Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Επειδή το είδα σήμερα απο όσους έκαναν διάδρομο στο gym μου αλλα και σε ένα άλλο που έχει καμια 15ριά διαδρόμους λίγο ποιο κάτω απ το σπίτι μου, διαβάστε γιατί δεν πρέπει να κρατάμε τον διάδρομο (αν και υποθέτω πως η πλειοψηφία το γνώριζε ήδη)εγώ απο σήμερα το γύρισα σε διάδρομο - περπάτημα έξω - τρέξιμο έξω
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ. Η παραμονή μου ειναι περιπου καμια ωρα με μιαμιση στο συνολο, πρεπει να βγαινω να ξαναπιανει θερμοκρασία. Μπορει να φτασει ομως και τις τρεις με τέσσερις(βαρια βαριά) την μερα στην φουλ σεζον. Αρα χοντρες καλτσες ισοθερμικες και μποτακια
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ. Η παραμονή μου ειναι περιπου καμια ωρα με μιαμιση στο συνολο, πρεπει να βγαινω να ξαναπιανει θερμοκρασία. Μπορει να φτασει ομως και τις τρεις με τέσσερις(βαρια βαριά) την μερα στην φουλ σεζον. Αρα χοντρες καλτσες ισοθερμικες και μποτακια Συνεχομενα 3-4 ωρες θα εισαι μεσα στο ψυγειο η' συνολικος χρονος ειναι αυτος και θα μπαινοβγαινεις?
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ. Η παραμονή μου ειναι περιπου καμια ωρα με μιαμιση στο συνολο, πρεπει να βγαινω να ξαναπιανει θερμοκρασία. Μπορει να φτασει ομως και τις τρεις με τέσσερις(βαρια βαριά) την μερα στην φουλ σεζον. Αρα χοντρες καλτσες ισοθερμικες και μποτακια βρήκες δουλειά αντράκο? ωραίος , εδώ Πάτρα τίποτα ..... και δεν αρκούμαι να ψάχνω σε αγγελίες ε, anyway, Καλή αρχή 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Συνεχομενα 3-4 ωρες θα εισαι μεσα στο ψυγειο η' συνολικος χρονος ειναι αυτος και θα μπαινοβγαινεις? Θα μπαινοβγαινω. Πχ οταν ειναι να ετοιμασω παραγγελία θα μπω για κανένα 20/30λεπτο θα βγω θα περιμενω κανενα 5/10λεπτο. βρήκες δουλειά αντράκο? ωραίος , εδώ Πάτρα τίποτα ..... και δεν αρκούμαι να ψάχνω σε αγγελίες ε, anyway, Καλή αρχή Παω δοκιμαστικα ακομα. Αν κατσεις θα ναι καλα για τέσσερις μηνες. Απο γνωστο, γνωστου. Εψαχνε το αφεντικο αποθηκαριο και με προτεινε ενας πωλητης. 1
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θα μπαινοβγαινω. Πχ οταν ειναι να ετοιμασω παραγγελία θα μπω για κανένα 20/30λεπτο θα βγω θα περιμενω κανενα 5/10λεπτο. Παω δοκιμαστικα ακομα. Αν κατσεις θα ναι καλα για τέσσερις μηνες. Απο γνωστο, γνωστου. Εψαχνε το αφεντικο αποθηκαριο και με προτεινε ενας πωλητης. Οκ καλυπτεσαι με απλα μποτακια και αντιστοιχες καλτσες . 1
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 αυτό είναι γνωστή δικαιολογία . πολύ απλά θα πρέπει να προσέχεις τι τρως, να προπονείσαι δυνατά και να κάνεις αερόβια. Δεν υπάρχουν άτομα που πετυχαίνουν κάτι ποιο δύσκολα αλλα άτομα που έχουν τα γενετικά για να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Όπως ο ένας δεν χάνει "εύκολα" λίπος έτσι και ο άλλος που ποτέ δεν είχε λίπος έχει πρόβλημα να βάλει "εύκολα" μυς. Αλλα αυτό όπως είπα είναι μια δικαιολογία , τρως ότι κ όσο πρέπει ? γυμνάζεσαι όπως πρέπει ? όποιος και να είσαι θα έχεις αποτέλεσμα σοβαρό, αν δεν έχεις φταίνε αυτά που κάνεις και όχι τα γενετικά σου. Ούτε παχαίνουμε με αέρα ούτε υπάρχει περίπτωση να τρώμε όσο χρειαζόμαστε και να μην παίρνουμε βάρος. Καταρχας επιλεγεις να αναδειξεις μονο δυο απο τους σωματοτυπους. Τον αυτον που παίρνει ευλολα λιπος (ενδ) και αυτος που παίρνει δύσκολα μυς (εκτ). Τον μεσομορφικο τον ξεχναμε, τον τυχερό της παρεας. Δεν λεω οτι υπάρχουν μονο αυτοι οι τρεις, αλλα ειναι τα πιο ακραια παραδειγματα με τα οποια κάποιος βρισκει τα περισσοτερα κοινα. Αυτο το κατι παραπανω που λες, δεν φανταζεσαι ποσο αρνητικα επηρεάζει τη ψυχολογια. Εγω πχ αν ζοριστω στο γυμναστήριο φουσκωνω πριζομαι μ αρεσει αλλα σε δυο μερες νιωθω το ιδιο λαπας. Καποιοι σηκώνουν βαρακια και ειναι πρισμενοι μια βδομαδα πχ. Γιατι εγω να τρεξω στο διαδρομο μια ώρα, και ο αλλος να θελει εικοσι λεπτα να χάσει τα ιδια γραμμάρια με μενα πχ; Δεν με νοιαζουν πλέον τα παραπανω, απλως τα αναφερω. Εχουμε σοβαρότερα προβληματα να ασχοληθουμε. Επισης που ξερω εγω αν ο Vapir ειναι μεσορφικος και κάθετε και λεει για το ποσο και καλα αυστηρο πρόγραμμα διατηρει κτλ; Μιση πλακιτσα
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μιλάς για τυχεράκιδες όμως τα σώματα δεν είναι θέμα τύχης , δεν θα κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι για να συγκρίνεις αλλα τι χρειάζεσαι εσύ, μόνο έτσι θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα. Διαφορετικοί οργανισμοί διαφορετικές ανάγκες. Σχετικά με το τελευταίο ποτέ δεν είπα πως τηρώ αυστηρό πρόγραμμα , ίσα ίσα που στον όγκο τρώω σαν ζώο. Αλλα όταν θέλω να γραμμώσω δεν έχει μπρος πίσω. Όγκος-προπόνηση-γράμμωση όλα extreme , αυτό με ικανοποιεί Βρες τι σου αρέσει και μπορείς να κάνεις , μην χάνεις χρόνο κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι , δεν δουλεύουν όλα σε όλους.
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θελω να γινω μαου να μην με ενδιαφερει το θεμα φαγητο να τρωω χορτα και να μου σηκωνεται μπορω? 7
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θελω να γινω μαου να μην με ενδιαφερει το θεμα φαγητο να τρωω χορτα και να μου σηκωνεται μπορω?Χαχαχαχαχαχα Πάντως μην νομίζεις ότι αν φάω στην καθισιά μου μισό κιλό κασέρι, φέτα σαγανάκι, πίτσες, παγωτά κρέπες πάστες και ότι άλλο ανθυγιεινό υπάρχει δεν θα μου σηκωθεί! Δεν είμαι ανώμαλος μια χαρά τα τσάκιζα αν ήθελα, αγώνα δίνω να κρατηθώ πολλές φορές και φαντασιώνομαι ότι φτιάχνομαι με μπρόκολο Χαχαχαχα Έτσι λέω σε έναν φίλο μου παχουλό, τρώμε καμιά φορά μαζί και τσακίζει μισό κιλό φέτα για πλάκα! Του λέω μλκ φάε πιο λίγο, εγώ γιατί τρώω ένα κομματάκι νομίζεις ότι δεν μου αρέσει και μένα η ότι δεν μπορώ να την φάω όλη αν θέλω?? Και μετά παραπονιούνται... 6
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Χαχαχαχαχαχα Πάντως μην νομίζεις ότι αν φάω στην καθισιά μου μισό κιλό κασέρι, φέτα σαγανάκι, πίτσες, παγωτά κρέπες πάστες και ότι άλλο ανθυγιεινό υπάρχει δεν θα μου σηκωθεί! Δεν είμαι ανώμαλος μια χαρά τα τσάκιζα αν ήθελα, αγώνα δίνω να κρατηθώ πολλές φορές και φαντασιώνομαι ότι φτιάχνομαι με μπρόκολο Χαχαχαχα Έτσι λέω σε έναν φίλο μου παχουλό, τρώμε καμιά φορά μαζί και τσακίζει μισό κιλό φέτα για πλάκα! Του λέω μλκ φάε πιο λίγο, εγώ γιατί τρώω ένα κομματάκι νομίζεις ότι δεν μου αρέσει και μένα η ότι δεν μπορώ να την φάω όλη αν θέλω?? Και μετά παραπονιούνται... Ενταξει δεν λεμε για αυτους τους τραγικους ,που αφηνουν τον εαυτο τους και μπουχεσευουν .Εδω μιλαμε για μας που εχουμε υψηλο επιπεδο αυτοσεβασμου . Αυτο που τους βλεπεις με κατι κοιλιες ,απεριποιητους σαν λετσους το ιδιο και στις γυναικες που δεν ξερουν να ντυνονται κυκλοφορουν αβαφτες, ατημελητες , πραγματικα δεν θα το καταλαβω ποτε γιατι αφηνονται σε αυτο το χαλι . 2
Demetra_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το ιδιο και στις γυναικες που δεν ξερουν να ντυνονται κυκλοφορουν αβαφτες, ατημελητες , θάνατος... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις