SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αναλογως τους στοχους που εχεις. Αν θες σταθερη και συνεχη μυικη αυξηση τα βαρη ειναι μονοδρομος. Αν παλι θες μυικη αντοχη, ευλυγισια και καποια μυικη αυξηση, τα ομαδικα σου κανουν δουλεια. Το σημαντικοτερο ειναι να γυμναζεσαι με τροπο που σε ευχαριστει για να αποδιδεις τα μεγιστα. Μαζι σου Δεν λεω οτι δεν χτιζεις και απο το cross,αλλα καμια σχεση με γυμναστηριο. Αν βαριεσαι το γυμναστηριο ειναι φοβερη ιδεα το cross. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 απορία στους ποδηλάτες της παρέας μας.... σωστή ρύθμιση ύψους σέλας ... πόδι τεντωμένο πλήρως ή σχεδόν όταν βρίσκεται στο κατώτερο σημείο της κύλισης του δίσκου. έχω διαβάσει παντού και τις δύο εκδοχές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το δεύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Και γω το δευτερο εχω ακουσει και τοσα χρονια που κανω ποδηλατο (για πλακα εννοειται) ετσι το'χω και δεν ειχα καποιο θεμα. Περιμενε και τον wizzy να κανει μια διατριβη βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Και γω το δευτερο εχω ακουσει και τοσα χρονια που κανω ποδηλατο (για πλακα εννοειται) ετσι το'χω και δεν ειχα καποιο θεμα. Περιμενε και τον wizzy να κανει μια διατριβη βεβαια ναι αυτόν περιμένω ... ως μετρ του είδους ... επίσης, το σχεδόν, τουλ εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει...τι εννοούμε σχεδόν; πόσο είναι το σχεδόν; τόσο ή τόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 απορία στους ποδηλάτες της παρέας μας.... σωστή ρύθμιση ύψους σέλας ... πόδι τεντωμένο πλήρως ή σχεδόν όταν βρίσκεται στο κατώτερο σημείο της κύλισης του δίσκου. έχω διαβάσει παντού και τις δύο εκδοχές... https://youtu.be/FVu5Zrktm40 Κοινώς, με το τακούνι να ακουμπάς το πηδάλι Και το πόδι να είναι κλειδωμένο σε ευθεία. Όταν βρεις αυτή την θέση, πρέπει μετά να μπορείς να κάνεις αντίστροφο πηδάλι χωρίς να κουνιούνται οι γοφοί σου πάνω στη σέλα. Προσθήκη: Δεν το έγραψα επειδή το θεώρησα αυτονόητο, αλλά το πηδάλι στο κατώτερο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ναι αυτόν περιμένω ... ως μετρ του είδους ... επίσης, το σχεδόν, τουλ εμένα προσωπικά δεν με καλύπτει...τι εννοούμε σχεδόν; πόσο είναι το σχεδόν; τόσο ή τόσο; Αή μαρή βάλτο εκεί όσο νομίζεις να τελειώνεις, μου θες και χιλιοστά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αή μαρή βάλτο εκεί όσο νομίζεις να τελειώνεις, μου θες και χιλιοστά. πρόσεχε τον τρόπο που απευθύνεσαι στο πρόσωπό μου προφανώς για να ρωτάω, το θέμα κρίνεται στο χιλιοστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι ρε Greekmonkey, ας το βάλει όπου θέλει κι αύριο που δεν θα έχει τένοντες να δεις γέλια που θα κάνει. Συνειδητοποιείς ότι λες μαλακίες, trollάρεις ή και τα δύο; Δήμητρα, θα σου απαντήσω αργότερα και μάλλον με pm μπας και πεταχτεί ο Greekmonkey και κάνει κριτική βασισμένος στις άπειρες γνώσεις του για το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ναι ρε Greekmonkey, ας το βάλει όπου θέλει κι αύριο που δεν θα έχει τένοντες να δεις γέλια που θα κάνει. Συνειδητοποιείς ότι λες μαλακίες, trollάρεις ή και τα δύο; Δήμητρα, θα σου απαντήσω αργότερα και μάλλον με pm μπας και πεταχτεί ο Greekmonkey και κάνει κριτική βασισμένος στις άπειρες γνώσεις του για το θέμα. στείλε μου με πμ την απάντησή σου, αν έχεις την ευγενή καλοσύνη. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Για τη ρύθμιση της σέλας επίσης, ρόλο δεν παίζει και το πόσο μπροστά-πίσω την έχεις; Όχι μόνο η κάθετος. Αυτά είναι https://www.facebook.com/toughmudderuk/videos/1075378745834275/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Για τη ρύθμιση της σέλας επίσης, ρόλο δεν παίζει και το πόσο μπροστά-πίσω την έχεις; Όχι μόνο η κάθετος. Αυτά είναι https://www.facebook.com/toughmudderuk/videos/1075378745834275/ Αλλαζει αυτο? (εχω ποδηλατο απο το 2001 οποτε δε ξερω, enlighten me ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αλλαζει αυτο? (εχω ποδηλατο απο το 2001 οποτε δε ξερω, enlighten me ) Ναι, μπρος-πίσω και είναι κι αυτό σημαντικό. Θέλεις, όταν τα πετάλια είναι στο ίδιο επίπεδο, το μπροστινό γόνατο του μπροστινού ποδιού σου να είναι ακριβώς πάνω από το πετάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτά είναι https://www.facebook.com/toughmudderuk/videos/1075378745834275/ Έχουμε και εδώ. Στην Ανάβησσο γίνεται τον Νοέμβριο. Γαμώ τις φάσεις. Pure fun http://youtu.be/U6m6Z-k2hjs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 το μπρος πίσω είναι ουσιαστικά για να μην ξεπερνάει το γόνατο τη μύτη των ποδιών το βίντεο που παρέθεσε ο μπιλ και τον ευχαριστούμε δείχνει πως να το ελέγξεις με το "the kops method" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις