Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ω ρε τι παλικάρια θα βγουν και φέτος στις παραλίες! Φέτες! Πέρα απο την πλάκα, δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα με τοσο λίγο υδατανθρακα; Τι ορμονικο προβλημα , κανω 3 φορες τον χρονο γενικες εξετασεις και πληρες τσεκ απ αναγκαστηκα με αυτα που ασχολουμαι . Οι γιατροι μου ζητανε να τους εξετασω εγω μετα τα αποτελεσματα Eξαλλου ενα μηνα θα το κανω . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ω ρε τι παλικάρια θα βγουν και φέτος στις παραλίες! Φέτες! Πέρα απο την πλάκα, δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα με τοσο λίγο υδατανθρακα; Αυτή είναι συνήθως δικαιολογία απο άτομα που δεν αντέχουν το low carb , επειδή ειναι πολύ δύσκολο (αλλα αποτελεσματικό) , μόνο η παντελής έλλειψη λιπαρών ("καλών" "κακών" ) μπορεί να δημιουργήσει ορμονικά και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις , υδατάνθρακα μπορείς να τρως σχετικά λίγο και μόνο απο λαχανικά και να είσαι υγιέστατος αρκεί να είσαι σωστός σε όλα τα άλλα και να μην έχεις κάποια πάθηση-ιδιαιτερότητα thing is , κομμάτια και special αποτέλεσμα σημαίνει αφοσίωση και θυσίες, δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο τρώγοντας απλά υγιεινά όπως το σκέφτονται πολλοί, αυτό που δούλεψε να φτάσεις πχ 12-14% λίπος δεν θα δουλέψει να πας 8. Μέχρι ένα επίπεδο πας εύκολα και απλά , μετά όπως είπα θέλει πόνο σε όλα τα θέματα. Δεν στο λέω εσένα ,απότι έχω καταλάβει όλο αυτό τον καιρό εσύ νιώθεις και ακόμα κ αν δεν είναι αυτό που κυνηγάς κατανοείς γιατι το κυνηγάει ο άλλος, αλλα ακούω καμια φορά απο μέτριους μέχρι και αστείους τύπους να πετάγονται και να λένε αυτά είναι μαλακίες. "εγώ κάνω αυτό" , τρώω αυτό " ρε μεγάλε γιαυτό εσύ περνάς απαρατήρητος κ εγώ όπου πάω με κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό , όταν οι ώμοι μου είναι λες κ έχουν φάει μαχαιριές στερήθηκα πράγματα για να γίνω έτσι. (στην περίπτωση μου τη μάσα). εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοεί ο fotis όταν λέει πως πέφτει πείνα , αν ήταν στο χέρι μου να τρώω με την όρεξη θα καθάριζα 4-5 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα για πλάκα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εντάξει γλυκουλίνια μου,δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Έλεγα να χώσω τέλη Αυγούστου που τάχα θα είχα τελειώσει το cut.... ΕΛΑ ΟΜΩΣ που δεν το άρχισα ποτέ.Ίσως του χρόνου. Τα δικέφαλα θέλουν ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα αλλά δεν μας βιάζει κανείς. 72kg 179cm,πέρυσι τέτοια εποχή 65kg 179cm. Στόχος(είναι τα λεφτά) τα 75kg μέχρι τον Γενάρη. Απολελέ,16κσ,άδεια απολύσεως,κτλ Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ την πάλευα με 4 ώρες ύπνου και 3-4 καφέδες για να κάνω την καθημερινή προπόνα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τι ορμονικο προβλημα , κανω 3 φορες τον χρονο γενικες εξετασεις και πληρες τσεκ απ αναγκαστηκα με αυτα που ασχολουμαι . Οι γιατροι μου ζητανε να τους εξετασω εγω μετα τα αποτελεσματα Eξαλλου ενα μηνα θα το κανω . Σε βάζουν 3 φορές το χρόνο γιατί είσαι σκατόγερος ρε. Φώτη τι στόχο έχεις; Κάπου 11%; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή είναι όντως πολύ αδύνατοι;;; Έπεσα τυχαία πάνω στο βίντεο, δεν είναι γνώστης του αθλήματος. https://www.youtube.com/watch?v=KNwVjPL5gXQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μα τι να την κάνουν την έξτρα μάζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μα τι να την κάνουν την έξτρα μάζα; Μα δεν μιλάμε για έξτρα...να έχουν τουλάχιστον τη νορμάλ... Ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα εγω νόμιζα οτι έχει θέμα ο άνθρωπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εντάξει γλυκουλίνια μου,δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Έλεγα να χώσω τέλη Αυγούστου που τάχα θα είχα τελειώσει το cut.... ΕΛΑ ΟΜΩΣ που δεν το άρχισα ποτέ.Ίσως του χρόνου. Τα δικέφαλα θέλουν ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα αλλά δεν μας βιάζει κανείς. 72kg 179cm,πέρυσι τέτοια εποχή 65kg 179cm. Στόχος(είναι τα λεφτά) τα 75kg μέχρι τον Γενάρη. Απολελέ,16κσ,άδεια απολύσεως,κτλ Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ την πάλευα με 4 ώρες ύπνου και 3-4 καφέδες για να κάνω την καθημερινή προπόνα. ωραίος. αν θες πες και πόσο καιρό ασχολείσαι με γυμναστική πώς ξέρετε πως ό,τι κιλά πάρετε θα είναι μύες; εγώ το "ψιλοφοβάμαι" αυτό. Είμαι σε μία φάση που απλά με πιο προσεκτική διατροφή και γυμναστήριο έχω πάει από 92kg σε 79 με περίπου 1.80κατι ύψος αλλά δεν ξέρω τώρα από δω και πέρα τι είναι καλύτερο, να εστιάσεις τελείως στο να κάψεις λίπος ( άρα και μυς; ) και μετά σιγά σιγά χτίζεις πάλι ή αν απλά έχεις "καλή" διατροφή και lifting μπορείς ταυτόχρονα να χάνεις λίπος και να παίρνεις μύες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έχω την εντύπωση ότι εφόσον δεν παλεύουν (η πάλη θέλει γενικότερα δύναμη) και ρίχνουν κυρίως κλωτσιές μπουνιές, δεν υπάρχει θέμα. Μετά σκέψου και το ενδεχόμενο κάποιος να θέλει να παίξει σε συγκεκριμένη κατηγορία κιλών και να είναι οριακά. Στην από πάνω μάλλον θα πατώσει γιατί θα είναι ελαφρύτερος όλων, στην από κάτω όμως θα είναι αρχηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μα δεν μιλάμε για έξτρα...να έχουν τουλάχιστον τη νορμάλ... Ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα εγω νόμιζα οτι έχει θέμα ο άνθρωπος.. Καλά μην βλέπεις πως είναι όταν ζυγίζονται. Εκεί απλά κάνουν το οτιδήποτε είναι δυνατόν για να μείνουν στεγνοί και να μπουν στη μικρή κατηγορία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο McGregor είναι στη πιο μικρή κατηγόρια για αυτό τον βλέπεις εντελώς στεγνό στην αρχή. Κάνουν συγκεκριμένη δίαιτα και κάποιες τεχνικές πριν τη μέτρηση για να χάσουν όλα τα υγρά απο το βάρος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εντάξει για καραγκιοζάκο τον έκοψα από το βίντεο πάντως, οπότε δεν με παραξενεύει. Μερικοί για να ξεχωρίσουν από τους άλλους θα σκεφτούνε και την πιο ηλίθια ιδιαιτερότητα να την περάσουν σαν προσόν. Ο συγκεκριμένος βρήκε αυτήν την κατηγορία, αυτό το άθλημα και το παίζει κάποιος ενώ κανονικά μια πορδή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καλύτερα να μασάς .. ο συγκεκριμένος ειναι μορφή στο ufc και στην κατηγορία που αγωνίζεται κυριολεκτικά σκοτώνει ! --- revo γερά ~ το περσοναλ ειναι κοντά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εσύ δηλαδή που είσαι και κτήνος, δεν την έχεις αυτήν την μύξα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εντάξει για καραγκιοζάκο τον έκοψα από το βίντεο πάντως, οπότε δεν με παραξενεύει. Μερικοί για να ξεχωρίσουν από τους άλλους θα σκεφτούνε και την πιο ηλίθια ιδιαιτερότητα να την περάσουν σαν προσόν. Ο συγκεκριμένος βρήκε αυτήν την κατηγορία, αυτό το άθλημα και το παίζει κάποιος ενώ κανονικά μια πορδή είναι. Championships and other accomplishments Championships Ultimate Fighting Championship UFC Featherweight Championship (One time, current) UFC Interim Featherweight Championship (One time) Cage Warriors Fighting Championship CWFC Featherweight Championship (One time) CWFC Lightweight Championship (One time) Other accomplishments Ultimate Fighting Championship Knockout of the Night (One time) vs. Marcus Brimage[80] Performance of the Night (Five times) vs. Diego Brandão, Dustin Poirier, Dennis Siver, Chad Mendes and José Aldo[52][81][82][83][84] Fight of the Night (One time) vs. Nate Diaz Most Performance of the Night Awards (Five) Most consecutive Performance of the Night Awards (Five) vs. Diego Brandão, Dustin Poirier, Dennis Siver, Chad Mendes and José Aldo Most knockouts in the Featherweight division (Six)[85] Fastest title fight finish (13 seconds) vs. José Aldo[86] Highest attendance in the United States (16,516) at UFC 194[87] Highest gate in the United States ($10.1 million) at UFC 194[88] Highest earnings-per-second ($42,307) at UFC 194[87][89] Cover Athlete (One time) for EA Sports UFC 2[90] Cage Warriors Fighting ChampionshipFirst multi-division champion (Two) at Featherweight and Lightweight[91] Fight MatrixLineal Featherweight Championship (One time, current)[92] MMA Insider2013 Best UFC Newcomer[93] World MMA Awards 2014 International Fighter of the Year[94] 2015 International Fighter of the Year[95] 2015 Fighter of the Year[96] Severe MMA 2014 Irish Pro Fighter of the Year[97] 2015 Irish Pro Fighter of the Year[98] 2015 Fighter of the Year[98] Sherdog 2014 Breakthrough Fighter of the Year[99] 2015 Event of the Year headlined at UFC 194[100] 2015 Knockout of the Year vs. José Aldo[101] 2015 Fighter of the Year[102] The MMA Community2015 Male Fighter of the Year[103] Combat Press 2014 Breakout Fighter of the Year[104] 2015 Event of the Year headlined at UFC 189[105] 2015 Fighter of the Year[106] Bleacher Report2015 Fighter of the Year[107] MMA Mania 2015 Event of the Year headlined at UFC 189[108] 2015 Fighter of the Year[109] ESPN2015 Fighter of the Year[110] MMA Fighting 2015 Event of the Year headlined at UFC 189[111] 2015 Fighter of the Year[112] MMA Junkie 2015 December Knockout of the Month vs. José Aldo[113] 2015 Fighter of the Year[114] Fox Sports2015 Fighter of the Year[115] Rolling Stone25 Hottest Sex Symbols of 2015 inclusion[116] Wrestling Observer Newsletter 2015 Best on Interviews[117] 2015 Feud of the Year vs. José Aldo[117] 2015 Most Outstanding Fighter of the Year[117] Mixed martial arts record Professional record breakdown 23 matches 20 wins 3 losses By knockout 18 0 By submission 1 3 By decision 1 0 Draws 0 μια φάπα τον έχεις , χώσου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Kατ'αρχας ελιωσα με την περιγραφη. Κατα συνεχειας, μου θυμισες την πρωτη μερα που πηγα γυμναστηρι (καπου τον Οκτωβρη ειναι αυτο), καπου στο μισαωρο συνειδητοποιω πως εχω ξεχασει την πετσετα μου στο αμαξι. Μπηκα στον πειρασμο να βαλω μπροστα και να φυγω στεγνα και να με ψαχνουν οι υπολοιποι (ειναι σε στυλ γκρουπακι functional training, ωριαιος πονος και αμα λειψεις απο την 5αδα σε καταλαβαινουν). Φαση μπηκα στο αμαξι και ημουν ετοιμος να χωσω το κλειδι. Τοσους μηνες μετα και ακομα εχω τασεις φυγης που και που Στο γυμναστηριο που παω, εχει αυτα τα κλισεδιαρικα εμετικα motivations στους τοιχους με ωραια γραμματοσειρα κι ετσι. Ενα απο τα πολλά λέει: ''when you feel like quiting, remember why you started''. Σημερα 45 λεπτα εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω για ποιο πουστη λογο ξεκινησα. Θυμηθηκα τελικα, ο λογος ηταν οτι βαριομουν. Οποτε το ρητο για μενα μετατρεπεται ''οταν νιωθεις οτι θες να σταματησεις, θυμησου ποσο πολυ βαριεσαι''. Αλλα γενικα σε νιωθω. Το μονο πιο δυσκολο απο 10 squats, ειναι να μην μπω στο πειρασμό να φύγω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις