Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gon, γαμάτο το βιβλίο.

Χαίρομαι που το επιβεβαιώνει κι άλλος που ασχολείται περισσότερο καιρό με calisthenics.

Αυτό ήταν που πραγματικά με έβαλε σε πρόγραμμα. Πιο πριν απλά κολυμπούσα στο χάος. Ό,τι έκανα δεν είχε κάποια λογική ή συνέπεια.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

σε αυτό το στάδιο είμαι ... 

γιατί δεν ξέρω αν θα έχω καν λεφτά πια για νέο γυμ...

Ελάτε κάτω,έχουμε ένα σιδεράδικο με 35 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

• Like 4
Δημοσ.

Χαίρομαι που το επιβεβαιώνει κι άλλος που ασχολείται περισσότερο καιρό με calisthenics.

Αυτό ήταν που πραγματικά με έβαλε σε πρόγραμμα. Πιο πριν απλά κολυμπούσα στο χάος. Ό,τι έκανα δεν είχε κάποια λογική ή συνέπεια.

Για ποιο βιβλίο μιλάτε;

Δημοσ.

Ελάτε κάτω,έχουμε ένα σιδεράδικο με 35 ευρώ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

Για κάτω με βλέπω τον Σεπτέμβρη 

Δημοσ.

Kαλησπέρα παίδες! Με τα γαλακτοκομικά πώς τα πάτε; Εγώ τρώω στραγγιστό γιαούρτι 2%, από τυρί arla 5%, fina, μυζήθρα, cottage και αραιά και που παρμεζάνα. Γάλα ελάχιστο και μόνο στον καφέ. Αναρωτιόμουν όμως αν πρέπει να τηρείται ένα μέτρο στην κατανάλωσή τους γιατί νομίζω πως ίσως το έχω παρακάνει λίγο, ειδικά με το γιαούρτι. 3 κιλά τη βδομάδα εύκολα και τουλάχιστον 50-60γραμμάρια τυρί καθημερινά.

Δημοσ.

σε αυτό το στάδιο είμαι ... 

γιατί δεν ξέρω αν θα έχω καν λεφτά πια για νέο γυμ...

Θετική σκέψη δεν είπαμε?

Ένα τω μεταξύ πως τη παλεύετε να πάτε προπόνηση όταν είστε πιασμένοι; Μετά βίας σηκώνομαι απ τον καναπέ, με βλέπω σήμερα να κάνω leg extension με 2.5 κιλά :P

Δημοσ.

Convict conditioning Θωμά.

Δοκίμασα σήμερα το εξής μοτίβο (εχει και όνομα αλλα δεν το θυμάμαι). Κανεις 3 επαναλήψεις (π.χ. σκουοτ), 10 δευτερα διάλειμμα και ξανά το ίδιο για 15 λεπτά.

Έκλαψα.

Μετά το ίδιο με προβολές κι έκλεισα το προγραμμα με αυτή την άσκηση που ακουμπάς στον τοίχο και κατεβαίνεις σα να κάθεσαι σε αόρατη καρέκλα. Επειδή είδα οτι άντεχα, την έκανα στο ενα πόδι. 20 δευτερόλεπτα το καθένα.

Όπως λέει ο Νικ, άμα δεις pump τελειώνοντας, κάτι έκανες. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι σωστό να κανεις δικεφαλλους και τρικεφαλλους την ιδια μερα; μου φτιάξανε ενα πρόγραμμα γυμναστικης και μου φανηκε κουλο. Τη δευτερη μερα εχω ωμους τη τριτημερα πλατη και τη τεταρτη ποδια.

Παλια που πηγαινα γυμναστήριο θυμαμαι ηταν συνδυαστικες οι ασκησεις πχ πλατη και τρικεφαλλοι μαζι κλπ.

Δημοσ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα ειναι κουλό όχι τα δικέφαλα τρικέφαλα !

• Like 2
Δημοσ.

push,pull,legs

Κανονικά 3 day split αλλά το έχω κάνει 2πλό

Να και το gym που σας έλεγα. 

xaxaxaxaxa

μόνο πίπ@ δεν σου παίρνουν για να γραφτείς.

https://www.facebook.com/Totally-FIT-%CE%93%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-179100515565535/

Δημοσ.

Άμα πρέπει να πας για κολύμβηση στις 10-10:30 το πρωί αλλά δύσκολα ξυπνάς πριν τις 9 τι είναι καλύτερο; Να πας με άδειο στομάχι και να φας κανονικό πρωινό μετά, ή να φας λίγο απο κάτι ελαφρύ(κρακερ, παξιμάδι, κάτι τέτοιο);

Ρωτάω γιατί δύσκολα ξυπνάω πριν τις 9 και δεν μπορώ να πάρω κανονικό πρωινό και να αφήσω και 3 ώρες να χωνέψω.

Δημοσ.

Punka

Μια μπανάνα και λίγο μέλι και είσαι κομπλέ !

δεν εχεις ιδεα

Ναι ρε άσχετος είμαι μην ασχολείσαι

• Like 3
Δημοσ.

Αν και έχω την εντύπωση ότι εννοούσε :

" δεν έχεις ιδέα πόσο κουλό είναι το υπόλοιπο πρόγραμμα "

Ίδιωματισμός γαρ :)

• Like 2
Δημοσ.

Αν και έχω την εντύπωση ότι εννοούσε :

" δεν έχεις ιδέα πόσο κουλό είναι το υπόλοιπο πρόγραμμα "

Ίδιωματισμός γαρ :)

καμιά σχέση , εννοούσε δεν εχω εγω ιδέα

αφου γράφτηκε στο γυμναστήριο ρε συ τεοκος λες να μην ξέρει αυτός καλύτερα?? :-D :cry: :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...