Vapir Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 ξύρισμα solo και μετά στο ντους αναρωτιέσαι γιατί τσούζει η πλάτη σου και βγαίνεις απ το ντους για να δεις το πάτωμα να μοιάζει λες κ του ήρθε περίοδος και κοιτάζεις στον καθρέφτη κ η πλάτη σου είναι λες κ έχει φάει μαχαιριές τι να κλάσει η αποτρίχωση χαχαχααχαχχααχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αξύριστος γαρ, μόνο το τέτοιο μου, τα τέτοια μου και τον κώλο ξουραω λόγω υγείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ξύρισμα solo και μετά στο ντους αναρωτιέσαι γιατί τσούζει η πλάτη σου και βγαίνεις απ το ντους για να δεις το πάτωμα να μοιάζει λες κ του ήρθε περίοδος και κοιτάζεις στον καθρέφτη κ η πλάτη σου είναι λες κ έχει φάει μαχαιριές τι να κλάσει η αποτρίχωση χαχαχααχαχχααχαχα Οχι με ξυραφι στην πλατη ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Σε κανα μήνα θα κρυβόμαστε απ τον ήλιο. Αύριο το επόμενο. Γιατι να κρυβομαστε απο τον ηλιο ?Ηλιοθεραπεια ,καλοκαιρι ρεεε μαυρισμα .Αλλο αν θελω εγω 328905672084 μπανια για να μαυρισω. Πω σα ζώο έφαγα το Πάσχα εκεί.... Ένιωσα λίγο σα τον Φώτη Εγω παλι εχω ξεχασει πως ειναι να τρως σαν ανθρωπος ,το σαν ζωο φανταζει μακρινη αναμνηση ... Οχι με ξυραφι στην πλατη ρε.. Ευτυχως δεν εχω καθολου στην πλατη .Αλλα στα αλλα ολα παντου ξυραφι εκτος απο χερια. Ιν αδερ νιους φωτο απο την Κυριακη στο Αγκιστρι στο ναυαγιο Avantis που πηγαμε εκει με ενα πολυ ωραιο ξυλινο σκαφος που ειχε τις απαρατητες προσθηκες για δυτες . Παρτε και μια φωτο απο το διαλλειμα επιφανειας. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 θεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μλκς, άμα τελειώσατε με το ξύρισμα έχω μια ερώτηση για κάτι οζες να κάνω. Φώτη, δεν υπάρχεις ρε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μλκς, άμα τελειώσατε με το ξύρισμα έχω μια ερώτηση για κάτι οζες να κάνω. Μπλέ ελεκτρίκ πάρε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πω ρε Φώτη, πολύ επιβλητικό ύφος.τα χέρια επίτηδες τα έχεις πίσω από τα 2φαλα για να φαίνονται τεράστια;τέρας είσαι, γκουντ τζομπ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για την ντιζόν τι γνωμη εχετε; Παιρνω μια που δεν γραφει πανω τι σκατα εχει και δεν ξερω τι παιζει απο λιπος, υδατανθρακες κλπ. ΥΓ: Ωραιος Φωταρα. Η ποζα θυμιζει πορτιέρη. ''Φιλε, με τετοιο μαγιο στο νησι απο πισω δεν μπαινεις'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πω ρε Φώτη, πολύ επιβλητικό ύφος. τα χέρια επίτηδες τα έχεις πίσω από τα 2φαλα για να φαίνονται τεράστια; τέρας είσαι, γκουντ τζομπ! οχι μολις εχουμε βγει απο την πρωτη βουτια και κρυωνω ,καθομαι στον ηλιο να ζεσταθω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για την ντιζόν τι γνωμη εχετε; Παιρνω μια που δεν γραφει πανω τι σκατα εχει και δεν ξερω τι παιζει απο λιπος, υδατανθρακες κλπ. ΥΓ: Ωραιος Φωταρα. Η ποζα θυμιζει πορτιέρη. ''Φιλε, με τετοιο μαγιο στο νησι απο πισω δεν μπαινεις'' καλέ, δεν θα παίρνεις τίποτα που δεν γράφει πλήρως τα συστατικά του ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γαμάτη φώτο, μούσι σε σωστό μήκος, τζάμπα κλαίγεσαι για τα κιλά τουμπανιάρης είσαι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γαμάτη φώτο, μούσι σε σωστό μήκος, τζάμπα κλαίγεσαι για τα κιλά τουμπανιάρης είσαι. οτι είναι είναι αλλα καταλαβαίνω γιατι μπορεί κάποιος να νιώθει οτι μικραίνει σε Χ kg, φαντάσου για να είναι έτσι κ ο Φώτης και ο mau πως θα ήταν στα 25 τους(απο θέμα μάζας), βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να γίνεται δυσκολότερο να συγκρατήσεις πάνω σου μάζες σε σχέση με όταν ήσουν στο peak αλλα οι μάζες σου είναι ποιο ποιοτικές, η μυική ωριμότητα είναι πολύ σημαντική και φαίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 οτι είναι είναι αλλα καταλαβαίνω γιατι μπορεί κάποιος να νιώθει οτι μικραίνει σε Χ kg, φαντάσου για να είναι έτσι κ ο Φώτης και ο mau πως θα ήταν στα 25 τους(απο θέμα μάζας), βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να γίνεται δυσκολότερο να συγκρατήσεις πάνω σου μάζες σε σχέση με όταν ήσουν στο peak αλλα οι μάζες σου είναι ποιο ποιοτικές, η μυική ωριμότητα είναι πολύ σημαντική και φαίνεται εγώ πάντως πολύ θα θελα να ξέρω το ημερήσιο πλήρες διατροφικό του πλάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις