Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 εννοει να της στειλεις τον αριθμο σου για να σου στειλει πιο καθαρη φωτο Το τι θα κανουμε και τι δεν θα κανουμε ασε να το ξερουμε εμεις καλυτερα .
afentiko Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 χαχαχα πλακα κανω ρε φιλε, μη μου παρεξηγηθεις κιολας. δεν ειπα κ τιποτα κακο 2
axl3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη?η εταιρια ειναι αξιολογη?δεν την ειχα ξανακουσει σαν μαρκα http://fit1.gr/gainers/real-pharm/real-pharm-real-mass-6800/
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 χαχαχα πλακα κανω ρε φιλε, μη μου παρεξηγηθεις κιολας. δεν ειπα κ τιποτα κακο ρε να του μιλάς όμορφα, είναι με llooooww carb και τα νεύρα είναι τεντωμένα 3
Mikeasdf Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 εννοει να της στειλεις τον αριθμο σου για να σου στειλει πιο καθαρη φωτο Αααααα τις ξερουμε αυτες τις "πιο καθαρες φωτο" 1
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αααααα τις ξερουμε αυτες τις "πιο καθαρες φωτο" ναι. να μην κρατά υδατάνθρακα ... 3
Captn Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις την συγκεκριμενη?η εταιρια ειναι αξιολογη?δεν την ειχα ξανακουσει σαν μαρκα http://fit1.gr/gainers/real-pharm/real-pharm-real-mass-6800/ έχει ζάχαρη ρε άμπαλε,είναι δυνατόν να είναι ποιοτικό προϊόν?
Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ολοι και η γυναικα του τοπικ ειστε γαματοι στις φωτο. Εγω μαλλον σταματαω το κοψιμο, αρχιζω να τρωω παλι πολυ. Η δουλεια που παω εχει πολυ κουβαλημα. Καθε μερα μεσα σε ψυχος,-20/-8 το πολυ. Δεν παιζει να κανω και δίαιτα ειδικα αν πηγαινω με ποδηλατο. Το γυμναστήριο απο πεντε μερες μαλλον θα γινουν τεσσερης και κει που ανεβαινα και γουσταρα. Ειναι και σπαστο το ωραριο μου και με γαμαει. 7:00-14:30 18/19:00-22:00 το μεσιμερι πρεπει να παω τζιμ, να κοιμηθω και δουλειά παλι
Unabomber Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ποσο εισαι? Βλεπω σιγα σιγα το νουμερο 4 να πλησιαζει μαζι με το μηδενικο που σερνει απο πισω του..... 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 μπομπερ στα κιλα μπροστά απο το 4 και το μηδενικό εχει αράξει ο άσσος ? 2
Unabomber Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 μπομπερ στα κιλα μπροστά απο το 4 και το μηδενικό εχει αράξει ο άσσος ? Προφανως στο age αναφεροταν ο Μike 70-75 εκει παιζω, εδω και πολλα χρονια..... στο στρατο ειχα φτασει 80+ αλλα μας ειχαν εξαντλητικες ασκησεις με εξοπλισμους 80-90lbs οποτε επρεπε να τρωμε καλα..... ps: δεν αναφερομαι προφανως σε Greek Army. 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και εχω παει πρωι για δουλειες σε τραπεζες και περναω απο Βενετη που ηταν στον δρομο μου να παρω καφε και εχω μπροστα μου ολες τις λιχουδιες και θελω να τα φαω ολα μαζι με την ταμια . Τελικα εφαγα τα @@ μου ,μονο καφε πηρα ... 6
Vapir Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 2ωρη προπόνηση σήμερα, έφερε ένας γείτονας τρία σπίτια ποιο κάτω κάδο μεταλλικό για μπάζα κ τελικά ανέβαλε τις εργασίες που θα έκανε οπότε του έμεινε άδειος και μου λέει αν θες να πετάξεις τίποτα πέτα, κρίμα είναι 100 euro για το τίποτα.Καροτσάκι + μπάζα απο ένα δωμάτιο που γκρεμίσαμε πριν λίγο καιρόχωρίς υπερβολές γέμισα όλο τον κάδο μέχρι επάνω . Περνάγανε πιτσιρίκια να πάνε σχολείο και σταματάει ένα τσούρμο κ εκείνη την ώρα πέταγα ένα κομμάτι τοίχου κανα 50+ kg , κ όπως το πετάω απ την μια πλευρά να σκάσει στην άλλη γιατι είχε γεμίσει και δεν γινόταν να πάω γύρω γύρω , κάνουν "ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" και με έπιασε νευρικό γέλιο , ο θαυμασμός στα μάτια τους χαχπέρσι στο cut σερνόμουν σε τέτοιες καθημερινές δουλειές , γιαυτό λέω αργά αργά κ ας πάρει κ το διπλάσιο χρόνο , ευτυχώς άρχισα νωρίς. Και εχω παει πρωι για δουλειες σε τραπεζες και περναω απο Βενετη που ηταν στον δρομο μου να παρω καφε και εχω μπροστα μου ολες τις λιχουδιες και θελω να τα φαω ολα μαζι με την ταμια . Τελικα εφαγα τα @@ μου ,μονο καφε πηρα ... άσε γιατι έκανα το λάθος να πάω σε φούρνο για καφέ και με έπιασε carb craving ... και δεν έχω και καμια ιδιαίτερη αγάπη για τα ψωμιά , μόνο το χωριάτικο που φτιάχνει η μάνα κ η γιαγιά μου το προκαλούσαν αυτό μέχρι τώρα 2
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Όλα αυτά τα μπάζα τόσο καιρό που τα είχες; Ντεκόρ στο σπίτι ; 1
Vapir Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Όλα αυτά τα μπάζα τόσο καιρό που τα είχες; Ντεκόρ στο σπίτι ; ναι , είχα φτιάξει αυτοσχέδια ruins στον κήπο μου για να παίζω cosplay με γκόμενες όποτε είχε πανσέληνο αφού ο παπάρας με το φορτηγό μου έκανε τις μπάλες αερόστατα τώρα κανα δυο εβδομάδες βρήκα άλλο τρόπο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις