Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 θάνατος... Οχι ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη ,απλα για μενα αυτο φανταζει αδιανοητο . Και μην πει κανεις ειναι ο εαυτο τους ετσι και αλλα τετοια γραφικα γιατι και μενα ο εαυτος μου ειναι να ειμαι ολη μερα στο καναπε και να τρωω ,αυτο ειναι το ευκολο σιγα το κατορθωμα . Το αλλο που λεω εγω θελει προσπαθεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 υποκλίνομαι ..... Οχι ολοι εχουν δικαιωμα στην ζωη ,απλα για μενα αυτο φανταζει αδιανοητο . Και μην πει κανεις ειναι ο εαυτο τους ετσι και αλλα τετοια γραφικα γιατι και μενα ο εαυτος μου ειναι να ειμαι ολη μερα στο καναπε και να τρωω ,αυτο ειναι το ευκολο σιγα το κατορθωμα . Το αλλο που λεω εγω θελει προσπαθεια . ναι ρε γμτ, θέλει προσπάθεια το να ανοίξεις το μάτι να βάλεις μολύβι 8 το πρωί που πας για δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Περηφανια μόνο. Πλεον για σταθερους σφυγμους στο 130, θελω 7.4 στο διαδρομο. Και μπηκα και σε ωραιο προγραμμα με τα βαρη. Η βαρεμάρα, βαρεμάρα όμως. Πρέπει να μειώσω τον υδατάνθρακα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Κουράγιο Sellers, τα ωραία έρχονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το μονο καλό, (όντας ανεργος) είναι ότι μπορώ να πηγαίνω γυμναστηριο στις αδειες ωρες του και ειμαι εγω και τα οργανα. Αν αλλαζαν και αυτην την απαραδεκτη μονιμη πορδη που παιζει για μουσικη μεχρι να παρω ακουστικα, θα ημουν καλύτερα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το μονο καλό, (όντας ανεργος) είναι ότι μπορώ να πηγαίνω γυμναστηριο στις αδειες ωρες του και ειμαι εγω και τα οργανα. Αν αλλαζαν και αυτην την απαραδεκτη μονιμη πορδη που παιζει για μουσικη μεχρι να παρω ακουστικα, θα ημουν καλύτερα.τυχερε, ανεργος και με gym entry. Θα κλαψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το μονο καλό, (όντας ανεργος) είναι ότι μπορώ να πηγαίνω γυμναστηριο στις αδειες ωρες του και ειμαι εγω και τα οργανα. Αν αλλαζαν και αυτην την απαραδεκτη μονιμη πορδη που παιζει για μουσικη μεχρι να παρω ακουστικα, θα ημουν καλύτερα. Μεχρι στιγμης μονο 1 γυμναστηριο εχω βρει με καλη μουσικη που να σε ανεβαζει λιγο ρε παιδι μου, το thelab το οποιο δεν ειναι και ακριβως γυμναστηριο, πιο πολυ γκαραζ που κανουν κροσφιτ κ αλλα προγραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο για BB;; Με ενδιαφέρουν και audio books αν έχει κάποιος στο νου του. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από kraken92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ποναω..πιστευω οτι θα ξανακανω ποδια σε μια βδομαδα. Εδω ενιωσα σημερα τους τετρακεφαλους μεχρι και στη πισινα... Οπου μαθαινω πεταλουδα κ στο τελος του μαθήματος ειχα κουραστει και δεν βγαζα σωστα τις ασκησεις και μ έπιανε γελιο και νευρα ταυτοχρονα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 τυχερε, ανεργος και με gym entry. Θα κλαψω. Ειναι πως το βλεπει κανεις.. Για εμενα ανεργια και συνδορμη σε γυμναστηριο ειναι ο ορισμός της γκαντεμιάς. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν μειώσεις τον υδατανθρακα Σέλερς θα δεις αντίστοιχα μείωση στην ενέργεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αν μειώσεις τον υδατανθρακα Σέλερς θα δεις αντίστοιχα μείωση στην ενέργεια σου. Αστον να τον κοψει εχει κανει τεραστια αλματα μεχρι εδω ,ειναι σε κομβικο σημειο . Η μειωση του υδατανθρακα θα του δωσει την αλλαγη σωματικα που θελει ωστε να ντοπαριστει ψυχολογικα να συνεχισει ,απλα αν τον ελλατωσει πολυ θα πρεπει να μειωσει και την συχνοτητα καθως και την ενταση της αεροβιας γιατι θα κλαταρει . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με παρεξήγησες. Δεν το είπα για να μην το κάνει αλλα αντίθετα για να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τις αρνητικές συνέπειες τις επιλογής του. Θα νιώσει έντονη πείνα κι η πείνα ειναι κακός σύμβουλος. Θα πρέπει να αυξήσει τα λαχανικά που τρώει για να γεμίσει το στομάχι χωρίς να πάρει θερμίδες. Αλλα χωρίς λάδι, μόνο με λεμόνι ´η/και ξύδι. Καλη επιλογή ειναι τα καρότα που τρώγονται σαν σνακ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Με παρεξήγησες. Δεν το είπα για να μην το κάνει αλλα αντίθετα για να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τις αρνητικές συνέπειες τις επιλογής του. Θα νιώσει έντονη πείνα κι η πείνα ειναι κακός σύμβουλος. Θα πρέπει να αυξήσει τα λαχανικά που τρώει για να γεμίσει το στομάχι χωρίς να πάρει θερμίδες. Αλλα χωρίς λάδι, μόνο με λεμόνι ´η/και ξύδι. Καλη επιλογή ειναι τα καρότα που τρώγονται σαν σνακ. Καταρχην αποκλειεται να σε παρεξηγησα , εισαι παντα καλοπροαιρετος και απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα . Δεν εχει αναγκη ο σελερας και μονο που εφτασε εδω φανερωνει ατομο με ισχυρη θεληση ,αυτο ειναι το πιο σημαντικο τα αλλα ειναι θεμα χρονου να τα πετυχει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλα δεν θα το φτασω και στο μηδέν. Κόβω απο κει που παίρνει να κοπει. Πχ, παντα στη σαλάτα έβαζα 3-4 παξιμάδια και μεσα στη βδομαδα ετρωγα τουλάχιστον 1 μπαγκέτα. Αυτα τα κοψα. Επίσης ελλάτωσα και την ποσότητα βρώμης. Η μεγαλύτερη πηγη υδατάνθρακα πλεον ειναι οι τορτίγιες που τρωω 2 την μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις