TEOKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Repo και τρελή πείνα. Μεγάλη όρεξη για ανθυγιεινά κρέατα με τα λίπη να τρέχουν! Πάω να πάρω 2 κοτόπουλα νομίζω να τα ρίξω στα κάρβουνα να μου περάσει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και εχω παει πρωι για δουλειες σε τραπεζες και περναω απο Βενετη που ηταν στον δρομο μου να παρω καφε και εχω μπροστα μου ολες τις λιχουδιες και θελω να τα φαω ολα μαζι με την ταμια . Τελικα εφαγα τα @@ μου ,μονο καφε πηρα ... Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πέρασα από έναν άλλο ορθοπεδικό σήμερα για ένα check-up. Μου είπε όλα ΟΚ, η μικρή ενόχληση που έχω θα περάσει. Απλά αργεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Μου πρότεινε και κάποιες ασκήσεις για τη μέση. Χθες μου ήρθε και το foam roller. Όλα κομπλέ. Το αστείο της συνάντησης ήταν το εξής. Παρατήρησε ότι ο αριστερός μου ραχιαίος είναι υπερτροφικός σε σχέση με τον δεξί, χωρίς να έχω σκολίωση. Αυτό θυμάμαι το είχα παρατηρήσει σε μένα καμμιά δεκαριά χρόνια πριν. Ήταν κάτι χρόνια που χρησιμοποιούσα τσάντες ώμου (που πιάνονται χιαστί) για βιβλία, οπότε φαντάζομαι αυτό ευθύνεται. Όπως και να έχει ο αριστερός μου ραχιαίος είναι διπλάσιος σε σχέση με το δεξί. Λογικά τώρα επισκιάζει τον δεξί όταν κάνω ασκήσεις για ραχιαίους και δουλεύει κυρίως αυτός. Τι λέτε γι'αυτό; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Live.. Ωι μανούλα μ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 TEOKOS άξιος! Πέρνα και απ'το αντιφίτνες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέχρι τώρα πηγαινα τζυμ δεύτερα με παρασκευή (σ/κ ξεκούραση). Τώρα λέω να αρχίσω και τρέξιμο. Να βγάλω μία μέρα ή να προσθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ξεκίνα φιλοδοξα. Βάλε μια μέρα. Άμα δεις ότι πέφτεις σε ενέργεια, βγάλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα ! Οταν λεω εγω οτι για σενα ειναι η ζωη ... Το πρωην parmigiano ειναι εχω παει 3-4 φορες καλο για ιταλικο στην Ελλαδα.Αλλα πολυ παχυντικα τα φαγητα του . Live.. Ωι μανούλα μ Τεοκο ετσι ρε φιλε τρωω και εγω κοτοπουλο να μου αρεσει ,το πεταξες ολο πανω ανοιχτο με τα μπουτακια του με την πετσα του εβαλες και τις πιτες διπλα . Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο στεγνο στην σχαρα την τυχη μου μεσα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο στεγνο στην σχαρα την τυχη μου μεσα . ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... Ναι οκ και εχω εγω bbq με καρβουνο και ψησταρια αεριου πολυ καλη και τα ψηνω ο ιδιος αλλα και παλι η πρωτη υλη ειναι ανοστη . Μονο το μαριναρισμα το σωνει που δεν ξερω να κανω αλλα βαριεμαι κιολας να ασχοληθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό.. Μετά πάμε στο μαριναρισα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό.. Μετά πάμε στο μαριναρισα εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά; H δικη μου κατα 90% προσεγγιζει την γευση του καρβουνου ναι . Ψηνει πολυ πιο γρηγορα στο 1/3 του χρονου ,καθαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια .Αν θες π.χ να ψησεις 2 μοσχαρισιες τις βαζεις ,τωρα καρβουνο σιγα μην αναψεις για 2 κομματια . Επειδη εψηνα χρονια με τον συμβατικο τροπο πλεον μπαινω σε αυτη την διαδικασια πολυ σπανια δεν αξιζει . Δεν ειναι τυχαιο που οι "εφευρετες "του BBQ Αμερικανοι και Καναδοι χρησιμοποιουν αεριου εδω και πολλα χρονια .Φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση αυτες με τις εγχωριες ε ? Η μερα με την νυχτα ειναι . Το καλο ειναι πως εισαγονται και μπορεις να τις βρεις οπως εκανα και εγω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σε λάθος thread θα μπήκα. Αντί για ιδρώτα διαβάζω για μαριναδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις