Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλα δεν θα το φτασω και στο μηδέν. Κόβω απο κει που παίρνει να κοπει. Πχ, παντα στη σαλάτα έβαζα 3-4 παξιμάδια και μεσα στη βδομαδα ετρωγα τουλάχιστον 1 μπαγκέτα. Αυτα τα κοψα. Επίσης ελλάτωσα και την ποσότητα βρώμης. Η μεγαλύτερη πηγη υδατάνθρακα πλεον ειναι οι τορτίγιες που τρωω 2 την μέρα. Γιατί δεν τρως ποιοτικότερες μορφές υδατάνθρακα, ρύζι μπασμάτι ή καστανό ή ακόμα και πατάτα; Που πας γυμναστήριο και πόσα δίνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Γιατί δεν τρως ποιοτικότερες μορφές υδατάνθρακα, ρύζι μπασμάτι ή καστανό ή ακόμα και πατάτα; Που πας γυμναστήριο και πόσα δίνεις; Τα τρωω και αυτά. Ειπα τι με παιρνει να κόψω. Αυτα που αναφέρεις τα τρωω σε νορμαλ ποσότητες, δεν μπορώ να τις μειώσω κι'άλλο. Δεν μένω Ελλάδα. Στοκχόλμη ζω και πηγαινω στα Fresh Fitness. Ήταν απο τα πιο φθηνα, συγκεκριμενα η τιμή του ειναι πολυ φθηνη μεχρι και με τα ελληνικά στάνταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τα τρωω και αυτά. Ειπα τι με παιρνει να κόψω. Αυτα που αναφέρεις τα τρωω σε νορμαλ ποσότητες, δεν μπορώ να τις μειώσω κι'άλλο. Δεν μένω Ελλάδα. Στοκχόλμη ζω και πηγαινω στα Fresh Fitness. Ήταν απο τα πιο φθηνα, συγκεκριμενα η τιμή του ειναι πολυ φθηνη μεχρι και με τα ελληνικά στάνταρ. Ναι βρε ξέρω πως μένεις εκτός; αλλά δεν θυμόμουν πόλη...πες μας τιμές όμως να ξέρουμε πως κυμαίνονται και έξω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτο που παω ειναι στις 200 κορωνες το μηνα, λιγο πιο πανω απο 20 ευρω. Ηταν το φθηνοτερο. Τα αλλα ξεκιναν απο το 30αρι με 40αρι το μηνα. Γενικα οι τιμες στα γυμναστηρια δεν ειναι πολυ υψηλες (σε σχεση με την υπόλοιπη ζωή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτο που παω ειναι στις 200 κορωνες το μηνα, λιγο πιο πανω απο 20 ευρω. Ηταν το φθηνοτερο. Τα αλλα ξεκιναν απο το 30αρι με 40αρι το μηνα. Γενικα οι τιμες στα γυμναστηρια δεν ειναι πολυ υψηλες (σε σχεση με την υπόλοιπη ζωή). βασικό αυτό, να μην επιβαρύνει την περαιτέρω ζωή σου. άντε και με μια δουλειά άμεσα σου εύχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 βασικό αυτό, να μην επιβαρύνει την περαιτέρω ζωή σου. άντε και με μια δουλειά άμεσα σου εύχομαι. Μερσί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν διακόπτουμε την πρόσληψη ζάχαρης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Θα νιώσει έντονη πείνα κι η πείνα ειναι κακός σύμβουλος. σοβαρά το παθαίνεις αυτό όταν κόβεις τους υδατάνθρακες? εγώ ακριβώς το αντίθετο , οι υδατάνθρακες μου ανοίγουν την όρεξη και όταν τους μειώσω στους 50 max ξέρω γω μόνο απο λαχανικά (και φυσικά αυξήσω τα λιπαρά) η όρεξη γίνεται όχι ελεγχόμενη απλά , αλλα μηδενική. Δεν σε αμφισβητώ , το λέω για να καταλάβουμε πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι και γιατί πρέπει να βρίσκουμε τι δουλεύει καλύτερα σε εμάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ας γράψω και εγώ λίγο για το σπορ μου για να ξεφύγουμε από την μονοτονία του γυμναστηρίου. Βγήκα σήμερα το πρωί για την βόλτα μου με το ποδήλατο για να δοκιμάσω και το καινούργιο μου κολάν (Assos neopro s7). Έκανα τα κλασικά 30χλμ που κάνω καθημερινά και δεν κατάλαβα τπτ! Άλλη αίσθηση, ανυπομονω να το δοκιμάσω το σαβκο σε διαδρομη 100χλμ+ . Είχε τόσο πολύ αέρα που παρότι ήταν πρωί (630πμ) και η θερμοκρασία ήταν ~12 ο ιδρώτας στέγνωνε. Την περισσότερη ώρα την έβγαλα στα drops. Αυτά είχα να πω, ακούς wizzy;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 σοβαρά το παθαίνεις αυτό όταν κόβεις τους υδατάνθρακες? εγώ ακριβώς το αντίθετο , οι υδατάνθρακες μου ανοίγουν την όρεξη και όταν τους μειώσω στους 50 max ξέρω γω μόνο απο λαχανικά (και φυσικά αυξήσω τα λιπαρά) η όρεξη γίνεται όχι ελεγχόμενη απλά , αλλα μηδενική. Δεν σε αμφισβητώ , το λέω για να καταλάβουμε πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι και γιατί πρέπει να βρίσκουμε τι δουλεύει καλύτερα σε εμάς. με το ίδιο θερμιδικό ισοζύγιο και αύξηση αερόβιας συν έντασης στο γυμ, το αίσθημα της πείνας αυξήθηκε και η ζυγαριά άρχισε να δείχνει πτώση του σωματικού βάρους σε ελεγχόμενα γραμμάρια. το αίσθημα της πείνας μου περνάει με την κατανάλωση καφέ και τσαγιού ... αλλά και πάλι η πείνα είναι πείνα ... η όρεξη μου μειώνεται όταν πέφτει η ψυχολογία μου (περίοδος έντονου στρες και στεναχώριας) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 με το ίδιο θερμιδικό ισοζύγιο και αύξηση αερόβιας συν έντασης στο γυμ, το αίσθημα της πείνας αυξήθηκε και η ζυγαριά άρχισε να δείχνει πτώση του σωματικού βάρους σε ελεγχόμενα γραμμάρια. το αίσθημα της πείνας μου περνάει με την κατανάλωση καφέ και τσαγιού ... αλλά και πάλι η πείνα είναι πείνα ... η όρεξη μου μειώνεται όταν πέφτει η ψυχολογία μου (περίοδος έντονου στρες και στεναχώριας) και εμένα ακριβώς στις ίδιες θερμίδες λέω , είδες πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι ? γιαυτό λέμε καλό ειναι να βρεις αυτό που δουλεύει σε εσένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Νικ δικο σου. http://souvlaki-fitness.com/2016/05/impact-whey-%CE%B3%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε ζηλεύω βαπίρ. Πώς μαγειρεύετε το καφέ ρύζι; Όσες συνταγές δοκίμασα από ιντερνετ βγήκαν από μέτριες έως σκέτη αηδία. Είναι το μόνο "υγιεινό" φαγητό που απεχθάνομαι κι αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να το φάω και δεν τον έχω βρει ή απλά το βγάζω απ τη ζωή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Λοιπόν κάναμε κοιλιές αλλα δεν χωράνε τα χεριά στα πουκάμισα λέμε Τελείως χαλαρά,, αν το σφιξω το χερι θα σκιστεί το πουκάμισο χαχαχααχαχ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Λοιπόν κάναμε κοιλιές αλλα δεν χωράνε τα χεριά στα πουκάμισα λέμε Τελείως χαλαρά,, αν το σφιξω το χερι θα σκιστεί το πουκάμισο χαχαχααχαχ 4βσδψψ1.jpg 1asf.png και βυζάκι έκανες ! μην το ξεχνάς παππού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις