Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σορυ αν στεναχωρήσω κάποιους φαν , την προσωπική μου άποψη εξάλλου θα πω

το κροσφιτ ειναι μια παπαρια και μισή, μόδα ειναι που  βασίζεται στην ομαδικότητα και στο οτι μπορείς να το κάνεις έχοντας και μερικά γκομενακια διπλα σου ρίχνοντας κλεφτές ματιές να δεις αν σε κοιτάνε λολ  π#$#τσες μπλε , ελάχιστες σοβαρές ασκήσεις που κάνουν δουλειά , οι περισσότερες ασκήσεις ειναι του κώλου ειναι κυρίως για μυική αντοχή, μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο με πολυ καλύτερα αποτελέσματα και με βάρη φτάνει να ξέρεις τον τρόπο !

Επίσης το αρνητικό στο κροσφιτ ειναι οτι πιο εύκολα πιάνεις το τζοκερ παρά βρίσκεις καλό δάσκαλο, μιλάμε για τραγικότητα ο κάθε πικραμένος το παίζει προπονητής χωρίς να γνωρίζει καν το αντικείμενο..

Το έκανα καθημερινά για αρκετό καιρό, το έλιωσα, το βαρέθηκα,  το σιχάθηκα , ουστ ρε φανφαρες  βάρη και πάλι βάρη :-D

εσύ παππού μόνο trx 

επίσης, χθες ήθελα να δείρουν έναν που μου γάμησε το drop στα reverse delt fly... ρε παπάρα τι έρχεσαι να μου πεις αν τελειώνω αφού δεν έχω σηκωθεί από το κάθισμα και δεν παίρνω ανάσα ... μου γάμησε όλο το drop ... 

από τα νεύρα μου ανέβασα κιλά χωρίς να το πάρω πρέφα και μια χαρά βγήκαν, απλά βγήκε αποτυχία το drop ....

παράτησα τα DL ξεκίνησα T-bar squat με αργή εκτέλεση... πρώτη φορά είδα να πρήζονται τόσο τα μηριαία μου... 

ελπίζω και στο νέο γυμ να έχει τέτοια μπάρα γιατί μιλάμε για έρωτα, όχι αστεία... 

χαζό χαίρομαι γιατί έρχονται και μου δίνουν συγχαρητήρια για τις προπονήσεις μου και τη δυναμικότητα που βγάζω. είναι ωραία όταν σε επιβραβεύουν.  :-D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γιατί να τα κάνουν όλα χρησιμοποιώντας momentum; Είχα δει έναν αγώνα crossfit. Το μόνο που έβλεπα ήταν όλοι να σπαρταρούν σε κάθε άσκηση που έπιαναν..

@4:12

Εμενα ο δικος μου τις κυνηγαει να κανουν τις ασκησεις, αλλιως οταν βρουν ευκαιρία κάθονται.

ε δεν είναι και το φετίχ τους .... το βλέπουν σαν αγγαρεία, βαριούνται...πάντα κοιτάνε τις εύκολες λύσεις. (προγραμμάτα, κρέμες σύσφιξης, κατά της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας δίνουν ένα κάρο λεφτά σε αυτά). Τις προάλλες μου έλεγε μια φίλη πως θα δώσει γύρω στα 100€ προσφορά για θεραπείες σε ένα μηχάνημα που κάνει όλα τα παραπάνω που ανέφερα. Λέω από μέσα μου, δώστα σε μένα να μπορώ να πληρώσω το γυμ που πάω 

η ιδανικότερη άσκηση είναι το ράψιμο τους στόματος σε οτιδήποτε ανθυγιεινό 

χέρια από πόσα σετ κάνετε εσείς; 6 κι 6 είναι καλά ή μήπως να βάλω κι από μία τρίτη άσκηση. έχω προσέξει πως χέρια δε πιάνομαι τόσο όσο στήθος ας πούμε, ειδικά τρικέφαλους την άλλη μέρα τίποτα.

τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα...γυμνάζεσαι τόσο όσο μπορείς να νιώσεις να σκίζεσαι και να πρήζεσαι 

• Like 1

Σήμερα ένας μεγάλος σε ηλικία υποτίθεται γνώστης με καράφλιασε άσχημα 

Γυρνάει και μ λέει "έχω σκαλώσει στα χ κιλά τόσο καιρό αλλα ξεκόλλησα αυτές τις μέρες και χάνω. Αλλα παρατηρώ οτι πάω τουαλέτα και απόγευμα και βγαίνει πράμα , ενώ πριν πήγαινα μόνο πρωί και νιώθω πρησμένη την κοιλιά μου.  Λες και το σώμα κρατάει μέσα την τροφή προσπαθώντας να κρατήσει θερμίδες. " 

οι φυτικές ίνες θα είναι του λέω που τρως, δεν μου έλεγες τις προάλλες πως άρχισες να τρως πολλά λαχανικά ? 
όχι όχι μου λέει , ξέρω γω???? , νομίζω πως το σώμα μου κρατάει την τροφή   :ph34r:

........ανυπομονώ να έρθει ο Νοέμβρης να αλλάξω γυμναστήριο  (δεν αλλάζω για τέτοιους λόγους φυσικά ε ,οκ με τέτοια γελάω δεν χαλιέμαι , αλλα ρε παιδιά παίζει τρελή μιζέρια κ κακομοιριά απο πολλούς και τέτοιοι χώροι για εμένα καλό είναι να αποφεύγονται , ποιο πολύ για καφενείο μοιάζει παρά γυμναστήριο ..) 

Θα αρχίσω ψαχτήρι νωρίς και μάλιστα θα βρω κάποιο που να με βολεύει σε θέμα απόστασης αλλα που να μαζεύει νέους ανθρώπους (στην ψυχή) κ στα @@ μου αν είναι σιδεράδικο ή όχι . πφφ 

:P

αν βρω και μια γ@ δουλειά παρέα με το ΙΕΚ τότε γίναμε.

• Like 2

^^ Όταν τον ξαναδείς δώσε του ένα ρουφηχτό no homo φιλάκι από τον revolver να γιάνει το εντεράκι του.

• Like 2

^^ Όταν τον ξαναδείς δώσε του ένα ρουφηχτό no homo φιλάκι από τον revolver να γιάνει το εντεράκι του.

γαμησετα , έχει πολλούς ψεκασμένους εκει μέσα , χαλάσανε τα ακουστικά μου και άκουγα ρεσιταλ σήμερα , ο ένας έκραζε τις γυναίκες σαν "ράτσα" όπως έλεγε γιατι είναι περίεργες (γερομαγκούφης) , ο άλλος έκραζε τη νεολαία οτι τεμπελιάζει (βολεμένος στο δημόσιο απο εποχές ... u know..)   

• Like 1

γαμησετα , έχει πολλούς ψεκασμένους εκει μέσα , χαλάσανε τα ακουστικά μου και άκουγα ρεσιταλ σήμερα , ο ένας έκραζε τις γυναίκες σαν "ράτσα" όπως έλεγε γιατι είναι περίεργες (γερομαγκούφης) , ο άλλος έκραζε τη νεολαία οτι τεμπελιάζει (βολεμένος στο δημόσιο απο εποχές ... u know..)   

Σε ζηλεύω,έχεις το enhanced insomnia και στο γυμναστήριο :D

• Like 3

Μια μέρα έμεινα από μπαταρία στο mp3 player κι έτσι αναγκάστηκα κι εγώ να ακούω το τι γινόταν. Ήταν η μέρα που βεβαιώθηκα πώς όσο αγαπώ να γυμνάζομαι τόσο σιχαίνομαι τα γυμναστήρια (no offense σε όσους βγάζουν μεροκάματο από κει, εγω είμαι ο γερο-παράξενος της υπόθεσης).

Gon, γαμάτο το βιβλίο.

• Like 3

Μια μέρα έμεινα από μπαταρία στο mp3 player κι έτσι αναγκάστηκα κι εγώ να ακούω το τι γινόταν. Ήταν η μέρα που βεβαιώθηκα πώς όσο αγαπώ να γυμνάζομαι τόσο σιχαίνομαι τα γυμναστήρια (no offense σε όσους βγάζουν μεροκάματο από κει, εγω είμαι ο γερο-παράξενος της υπόθεσης).

Gon, γαμάτο το βιβλίο.

εγώ πάλι αναπολώ τα fitnessάδικα που είχα περάσει στο παρελθόν , πραγματικά αν δεν βρεις το χειρότερο δεν εκτιμάς αυτό που είχες 

έχω πετύχει κομπλεξικούς ιδιοκτήτες (μαλάκες πελάτες θα βρεις παντού , αν ο ιδιοκτήτης είναι γτπ κλάφτα) και αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι 

1) καλός εξοπλισμός 

2) ηρεμία/ησυχία 

3) normal κόσμος 

γυμνάζομαι κυρίως για να ξεδώσω και να μου φτιάξει η διάθεση όχι για να χαλάσει. Έχε χάρη π ανανέωσα συνδρομή χρόνου τον περασμένο Νοέμβρη αφού με είχε πείσει ένας φίλος να παραμείνω να έχει παρέα... 

Σε ζηλεύω,έχεις το enhanced insomnia και στο γυμναστήριο :D

Κοίτα μπορείς να το δεις απο την αστεία του πλευρά αλλα όταν γίνεται συνεχώς κουράζει .. τώρα που είμαι στη γράμμωση έχω και νεύρα και ορισμένοι εκει μέσα μου βγάζουν τον κακό μου εαυτό ... 

Γιαννη απλα δεν μιλας με κανεναν, δεν σε νοιαζει κανενας. Εμενα σημερα ενας με ρωτησε τι δουλεια κανω και αν πρεπει να σηκωνω τοσα βαρη. Του λεω άνεργος, μηπως εχει κατι στο νου, οχι απλα θεωρησα οτι δεν πρεπει να κανεις τοσο πολυ εντονη προπονηση αν δουλευεις. Ο καθενας οπως ξυπνήσει.

Λεω καλα μεχρι εδω, δεν συγκρίνεται το γυμναστήριο με του σπιτιου, αλλα θα ερθει η μερα κοντοζυγωνει που δεν θα χω να το πληρωσω.

Εκει να δω τι θα γίνει, που μετακόμισα και ουτε την πολυτέλεια του homegym δεν εχω. Για κλαματα ειμαστε.

• Like 3

Λεω καλα μεχρι εδω, δεν συγκρίνεται το γυμναστήριο με του σπιτιου, αλλα θα ερθει η μερα κοντοζυγωνει που δεν θα χω να το πληρωσω.

Εκει να δω τι θα γίνει, που μετακόμισα και ουτε την πολυτέλεια του homegym δεν εχω. Για κλαματα ειμαστε.

σε αυτό το στάδιο είμαι ... 

γιατί δεν ξέρω αν θα έχω καν λεφτά πια για νέο γυμ...

• Like 1

γιαυτό κ εγώ ψάχνω να συνεχίσω τις σπουδές μου ακόμα κ τώρα γιατι μου τη δίνει να είμαι άνεργος και να μην έχω χρήματα να κάνω ότι μου καυλ@σει.
Όχι οτι θα βρω εύκολα δουλειά αλλα ότι έχεις καλό είναι, πχ web design για παράδειγμα.   Πέρσι δούλευα κ έχασα τις ημερομηνίες ... τζάμπα ένας χρόνος στράφι. Φέτος ότι και να γίνει ακόμα και αν χρειαστεί να πηγαίνω με τα πόδια (νταξ δεν είμαι σε τέτοια κατάσταση αλλα λέμε) θα το βάλω μπροστά. Λίγους μήνες να μείνω άνεργος και flipάρει το μυαλό μου στην κυριολεξία , απορώ με γνωστούς μου που γουστάρουν να είναι "άεργοι.... τρελαίνομαι να κάθομαι.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...