Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Votritis ασε τα σάπια φίλος τούμπανο εισαι , ανέβασε ..

Φώτη και Νικολά καθε χρονο κανα δυο μηνες πριν το καλοκαίρι κόβω τελείως την σαβούρα και χάνω 2-3 καλά κιλά , φετος ουτε μια βδομάδα δεν κατάφερα έχω μπλέξει με γλικατσου και με έχει γ@#$σει !!

φωτη όντως πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου φέτος, λίγα κιλά , πολύ μυικά όμως και φουλ προπονημένος ..

παίδες μην ψαρώνετε όσο είμαστε φυσικοί και δεν έχουμε χώσει χημεία μέσα μας το σώμα παίρνει βελτίωση άνετα μέχρι τα 55 μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,  ειδικά εμείς οι άντρες , οκ και οι γυναίκες απλά λίγο πιο δύσκολα αυτές ..

Ισχυει  αλλα για οσους γυμναζονται συστηματικα και πολλα χρονια.Τιποτα ρε οτι και να λες δεν  ψαρωνει κανεις ειχες σχεδιο και το εκανες ετσι για να δειχνουμε "μικροι" μπροστα σου. :P

Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα.

Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα.

κλαιν Αλεξ  προεχει η δουλεια τωρα πας για peak  ,το gym  εκει θα ειναι δεν  χανεται ,κονομα γιατι αν ξανακατεβω κατω ειμαι πολυεξοδος χααχχα.

θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό :D

ωχ αλλος βαπιρ μας βρηκε ,δεν θα την γλιτωσουμε την τυφλωση με αυτη την ποιοτητα των φωτος .Απο οσο μπορουσα να διακρινω  πολυ καλη η πλατη για κοπελα μπραβο  αλλα αδιαφορο το σημειο χαχαα, βαλε τιποτα αλλο :P

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωχ αλλος βαπιρ μας βρηκε ,δεν θα την γλιτωσουμε την τυφλωση με αυτη την ποιοτητα των φωτος .Απο οσο μπορουσα να διακρινω  πολυ καλη η πλατη για κοπελα μπραβο  αλλα αδιαφορο το σημειο χαχαα, βαλε τιποτα αλλο :P

Στείλε μια το κινητό σου να σου βγάλω να μην γκρινιάζεις. 

όντως το δικό μου είναι λίγο ελεεινό σε ποιότητα αλλά τι να κάνουμε, θα μας πέσει το τζόκερ να πάρουμε ένα ... 

περιμένουμε να δούμε και το δικό σου επίπεδο.

ολόσωμη, αν επιβιώσω, θα βάλω τον Ιούλιο που θα μαι στα μέσα του "καθαρίσματος"

• Like 1

θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό :D

Έτσι όπως τα έγραφες ενδομορφική,χάνω μύες,βάζω λίπος κ.λ.π σε είχα για χοντρούλα που το παλεύει και εσύ είσαι κορμάρα ...

Τι να πεις....

Έτσι όπως τα έγραφες ενδομορφική,χάνω μύες,βάζω λίπος κ.λ.π σε είχα για χοντρούλα που το παλεύει και εσύ είσαι κορμάρα ...

Τι να πεις....

πελώριο και λαχταριστό λιπωμένο λουκουμάκι είμαι, μην εξαπατάσαι ...όντως το παλεύω, ντάξει ούτε χοντρή απλά έχω έξτρα λιπάκι :D 

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... έχουμε δρόμο ακόμα 

• Like 1

Μαου Μάου

Και τα κοκορέτσια του έφαγε,και το bulk του έκανε και τα πέρσοναλ του τσίμπησε

ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

• Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλε μια το κινητό σου να σου βγάλω να μην γκρινιάζεις. 

όντως το δικό μου είναι λίγο ελεεινό σε ποιότητα αλλά τι να κάνουμε, θα μας πέσει το τζόκερ να πάρουμε ένα ... 

περιμένουμε να δούμε και το δικό σου επίπεδο.

ολόσωμη, αν επιβιώσω, θα βάλω τον Ιούλιο που θα μαι στα μέσα του "καθαρίσματος"

Το κινητο μου ειναι ιερο εχω σχεσεις εξαρτησης μαζι του  δεν το πιανει γυναικα :).Σου δινω το ipad αν θες .

Το επιπεδο μου ειναι χαμηλο ντρεπομαι να βαλω φωτο. 

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...