Votritis Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ντάξει έχεις και συ λίπος Το πασχα έγινε μεγάλη ζημιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό έτοιμη να πετάξεις είσαι αχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πωωωω άλλη λιπαρή από δω !! μπλέξαμε τα λίπη μας εδώ μέσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 έτοιμη να πετάξεις είσαι αχαχααχ χαχα σιγά καλέ, έχει πάρα πολύ δουλειά ακόμα το σμίλευμα και το άνοιγμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ...και ντρέπομαι να βγω έξω... λέει ο βαπιρ. Φειςπαλμ λεβελ: το τερμάτισες ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πωωωω άλλη λιπαρή από δω !! παππού βαδίζω στα χνάρια σου, για να μεγαλώσεις πρέπει να λιπώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Votritis ασε τα σάπια φίλος τούμπανο εισαι , ανέβασε .. Φώτη και Νικολά καθε χρονο κανα δυο μηνες πριν το καλοκαίρι κόβω τελείως την σαβούρα και χάνω 2-3 καλά κιλά , φετος ουτε μια βδομάδα δεν κατάφερα έχω μπλέξει με γλικατσου και με έχει γ@#$σει !! φωτη όντως πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου φέτος, λίγα κιλά , πολύ μυικά όμως και φουλ προπονημένος .. παίδες μην ψαρώνετε όσο είμαστε φυσικοί και δεν έχουμε χώσει χημεία μέσα μας το σώμα παίρνει βελτίωση άνετα μέχρι τα 55 μας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ειδικά εμείς οι άντρες , οκ και οι γυναίκες απλά λίγο πιο δύσκολα αυτές .. Ισχυει αλλα για οσους γυμναζονται συστηματικα και πολλα χρονια.Τιποτα ρε οτι και να λες δεν ψαρωνει κανεις ειχες σχεδιο και το εκανες ετσι για να δειχνουμε "μικροι" μπροστα σου. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ τελευταία, έχω χάσει το focus. Χτεςσημερα- συνεδριο, μετά Sanghai, Dubai κτλ επισης από την δουλειά δύσκολο να φύγω ακριβώς 6 όπως πριν που είχα μπει πρόγραμμα και μετά είμαι πριγμενος.. κάποιες φορές δεν πάω πάνω από 3 φορές την εβδομάδα. Κρίμα γιατί πριν ένα μήνα ήμουν στα καλύτερα. κλαιν Αλεξ προεχει η δουλεια τωρα πας για peak ,το gym εκει θα ειναι δεν χανεται ,κονομα γιατι αν ξανακατεβω κατω ειμαι πολυεξοδος χααχχα. θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό ωχ αλλος βαπιρ μας βρηκε ,δεν θα την γλιτωσουμε την τυφλωση με αυτη την ποιοτητα των φωτος .Απο οσο μπορουσα να διακρινω πολυ καλη η πλατη για κοπελα μπραβο αλλα αδιαφορο το σημειο χαχαα, βαλε τιποτα αλλο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ωχ αλλος βαπιρ μας βρηκε ,δεν θα την γλιτωσουμε την τυφλωση με αυτη την ποιοτητα των φωτος .Απο οσο μπορουσα να διακρινω πολυ καλη η πλατη για κοπελα μπραβο αλλα αδιαφορο το σημειο χαχαα, βαλε τιποτα αλλο Στείλε μια το κινητό σου να σου βγάλω να μην γκρινιάζεις. όντως το δικό μου είναι λίγο ελεεινό σε ποιότητα αλλά τι να κάνουμε, θα μας πέσει το τζόκερ να πάρουμε ένα ... περιμένουμε να δούμε και το δικό σου επίπεδο. ολόσωμη, αν επιβιώσω, θα βάλω τον Ιούλιο που θα μαι στα μέσα του "καθαρίσματος" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 θα βάλω και γω δύο πλάτη φρέσκιες πρωινές με λίπος, έτσι για το καλό Έτσι όπως τα έγραφες ενδομορφική,χάνω μύες,βάζω λίπος κ.λ.π σε είχα για χοντρούλα που το παλεύει και εσύ είσαι κορμάρα ... Τι να πεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έτσι όπως τα έγραφες ενδομορφική,χάνω μύες,βάζω λίπος κ.λ.π σε είχα για χοντρούλα που το παλεύει και εσύ είσαι κορμάρα ... Τι να πεις.... πελώριο και λαχταριστό λιπωμένο λουκουμάκι είμαι, μην εξαπατάσαι ...όντως το παλεύω, ντάξει ούτε χοντρή απλά έχω έξτρα λιπάκι Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... έχουμε δρόμο ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μαου Μάου Και τα κοκορέτσια του έφαγε,και το bulk του έκανε και τα πέρσοναλ του τσίμπησε ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το καλοκαίρι είναι έξω από την πόρτα μας 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Στείλε μια το κινητό σου να σου βγάλω να μην γκρινιάζεις. όντως το δικό μου είναι λίγο ελεεινό σε ποιότητα αλλά τι να κάνουμε, θα μας πέσει το τζόκερ να πάρουμε ένα ... περιμένουμε να δούμε και το δικό σου επίπεδο. ολόσωμη, αν επιβιώσω, θα βάλω τον Ιούλιο που θα μαι στα μέσα του "καθαρίσματος" Το κινητο μου ειναι ιερο εχω σχεσεις εξαρτησης μαζι του δεν το πιανει γυναικα .Σου δινω το ipad αν θες . Το επιπεδο μου ειναι χαμηλο ντρεπομαι να βαλω φωτο. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2016 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 εννοει να της στειλεις τον αριθμο σου για να σου στειλει πιο καθαρη φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις