Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Νικ δικο σου. http://souvlaki-fitness.com/2016/05/impact-whey-%CE%B3%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ ωραίος αντράκο thx Τώρα πήρα σοκολάτα μπανάνα και σοκολάτα smooth ,την επόμενη φορά έχω βάλει στο μάτι σοκολάτα πορτοκάλι , γενικά γουστάρω τέτοιους συνδυασμούς! Τώρα που θα παίζω low carb θα δοκιμάσω αυτό που είπες whey+γάλα+φυστικοβούτυρο στην κατάψυξη , παίζει να γαμάει ^^ Σε ζηλεύω βαπίρ. Πώς μαγειρεύετε το καφέ ρύζι; Όσες συνταγές δοκίμασα από ιντερνετ βγήκαν από μέτριες έως σκέτη αηδία. Είναι το μόνο "υγιεινό" φαγητό που απεχθάνομαι κι αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να το φάω και δεν τον έχω βρει ή απλά το βγάζω απ τη ζωή μου. να σου πω δίνει extreme look κ αποτέλεσμα , αρκεί να κάνεις και κανένα carb up να μη flatάρεις άσχημα (εγώ κάνω 1 φορά στις 10-15) αλλα και να μη το γαμήσεις με την αερόβια. Το κράτησα για τελευταίο χαρτί στη γράμμωση βέβαια , δεν το έκανα απο την πρώτη μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ας γράψω και εγώ λίγο για το σπορ μου για να ξεφύγουμε από την μονοτονία του γυμναστηρίου. Βγήκα σήμερα το πρωί για την βόλτα μου με το ποδήλατο για να δοκιμάσω και το καινούργιο μου κολάν (Assos neopro s7). Έκανα τα κλασικά 30χλμ που κάνω καθημερινά και δεν κατάλαβα τπτ! Άλλη αίσθηση, ανυπομονω να το δοκιμάσω το σαβκο σε διαδρομη 100χλμ+ . Είχε τόσο πολύ αέρα που παρότι ήταν πρωί (630πμ) και η θερμοκρασία ήταν ~12 ο ιδρώτας στέγνωνε. Την περισσότερη ώρα την έβγαλα στα drops. Αυτά είχα να πω, ακούς wizzy;!!! Επιτέλους! Να κι ένας "ομοϊδεάτης"!! Φιλαράκι, πολύ καλό το Assos, ωραίος. Θα φανεί η αξία του στη διαδρομή των 100χλμ+, αναμένω εντυπώσεις. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον, δοκίμασε bib short με gel pad. Εκεί να δεις άνεση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Επιτέλους! Να κι ένας "ομοϊδεάτης"!! Φιλαράκι, πολύ καλό το Assos, ωραίος. Θα φανεί η αξία του στη διαδρομή των 100χλμ+, αναμένω εντυπώσεις. Εάν σου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον, δοκίμασε bib short με gel pad. Εκεί να δεις άνεση...! Έχω και castelli volo αλλά νομίζω το assos από αυτό το λίγο ότι είναι καλύτερο. Με gel για ποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί όταν θέλετε να κόψετε κόβετε υδατάνθρακα κι όχι λίπος; τόσο πιο χρήσιμο είναι; ίσα ίσα το λίπος δε μένει κατευθείαν ...λίπος ενώ οι υδατάνθρακες καίγονται εύκολα και χρειάζονται και για τον εγκέφαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί όταν θέλετε να κόψετε κόβετε υδατάνθρακα κι όχι λίπος; τόσο πιο χρήσιμο είναι; ίσα ίσα το λίπος δε μένει κατευθείαν ...λίπος ενώ οι υδατάνθρακες καίγονται εύκολα και χρειάζονται και για τον εγκέφαλο; Υπάρχουν cut και cut , για να πας 14-12% θα πας και με απλές μεθόδους , μετά τα πράγματα γίνονται ποιο δύσκολα, όχι οτι είναι μονόδρομος , δεν δουλεύει καλά σε όλους ούτε το αντέχουν όλοι , είναι καθαρά θέμα αν δουλεύει σε εσένα. προσωπικά ο λόγος που κάνω low carb μετά απο ένα σημείο της γράμμωσης είναι επειδή θέλω να στεγνώνω παρέα με το fat loss , δεν θέλω απλά να χάσω λίπος , θέλω να βλέπω ίνες στα χέρια μου. Επίσης το καλοκαίρι με low carb είσαι πολύ ποιο δροσερός , τουλάχιστον εγώ αν φάω το καλοκαίρι για μεσημέρι carbs θα νιώθω πολύ άβολα , ανεβάζω θερμοκρασία. Το βασικότερο όλων όμως είναι οτι μου κόβει την όρεξη. Μου είναι αδύνατο να κάνω δίαιτα με πολλούς υδατάνθρακες και να μη θέλω να σφάξω τον πρώτο που θα με ενοχλήσει. Σε low carb έχω απόλυτο έλεγχο στην όρεξη αλλα και στα νεύρα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Έχω και castelli volo αλλά νομίζω το assos από αυτό το λίγο ότι είναι καλύτερο. Με gel για ποιο; Checkαρε εδώ μερικά της Funkier. Έχω ένα παλαιότερο μοντέλο, αλλά δεν έχει αντίπαλο σε μεγάλες αποστάσεις (120χλμ+). Για συνηθισμένες (μέχρι 120χλμ) φοράω το Castelli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει κοιλιά και επειδή δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο και ούτε τη δύναμη μετα τη δουλειά, και λέω αν πηγαίνω το σάββατο για μια ώρα τρέξιμο θα χάσω κάνα κιλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει κοιλιά και επειδή δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο και ούτε τη δύναμη μετα τη δουλειά, και λέω αν πηγαίνω το σάββατο για μια ώρα τρέξιμο θα χάσω κάνα κιλό? στη θέση σου θα μείωνα λίγο την τροφή μου σταδιακά και θα έκανα γρήγορο περπάτημα 1) δεν βασανίζεσαι 2) δεν βασανίζεις τα γόνατα σου κλπ 3) το γρήγορο περπάτημα βοηθάει περισσότερο με το fat loss και μετά σταδιακά αρχίζεις και τρεξιματάκι , με το κατάλληλο πάντα παπούτσι το σημαντικό όμως για να αρχίσεις να φτιάχνεις φυσική κατάσταση είναι αρχικά το θέμα του φαγητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 στη θέση σου θα μείωνα λίγο την τροφή μου σταδιακά και θα έκανα γρήγορο περπάτημα 1) δεν βασανίζεσαι 2) δεν βασανίζεις τα γόνατα σου κλπ 3) το γρήγορο περπάτημα βοηθάει περισσότερο με το fat loss και μετά σταδιακά αρχίζεις και τρεξιματάκι , με το κατάλληλο πάντα παπούτσι το σημαντικό όμως για να αρχίσεις να φτιάχνεις φυσική κατάσταση είναι αρχικά το θέμα του φαγητού Στο θέμα του φαγητού το έχω χάσει το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στο θέμα του φαγητού το έχω χάσει το παιχνίδι Στο θέμα της σκέψης σου το έχεις χάσει το παιχνίδι ,ξανασκέψου θετικά και πράξε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Στο θέμα του φαγητού το έχω χάσει το παιχνίδι tell me about it γουστάρω να τρώω κ το εννοώ , αν βρισκόμουν ανεξέλεγκτος θα έφτανα 500 κιλά , όμως... αυτό είναι το Α και το Ω , μειώνοντας(ελέγχοντας ) το φαγητό και περπατώντας γρήγορα μπορείς να χάσεις βάρος και να κρατήσεις και μια normal φυσική κατάσταση , αν όμως αρχίσεις να τρέχεις χωρίς να ελέγξεις το φαγητό τότε θα έχεις απο λίγο εως καθόλου αποτέλεσμα, ιδικά αφού θα τρως με όρεξη και το τρέξιμο θα στην ανοίξει κ άλλο ... προσωπικά η αερόβια με κάνει να πεινάω σαν λυσσασμένος αχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί όταν θέλετε να κόψετε κόβετε υδατάνθρακα κι όχι λίπος; τόσο πιο χρήσιμο είναι; ίσα ίσα το λίπος δε μένει κατευθείαν ...λίπος ενώ οι υδατάνθρακες καίγονται εύκολα και χρειάζονται και για τον εγκέφαλο; Δεν ειναι θέμα επιλογής, ειναι θέμα του πως ειναι φτιαγμένη η τροφή. Τα φαγητά που έχουν πολύ πρωτεΐνη π.χ. κρέας, έχουν και λίπος. Στη γράμμωση θες περισσότερη πρωτεΐνη απ οτι συνήθως για να γλιτώσεις τον καταβολισμο, δηλαδή τη μείωση μυικης μάζας. Άρα, τρως πολύ πρωτεΐνη, αναγκαστικά παίρνεις και καμπόσο λίπος και σου μένουν ελάχιστες θερμίδες που πάνε σε φρούτα και λαχανικά. Συμπληρώνεις με υδατανθρακα όσες θερμίδες σου έχουν απομείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δηλαδη τα καλα λιπαρα εσυ τα παιρνεις απο το λιπος του κοτοπουλου πχ; Λιγα καρυδια, λιγο ελαιολαδο, χρειαζονται αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αρχισε να ανοιγει λιγο ο καιρος και εδω, και ειπα να δωσω μια ωθηση στο καθημερινο κλασσικο τρεξιμο που κανω.... το αποτελεσμα....... 20 miles...... 10.05 pace ..... not bad at all for my age!!! Συνεχιζουμε να pushαρουμε.... περιμενοντας τον Νοεμβριο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται για αθλητικό παπούτσι ας ρίξει μια ματιά εδώ. http://www.insomnia.gr/classifieds/various/clothes/680097-mizuno-wave-advance-2-mens-running-shoes-%CE%BD%CE%BF-41/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις