redhotstef Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Maus ξερω κατι χρονια οτι είσαι εξπερ. Το πιασες λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν είμαι εξπέρ , όμως αληθεια σορυ αν δεν έπιασα , απολογούμαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μπράβο ρε σεις ανωτερότητα , τα καλύτερα παιδιά !!!!! Λοιπόν έπινα το καφεδάκι μου στην βεράντα απέναντι το γυμναστήριο ανοιχτά τα παράθυρα. (Είναι παλιά βιομηχανία) Ο πάνω όροφος παραδοσιακοί χοροί. Ανοιχτά τα παράθυρα και εκει. Μουσική,χορός ποντιακά. Τι γαμάτος και λεβέντικος χορός είναι αυτός ρε σεις!!!! Το αποφάσισα από φθινόπωρο θα πάω να μάθω ποντιακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αλλα οντως εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Δεν γίνεται την ιδια μερα να κανεις δικεφ αυτό συγκέντρωσης και μετα εκτάσεις τρικεφαλλων. Και γενικα ολο το σετ ασκήσεων σε δυο διαφορετικές ομάδες μυων. Ποιο θα ξεκουραστεί πρώτο; Το υπολοιπο προγραμμα που σου φανηκε κουλο; Σε σχεση με τη πρωτη μερα.. Κανω ταυτοχρονα και πλακιτσα, μη νευριαζεις. (τη φραση επίτηδες την έγραψα στο δεύτερο ποστ). Παντως περίμενα εσυ κυριως να συμφωνουσες με το πρωτο ποστ μου στη πισω σελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αλλα οντως εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Δεν γίνεται την ιδια μερα να κανεις δικεφ αυτό συγκέντρωσης και μετα εκτάσεις τρικεφαλλων. Και γενικα ολο το σετ ασκήσεων σε δυο διαφορετικές ομάδες μυων. Ποιο θα ξεκουραστεί πρώτο; Το υπολοιπο προγραμμα που σου φανηκε κουλο; Σε σχεση με τη πρωτη μερα.. Κανω ταυτοχρονα και πλακιτσα, μη νευριαζεις. (τη φραση επίτηδες την έγραψα στο δεύτερο ποστ). Παντως περίμενα εσυ κυριως να συμφωνουσες με το πρωτο ποστ μου στη πισω σελιδα. πόσο καιρό γυμνάζεσαι ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μια χαρά γίνονται δικέφαλα τρικεφαλα την ίδια μέρα. Δεν έχεις γράψει κανένα πρόγραμμα. Που εινα το στήθος. Μην περιμένεις να πιάσει κανένας τι θες να πεις με 2 αράδες που γράφεις. Φιλικά και πρέπει να δουλέψεις το χιούμορ σου στο πως το διατυπώνεις γραφτά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Οκ το συγνωμη για το χιουμορ μου. Πηγαινα παλια πριν 5-6 χρονια και τωρα ξαναξεκινησα. Το εχω στο μυαλο μου οτι δεν ειναι ασκηση του δρομου πχ να κανω μονοζυγο (δικ) και μετα πους απς (τρικ), αλλα .. Οτι θυμαμαι απο παλια δηλαδη στα δυο προηγουμενα γυμναστηρια που πηγαινα παλια. Το στηθος ειναι μαζι με πλατη, το ξεχασα. Ας ειναι. Μαλλον θα βρω καποιο προγραμα παλιο και θα εκτελω εκεινο. Το γυμν που αρχισα ειναι λιγο τραγικο, αλλα τοσο φθηνα που ηταν, τι να περιμενα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τι μου βάλατε και οι δυο στο προφίλ τα μουσκουλα σας ρε. Θετε να βάλω τα δικά μου και να κλαίτε μερόνυχτα; Γατάκια ρε φίλε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 σιχάθηκα να βλέπω το σκύλο , κατα τα άλλα είναι μια φωτογραφία που δεν με δείχνει καλά , το πόσο χάνω σε αυτή τη φωτογραφία θα φανεί όταν βάλω καμία σε κανα μήνα++ προς το τέλος του cut που θα γεμίσω για maintain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Για ποιο βιβλίο μιλάτε; pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το υπόλοιπο πρόγραμμα ειναι κουλό όχι τα δικέφαλα τρικέφαλα ! Μιας και πιασαμε τα κουλα προγραμματα, το δικο μου πως σας φαινεται?? (το σας ειναι πληθυντικος για τα παιδια στο thread γενικοτερα ) Δευτέρα - Πλάτη Τρίτη - Στήθος Τετάρτη - Πόδια Πέμπτη - Ώμους Παρασκευή - Χέρια Τις ασκησεις τις αλλαζω καθε 5η-6η (το πολυ) βδομαδα. Τον τελευταιο χρονο το κανω ετσι και με εχει βολεψει πολυ.Εξαιρουνται βεβαια οι βδομαδες με τις αργιες κλπ που για να τα στριμωξω ολα κανω δικεφαλο με πλατη, τρικεφαλο με στηθος και παω σαββατο για ποδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν ειναι απο τα προγράμματα που θα πρότεινα ποτέ αλλά οκ αφού σε βολεύει καν το ! Πόση ωρα γυμνάζεσαι καθημερινά? Εμένα πάντως την ημέρα με ώμους μόνο, θα μου φαινόταν σαν να μην γυμνάστηκα όσο και να τους ξέσκιζα ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δεν ειναι απο τα προγράμματα που θα πρότεινα ποτέ αλλά οκ αφού σε βολεύει καν το ! Πόση ωρα γυμνάζεσαι καθημερινά ? Εμένα πάντως μια μέρα μόνο ώμους, θα μου φαινόταν σαν να μην γυμνάστηκα όσο και να τους ξέσκιζα ... 1 ωρα και κατι συνηθως μου βγαινει καθε φορα, 1 ωρα οταν κανω σουπερ σετς μεσα.Συνηθως κανω 4-5 ασκησεις απο 5 η 4 σετ αναλογα και προσπαθω να μη πεφτω κατω απο 8 επαναληψεις, εξαιρουνται οι μερες που ανεβαζω λιγο περισσοτερο τα κιλα και κανω πυραμιδα μεχρι 6αρες. Τωρα ξεκινησα επισης καθε Δευτερα, πεμπτη, παρασκευη κανα 25λεπτο τρεξιμο στο τελος καθε προπονησης και δευτερα-τεταρτη-παρασκευη κοιλιακους και ραχιαιους. (τα ειχα ξεκινησει κιαλλες φορες στο παρελθον αλλα βαριομουν και τα αφηνα, τωρα ειμαι αποφασισμενος να μη τα αφησω ξανα) H αληθεια ειναι πως οι ωμοι μου σε σχεση με τα υπολοιπα σημεια του σωματος εχουν το λιγοτερο πιασιμο αλλα τους κανω μονους για να μπορω να επικεντρωνομαι καλυτερα και να βαζω κανα 2-3 ασκησεις παραπανω μεσα.Εννοουνται και τα τραπς μεσα στους ωμους ετσι Παντως οταν μπορεις και εχεις χρονο, αν δε βαριεσαι, προτεινε κανα προγραμματακι (για ομαδες εννοω, ασκησεις θα βρουμε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ενταξει εκλαψα σημερα. Σχεδον κυριολεκτικα. Αυριο μαλλον δε θα μπορω να παω μεχρι τη τουαλετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Οκ το συγνωμη για το χιουμορ μου. Πηγαινα παλια πριν 5-6 χρονια και τωρα ξαναξεκινησα. Το εχω στο μυαλο μου οτι δεν ειναι ασκηση του δρομου πχ να κανω μονοζυγο (δικ) και μετα πους απς (τρικ), αλλα .. Οτι θυμαμαι απο παλια δηλαδη στα δυο προηγουμενα γυμναστηρια που πηγαινα παλια. Το στηθος ειναι μαζι με πλατη, το ξεχασα. Ας ειναι. Μαλλον θα βρω καποιο προγραμα παλιο και θα εκτελω εκεινο. Το γυμν που αρχισα ειναι λιγο τραγικο, αλλα τοσο φθηνα που ηταν, τι να περιμενα.. Ψάξε παλιότερα post του Μaus έχει γράψει για κάποια πολύ καλά split... αλλά.. 5 χρόνια αποχής είναι πολλά. Στην ουσία ξεκινάς από την αρχή και πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις και να δέσεις κάπως για να μην φορτωθούν οι αρθρώσεις σου απότομα. Full Body γυμναστική, αρκετά set ,πολλές επαναλήψεις στις βασικές μυικές ομάδες χωρίς να ασχοληθείς με μεμονωμένες (χέρια,ώμους κ.λ.π) Παράδειγμα πως άρχισα εγώ πριν ενάμισι χρόνο 2 ασκήσεις πλάτης Χ 4 set X 15 επαναλήψεις 2 ασκήσεις στήθος Χ 4 set X 15 επαναλήψεις 2 ασκήσεις πόδια Χ 4 set X 15 επαναλήψεις Κοιλιακούς Ραχιαίους Αυτά κάθε φορά που πας γυμναστήριο για κάνα 3-4μηνο. Όσο δυναμώνεις παίξε με τον αριθμό ασκήσεων ,set, επαναλήψεων,κιλών. Μην ζορίσεις αυτήν την περίοδο προσαρμογής για να στρώσουν οι αρθρώσεις σου και οι τένοντες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις