revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι θέλει να σου πουλήσει και πόσο ? μη μου πεις "Αμερικάνικα, δυνατά" που δεν έχουν label lmao τι θυμήθηκα .. Syntrax με το ζόρι. Ακριβότερα από αυτά της myprotein. Λες και άμα ήθελα δεν πήγαινα μόνος να πάρω. 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμενα παντως το φυστικοβουτυρο δεν μου αρεσει ,τα φιστικια ναι .Ειναι και τερμα θερμιδογονο .Αν ειναι να φας φαε ενα βαζο νουτελα ξερω εγω . 4
snow22 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Από αυτά τα περίεργα cheesecake φρούτα του δάσους έχει δοκιμάσει κανείς από MP? Νίκο πόσα λεφτά σου βγήκαν ? Εγώ θυμάμαι είχα πάρει 6 κιλά 60 ευρώ
Vapir Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Από αυτά τα περίεργα cheesecake φρούτα του δάσους έχει δοκιμάσει κανείς από MP? Νίκο πόσα λεφτά σου βγήκαν ? Εγώ θυμάμαι είχα πάρει 6 κιλά 60 ευρώ 108? τα 10kg με μεταφορικά μαζί 110κάτι ? σημασία έχει πως γλυτώνω 250 euro το 4μηνο κ γαμάει σε γεύση
Demetra_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμενα παντως το φυστικοβουτυρο δεν μου αρεσει ,τα φιστικια ναι .Ειναι και τερμα θερμιδογονο .Αν ειναι να φας φαε ενα βαζο νουτελα ξερω εγω . συγκρίνεις τα λιπαρά από τα ξηροκάρπια με τα σάκχαρα από τη νουτέλα και όλα τα καλούδια της ;
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 συγκρίνεις τα λιπαρά από τα ξηροκάρπια με τα σάκχαρα από τη νουτέλα και όλα τα καλούδια της ; Ναι. 1
Votritis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ^Πως την παίρνεις? την καπνίζεις?(έλα πες την αλήθεια δεν περίμενες οτι κάποιος θα πει αυτη την εξυπνάδα?) 2
Demetra_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ^Πως την παίρνεις? την καπνίζεις?(έλα πες την αλήθεια δεν περίμενες οτι κάποιος θα πει αυτη την εξυπνάδα?) http://www.bio-logos.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/prote%CE%90nh-kannabh%CF%82-2/ αλλά πανάκριβη, την πίνω σε ιδιαίτερες γυμναστηριακές συγκυρίες
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 συγκρίνεις τα λιπαρά από τα ξηροκάρπια με τα σάκχαρα από τη νουτέλα και όλα τα καλούδια της ; Προφανώς,γιατί κανείς δεν θα φάει 1 κουταλιά οπότε θα καταλήξεις να σαβουριάζεις....ειδικά όταν έχεις συσκευασία του 1 κιλού. Οπότε την κάνεις που την κάνεις την μ@λακία. Κάντην σωστά με νουτέλα ή τουλάχιστον οτιδήποτε πιο γευστικό από φυστικοβούτυρο. 1
Votritis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Tον χειμώνα έπαιρνα δυο φετες ψωμι ,εβαζα στην μια μερεντα στην άλλη φυστικοβουτυρο και τις ένωνα ,γευση πολυ κοντα στην σνικερς !
Demetra_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Προφανώς,γιατί κανείς δεν θα φάει 1 κουταλιά οπότε θα καταλήξεις να σαβουριάζεις....ειδικά όταν έχεις συσκευασία του 1 κιλού. Οπότε την κάνεις που την κάνεις την μ@λακία. Κάντην σωστά με νουτέλα ή τουλάχιστον οτιδήποτε πιο γευστικό από φυστικοβούτυρο. για φυτικά λιπαρά την προτιμάν σε καθαρές διατροφές... δεν είναι τυχαίο που κυκλοφορούν από επώνυμες εταιρίες κιβώτια με πρωτεινικό φυστικοβούτυρο. μαλακία για σένα, για άλλον είναι μαλακία η νουτέλα, γούστα είναι αυτά. αλλά το αναμεταξύ τους πιο "υγιεινό" είναι οφθαλμοφανές
snow22 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ παίρνω αυτή ενδοπροπονητικά διαφωνώ. Λες να καπνιζεται αυτό!?^Πως την παίρνεις? την καπνίζεις?(έλα πες την αλήθεια δεν περίμενες οτι κάποιος θα πει αυτη την εξυπνάδα?)Ειλικρινά δεν είχα δει το σχόλιο σου Pre workout από MP πήρε κανείς ? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από kostas.mouts4
kraken92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν είναι το φυστικοβουτυρο του εμπορίου και έχει αρκετά καλά στοιχεία μέσα. Τώρα από θέμα γεύσης είναι πολύ υποκειμενικό. Ανάλογα τι προτιμάει ο καθένας. Εγώ από τότε που δοκιμασα ξέχασα τι είναι μερεντα, nutella... Όχι πως δεν με τρελαίνει η μερεντα αλλά προτιμώ φυστικοβούτυρο. Ενδεικτικά μία φώτο με τα στοιχεία του φυστικοβουτυρου από myprotein. 1
Captn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το φυστικοβουτηρο απο μπ που ειχα δοκιμασει παλια ηταν αρκετα καλο,χωρις προσθετα γευσεις ή τρανς λιπαρα,γι αυτο ηταν και παχυρευστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις