Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ω ρε τι παλικάρια θα βγουν και φέτος στις παραλίες! Φέτες!

Πέρα απο την πλάκα, δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα με τοσο λίγο υδατανθρακα;

Τι  ορμονικο προβλημα ,  κανω 3 φορες τον χρονο γενικες εξετασεις και πληρες τσεκ απ αναγκαστηκα με αυτα που ασχολουμαι  .

Οι γιατροι μου ζητανε να τους εξετασω εγω μετα τα αποτελεσματα   :P

Eξαλλου ενα μηνα θα το κανω .

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ω ρε τι παλικάρια θα βγουν και φέτος στις παραλίες! Φέτες!

Πέρα απο την πλάκα, δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα με τοσο λίγο υδατανθρακα;

Αυτή είναι συνήθως δικαιολογία απο άτομα που δεν αντέχουν το low carb , επειδή ειναι πολύ δύσκολο (αλλα αποτελεσματικό) , μόνο η παντελής έλλειψη λιπαρών ("καλών" "κακών" ) μπορεί να δημιουργήσει ορμονικά και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις , υδατάνθρακα μπορείς να τρως σχετικά λίγο και μόνο απο λαχανικά και να είσαι υγιέστατος αρκεί να είσαι σωστός σε όλα τα άλλα και να μην έχεις κάποια πάθηση-ιδιαιτερότητα 

thing is , κομμάτια και special αποτέλεσμα σημαίνει αφοσίωση και θυσίες, δεν πρόκειται ποτέ να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο τρώγοντας απλά υγιεινά όπως το σκέφτονται πολλοί, αυτό που δούλεψε να φτάσεις πχ 12-14% λίπος δεν θα δουλέψει να πας 8. Μέχρι ένα επίπεδο πας εύκολα και απλά , μετά όπως είπα θέλει πόνο σε όλα τα θέματα. 

Δεν στο λέω εσένα ,απότι έχω καταλάβει όλο αυτό τον καιρό εσύ νιώθεις και ακόμα κ αν δεν είναι αυτό που κυνηγάς κατανοείς γιατι το κυνηγάει ο άλλος, αλλα ακούω καμια φορά απο μέτριους μέχρι και αστείους τύπους να πετάγονται και να λένε αυτά είναι μαλακίες.  "εγώ κάνω αυτό" , τρώω αυτό " ρε μεγάλε γιαυτό εσύ περνάς απαρατήρητος κ εγώ όπου πάω με κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό , όταν οι ώμοι μου είναι λες κ έχουν φάει μαχαιριές στερήθηκα πράγματα για να γίνω έτσι. (στην περίπτωση μου τη μάσα).

εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοεί ο fotis όταν λέει πως πέφτει πείνα , αν ήταν στο χέρι μου να τρώω με την όρεξη θα καθάριζα 4-5 χιλιάδες θερμίδες τη μέρα για πλάκα :-D  

• Like 3

Εντάξει γλυκουλίνια μου,δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Έλεγα να χώσω τέλη Αυγούστου που τάχα θα είχα τελειώσει το cut....

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που δεν το άρχισα ποτέ.Ίσως του χρόνου.

1J3qLmG.jpg

Τα δικέφαλα θέλουν ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα αλλά δεν μας βιάζει κανείς.

0bvUoj1.jpg

72kg 179cm,πέρυσι τέτοια εποχή 65kg 179cm.

Στόχος(είναι τα λεφτά) τα 75kg μέχρι τον Γενάρη.

Απολελέ,16κσ,άδεια απολύσεως,κτλ

Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ την πάλευα με 4 ώρες ύπνου και 3-4 καφέδες για να κάνω την καθημερινή προπόνα.

• Like 12

Τι  ορμονικο προβλημα ,  κανω 3 φορες τον χρονο γενικες εξετασεις και πληρες τσεκ απ αναγκαστηκα με αυτα που ασχολουμαι  .

Οι γιατροι μου ζητανε να τους εξετασω εγω μετα τα αποτελεσματα   :P

Eξαλλου ενα μηνα θα το κανω .

Σε βάζουν 3 φορές το χρόνο γιατί είσαι σκατόγερος ρε. :P

Φώτη τι στόχο έχεις; Κάπου 11%;

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή είναι όντως πολύ αδύνατοι;;; :o Έπεσα τυχαία πάνω στο βίντεο, δεν είναι γνώστης του αθλήματος.

Μα τι να την κάνουν την έξτρα μάζα;

Μα δεν μιλάμε για έξτρα...να έχουν τουλάχιστον τη νορμάλ... Ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα εγω νόμιζα οτι έχει θέμα ο άνθρωπος..

Εντάξει γλυκουλίνια μου,δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Έλεγα να χώσω τέλη Αυγούστου που τάχα θα είχα τελειώσει το cut....

ΕΛΑ ΟΜΩΣ που δεν το άρχισα ποτέ.Ίσως του χρόνου.

1J3qLmG.jpg

Τα δικέφαλα θέλουν ΠΟΛΛΗ δουλειά ακόμα αλλά δεν μας βιάζει κανείς.

0bvUoj1.jpg

72kg 179cm,πέρυσι τέτοια εποχή 65kg 179cm.

Στόχος(είναι τα λεφτά) τα 75kg μέχρι τον Γενάρη.

Απολελέ,16κσ,άδεια απολύσεως,κτλ

Όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν εγώ την πάλευα με 4 ώρες ύπνου και 3-4 καφέδες για να κάνω την καθημερινή προπόνα.

ωραίος. αν θες πες και πόσο καιρό ασχολείσαι με γυμναστική

πώς ξέρετε πως ό,τι κιλά πάρετε θα είναι μύες; εγώ το "ψιλοφοβάμαι" αυτό. Είμαι σε μία φάση που απλά με πιο προσεκτική διατροφή και γυμναστήριο έχω πάει από 92kg σε 79 με περίπου 1.80κατι ύψος αλλά δεν ξέρω τώρα από δω και πέρα τι είναι καλύτερο, να εστιάσεις τελείως στο να κάψεις λίπος ( άρα και μυς; ) και μετά σιγά σιγά χτίζεις πάλι ή αν απλά έχεις "καλή" διατροφή και lifting μπορείς ταυτόχρονα να χάνεις λίπος και να παίρνεις μύες;

• Like 1

Έχω την εντύπωση ότι εφόσον δεν παλεύουν (η πάλη θέλει γενικότερα δύναμη) και ρίχνουν κυρίως κλωτσιές μπουνιές, δεν υπάρχει θέμα.

Μετά σκέψου και το ενδεχόμενο κάποιος να θέλει να παίξει σε συγκεκριμένη κατηγορία κιλών και να είναι οριακά. Στην από πάνω μάλλον θα πατώσει γιατί θα είναι ελαφρύτερος όλων, στην από κάτω όμως θα είναι αρχηγός.

Μα δεν μιλάμε για έξτρα...να έχουν τουλάχιστον τη νορμάλ... Ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα εγω νόμιζα οτι έχει θέμα ο άνθρωπος..

Καλά μην βλέπεις πως είναι όταν ζυγίζονται. Εκεί απλά κάνουν το οτιδήποτε είναι δυνατόν για να μείνουν στεγνοί και να μπουν στη μικρή κατηγορία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο McGregor είναι στη πιο μικρή κατηγόρια για αυτό τον βλέπεις εντελώς στεγνό στην αρχή. Κάνουν συγκεκριμένη δίαιτα και κάποιες τεχνικές πριν τη μέτρηση για να χάσουν όλα τα υγρά απο το βάρος τους.

• Like 1

Εντάξει για καραγκιοζάκο τον έκοψα από το βίντεο πάντως, οπότε δεν με παραξενεύει. Μερικοί για να ξεχωρίσουν από τους άλλους θα σκεφτούνε και την πιο ηλίθια ιδιαιτερότητα να την περάσουν σαν προσόν. Ο συγκεκριμένος βρήκε αυτήν την κατηγορία, αυτό το άθλημα και το παίζει κάποιος ενώ κανονικά μια πορδή είναι.

Καλύτερα να μασάς  ..

ο συγκεκριμένος ειναι μορφή στο ufc  και στην κατηγορία που αγωνίζεται κυριολεκτικά σκοτώνει !

---

revo γερά ~ το περσοναλ ειναι κοντά :)

• Like 5

Εντάξει για καραγκιοζάκο τον έκοψα από το βίντεο πάντως, οπότε δεν με παραξενεύει. Μερικοί για να ξεχωρίσουν από τους άλλους θα σκεφτούνε και την πιο ηλίθια ιδιαιτερότητα να την περάσουν σαν προσόν. Ο συγκεκριμένος βρήκε αυτήν την κατηγορία, αυτό το άθλημα και το παίζει κάποιος ενώ κανονικά μια

πορδή είναι.

Championships and other accomplishments  Championships

Other accomplishments

Mixed martial arts record Professional record breakdown   23 matches 20 wins 3 losses By knockout 18 0 By submission 1 3 By decision 1 0 Draws 0

μια φάπα τον έχεις , χώσου 

• Like 5

Kατ'αρχας ελιωσα με την περιγραφη.

Κατα συνεχειας, μου θυμισες την πρωτη μερα που πηγα γυμναστηρι (καπου τον Οκτωβρη ειναι αυτο), καπου στο μισαωρο συνειδητοποιω πως εχω ξεχασει την πετσετα μου στο αμαξι. Μπηκα στον πειρασμο να βαλω μπροστα και να φυγω στεγνα και να με ψαχνουν οι υπολοιποι (ειναι σε στυλ γκρουπακι functional training, ωριαιος πονος και αμα λειψεις απο την 5αδα σε καταλαβαινουν). Φαση μπηκα στο αμαξι και ημουν ετοιμος να χωσω το κλειδι. 

Τοσους μηνες μετα και ακομα εχω τασεις φυγης που και που :lol:

Στο γυμναστηριο που παω, εχει αυτα τα κλισεδιαρικα εμετικα motivations στους τοιχους με ωραια γραμματοσειρα κι ετσι. Ενα απο τα πολλά λέει: ''when you feel like quiting, remember why you started''. Σημερα 45 λεπτα εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω για ποιο πουστη λογο ξεκινησα. Θυμηθηκα τελικα, ο λογος ηταν οτι βαριομουν. Οποτε το ρητο για μενα μετατρεπεται ''οταν νιωθεις οτι θες να σταματησεις, θυμησου ποσο πολυ βαριεσαι''.

Αλλα γενικα σε νιωθω. Το μονο πιο δυσκολο απο 10 squats, ειναι να μην μπω στο πειρασμό να φύγω. 

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...