Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1


Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Repo και τρελή πείνα. Μεγάλη όρεξη για ανθυγιεινά κρέατα με τα λίπη να τρέχουν!

Πάω να πάρω 2 κοτόπουλα νομίζω να τα ρίξω στα κάρβουνα να μου περάσει...

  • Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Spect~

    3615

  • yannis27gr

    3354

  • Liverpool89

    3202

  • bosei

    3183

Δημοσ.

Και εχω παει πρωι   για δουλειες σε τραπεζες  και περναω απο  Βενετη  που ηταν στον δρομο μου να παρω καφε  και εχω μπροστα  μου ολες τις λιχουδιες και θελω να τα φαω ολα μαζι με την ταμια .

Τελικα εφαγα τα @@ μου ,μονο καφε πηρα ...

Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα !

  • Like 2
Δημοσ.

Πέρασα από έναν άλλο ορθοπεδικό σήμερα για ένα check-up. Μου είπε όλα ΟΚ, η μικρή ενόχληση που έχω θα περάσει. Απλά αργεί και αυτό είναι αναμενόμενο. Μου πρότεινε και κάποιες ασκήσεις για τη μέση. Χθες μου ήρθε και το foam roller. Όλα κομπλέ.

 

Το αστείο της συνάντησης ήταν το εξής. Παρατήρησε ότι ο αριστερός μου ραχιαίος είναι υπερτροφικός σε σχέση με τον δεξί, χωρίς να έχω σκολίωση. Αυτό θυμάμαι το είχα παρατηρήσει σε μένα καμμιά δεκαριά χρόνια πριν. Ήταν κάτι χρόνια που χρησιμοποιούσα τσάντες ώμου (που πιάνονται χιαστί) για βιβλία, οπότε φαντάζομαι αυτό ευθύνεται. Όπως και να έχει ο αριστερός μου ραχιαίος είναι διπλάσιος σε σχέση με το δεξί. :D

Λογικά τώρα επισκιάζει τον δεξί όταν κάνω ασκήσεις για ραχιαίους και δουλεύει κυρίως αυτός. Τι λέτε γι'αυτό;

  • Like 3
Δημοσ.

Μέχρι τώρα πηγαινα τζυμ δεύτερα με παρασκευή (σ/κ ξεκούραση). Τώρα λέω να αρχίσω και τρέξιμο. Να βγάλω μία μέρα ή να προσθέσω;

Δημοσ.

Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα !

Οταν λεω εγω οτι για σενα ειναι η ζωη ...

Το πρωην parmigiano ειναι εχω παει  3-4 φορες   καλο για ιταλικο στην Ελλαδα.Αλλα πολυ παχυντικα τα φαγητα του .

 

Live..

Ωι μανούλα μ

Τεοκο  ετσι ρε φιλε τρωω και εγω κοτοπουλο  να μου αρεσει ,το πεταξες ολο πανω ανοιχτο με τα μπουτακια του  με την πετσα του εβαλες και τις πιτες διπλα  .

Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο  στεγνο στην σχαρα  την τυχη μου  μεσα .

  • Like 3
Δημοσ.

Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο  στεγνο στην σχαρα  την τυχη μου  μεσα .

ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... 

άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 

 

  • Like 1
Δημοσ.

ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... 

άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 

 

Ναι οκ και εχω εγω  bbq με καρβουνο και ψησταρια αεριου πολυ καλη   και τα ψηνω ο ιδιος  αλλα και παλι η πρωτη υλη ειναι ανοστη .

Μονο το μαριναρισμα το σωνει που δεν ξερω να κανω αλλα βαριεμαι κιολας να ασχοληθω.

  • Like 1
Δημοσ.

Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό..

Μετά πάμε στο μαριναρισα :-)

  • Like 6
Δημοσ.

Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό..

Μετά πάμε στο μαριναρισα :-)

εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... 

αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... 

η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά;

  • Like 3
Δημοσ.

εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... 

αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... 

η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά;

H δικη μου  κατα 90% προσεγγιζει την γευση του καρβουνου ναι .

Ψηνει πολυ πιο γρηγορα  στο 1/3 του χρονου ,καθαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια .Αν θες π.χ να ψησεις 2 μοσχαρισιες  τις βαζεις ,τωρα καρβουνο σιγα μην αναψεις για 2 κομματια . Επειδη εψηνα χρονια με  τον συμβατικο τροπο  πλεον   μπαινω σε αυτη την διαδικασια  πολυ σπανια δεν αξιζει .

Δεν ειναι τυχαιο που οι "εφευρετες "του BBQ Αμερικανοι και Καναδοι χρησιμοποιουν αεριου  εδω και πολλα χρονια .Φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση αυτες  με τις εγχωριες ε ? Η μερα με την νυχτα ειναι .

Το καλο ειναι πως εισαγονται και μπορεις να τις βρεις οπως εκανα και εγω .

  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος :P απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως...

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...