the other one Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 superset κάνεις μεταξύ δικεφάλων και τρικεφάλων ? Θα ήταν καλή ιδέα σαν τελευταία άσκηση να δοκιμάσεις , απλά ξέχνα το rest time κ μπες απο τη μια άσκηση στην άλλη (προϋποθέτει κ ένα καλό αναπνευστικό αυτό , όταν το έκανα πριν μήνες με έπιασε ζαλάδα , μετά που άρχισα αερόβια κ έφτιαξα το αναπνευστικό μου δεν ξαναείχα τέτοιο θέμα δε κάνω superset γιατί τα χω σε διαφορετικές μέρες (στήθος/δικέφαλα, πλάτη/τρικέφαλα) τρικέφαλους αυτή τη στιγμή κάνω αυτό με εκτάσεις μπάρας σε ίσιο και πιέσεις τροχαλίας, θα δοκιμάσω να βάλω και μια άσκηση τροχαλία με τη λαβή που το πιάνεις κάθετα σαν σφυρί γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως είναι πως επειδή προσπαθώ όσο μπορώ να έχω max βάρος αν δω ότι με παίρνει εστω και λίγο ανεβάζω λίγο στο πρώτο σετ ας πούμε κι επειδή βλέπω πως βγαίνει με δυσκολία πέφτω πάλι σε βάρος στα υπόλοιπα. Ακόμη δεν εχω βρει τι είναι καλύτερο αν είναι να ρίχνω βάρος ή επαναλήψεις, ή τίποτα κι αν δε βγαίνει και με πολύ ζόρι δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 5 χρονια ειχα να παω γυμναστηριο και να κανω "σοβαρα" οργανα. Ολο αυτο το διαστημα που απηχα, ειχα σπιτι μου και ακομα εχω, βαρακια με σετ απο διαφορα κιλα που τα αλλαζω εγω (μεχρι δεκα κιλα μπορω να βαλω στο καθε βαρακι), μονοζυγο, και διζυγο. Και εκανα κατα διαστηματα (καποιες φορες βαριομουν, μετα ξαναρχιζα κλπ) γυμναστικη με ασκησεις που ειχα μαθει απο παλια. Αεροβια εκανα εξω σε γηπεδο. Ισως αυτο, να εφτιαξαν ενα προγραμα για πολυ αρχαριο. Μονο και μονο για τα περισσοτερσ μηχανηματα γραφτηκα και επειδη ειπα να δοκιμασω να γυμναζομαι με παρεα. Αλλα προχτες που πηγα ηταν πηχτρα απο κοσμο και δεν ειχε χωρο ουτε για καμψεις αλτηρων σε ορθια σταση. Καλυτερα μονος τελικα.. Ψάξε παλιότερα post του Μaus έχει γράψει για κάποια πολύ καλά split... αλλά.. 5 χρόνια αποχής είναι πολλά. Στην ουσία ξεκινάς από την αρχή και πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις και να δέσεις κάπως για να μην φορτωθούν οι αρθρώσεις σου απότομα. Full Body γυμναστική, αρκετά set ,πολλές επαναλήψεις στις βασικές μυικές ομάδες χωρίς να ασχοληθείς με μεμονωμένες (χέρια,ώμους κ.λ.π) Παράδειγμα πως άρχισα εγώ πριν ενάμισι χρόνο 2 ασκήσεις πλάτης Χ 4 set X 15 επαναλήψεις 2 ασκήσεις στήθος Χ 4 set X 15 επαναλήψεις 2 ασκήσεις πόδια Χ 4 set X 15 επαναλήψεις Κοιλιακούς Ραχιαίους Αυτά κάθε φορά που πας γυμναστήριο για κάνα 3-4μηνο. Όσο δυναμώνεις παίξε με τον αριθμό ασκήσεων ,set, επαναλήψεων,κιλών. Μην ζορίσεις αυτήν την περίοδο προσαρμογής για να στρώσουν οι αρθρώσεις σου και οι τένοντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτό το κακό έχουν τα φτηνά γυμναστήρια που κάνουν αρπαχτές. Είναι και η περίοδος τώρα βέβαια που σε 1-2 μήνες κολοβάρεμα στα όργανα και περπάτημα στον διάδρομο, όλοι αυτοί οι περαστικοί, θέλουν να βγούν στην παραλία φέτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτό το κακό έχουν τα φτηνά γυμναστήρια που κάνουν αρπαχτές. Είναι και η περίοδος τώρα βέβαια που σε 1-2 μήνες κολοβάρεμα στα όργανα και περπάτημα στον διάδρομο, όλοι αυτοί οι περαστικοί, θέλουν να βγούν στην παραλία φέτες.Με πιανει και μενα η μπαλα Αλλα το εχω παρει αποφαση, σαν ενδομορφικος δεν περιμενω πολλα πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 να φροντίζεις να εναλλάσσεις συχνά τις ασκήσεις σου ή την σειρά με την οποία τις κάνεις , το σώμα συνηθίζει εύκολα . Απλά κάθε προπόνηση σου να μην είναι η ίδια με την προηγούμενη. Με πιανει και μενα η μπαλα Αλλα το εχω παρει αποφαση, σαν ενδομορφικος δεν περιμενω πολλα πολλα. το αντίθετο mindset απο αυτό των πρωταθλητών αυτό είναι γνωστή δικαιολογία . πολύ απλά θα πρέπει να προσέχεις τι τρως, να προπονείσαι δυνατά και να κάνεις αερόβια. Δεν υπάρχουν άτομα που πετυχαίνουν κάτι ποιο δύσκολα αλλα άτομα που έχουν τα γενετικά για να πετύχουν το κάτι παραπάνω. Όπως ο ένας δεν χάνει "εύκολα" λίπος έτσι και ο άλλος που ποτέ δεν είχε λίπος έχει πρόβλημα να βάλει "εύκολα" μυς. Αλλα αυτό όπως είπα είναι μια δικαιολογία , τρως ότι κ όσο πρέπει ? γυμνάζεσαι όπως πρέπει ? όποιος και να είσαι θα έχεις αποτέλεσμα σοβαρό, αν δεν έχεις φταίνε αυτά που κάνεις και όχι τα γενετικά σου. Ούτε παχαίνουμε με αέρα ούτε υπάρχει περίπτωση να τρώμε όσο χρειαζόμαστε και να μην παίρνουμε βάρος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Άμα ξεκινάμε κάτι πιστεύοντας οτι δε θα πετύχουμε πολλά, ε, δε θα πετύχουμε πολλά. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία λέγεται. Μπορεί να φανεί παράξενο στους αδαείς αλλα το bodybuilding ειναι πρωτίστως εγκεφαλικό άθλημα (mentality επιτυχίας). Επόμενο κριτήριο η σωστή διατροφή, μετά ο ύπνος και τελευταίες οι ίδιες οι ασκησεις. Το λάθος του redhot (που έκανα κι εγω τα πρώτα δυο χρόνια απο τα τρία που γυμνάζομαι) ειναι οτι έβλεπα τη σειρά ανάποδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 pm Θέλω κι εγώ pm με convict conditioning. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θέλω κι εγώ pm με convict conditioning. Έφτασεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έφτασεε! Θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενκς! Θα ρίξω μια ματιά αργότερα, με την ησυχία μου και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ενταξει εκλαψα σημερα. Σχεδον κυριολεκτικα. Αυριο μαλλον δε θα μπορω να παω μεχρι τη τουαλετα. Αυτο επαθα εγω την Κυριακη στο canyoning δεν μπορουσα να περπατησω. Ειχα φορτωσει το Σαββατο gym ποδια βαρυ προγραμμα και την επομενη μετα απο 5 βηματα σε ανωμαλο τερεν κλειδωναν κνημες -γαμπες ολα. Μιλαμε για τρελο πακετο δεν το ξανακανω ουτε για αστειο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 η φάση που κρατιέσαι για να κάτσεις στην τουαλέτα γιατι τα πόδια σου τρέμουν ή προσπαθείς να κατέβεις σκάλες και καταλαβαίνεις γιατί πραγματικά υπάρχουν τα ασανσέρ στα γυμναστήρια χαχαχα Μπορεί να φανεί παράξενο στους αδαείς αλλα το bodybuilding ειναι πρωτίστως εγκεφαλικό άθλημα (mentality επιτυχίας). αυτό ακριβώς.δεν είναι τυχαίο που πολλοί γυμνάζονται αλλα λίγοι φτιάχνουν σώματα , αν δεν έχεις πάρει απόφαση να πονέσεις και να πεινάσεις (στερηθείς πράγματα) τότε καλύτερα να βρεις κάτι άλλο να μη χάνεις τον χρόνο σου τζάμπα. Υπάρχουν τόσες μορφές άσκησης ακόμα και για τους ποιο σάπιους , η ποιο φυσική , το περπάτημα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν ειναι μόνο αυτό. Το σημαντικότερο στοιχείο που έχουν οι πετυχημένοι σε ολα τα επίπεδα ειναι οτι αναλαμβάνουν, με θετικό τροπο, την ευθύνη για την αποτυχια. Στο δικό μας τομέα, αν κάποιος 6 μήνες μετά δεν εχει πετύχει αυτό που θα μπορούσε να εχει πετύχει, δε θα πει Α, φταίει που είμαι whatever μορφος ´η το γυμναστήριο ήταν μάπα ´η μου μιλούσαν κι έχανα την αυτοσυγκέντρωση στις ασκησεις κτλ. Θα πει "κάτι δεν έκανα σωστά, θα το βρω, θα το διορθώσω και θα πετύχω". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θελω να ρωτησω κυριως το φωτη που ασχολείται με τετοια απο θεμα κρυου. Θελω να παρω παππουτσια για να μπαινω σε καταψυξη -20/-25. Τι παππουτσια πρεπει να βρω; με τι πατο; δερματινα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις εχει παει στο life fitness center στην πυλαια θεσσαλονικης να μου πει αποψεις και εμπειρια εναλλακτικα σκεφτομουν το elixir καθως ακουσα καλα λογια για τους γυμναστες και τον χωρο και παροχες (λιπομετρηση διατροφη και οτι ασχολουνται γενικοτερα μαζι σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θελω να ρωτησω κυριως το φωτη που ασχολείται με τετοια απο θεμα κρυου. Θελω να παρω παππουτσια για να μπαινω σε καταψυξη -20/-25. Τι παππουτσια πρεπει να βρω; με τι πατο; δερματινα; Ευχαριστώ Κοιτα στα μεγαλα υψομετρα που εχουμε τετοιες θερμοκρασιες και πολυ χαμηλοτερες απο αυτες φοραμε τις λεγομενες διπλες πλαστικες μποτες οπως αυτη που εχω εγω: Φυσικα παιζει ρολο ο χρονος εκθεσης σε αυτες τις θερμοκρασιες εμας ειναι πολυ μεγαλος για μερες και μεσα στο χιονι και τον παγο οποτε ειναι πολυ σημαντικο να φοραμε τετοιες εξειδικευμενες μποτες γιατι ειναι κριμα να χανουμε δαχτυλα απο το κρυο. Εσενα η παραμονη σου σε τετοιες θερμοκρασιες λογικα θα ειναι ολιγολεπτη οποτε θα βολευτεις και με ενα καλο μποτακι με στοιχειωδη μονωση και αδιαβροχο με αντιστοιχα καλες καλτσες οπως αυτες του σκι .Με 100+ ευρω εχεις αρκετες επιλογες ολα τα trekking μποτακια κανουν . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις