Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ απόλυτα ότι έστω μια κατηγορία κάτω είναι απίστευτα σημαντική. Το "τι κερδίζουν" ήταν ρητορικό και το "μια-δυο-τρεις κατηγορίες" ήταν για να δείξω έστω υπερβάλλοντας λίγο, το πόσο μπορείς να χάσεις από τα υγρά του σώματος ως επί το πλείστον και πόσο σημαντικές είναι οι κατηγορίες κιλών σε αυτό το επίπεδο.

Θα μπορούσε να δει κάποιος τις κατηγορίες και να πει "σιγά 3 κιλά πάνω -τρία κιλά κάτω". Αλλά εκεί παίζουν τεράστιο ρόλο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δεν λέω για το κλουβί. Έξω στον δρόμο λέω (που εκεί λίγο χλωμό το βλέπω να κάνει τα καραγκιοζιλίκια που κάνει στα βίντεο - βρίσκει και τα κάνει εν ολίγης).

Αντε, να μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά.

Μπερδεύεις τον όγκο με τη δύναμη. Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι κάποιος ιδιαίτερα δυνατός χωρίς να είναι ογκώδης. Επιπλέον, το ξύλο βασίζεται περισσότερο στην τεχνική παρά στη δύναμη. Φαντάσου την τεχνική του συγκεκριμένου που έχει διδακτορικό στο να βαράει.

-----------------

Φώτη, εξήγα λίγο γιατί κόβεις τον υδατάνθρακα. Η απώλεια κιλών βασίζεται στο να τρως υποθερμιδικά κι αυτό μπορείς να το πετύχεις χωρίς να χρειαστεί να "εξαφανίσεις" τον υδατάνθρακα.

Όσον αφορά τα νούμερα (π.χ. 11% bf) μέτρα την περιφέρεια μέσης στο σημείο του αφαλού. Άμα είναι στο 43% του υψους σου, περίπου εκεί είσαι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φώτη, εξήγα λίγο γιατί κόβεις τον υδατάνθρακα. Η απώλεια κιλών βασίζεται στο να τρως υποθερμιδικά κι αυτό μπορείς να το πετύχεις χωρίς να χρειαστεί να "εξαφανίσεις" τον υδατάνθρακα.

Ό

Ουτε τα υποθερμιδικα τα καταλαβαινω .

Υποθερμιδικος θα εισαι και αν τρως  καθε μερα ενα παγωτο και ενα πιτογυρο θα κανεις cut  ετσι?Το θεμα ειναι να λαμβανεις τροφες καθαρες απο λιπος   .Αλλιως η εμπειρια μου λεει πως αργεις παραααα πολυ  να κοψεις .

Δεν θελω να χασω κιλα αυτο ειναι ευκολο το ραβεις και χανεις.Εγω θελω να μειωσω το ποσοστο λιπους στο σωμα εχοντας οσο το δυνατον μικροτερες απωλειες σε μυικο ιστο ,αυτο ειναι το πιο δυσκολο . 

Τωρα αυτο που κανω εγω για ενα μηνα ειναι ακραιο δεν το συνιστω  και παλι ειπα πως εχω κοψει σχεδον  τελειως τον υδατανθρακα   που σημαινει πως τρωω καστανο ρυζι αντι για καθε μερα καθε 2 μερες ελαχιστη ποσοτητα.

Αυτο σε συνδυασμο  με την προπονηση που κανω που ειναι βαρη με εντονη αεροβια τα Σαββατοκυριακα  θα  ριξει πολυ γρηγορα το ποσοστο λιπους στο σωμα μου .

Μην ξεχνας πως ειμαι ηδη σε καλο επιπεδο  και δεν ειμαι ο μεσος ορος που αθλειται  .Επισης λαμβανω απο τροφες και σκονη υψηλης ποιοτητας και μεγαλης ποσοτητας  πρωτεινη  .

Το σωμα μου ειναι μαθημενο να δουλευει σε ακραιες συνθηκες και αποδιδει καλυτερα ετσι.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4

Αντε, να μπω στον κόπο να απαντήσω σοβαρά.

Μπερδεύεις τον όγκο με τη δύναμη. Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι κάποιος ιδιαίτερα δυνατός χωρίς να είναι ογκώδης. Επιπλέον, το ξύλο βασίζεται περισσότερο στην τεχνική παρά στη δύναμη. Φαντάσου την τεχνική του συγκεκριμένου που έχει διδακτορικό στο να βαράει.

-----------------

Όσον αφορά τα νούμερα (π.χ. 11% bf) μέτρα την περιφέρεια μέσης στο σημείο του αφαλού. Άμα είναι στο 43% του υψους σου, περίπου εκεί είσαι :)

Ουτε τα υποθερμιδικα τα καταλαβαινω .Υποθερμιδικος θα εισαι και αν τρως  καθε μερα ενα παγωτο και ενα πιτογυρο θα κανεις cut  ετσι?Το θεμα ειναι να λαμβανεις τροφες καθαρες απο λιπος   .Αλλιως η εμπειρια μου λεει πως αργεις παραααα πολυ  να κοψεις .

Τωρα αυτο που κανω εγω για ενα μηνα ειναι ακραιο δεν το συνιστω  και παλι ειπα πως εχω κοψει σχεδον  τελειως τον υδατανθρακα   που σημαινει πως τρωω καστανο ρυζι αντι για καθε μερα καθε 2 μερες ελαχιστη ποσοτητα.

Αυτο σε συνδυασμο  με την προπονηση που κανω που ειναι βαρη με εντονη αεροβια τα Σαββατοκυριακα  θα  ριξει πολυ γρηγορα το ποσοστο λιπους στο σωμα μου .

Μην ξεχνας πως ειμαι ηδη σε καλο επιπεδο  και δεν ειμαι ο μεσος ορος που αθλειται  .Επισης λαμβανω απο τροφες και σκονη υψηλης ποιοτητας και μεγαλης ποσοτητας  πρωτεινη  .

Το σωμα μου ειναι μαθημενο να δουλευει σε ακραιες συνθηκες και αποδιδει καλυτερα ετσι.

Για γρήγορα αποτελέσματα (όπως άλλωστε επιθυμεί) νομίζω ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση.

23 έρευνες :P

https://authoritynutrition.com/23-studies-on-low-carb-and-low-fat-diets/

Χάνεις όμως πιο γρήγορα muscle mass εκτός από λίπος(έρευνα νο7).

Για γρήγορα αποτελέσματα (όπως άλλωστε επιθυμεί) νομίζω ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση.

23 έρευνες :P

https://authoritynutrition.com/23-studies-on-low-carb-and-low-fat-diets/

Χάνεις όμως πιο γρήγορα muscle mass εκτός από λίπος(έρευνα νο7).

τι προσπαθείς να αποδείξεις;

ο καθένας μας είναι μοναδικός και αντιλαμβάνεται διαφορετικά το κάθε μήνυμα. 

όπως και να 'χει ο Φώτης είναι μια κατηγορία μόνος του, του αρέσουν οι ακρότητες και ζει μέσα σε αυτό και από αυτό. 

Για μένα δν με νοιάζει καν τι κάνει και πως το κάνει ... το αποτέλεσμα μετράει και αν τον δω με φλέβες και στη γλώσσα απλά ...respect

• Like 1

έτσι..

κ εγώ αν γράψω τι ακριβώς κάνω για όγκο και τι για γράμμωση θα νομίζουν οτι τους δουλεύω (ποιο πολύ δεν το κάνω γιατι βαριέμαι να εξηγήσω πως αφού έχει αποτέλεσμα είναι σωστό). 

Ίσως το κάνω αφού σκάσει καμια καλοκαιρινή φωτογραφία απο τη γράμμωση να καραφλιάσω κόσμο  :-D

• Like 2

Δε ρωτάω απο στείρα περιέργεια. Έχω μπει για τα καλά στο πνεύμα του φιτνες τρόπου ζωης και η διατροφή ειναι πολύ σημαντικό κομμάτι -ίσως σημαντικότερη κι απο την ίδια την προπόνηση (αν και μένα δεν με αρέσει να τα διαχωρίζω, ειναι αλληλένδετα).

Αν αυτό το aggressive cut ειναι αποδοτικό, γιατί όχι; Μπορεί να το δοκιμάσω κι εγω κάποια στιγμή.

Εντάξει για καραγκιοζάκο τον έκοψα από το βίντεο πάντως, οπότε δεν με παραξενεύει. Μερικοί για να ξεχωρίσουν από τους άλλους θα σκεφτούνε και την πιο ηλίθια ιδιαιτερότητα να την περάσουν σαν προσόν. Ο συγκεκριμένος βρήκε αυτήν την κατηγορία, αυτό το άθλημα και το παίζει κάποιος ενώ κανονικά μια πορδή είναι.

Κάνα δίλεπτο τώρα διαβάζοντας τα παραπάνω αναρωτιέμαι αν τρολάρεις η τα πιστεύεις αυτά που έγραψες

Τεσπα

http://youtu.be/Aaehn1aY8Ig

• Like 2

Μάλιστα...τώρα βγαίνει νόημα. Απλά μου φάνηκαν υπερβολικά αδύνατοι ειδικά στην αρχή του βίντεο και γι' αυτό ρώτησα. Δεν γνωρίζω για το άθλημα αλλά δεν αμφισβητώ οτι μπορεί να με βγάλει knock out και ας είμαι 20 κιλά παραπάνω. To κάθε άθλημα έχει τα δικά του...

Ποια είναι η γνώμη σας για τα ομαδικά προγράμματα; προφανώς δεν εννοώ τα διάφορα αεροβικά αλλά αυτά με βάρη και σχοινιά ή με ασκήσεις του σώματος κλπ κατά πόσο μπορούν να αντικαταστήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα με βάρη; υπέρ; κατά;

πήγα σήμερα σε ένα μισάωρο που είχε στο γυμναστήριό μου και μου βγήκε λίγο ο πάτος.. βέβαια ήταν μετά από workout αλλά πάλι δε το περίμενα.

• Like 1

και στα ομαδικά που αναφέρομαι έχεις βάρη πάντως βέβαια προφανώς δε φορτώνεις τόσα όσα αν θα έκανες το κλασικο πρόγραμμα αλλά από την άλλη δε παίρνεις και ανάσα οπότε ίσως αυτός είναι ο λόγος

Αναλογως τους στοχους που εχεις. Αν θες σταθερη και συνεχη μυικη αυξηση τα βαρη ειναι μονοδρομος.

Αν παλι θες μυικη αντοχη, ευλυγισια και καποια μυικη αυξηση, τα ομαδικα σου κανουν δουλεια.

Το σημαντικοτερο ειναι να γυμναζεσαι με τροπο που σε ευχαριστει για να αποδιδεις τα μεγιστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...