kraken92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το μόνο εύκολο είναι να μένεις αδιάφορος σε όλες τις μαλακίες που γίνονται γύρω μας. Το να υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν (με σωστό η λάθος τρόπο,δεν έχει σημασία) αν μη τι άλλο ειναι ελπιδοφόρο Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια όμως που μας διαχωρίζει ως όντα με νοημοσύνη και είναι το bold. Αντιλαμβάνεσαι οτι γίνεται κάτι λάθος και θες να το διορθώσεις; Πίστεψε με υπάρχουν πολλοί τρόποι να το διαχειριστείς, και αυτό μας κάνει μοναδικούς, ο τρόπος που μπορούμε με βάση πάντα τη λογική και λιγότερο το συναίσθημα να χειριστούμε καταστάσεις. Για μένα αυτό που διάβασα ήταν λάθος και δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεται bonus σε τέτοιες συμπεριφορές. Το θέμα άμυνας που θίχτηκε απλά ασχολίαστο. Για έναν άνθρωπο που δεν ψάχνει τσαμπουκά, όταν θέλει να επέμβει σε κάποια κατάσταση πάει το λέει με καλό τρόπο και μετά πράττει με βάση τη λογική (στη συγκεκριμένη περίπτωση παίρνει την τροχαία). Οτι χτύπησες άνθρωπο για μένα λέει πολλά αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι συμφώνησαν πολλοί μαζί σου. Τέλος να ευχαριστείς το θεό, που δεν ήσουν εσυ αυτός κάτω στα αίματα και δεν είσαι τώρα σε κάποιο νοσοκομείο ανήμπορος να μας γράψεις την προσωπική σου εμπειρία. Μη το πάρεις στραβά, ούτε εγωιστικά αυτό που σου λέω, λέω τη γνώμη μου και δεν θα επεκταθώ άλλο. Απλά τροφή για σκέψη. Η βία θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα στη λίστα των εναλλακτικών όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, όχι για ψιλοπήδημα λέγοντας οτι βρεθήκαμε σε άμυνα. Τέλος, το οτι τον ξέρετε αρκετό καιρό και το 99.9% αυτών που λέει είναι σωστά δεν σημαίνει οτι στο 0.1% λάθος θα κάνετε μόκο και δεν θα αντιδράσετε. Φιλικά, Καλό βράδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ακου κάτι συνοπτικά Σενάριο πρώτο .. βλέπεις την δολοφονική συμπεριφορά, το προσπερνάς πας στην δουλειά σου , πέφτει ο νέος με την μηχανή πάνω στο φορτηγό και σκοτώνεται , εσυ μπορεί να κοιμηθείς ήσυχος για μένα δεν είσαι άνθρωπος εισαι κατι άλλο! Σενάριο δεύτερο βλέπεις την δολοφονική συμπεριφορά, πας να προστατεύσεις τον συνάνθρωπο σου επειδη ενδιαφέρεσαι και δεν είσαι ζώο και ο άλλος σου κάνει επίθεση (μου επιτέθηκε να με χτυπήσει) εσύ κάτσε φατες και ζήτα του και συγνώμη , εγώ ξέρω να υπερασπίσω τον εαυτο μου και γι αυτο ευχαριστώ τον θεο που δεν ειμαι και δαρμένος και γ@@#$ όπως εσυ ίσως και μην το πάρεις προσωπικά αυτό, την γνώμη μου λέω .. Επίσης από εδω και στο εξής θα το σκεφτεί πολύ να παρκάρει αριστερά χωρίς κώνο σε στροφή ... αυτό για μένα ειναι το μεγαλύτερο καλό που έκανα! καληνύχτα , καλόν ύπνο να εχεις και σημερα και γενικότερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και η political correct νοοτροπία είναι ο μαρκαδόρος Και τέρμα το off topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ακου κατι συνοπτικά σενάριο πρώτο .. βλεπεις την δολοφονική συμπεριφορα, το προσπερνάς πας στην δουλειά σου , πέφτει ο νεος με την Μημανη πανω στο φορτηγό και σκοτώνεται , εσυ μπορει να κοιμηθείς ησυχος για μένα δεν εισαι άνθρωπος εισαι κατι άλλο ! σενάριο δευτερο βλεπεις την δολοφονικη συμπεριφορα, πας να προστατεύσεις τον συνάνθρωπο σου γιατο ενδιαφέρεσαι και δεν εισαι ζώο και ο αλλος σου κανει επίθεση (μου επιτηθικε να με χτυπησει)! εσυ κατσε φατες και ζητα του και συγνώμη , εγω ξέρω να υπερασπισω τον εαυτο μου επισης θα το σκεφτει απο και στο εξης να παρκάρει αριστερά χωρις κωνο σε στροφη ... αυτο για μενα ειναι το μεγαλύτερο καλο ! καληνυχτα και απο μας, καλον υπνο και σημερα και γενικοτερα Συγκεκριμένα, σενάριο πρώτο: τον βλέπεις, του μιλάς, βλέπεις οτι είναι τσαμπουκάς και τον ξαπλώνεις στο πάτωμα, φεύγεις με ελαφρά πηδηματάκια για να μη φας αυτόφωρο. Στο σενάριο αυτό για πες μου λίγο το φορτηγό εξαφανίστηκε με κάποιο μαγικό τρόπο και γλύτωσε κάποιο αθώο παλικάρι απο βέβαιο θάνατο; Να σου πω εγω ; όχι Εναλλακτική στο πρώτο σενάριο; Παίρνεις τροχαία τον διώχνει και αν θες τόσο πολύ το καλό των συνανθρώπων σου είσαι κάθε μέρα στο συγκεκριμένο σημείο πού ξεφορτώνει και του κάνεις καταγγελία. Σενάριο δεύτερο: Το γεγονός να ήσουν και εσύ τσαμπουκάς στη προσπάθεια να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου το σκέφτηκες; Επίσης αν είναι έτσι όπως τα λες, ο τύπος όρμηξε στα καλά τα καθούμενα να σε χτυπήσει ενώ εσυ του μίλησες πολύ ευγενικά τότε έχεις την εντύπωση οτι σ'αυτόν τον άνθρωπο εσύ πέρασες κάποιο μήνυμα; Ο άνθρωπος που επιτίθεται στα καλά καθούμενα έχει κάποιο είδος ψυχικής διαταραχής, και αν θεωρείς οτι μπορείς να περάσεις μηνύματα σ'έναν τέτοιο άνθρωπο είσαι βαθιά νυχτωμένος. Εκτός και αν τώρα τελευταία στους τρελούς σταμάτησαν τα φάρμακα και δίνουν κλοτσίδια. ΥΓ. Το "καληνυχτα και απο μας, καλον υπνο και σημερα και γενικοτερα", το προσπερνάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Φίλε μου εγώ πήγα να του μιλήσω η για να βάλει κώνους η για να πάρω την αστυνομία επιτόπου αν δεν βάλει ! αυτός μου επιτέθηκε να με χτυπήσει δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ! και για να τελειώνουμε ξέρεις κατι ? ενώ είμαι ο πιο ειρηνοποιός άνθρωπος του κόσμου , ενώ αποφεύγω τις φασαρίες οπως ο διάολος το λιβάνι , υπάρχουν μερικοί που μονο με ενα χεράκι ξύλο καταλαβαίνουν .. ούτε με αστυνομίες ούτε με τίποτα ! άντε καληνύχτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Φίλε μου εγώ πήγα να του μιλήσω η για να βάλει κώνους η για να πάρω την αστυνομία επιτόπου αν δεν βάλει ! αυτός μου επιτέθηκε να με χτυπήσει δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ! και για να τελειώνουμε ξέρεις κατι ? ενώ είμαι ο πιο ειρηνοποιός άνθρωπος του κόσμου , ενώ αποφεύγω τις φασαρίες οπως ο διάολος το λιβάνι , υπάρχουν μερικοί που μονο με ενα χεράκι ξύλο καταλαβαίνουν .. ούτε με αστυνομίες ούτε με τίποτα ! άντε καληνύχτα Αυτο ισχυει Γενικα δεν ειχαν αδικο που λεγαν "οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 που λέτε ξύπνησα με τα κοκόρια , έφαγα μια μπανάνα (ο μόνος carb για σήμερα εκτός απο τις σαλάτες) και 2 scoop whey κ είμαι έτοιμος πάω για προπόνηση τώρα να δω αν την παλεύω τόσο πρωί γιατι χθες έσκασα απ τη ζέστη !αν μου κάτσει καλά θα συνεχίσω τόσο πρωί.δροσιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλημερα νικ. Και γω πρωινος. Ετοιμάζομαι για δουλεια. Καλη προπονηση. Τοσο νωρίς ανοιγει το τζιμ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ σήμερα έκανα μια κακή πράξη αλλά μάρτυς μου ο καλός ανύπαρκτος Θεουλης δεν έφταιγα! Έχει παρκάρει ένας ένα τεράστιο φορτηγό πάνω στην Βουλιαγμένης αριστερή λωρίδα και ξεφορτωνει κάτι έπιπλα, σταματάω απέναντι του λέω ρε άνθρωπε τι κάνεις εκεί βάλε κάνα κώνο θα σκοτώσεις κανέναν! Με γράφει στα Παπάρια του μπαίνει στο φορτηγό! Αφήνω το αμάξι πάω απέναντι του λέω είσαι αριστερά και σε στροφή, όταν ελευθερώνει το φανάρι έρχονται με 1000 οι μηχανές αν πέσει κανείς πάνω σου και σκοτωθεί τι θα λες μετά, συγνώμη? Μου απαντάει (γεροδεμένος 40αρης) 'εντάξει, δρόμο σου' του λέω τι είπες? Μου λέει 'εντάξει το είπες, σε ακούσαμε, δρόμο σου τώρα, έφυγες' του λέω ο δρόμος μου είναι να γαμάω κάτι μαλάκας σαν και σένα.. Πάει να ορμηξει,τρώει έναν συνδυασμό στα μούτρα, τον άφησα πεσμένο κάτω μέσα στα αίματα και έφυγα σφαίρα ούτε ξέρω ποιος τον σήκωσε και πότε! Το αμάξι το άφησα αρκετά μακριά από την δουλειά μην πήρε κανείς τις πινακίδες και έχω κανένα αυτόφωρο και γενικά θα προσέχω πολύ σήμερα και αύριο! Αν περάσει το διήμερο μετά μπορεί να σκάσει μήνυση εντός 3 μηνών αλλά στα Παπάρια μου! Δεν ξέρω αν έκανα μαλακιά ή όχι, πάντως δυο πράγματα παίξανε μεγάλο ρόλο, πρώτον ήταν πολύ προκλητικός και αντί να πει Οκ θα βάλω έναν κώνο είπε 'δρόμο σου' και δεύτερον έχω δει να καρφώνεται μηχανή πίσω από αμάξι έτσι ακριβώς και είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε τέτοιους βλάκες! Ποιος ξέρει μπορεί μέσα από την κακή πράξη να έκανα και καλή, να έσωσα κανένα παλικάρι μιλάμε είχε κάνει έγκλημα έτσι όπως είχε αφήσει το φορτηγό αριστερά πάνω σε στροφή χωρίς κώνους! Τέλος πάντων ο καλός Θεουλης ας με συγχωρέσει... ~~~~~ Φώτη τούμπανος ρε και ωραίο στιλ.. Μαου επειδη εισαι μεγαλο παιδι και σιγουρα εχεις δει πολλα ,εγω δεν συμφωνω με αυτο που εκανες . Ο μοναδικος λογος που δεν συμφωνω ειναι γιατι δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος απεναντι σου και κυριως μας ενδιαφερει τι μπορει να εχει πανω του η' στο αυτοκινητο .Δεν ειναι κριμα αν εχεις πεσει σε ψυχακια να ειχε κανα οπλο η' μαχαιρι να σε κλαιγαμε τωρα? Ποσο εκτιμας την ζωη σου ?Εγω την εκτιμω απεριοριστα . Καταλαβαινω πως τα πηρες ασχημα με το που στην ειπε και ενω ειχε προφανως αδικο ,αλλα εκει ειναι ολο το θεμα να κρατησεις την ψυχραιμια σου .Το μετεπειτα οτι θα τον εκανες αλογο το παιρνουμε σαν δεδομενο το ηξερες και εσυ, αυτο ειναι το ευκολο κομματι . Υπαρχει ομως η οχι και τοσο σπανια περιπτωση να επεφτες σε αυτο που σου περιεγραψα παραπανω.Και να ειχαμε πολυ τραγικες συνεπειες για καποιον απο τους δυο η' και για τους δυο . Γενικα εγω το εχω σαν αρχη με αμαξι και στον δρομο δεν τσακωνομαι ποτε ,ποσο μαλλον να βγω εξω παρολο που ειχα πολλες φορες την ευκαιρια ειτε γιατι με εβρισαν ειτε γιατι εκανε ο αλλος "εγκληματικο " λαθος. Νομιζω πως σε αυτη την περιπτωση το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να καλεσεις την τροχαια γιατι ηταν επαγγελματιας και θα τον "ετσουζε " πιο πολυ. Μου εχει τυχει και μενα να τσακωθω σε μαγαζι γιατι ενοχλησαν με χυδαιο τροπο την φιλη μου και εφυγε μονοχιτος ,ναι αλλα τοτε ημουν 24 .Το ξανακανω ? Οχι δεν αξιζει καλυτερα να το προσπερασω . εγώ πάντως πολύ θα θελα να ξέρω το ημερήσιο πλήρες διατροφικό του πλάνο Το διατροφικο μου πλανο ειναι το ιδιο με περσι και με τα τελευταια 5 χρονια αυτη την περιοδο.Το ειχα γραψει περσι αναλυτικα ολη την διατροφη μεχρι και τις ωρες που τρωω τι ακριβως . . Τέλος να ευχαριστείς το θεό, Δεν υπαρχει θεος φιλε.Ψεμματα σου ειπαν . Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από Fotis13 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλημερίζω, βγήκα για ποδήλατο στις 6+ και είχε 16 βαθμούς. Τι σκατά;! Στις 730 έπιασε 21. Έκανα την βόλτα μου αλλά δεν την μπορώ καθόλου αυτή την ζέστη. Δεν ξέρω πώς μπορούν κάποιοι και κάνουν ποδήλατο το μεσημέρι η νωρίς απόγευμα το καλοκαίρι. Καλημέρα και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ώπα, ώπα, για περίμενε! Θεωρείς "ζέστη" τους 16 βαθμούς Κελσίου;!;!;! Τι να πω κι εγώ που ποδηλατώ υπό 25-30 βαθμούς (συντηρητική εκτίμηση!), για 6 μήνες το χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ενδιαφέρον άρθρο για μείωση υδατανθράκων = απώλεια βάρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλημερα νικ. Και γω πρωινος. Ετοιμάζομαι για δουλεια. Καλη προπονηση. Τοσο νωρίς ανοιγει το τζιμ; thx live , όχι κανονικά 8 ανοίγει αλλα ξεκινάω 7 για να φτάσω 8 παρά και συνήθως κάποιος θα έχει πάει να ανοίξει νωρίτερα , μένω πολύ μακριά κ αυτός είναι κ ένας λόγος που θα αλλάξω γυμναστήριο πολύ σύντομα ίσως και τον Ιούνιο. Μέχρι τώρα πήγαινα εκεί γιατι με βόλευε ας πούμε αφού δούλευα κέντρο Πάτρα κ έμπαινα έτσι κ αλλιώς καθημερινά , αλλα τώρα όπως το σκέφτομαι και να ξαναπιάσω δουλειά κέντρο καλύτερα να έχω την άνεση μου να πάω όποτε μου καυλ@σει και όχι αναγκαστικά πριν ή μετά τη δουλειά. Πέρα απο αυτό το κλήμα εκει μέσα πλέον είναι για γτπ καβάλα και όπως έχω ξαναπεί θα την ψάξω για γυμναστήριο με νέο κόσμο , ίσως φοιτητόκοσμο, αρκετά με τους σάπιους(και δεν αναφέρομαι στο σωματικό τους επίπεδο) . Το γυμναστήριο μου πρέπει να μαζεύει όλο το κατακάθι της Πάτρας κ των γύρω περιοχών, νόμιζα οτι το πρωί είναι που μαζεύονται οι χειρότεροι αλλα το απόγευμα-βράδυ μαζεύει άτομα της νύχτας που το παίζουν ιστορία, κομπλεξικούς roidheads και άλλα τέτοια καραγκιοζάκια που πραγματικά δημιουργούν πολύ αρνητικό κλήμα και αναταραχή απο το τίποτα ακόμα και σε όποιον τους αγνοεί κ απλά κάνει τη δουλειά του. Το πρωί καφενείο το βράδυ σαλούν, μόνο γυμναστήριο δεν είναι πλέον. Και κάτι βασικό , οι εγκαταστάσεις είναι χάλι μαύρο , παλιά μηχανήματα τα οποία χαλάνε και μένουν off για καιρό , ούτε τα βασικά όπως ζεστό νερό δεν θεωρούνται αυτονόητα εκει μέσα, ε είπαμε. υπάρχει ενα γυμναστήριο που είναι ωραίο απο εγκαταστάσεις κ έχει και ωραίο κλήμα αλλα δεν με βολεύει καθόλου σε θέμα απόστασης , αν έμενα Πάτρα κέντρο θα ήταν κουφέτο. χμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ώπα, ώπα, για περίμενε! Θεωρείς "ζέστη" τους 16 βαθμούς Κελσίου;!;!;! Τι να πω κι εγώ που ποδηλατώ υπό 25-30 βαθμούς (συντηρητική εκτίμηση!), για 6 μήνες το χρόνο; Όχι δεν το θεωρώ ζέστη αλλά μου αρέσει η πρωινή δροσιά, αποδίδω πολύ καλύτερα. Σήμερα βγήκα και με χτυπούσε ζεστό αεράκι. Στους 30 δεν έχει ποδήλατο. Είμαι πολύ φλώρος εγώ, θα πέσω από την σέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 πεινάω, έχω νεύρα, δεν θα την παλέψω... και ακόμα δεν μείωσα υδατάνθρακα απλά άρχισα να τον "καθαρίζω" και να μειώνω τα φυσικά σάκχαρα ... που να αρχίσω να "κόβω" δλδ και να προσθέτω και άλλο πρωινό αερόβιο.... και πάλι το πρώτο λίπος που ρίχνει είναι από το βυζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις