και άρχισα να ζορίζομαι.. Μετά από το ποδήλατο δεν μπορώ να φάω τόση σαβούρα σε φαγητό. Νιώθω τύψεις. Έγραψα τα άκυρα και ξέχασα τα σοβαρά. Συγχαρητήρια για την διαδρομή! 80 είναι πολλά αν έχεις καιρό. Πάντα όρθιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Θέλω κι εγώ σάκο! Ένας φίλος μου (gym buddy) ασχολείται πολύ με πολεμικές τέχνες. Μου μαθαίνει τώρα να βαράω μπουνιές. Έχει αυτά που φοράς στα χέρια που έχουν μία επιφάνεια και βρίσκει ωραίες κινησούλες και κάνουμε έτσι για cardio. Αυτός είναι λες και παίζεις στο playstation street-fighter, εγώ σαν κότα Ωραίο cardio. Πάνω απ'όλα όμως καταλαβαίνεις πως όση δύναμη και να έχεις, αν δεν έχεις στόχο, ταχύτητα και ισορροπία άχρηστη είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πωπω σκατευτικα ο μαλακας. Εκεί που ξεβιδωνα το βαράκι, μου πέφτει το παξιμάδι με σωστή γωνιά ακριβώς πάνω στο εξέχων κοκαλακι του αστραγάλου. Χθες δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Αυτά είναι, πήγα να σπασω το πόδι μου με μία μαλακιά που ζυγίζει 100γραμμαρια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλι !http://www.kathimerini.gr/862387/article/epikairothta/kosmos/pe8ane-o-8rylikos-pygmaxos-moxament-ali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εχω μια ερωτηση, και νομιζω την ειχα κανει παλαιοτερα αλλα δε θυμαμαι τι μου ειπατε. Ειναι καλη ιδεα να τρωω τα ιδια (ιδιο πρωινο, μεσημεριανο, βραδυνο και σνακ) καθε μερα για μια βδομαδα και μετα να αλλαζω 2-3 πραγματα για την επομενη βδομαδα; νομιζω θα μου ειναι πιο ευκολο να κανω διαιτα ετσι απο το να πρεπει να προσεχω το τρωω και ποσες θερμιδες εχει κατι που τρωω. Να ξερω δηλαδη οτι καθε μερα τρωω χ θερμιδες και ας ειναι το ιδιο (που δε με πειραζει). Αλλη μια ερωτηση: το χειροτερο μου σημειο ειαι η κοιλια, το σωμα μου παιρνει βαρος σχετικα ευκολα αλλα κανει και μυς σχετικα ευκολα. Εχω διαβασει οτι πρεπει να μειωσω τα carbs. Αν τα macros μου ειναι 20 40 40 % ειμαι σε καλο δρομο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αν έχεις κάμποσο λίπος στην κοιλίτσα μάλλον είσαι 20%+ http://ketogains.com/wp-content/uploads/2015/09/BF-Male.jpg Απλά κόψε τις σαβουρίτσες,επεξεργασμένα carbs,liquid calories και μετρίασε τα γλυκάκια. Easy guide to 12%-15% bf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το καλύτερο που μπορείς να κανεις απο άποψη ελέγχου θερμίδων και μακροσυστατικων ειναι να τρως τα ίδια κάθε μέρα. Εγω το μόνο που αλλάζω ειναι το μεσημεριανό, κι αυτό γιατί μαγειρεύω για όλη την οικογένεια. Βρες αυτά που σου αρέσουν και μείνε μαζί τους. Αν θες να βάλεις μυς και όσο το δυνατόν λιγότερο λίπος, πρέπει να αυξάνεις το βάρος του σώματος σου αργά. Αν δεν εισαι αρχάριος, μιλάμε για όχι πάνω απο μισό κιλό το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν ειπα κοιλιτσα, ειπα κοιλια! Σαν του τυπου στο 30% στη φωτο ειμαι, με τη διαφορα οτι δε φενομαι τοσο "μαλακος", στηθος μπρατσα και πλατη εχω πιο μυοδη. Εκανα γυμναστικη παλια και ειχα ενα σχετικα ωραιο σωμα, αλλα κοιλιτσα τοτε ειχα (και κοιλια τωρα) γιατι δε προσεχα ποτε τη διατροφη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγω αν και "δεν ειμαι αθλητης" © φευγω αυριο τριημερο για Κεφαλλονια . Θα κανουμε μια καταδυση σε ενα υποβρυχιο του Β' Παγκοσμιου τον Περσεα στα -52m και μια σπηλια . Μου σπαει βεβαια το προγραμμα της προπονησης τωρα που ειμαι σε full προετοιμασια αλλα δεν γινοταν να το χασω ειναι σπανιες και δυσκολες βουτιες . θα αναπληρωσω τις χαμενες προπονησεις οταν θα γυρισω γιατι εκει δεν μπορω να παω gym απαγορευται λογω των καταδυσεων πρεπει να εχει περασει κανα 12ωρο τουλαχιστον απο την τελευταια . το γυμναστηριο μπορει να περιμενει ειναι μονιμα εκει.μια καλη καταδυση ειναι δυσκολο να βρεθει.go for it και του χρονου σου ευχομαι trimix καταδυσεις. Με πιανει ριγος ναι γιατι ειναι σαν time machine βλεπεις πραγματα που τα εχουν δει απο κοντα πολυ λιγοι . Αλλα εκει που ανατριχιαζει η σπονδυλικη μου στηλη ειναι στο cave diving ειναι αποκοσμα μερη δεν μοιαζουν καν γηινα ,στην ουσια μεταφερεσαι χιλιαδες χρονια πισω στον χρονο πριν πλυμμυρισουν η'καταρευσουν . και του χρονου επισης σπηλαιολογια να κλεισεις τον κυκλο. και μια φωτογραφια αφιερωμενη στον foti 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει με 2 λόγια πως χάνεται το λίπος γρήγορα, πχ. κετονική δίαιτα; Υπάρχει κανείς από εδώ μέσα που όντως να ζυγίζει την μερίδα φαγητού στο σπίτι και να μετράει θερμίδες προτού καταναλώσει; Είμαι γύρω στο 35% λίπος, 1.75, 110 κιλά και θέλω να πέσω στο 12% λίπος στα 65-70 κιλά. Ήμουν fitness που έγινα chubby και ευτυχώς σώζεται ακόμα η κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να κρεμάσει το δέρμα μου. Έχετε ακούσει τίποτα για τα χάπια dnp; Διαβάζω ότι είναι ο πιο δυνατός λιποδιαλύτης που υπάρχει αλλά είναι απαγορευμένος γιατί έχουν προκληθεί πολλοί θανάτοι λόγω υπερδοσολογίας. Επίσης ποια είναι η γνώμη σας για πχ. το reddit ή το bodybuilding.gr; Ποιο είναι το πιο αξιόπιστο και με τον περισσότερο κόσμο για να ζητάς τέτοιου είδους συμβουλές και να τους ενημερώνεις τακτικά σχετικά με την πρόοδό σου; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 και μια φωτογραφια αφιερωμενη στον foti Εντάξει ανατρίχιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 γεια σας παιδια τη προγραμμα μου προτεινετε για να παρω ογκο στα χερια και να φτιαξω πλατες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις