Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ σήμερα έκανα μια κακή πράξη αλλά μάρτυς μου ο καλός ανύπαρκτος Θεουλης δεν έφταιγα! Έχει παρκάρει ένας ένα τεράστιο φορτηγό πάνω στην Βουλιαγμένης αριστερή λωρίδα και ξεφορτωνει κάτι έπιπλα, σταματάω απέναντι του λέω ρε άνθρωπε τι κάνεις εκεί βάλε κάνα κώνο θα σκοτώσεις κανέναν! Με γράφει στα Παπάρια του μπαίνει στο φορτηγό! Αφήνω το αμάξι πάω απέναντι του λέω είσαι αριστερά και σε στροφή, όταν ελευθερώνει το φανάρι έρχονται με 1000 οι μηχανές αν πέσει κανείς πάνω σου και σκοτωθεί τι θα λες μετά, συγνώμη? Μου απαντάει (γεροδεμένος 40αρης) 'εντάξει, δρόμο σου' του λέω τι είπες? Μου λέει 'εντάξει το είπες, σε ακούσαμε, δρόμο σου τώρα, έφυγες' του λέω ο δρόμος μου είναι να γαμάω κάτι μαλάκας σαν και σένα.. Πάει να ορμηξει,τρώει έναν συνδυασμό στα μούτρα, τον άφησα πεσμένο κάτω μέσα στα αίματα και έφυγα σφαίρα ούτε ξέρω ποιος τον σήκωσε και πότε! Το αμάξι το άφησα αρκετά μακριά από την δουλειά μην πήρε κανείς τις πινακίδες και έχω κανένα αυτόφωρο και γενικά θα προσέχω πολύ σήμερα και αύριο! Αν περάσει το διήμερο μετά μπορεί να σκάσει μήνυση εντός 3 μηνών αλλά στα Παπάρια μου! Δεν ξέρω αν έκανα μαλακιά ή όχι, πάντως δυο πράγματα παίξανε μεγάλο ρόλο, πρώτον ήταν πολύ προκλητικός και αντί να πει Οκ θα βάλω έναν κώνο είπε 'δρόμο σου' και δεύτερον έχω δει να καρφώνεται μηχανή πίσω από αμάξι έτσι ακριβώς και είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε τέτοιους βλάκες! Ποιος ξέρει μπορεί μέσα από την κακή πράξη να έκανα και καλή, να έσωσα κανένα παλικάρι μιλάμε είχε κάνει έγκλημα έτσι όπως είχε αφήσει το φορτηγό αριστερά πάνω σε στροφή χωρίς κώνους! Τέλος πάντων ο καλός Θεουλης ας με συγχωρέσει... ~~~~~ Φώτη τούμπανος ρε και ωραίο στιλ.. 17
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Άξιος!!! Αν ημουν αντρας θα χαν φαει πολλοι μάπες....καποιοι το χρειαζονται μπας γινουν ανθρωποι. 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αρε μαου.. παρε την τροχαια επιτοπου μπροστα του. Να σου πω εγω αν τον βαλει τον κωνο. Ολοι μαγκες ειναι αλλα μολις δουν τροχαιο, αστυνομια τουμπεκι. Τζαμπα εχασες δυναμεις. Αυτος αν δεν φαει κανενα γερο προστιμο θα το ξανακανει. Φταινε και τα αφεντικα τους που τους τα πριζουν να κανουν γρηγορα 1
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 γιαυτό τους λέω εδω μέσα πως τέτοιες συμπεριφορές θα τους βάλουν σε μπελάδες real life , όταν μου λέει ο άλλος δρόμο κλπ πίσω απ την οθόνη του είναι κομπλέ , θα του ξεφύγει κ έξω όμως και θα τον μαζεύουν . Κουβέντα στην κουβέντα ξεφεύγει το πράγμα. Πολύς κόσμος έχει προσβλητική συμπεριφορά , αυτός μάλλον επειδή ήταν γεροδεμένος την είδε αούα κ τσίμπησε πονοκέφαλο. Δεν μου φαίνεται υπερβολική η αντίδραση σου , το ίδιο θα είχα κάνει Αρε μαου.. παρε την τροχαια επιτοπου μπροστα του. Να σου πω εγω αν τον βαλει τον κωνο. Ολοι μαγκες ειναι αλλα μολις δουν τροχαιο, αστυνομια τουμπεκι. Τζαμπα εχασες δυναμεις. Αυτος αν δεν φαει κανενα γερο προστιμο θα το ξανακανει. Φταινε και τα αφεντικα τους που τους τα πριζουν να κανουν γρηγορα Δίκιο έχεις κ αυτό είναι το σωστό(αν και εγώ επίσης στη θέση του mau δεν θα μπορούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου), αλλα καμια φορά live δεν αρκεί το γερό πρόστιμο για να του γίνει μάθημα.. Γνωρίζω νταλικέρη (μερικά σπίτια ποιο πάνω) που σκότωσε πριν κανα 20ρι? χρόνια ένα παλικαράκι 18 χρονών κ έστειλε τον αδερφό του που ήταν συνοδηγός στην αναπηρική καρέκλα. Δεν έφταιγαν αυτοί ούτε έκαναν σούζες κλπ , στη δουλειά τους πήγαιναν. Ο τύπος οδηγούσε μεθυσμένος , του έφυγε πάνω στη στροφή και τους βγήκε ξαφνικά μέσα στο δρόμο (κάπως έτσι έγινε doesnt really matter). Ε ήταν τόσο μαλάκας που δεν είπε θα αποζημιώσω όπως μπορώ κ οφείλω το παιδί που πλέον δεν μπορεί να εργαστεί αλλα και να ζήσει , η πρώτη του σκέψη κατευθείαν ήταν να μεταφέρει με συνοπτικές διαδικασίες ότι περιουσία είχε την άλλη ή την ίδια (δεν θυμάμαι) μέρα απο το τροχαίο, δεν ξέρω τι γνωριμίες είχε και πως τα κατάφερε , τον βγάλανε και τρελό κ τώρα αράζει κ πίνει τσίπουρα χωρίς να δώσει cent ή να ενδιαφερθεί για την οικογένεια που κατέστρεψε και η οικογένεια απ όσο γνωρίζω δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το κυνηγήσει τότε , χαμηλού μορφωτικού επιπέδου κλπ , βρήκε και τα έκανε με λίγα λόγια.. 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ναι νικ καταλαβαινω. Ολοι πιανουμε τιμονι και πάντα αυτο λεω, οτι οσο και να προσεχεις μπορει να την φας απο αλλον. Απλα κανε πρωτα το νομιμο και μετα βλεπεις. Ουτε γω ξερω αν θα έκανα το σωστο αλλαετα σκεφτομαι οτι μπορει ολη μου την ζωη να με κυνηγαει 2
revolver1990 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δωσε πινακιδες να ανεβω πανω να τον κανω τοπι στο ξυλο μαζι με το crew. Κανω βαρη εγω και δερνω! 2
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ναι νικ καταλαβαινω. Ολοι πιανουμε τιμονι και πάντα αυτο λεω, οτι οσο και να προσεχεις μπορει να την φας απο αλλον. Απλα κανε πρωτα το νομιμο και μετα βλεπεις. Ουτε γω ξερω αν θα έκανα το σωστο αλλαετα σκεφτομαι οτι μπορει ολη μου την ζωη να με κυνηγαει και εγώ πλέον έχω βάλει όρια και θα το ξανασκεφτώ να χτυπήσω τον άλλο, πρέπει να κάνει κάτι χοντρό , αλλα αν μου όρμαγε όπως στον mau εκεί είναι θέμα αυτοάμυνας , δεν παίζει να κάτσω να με χτυπήσουν.. είδες όμως θράσος ? αντί να του πει καλά λες φιλαράκι και να φύγει πήγε να πουλήσει κ τσαμπουκά ... classic .. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδιά εγώ είμαι ειρηνοποιός δεν μαλώνω ποτέ, πια αστυνομία, 10 δευτερόλεπτα κράτησε όλο το σκηνικό αυτός όρμηξε όχι εγώ. Όλα καλά, το μετάνιωσα μεν, σκέφτομαι ότι μπορεί να έσωσα κάνα παλικάρι όμως και νιώθω καλά! Οκ έληξε.. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω κάνω αερόβια γυμναστική πιο πολύ Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από BLuE_PaNtHeR
nikos5800 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδιά εγώ είμαι ειρηνοποιός δεν μαλώνω ποτέ, πια αστυνομία, 10 δευτερόλεπτα κράτησε όλο το σκηνικό αυτός όρμηξε όχι εγώ. Όλα καλά, το μετάνιωσα μεν, σκέφτομαι ότι μπορεί να έσωσα κάνα παλικάρι όμως και νιώθω καλά! Οκ έληξε.. maus να λες ευχαριστώ στον ανύπαρκτο θεουλη που δεν βγήκες χαμένος εσύ από το ξύλο γιατί τώρα θα είχες άλλη ψυχολογία ,κατεστραμμένη ,στο λέω από προσωπική εμπειρία πριν αρχίσω την γυμναστική μου, ένας (οικογενειακό πρόσωπο,) μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα ,βαριες βρισιές και πολλά άλλα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ευτυχώς που τον συγκράτησαν κάποιοι άλλοι, από εκείνη την μέρα μπορώ να σου πω ότι γαμηθηκε ή ψυχολογία μου με αποτέλεσμα να πάω σε νευρολόγο και να περνώ τα γαμημενα φάρμακα επει ένα μισή χρόνο ,σε αυτό τον ένα μισή χρόνο είχα ψωφισει τον εαυτό μου στην γυμναστική με στόχο την εκδικιση, περιττό να πω πως μετά από δύο χρόνια που ήρθα σε συνάντηση με το άτομο ευτυχώς μου ζητησε συγνώμη αλλιώς δεν θέλω να σκεφτομαι για το τι θα τον εκανα,τωρα μπορεί να έχεις μικρό ενοχές αλλά θα σου περάσουν γρήγορα ,εσύ να λυπασαι τον φουκαρα που τις έφαγε και καλώς που της έφαγε κατά την γνώμη μου 2
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 που λέτε έχω αρχίσει και ρίχνω τον υδατάνθρακα απο χθες και δεν είναι fun , ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα. Θα κρατήσω για αρχή ένα high carb day μια φορά την εβδομάδα κ αν δω οτι την παλεύω θα πάει κάθε 15 . άλλαξα κ το spin bike με διάδρομο 30 min κάθε δεύτερηαυτά
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στην αρχή ειναι παλούκι. Μετά όχι απλά συνηθίζεις αλλα απο ενα σημείο και μετά σε χαλάει αν φας πολύ υδατανθρακα (σ αυτό το σημείο είμαι εγω μετά απο μερικές βδομάδες που τον έριξα πολύ). 1
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στην αρχή ειναι παλούκι. Μετά όχι απλά συνηθίζεις αλλα απο ενα σημείο και μετά σε χαλάει αν φας πολύ υδατανθρακα (σ αυτό το σημείο είμαι εγω μετά απο μερικές βδομάδες που τον έριξα πολύ). Ε νταξ τα έχω κάνει όλα αυτά και keto και τα πάντα όλα εγώ όταν λέω ρίχνω τον υδατάνθρακα στο χαμηλότερο που πάω είναι 2 σαλάτες μαρούλι τη μέρα κ τίποτα άλλο (απο υδατάνθρακες) Δεν εννοώ πήγα τους υδατάνθρακες μου στους 200 ή στους 100 , εννοώ πως τους πήγα στα 10-20γρ τη μέρα αλλα θα κρατήσω ένα carb up την εβδομάδα οπότε κλαιν Σχετικά με αυτό που λες , έχει τύχει να περάσω μήνες με 10-20γρ carbs και ξαφνικά να φάω 4000 θερμίδες++ απο γλυκά με σιρόπια κ παγωτά /φαγητά κλπ Κ είχα αράξει σε μια πολυθρόνα κ ένιωθα λες κ είχα πάρει ντρόγκα , πολύ ευχάριστη αίσθηση χαχαχαχα 1
GreekMonkey Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Και ο τυπάς που σώριασες να μπαίνει εδώ μέσα ξέρω γώ. 2
TEOKOS Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Παιδιά εγώ είμαι ειρηνοποιός δεν μαλώνω ποτέ, πια αστυνομία, 10 δευτερόλεπτα κράτησε όλο το σκηνικό αυτός όρμηξε όχι εγώ. Όλα καλά, το μετάνιωσα μεν, σκέφτομαι ότι μπορεί να έσωσα κάνα παλικάρι όμως και νιώθω καλά! Οκ έληξε.. Το μόνο εύκολο είναι να μένεις αδιάφορος σε όλες τις μαλακίες που γίνονται γύρω μας. Το να υπάρχουν κάποιοι που αντιδρούν (με σωστό η λάθος τρόπο,δεν έχει σημασία) αν μη τι άλλο ειναι ελπιδοφόρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις