Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το μπρος πίσω είναι ουσιαστικά για να μην ξεπερνάει το γόνατο τη μύτη των ποδιών το βίντεο που παρέθεσε ο μπιλ και τον ευχαριστούμε δείχνει πως να το ελέγξεις με το "the kops method" Η ρύθμιση με το γόνατο Δεν έχει καμία ουσία να γίνει αν δεν υπάρχουν πηδάλια Και παπούτσια με cleats. Επειδή διαφορετικά, το πόδι με απλό παπούτσι δύσκολα να πιάνει κάθε φορά στο ίδιο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σωστός ο billomnia. Δήμητρα, θα μιλήσω αύριο με τον κολλητό πρώην αθλητή ποδηλασίας/νυν ιδιοκτήτη αντιπροσώπου ποδηλατών για το θέμα για να μην σου γράψω καμιά μαλακία και θα στα πω με pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 έχω χτυπήσει και 1,5 ώρα non stop αερόβια με το spin (κ άλλη μισή αργότερα την ίδια μέρα) και δεν είχα την παραμικρή ενόχλησημου αλλάζουν το ύψος της σέλας τα αδέρφια μου και δεν το παίρνω είδηση της προάλλες , το κατάλαβα στα 10 λεπτά , τα γόνατα μου τα ένιωθα κάπως, βασικά ήταν άβολα οπότε ρυθμίζω πάλι την σέλα κ όλα καλά. όντως παίζει τεράστιο ρόλο , πιστεύω αν έκανα τόσο καιρό spin με λάθος ύψος θα είχα θέμα Δημητρούλ πήρες ποδήλατο τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 έχω χτυπήσει και 1,5 ώρα non stop αερόβια με το spin (κ άλλη μισή αργότερα την ίδια μέρα) και δεν είχα την παραμικρή ενόχληση μου αλλάζουν το ύψος της σέλας τα αδέρφια μου και δεν το παίρνω είδηση της προάλλες , το κατάλαβα στα 10 λεπτά , τα γόνατα μου τα ένιωθα κάπως, βασικά ήταν άβολα οπότε ρυθμίζω πάλι την σέλα κ όλα καλά. όντως παίζει τεράστιο ρόλο , πιστεύω αν έκανα τόσο καιρό spin με λάθος ύψος θα είχα θέμα Δημητρούλ πήρες ποδήλατο τελικά? Μια μαλακια της diadora, μαγνητικο και καλα. Σε κανενα υψος της δν βολευομαι. Το χω απο οκτωβρη 2015,Σημειωση, στο γυμ χρησιμοποιω το καθιστο κ το σπιν κ ουδεμια ενοχληση παρατηρειται. εχω αρχισει αν αμφιβαλλω αν το σπιτικο μου ποδηλατο ειναι μαγνητικο. Αδικα τα 199€ του. Τεσπα, ας μη γινομαι αχαριστη. Πρεπει να τα παω καλα μαζι του, ειναι το μοναδικο μου οπλο για καυσεις το πουρνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 παιδιά ερώτηση προς όποιον ψωνίζει απο myprotein 1) στην πρώτη παραγγελία αλλα και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα ή και περισσότερα κουπόνια? πχ δωρεάν μεταφορικά αλλα και δωρεάν έκπτωση 25% στην πρώτη παραγγελία ? δοκίμασα αλλα όταν βάζω δεύτερο αφαιρεί μόνο του τον πρώτο 2) Απο ποιο site παραγγέλνετε ? απο το myprotein.gr ή το myprotein.com? 3) θυμίστε μου ποιες γεύσεις είναι καλές στην whey τουςthx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κανονικα δεν επρεπε να σου αφαιρει τα δωρεαν μεταφορικα. Αυτες ολες τις ερωτησεις καντες μεσω γραπτο μυνημα στο φβ, απαντανε αμεσα σε οτι τους ρωτησεις Εγω νικος θα επαιρνα αγευστη να την κανω οπως θελω. Αλλιως αν παρεις πχ δυο παρε μια σοκολατα και μια φράουλα ή μπανανα ή βανιλια, μην παρεις σοκολατα φυστικοβουτυρο δεν μου αρεσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δήμητρα εγώ σπίτι μου δεν έχω ούτε και χώρο για ποδήλατα και τέτοια όποτε κ πάλι καλά είσαι! Στις δυο τελευταίες προπονήσεις έκανα καθίσματα και deadlift με βαρακι στο ένα πόδι.. Πήγαν μια χαρά. Χτες δοκίμασα και μια άσκηση στο bosu σαν προβολή και στέπες απ αλλά μετά με ενοχλούσε το γόνατο όποτε δΕ θα τη ξανακάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κανονικα δεν επρεπε να σου αφαιρει τα δωρεαν μεταφορικα. Αυτες ολες τις ερωτησεις καντες μεσω γραπτο μυνημα στο φβ, απαντανε αμεσα σε οτι τους ρωτησεις Εγω νικος θα επαιρνα αγευστη να την κανω οπως θελω. Αλλιως αν παρεις πχ δυο παρε μια σοκολατα και μια φράουλα ή μπανανα ή βανιλια, μην παρεις σοκολατα φυστικοβουτυρο δεν μου αρεσε. ωραίος liv thx! θα τους ρωτήσω σκέφτομαι να πάρω 2-3 χ 5kg η μια θα είναι σοκολάτα μπανάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δήμητρα εγώ σπίτι μου δεν έχω ούτε και χώρο για ποδήλατα και τέτοια όποτε κ πάλι καλά είσαι! Καλά ναι ασυζητητί ... είναι απίστευτα βολικό.Ξυπνάς φοράς τα προπονητικά ενδύματα/υποδήματα και ξεκινάς... καλά και γω το έχω βάλει μπροστά στη ντουλάπα και αναγκαστικά το μετακινώ όταν την ανοίγω. τι να κάνεις ... όπου χωράει το βάζεις! αλλά και πάλι δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν το συγκεκριμένο είναι φιλικό στα γόνατα. καλύτερα να πας σε κατάστημα και να το δοκιμάσεις πριν το παραγγείλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εγώ αν είχα χώρο θα παίρναμε καθιστό ποδήλατο που είναι πιο φιλικό για τη μέση. Ναι ρε συ γενικά γαμαει να μπορείς να κανείς γυμναστική σπίτι σου .. Κυρίως για μέρες που για τον οποιονδήποτε λόγο δε μπορείς να πας γυμναστήριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 παιδιά ερώτηση προς όποιον ψωνίζει απο myprotein 1) στην πρώτη παραγγελία αλλα και μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα ή και περισσότερα κουπόνια? πχ δωρεάν μεταφορικά αλλα και δωρεάν έκπτωση 25% στην πρώτη παραγγελία ? δοκίμασα αλλα όταν βάζω δεύτερο αφαιρεί μόνο του τον πρώτο 2) Απο ποιο site παραγγέλνετε ? απο το myprotein.gr ή το myprotein.com? 3) θυμίστε μου ποιες γεύσεις είναι καλές στην whey τους thx 1)Ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.Δοκίμασε αν δουλεύει το "facebookgr" έδινε -30% (To δοκίμασα μόλις τώρα και δουλεύει) 2)Το myprotein.com βάζει τις προσφορές κάποιες ώρες πιο πριν και ισχύουν διαφορετικά εκπτωτικά κουπόνια(πχ το facebookgr δεν το δέχεται το .com). 3)Chocolate banana,chocolate smooth από εμένα.Βέβαια στις γεύσεις σοκολάτας έχει μειωμένη ποσότητα πρωτεΐνης(κάπου στο 4%). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 1)Ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.Δοκίμασε αν δουλεύει το "facebookgr" έδινε -30% (To δοκίμασα μόλις τώρα και δουλεύει) 2)Το myprotein.com βάζει τις προσφορές κάποιες ώρες πιο πριν και ισχύουν διαφορετικά εκπτωτικά κουπόνια(πχ το facebookgr δεν το δέχεται το .com). 3)Chocolate banana,chocolate smooth από εμένα.Βέβαια στις γεύσεις σοκολάτας έχει μειωμένη ποσότητα πρωτεΐνης(κάπου στο 4%). κλαιν δεν με απασχολούν τέτοια ωραίος thanks . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 στείλε μου με πμ την απάντησή σου, αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Σε ευχαριστώ πολύ. Δήμητρα, έχεις pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 whey + λίγο νερό+ κατάψυξη = κρύα σοκολάτα (βανίλια στην συγκεκριμένη)την έριξα σε ένα δίσκο μεταλλικό φαγητού τον οποίο έστρωσα με χαρτί ψησίματος (είναι το καλύτερο γιατι δεν κολλάει με τίποτα)έβαλα απο πάνω λίγο μεμβράνη κ την έβαλα 1 ώρα στην κατάψυξη. next time θα αλέσω και καμιά φράουλα στο mix χαχα δεν κολλάει στα δόντια 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 whey + λίγο νερό+ κατάψυξη = κρύα σοκολάτα (βανίλια στην συγκεκριμένη) την έριξα σε ένα δίσκο μεταλλικό φαγητού τον οποίο έστρωσα με χαρτί ψησίματος (είναι το καλύτερο γιατι δεν κολλάει με τίποτα) έβαλα απο πάνω λίγο μεμβράνη κ την έβαλα 1 ώρα στην κατάψυξη. next time θα αλέσω και καμιά φράουλα στο mix χαχα 20160522_182008.jpg δεν κολλάει στα δόντια Πως βγήκε σε υφή?Σαν μαντολάτο? Έλεγα να το δοκιμάσω αλλά λέω φακ ιτ και έκανα cake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις