Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαπιρ, σε είχα προτείνει παλιά να κανεις κανάλι στο γιουτιουμπι για το ββ. Επιμένω αλλα λέω αντί για ασκησεις να εστιάσεις στη μαγειρική για ββ.

Το χεις. :)

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πως βγήκε σε υφή?Σαν μαντολάτο?

Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά λέω φακ ιτ και έκανα cake.

όχι τόσο , μου φάνηκε λες κ έτρωγα σοκολάτα π την είχα βάλει στην κατάψυξη να παγώσει , ούτε κρύσταλλο ούτε μαλακό ,δηλαδή μπορούσες εύκολα να τη σπάσεις σε κομμάτια γραμμές κ μασιέται ευχάριστα :P

Δημοσ.

whey + λίγο νερό+ κατάψυξη = κρύα σοκολάτα (βανίλια στην συγκεκριμένη)

την έριξα σε ένα δίσκο μεταλλικό φαγητού τον οποίο έστρωσα με χαρτί ψησίματος (είναι το καλύτερο γιατι δεν κολλάει με τίποτα)

έβαλα απο πάνω λίγο μεμβράνη κ την έβαλα 1 ώρα στην κατάψυξη. next time θα αλέσω και καμιά φράουλα στο mix χαχα

attachicon.gif20160522_182008.jpg

δεν κολλάει στα δόντια 

Damn thats good! Μόνο και μόνο που φαίνεται δαγκωμένο μου τρέχουν τα σάλια...

BTW μιας και ρώτησες πριν για myprotein εγω έχω δοκιμάσει βανίλια και σοκολάτα και είναι και τα δύο πολύ νόστιμα. Επίσης σήμερα έκανα παραγγελία απο το .gr και ειχα δωρεάν μεταφορικά (βέβαια πήρα πολλά πράγματα) + 25% λόγω πρώτης αγοράς + δώρο 1kg φυστικοβούτυρο. Επίσης έχει και 25% για προϊόντα "όγκου". Οι τιμή μαζί με την έκπτωση είναι εκπληκτική, παλιότερα θυμάμαι τα μεταφορικά ήταν ασύμφορα και μαζευόμασταν αρκετά άτομα για να γίνει συμφέρουσα η αγορά. Τώρα πλέον νομίζω είναι γύρω στα 8-9 ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Damn thats good! Μόνο και μόνο που φαίνεται δαγκωμένο μου τρέχουν τα σάλια...

BTW μιας και ρώτησες πριν για myprotein εγω έχω δοκιμάσει βανίλια και σοκολάτα και είναι και τα δύο πολύ νόστιμα. Επίσης σήμερα έκανα παραγγελία απο το .gr και ειχα δωρεάν μεταφορικά (βέβαια πήρα πολλά πράγματα) + 25% λόγω πρώτης αγοράς + δώρο 1kg φυστικοβούτυρο. Επίσης έχει και 25% για προϊόντα "όγκου". Οι τιμή μαζί με την έκπτωση είναι εκπληκτική, παλιότερα θυμάμαι τα μεταφορικά ήταν ασύμφορα και μαζευόμασταν αρκετά άτομα για να γίνει συμφέρουσα η αγορά. Τώρα πλέον νομίζω είναι γύρω στα 8-9 ευρώ. 

ναι τα σπάει. Εντομεταξύ πως και σου έδωσαν δωρεάν μεταφορικά ? η παραγγελία σου ήταν πάνω απο 200 euro ?

εμένα θα είναι πάνω απο 100 αλλα δεν ξέρω αν ξεπεράσει τα 200 , όπως κ να έχει κλαιν για 8 euro όταν γλυτώνω στο 4μηνο 250κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι τα σπάει. Εντομεταξύ πως και σου έδωσαν δωρεάν μεταφορικά ? η παραγγελία σου ήταν πάνω απο 200 euro ?

εμένα θα είναι πάνω απο 100 αλλα δεν ξέρω αν ξεπεράσει τα 200 , όπως κ να έχει κλαιν για 8 euro όταν γλυτώνω στο 4μηνο 250κάτι

Ισχύει. Η παραγγελία είναι στα 160 γιατί ήθελε και η κοπέλα μου κάποια πραγματάκια.

Επίσης πήγα να πληρώσω με paypal και ενώ στην αρχή μου ήρθε ειδοποίηση οτι η συναλλάγή έγινε κανονικά μετά μου ήρθε μαιλ οτι ο τρόπος πληρωμής δεν είναι επιτυχής. Και πλήρωσα με κάρτα μέσα απ'το σύστημα του myprotein και ησύχασα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πανω απο 150€νομιζω εχει δωρεαν μεταφορικα. (Το διορθωσα)

Νικο αυτο που εκανες αν εβαζες φυστικοβουτυρο, λιγο γαλα και μπλεντερ θα χες ενα γαματο παγωτο

• Like 1
Δημοσ.

Πανω απο 150€νομιζω εχει δωρεαν μεταφορικα. (Το διορθωσα)

Νικο αυτο που εκανες αν εβαζες φυστικοβουτυρο, λιγο γαλα και μπλεντερ θα χες ενα γαματο παγωτο

Αν ημουν σε ογκο θα εφτιαχνα πολλα ^^

Επίσης πήγα να πληρώσω με paypal και ενώ στην αρχή μου ήρθε ειδοποίηση οτι η συναλλάγή έγινε κανονικά μετά μου ήρθε μαιλ οτι ο τρόπος πληρωμής δεν είναι επιτυχής. Και πλήρωσα με κάρτα μέσα απ'το σύστημα του myprotein και ησύχασα.

Ναι κ εγω ετσι θα το κανω

Δημοσ.

Προπονηση στηθος ωμου, πλατη χερια καιι ποδια κοιλιακοι πεντε μερες την εβδομαδα οπου Δευτέρα στηθος ωμοι, Τρίτη πλατη χερια Πέμπτη ποδια κοιλιακοι Παρασκευή στηθος ωμοι Σάββατο πλατη χερια. Μετα την δευτερα παει ποδια κοιλιακοι ή παλι απο την αρχη;

Δημοσ.

Θα συνεχίζεις το πρόγραμμα ρολόι λιβε από την μυική ομάδα που είχε σειρά να κάνεις όσες μέρες και να έχουν περάσει

• Like 3
Δημοσ.

χέρια από πόσα σετ κάνετε εσείς; 6 κι 6 είναι καλά ή μήπως να βάλω κι από μία τρίτη άσκηση. έχω προσέξει πως χέρια δε πιάνομαι τόσο όσο στήθος ας πούμε, ειδικά τρικέφαλους την άλλη μέρα τίποτα.

Δημοσ.

χέρια από πόσα σετ κάνετε εσείς; 6 κι 6 είναι καλά ή μήπως να βάλω κι από μία τρίτη άσκηση. έχω προσέξει πως χέρια δε πιάνομαι τόσο όσο στήθος ας πούμε, ειδικά τρικέφαλους την άλλη μέρα τίποτα.

Αρχικά μην περιμένεις να πιάνεσαι όπως τις πρώτες μέρες που ξεκίνησες.  Στα χέρια προσωπικά κάνω 4 ασκήσεις τρικέφαλα χ 5 set και 3 ασκήσεις δικέφαλα χ 5 σετ ανεξαρτήτως αν παίζω μόνο χέρια εκείνη τη μέρα η αν πάω πχ στήθος-δικέφαλα / πλάτη-τρικέφαλα κλπ 

Αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει θα είναι το pump και το κάψιμο την ώρα της προπόνησης , αν δηλαδή στο τέλος της προπόνησης έχεις καλό pump σημαίνει πως έκανες δουλειά , αν βγαίνεις όπως μπήκες τότε κάτι κάνεις λάθος. 

superset κάνεις μεταξύ δικεφάλων και τρικεφάλων ? Θα ήταν καλή ιδέα σαν τελευταία άσκηση να δοκιμάσεις , απλά ξέχνα το rest time κ μπες απο τη μια άσκηση στην άλλη (προϋποθέτει κ ένα καλό αναπνευστικό αυτό , όταν το έκανα πριν μήνες με έπιασε ζαλάδα , μετά που άρχισα αερόβια κ έφτιαξα το αναπνευστικό μου δεν ξαναείχα τέτοιο θέμα 

• Like 4
Δημοσ.

κανένα ομαδικό πρόγραμμα εκτός του crossfit δεν μπορεί να αντικαταστήσει προπόνηση με βάρη. 

Οτι ειπε ο Αλεξ ,κατι μπουρια που βλεπεται και κανουν τωρα crossfit μεταπηδησαν απο βαρη,δεν εγιναν ετσι απο το crossfit .Ηταν δλδ ηδη πολυ προχωρημενοι .

Τωρα οποιος νομιζει οτι απο τσιχλα η' τελειως αγυμναστος θα τουμπανιασει  μονο απο το crossfit  να μας πεις τι ωρα μονο  να ειμαστε εκει να το δουμε :P

• Like 7
Δημοσ.

Σορυ αν στεναχωρήσω κάποιους φαν , την προσωπική μου άποψη εξάλλου θα πω

το κροσφιτ ειναι μια παπαρια και μισή, μόδα ειναι που  βασίζεται στην ομαδικότητα και στο οτι μπορείς να το κάνεις έχοντας και μερικά γκομενακια διπλα σου ρίχνοντας κλεφτές ματιές να δεις αν σε κοιτάνε λολ  π#$#τσες μπλε , ελάχιστες σοβαρές ασκήσεις που κάνουν δουλειά , οι περισσότερες ασκήσεις ειναι του κώλου ειναι κυρίως για μυική αντοχή, μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο με πολυ καλύτερα αποτελέσματα και με βάρη φτάνει να ξέρεις τον τρόπο !

Επίσης το αρνητικό στο κροσφιτ ειναι οτι πιο εύκολα πιάνεις το τζοκερ παρά βρίσκεις καλό δάσκαλο, μιλάμε για τραγικότητα ο κάθε πικραμένος το παίζει προπονητής χωρίς να γνωρίζει καν το αντικείμενο..

Το έκανα καθημερινά για αρκετό καιρό, το έλιωσα, το βαρέθηκα,  το σιχάθηκα , ουστ ρε φανφαρες  βάρη και πάλι βάρη :-D

• Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...