Liverpool89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Την ριγανι μην την βαζεται οταν ψηνεται το κρεας με οποιοδηποτε τροπο. Γιατι καιγεται και πικριζει. Μετα στο τελος την ριχνεται απο πανω. 2
παπι Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο 12
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως... εε ΟΧΙ και στο τηγανι ιεροσυλια ,με την καμμια . ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο ginomai toympano.png Τι tattoo ειναι αυτο ρε αλητη ? Αυτο που κανετε στο σωμα σας πανω που ειναι μονιμο δεν συμφωνω . 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο ginomai toympano.png Τα βυγζιά να φτιάχνουν και όλοι οι άλλοι να πάν να γ@μηθούνε. Οσονούπω Μάνθος Φουστάνος νο2. 1
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εε ΟΧΙ και στο τηγανι ιεροσυλια ,με την καμμια . Τι tattoo ειναι αυτο ρε αλητη ? Αυτο που κανετε στο σωμα σας πανω που ειναι μονιμο δεν συμφωνω . Όποτε ούτε τη δικη μου φωτο θα γουστάρεις. 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πέρασα από έναν άλλο ορθοπεδικό σήμερα για ένα check-up. Μου είπε όλα ΟΚ, η μικρή ενόχληση που έχω θα περάσει. Απλά αργεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Μου πρότεινε και κάποιες ασκήσεις για τη μέση. Χθες μου ήρθε και το foam roller. Όλα κομπλέ. Το αστείο της συνάντησης ήταν το εξής. Παρατήρησε ότι ο αριστερός μου ραχιαίος είναι υπερτροφικός σε σχέση με τον δεξί, χωρίς να έχω σκολίωση. Αυτό θυμάμαι το είχα παρατηρήσει σε μένα καμμιά δεκαριά χρόνια πριν. Ήταν κάτι χρόνια που χρησιμοποιούσα τσάντες ώμου (που πιάνονται χιαστί) για βιβλία, οπότε φαντάζομαι αυτό ευθύνεται. Όπως και να έχει ο αριστερός μου ραχιαίος είναι διπλάσιος σε σχέση με το δεξί. Λογικά τώρα επισκιάζει τον δεξί όταν κάνω ασκήσεις για ραχιαίους και δουλεύει κυρίως αυτός. Τι λέτε γι'αυτό; Τι ασκήσεις σου έδωσε; Πες όταν το δουλέψεις το foam roller εντυπώσεις. TEOKOS άξιος! Πέρνα και απ'το αντιφίτνες! Χειρότεροι και από τους πειρασμούς του Αγ. Αντωνίου είσαστε κεί πέρα. Μακριά και αγαπημένοι Τεοκο ετσι ρε φιλε τρωω και εγω κοτοπουλο να μου αρεσει ,το πεταξες ολο πανω ανοιχτο με τα μπουτακια του με την πετσα του εβαλες και τις πιτες διπλα . Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο στεγνο στην σχαρα την τυχη μου μεσα . Άλλο πράγμα να έχεις στόχο όπως εσύ και άλλο πράγμα ο χαβαλές fitness ο δικός μου. Αν μπορούσα να σε φτάσω θα ζοριζόμουν να τα καταφέρω! 1
Demetra_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ο Φώτης να κάνει κέτωση να του φύγουν τα νεύρα ... Εμένα το επόμενο ελεύθερο θα ναι σε έναν γάμο...τσάμπα θα πάει το ελεύθερο, χάθηκε να το έχουν σε μια ταβέρνα; finger foods σε μπουφέ θα ναι... για να χορτάσω θα πρέπει να φάω όλο τον μπουφέ ... 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο ginomai toympano.png Χωρίς να είμαι ειδικός στην θέση σου θα τα έδινα όλα σε ασκήσεις πλάτης και βασικά μονόζυγο αλλά και ώμους για να αρχίσεις να παίρνεις σχήμα VΝα σου πει και o Maus. Εμένα μου είχε πει για χέρια και στήθος 1
wizzy Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τι tattoo ειναι αυτο ρε αλητη ?Αυτο που κανετε στο σωμα σας πανω που ειναι μονιμο δεν συμφωνω . ...είπε ο άνθρωπος που έκανε !!!2!!! tattoos σχετικά με καταδύσεις ενώ έχει ήδη ένα tribal! :-D
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ...είπε ο άνθρωπος που έκανε !!!2!!! tattoos σχετικά με καταδύσεις ενώ έχει ήδη ένα tribal! :-D Εχω και αλλα Και ενω σημερα ημουν ετοιμος να παω για μπανιο και η μερα ειναι γαμηστερη για αυτο .Εφαγα το υπερπακετο μου και πρεπει να ειμαι στην δουλεια . Αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης αλλοι απειρο ελευθερο χρονο βλ. Μαργαριτα και αλλοι στο μεροκαματο. Tουλαχιστον θα παω gym meta . Ευτυχως ομως αυριο θα παω Aγκιστρι με φουσκωτο για καταδυσεις . 4
Liverpool89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αχ αδικη ζωη. Ουτε τζιμ εμεις...μας κοβω.. Μια κυριακη και αυτη κουτση, αν δουλευει η γυναικα.
Demetra_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αχ αδικη ζωη. Ουτε τζιμ εμεις...μας κοβω.. Μια κυριακη και αυτη κουτση, αν δουλευει η γυναικα. Λίβε γιατί το λες αυτό... αν έχεις κάνενα δίωρο ελεύθερο, μπορείς να πηγαίνεις. Μείωσε ένταση και κιλά ώστε να μπεις σε συντήρηση mood άραγε, με πόση ανάπαυλα γυμναστηριακή έχεις απώλεια μυικών κερδών;
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η ζωη δεν ειναι καθολου αδικη. Ισα ισα που ειναι ελεεινα δικαιη. Δεν χανονται τοσο ευκολα οι μυς Δημητρα, ειδικα αν εισαι κατω των ηντα ετων και δεν αδυνατισεις. Και 10 χρονια να κανει να γυμναστει ο λιβε, θα βρει το 90% των μυων που σφησε και το 60% της γενικοτερης φυσικης καταστασης. Αυτο ειναι το καλο να εισαι νεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις