snow22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγώ τα πρώτα χρόνια που γυμναζόμουν πριν το κόψω απο σπόντα κ απλά δεν το ξαναρχίσω έσκαγα ένα πριν την προπόνηση κ ένα μετά , στη στάση που περίμενα λεωφορείο . 1-2 craven την εβδομάδα καθε φορα επερνες λεωοφορειο,για να πασ gym??? μενεις εξω απο την πολη? παρεμπιπτόντως ο μονος καπνος που μ αρεσαι
Vapir Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 καθε φορα επερνες λεωοφορειο,για να πασ gym??? μενεις εξω απο την πολη? παρεμπιπτόντως ο μονος καπνος που μ αρεσαι 1 ώρα
TEOKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αφήστε λίγο τώρα που 'μαι νιούφης, μόλις πάρω ένα σερί και μπει στη ρουτίνα μου, επενδύω και ανάλογα. Τώρα έτσι κι αλλιώς του ανάπηρου το τρέξιμο κάνω. Κάνω πέηστ το στόρυ της πρώτης φοράς γυμναστήριο για να καταλάβετε με τι βετεράνο έχετε να κάνετε: Πρώτη μέρα σε συνοικιακό γυμναστήριο, ώρα που 'ναι άδειο, ένας κοινωνικός παράδεισος γεμάτος όργανα βασανιστηρίων. Έχω κάτσει σε ένα απ' αυτά και κάτι τραβολογάω πάνω-κάτω μέχρι που με κοιτάει το λεβεντόπαιδο από δίπλα και κουνάει το στόμα του. Βγάζω ακουστικά, "το κάνεις λάθος" μου λέει. Τον κοιτάω, λογικά με έδερνε αν ήθελε, οπότε και τον εμπιστεύομαι "έχεις χρόνο να μου δείξεις;" του απαντώ με ερώτηση επειδή τέτοιος είμαι. Κάθεται ο τύπος, μου δείχνει την άσκηση, μου δείχνει παραλλαγές της άσκησης, ωραία, ευχαριστώ, κάθομαι "θα κάνεις τρία σετ των 12" μου λέει. Τον κοιτάω, με κοιτάει, τον κοιτάω, "δουλεύεις εδώ;" του λέω, "όχι" μου λέει. "Αλλά να κάνω 3 σετ των 12 ε" "ναι, άμα δε σε βγάλει το τελευταίο τι να σου πω, κάντο δέκα" και το λέει με αυτόν τον τρόπο που ο γεροπατέρας σου, χρόνια σιδεράς πρώην ΟΥΚάς σου λέει "αφού θες να γίνεις μπαλαρίνος, τι να σου πω, γίνε". Κάθομαι, δαγκώνω την ψυχή μου, βγάζω 3 των 12, νοιώθω ότι ξεψυχάω περήφανος μέχρι που ξαναεμφανίζεται ο καινούριος μου φίλος "πώς πάει;;;" "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ" του λέω, "ωραία" μου λέει "τώρα άλλα 3 των 12 στην παραλλαγή για πλάτη". Χαζογελάω λίγο, αυτός απλώς με κοιτάει, δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ, εννοεί πλήρως ό,τι λέει, είναι σαδιστής με άσπεργκερ που σου δείχνει σωστά τις ασκήσεις. Έχω ήδη ξεκινήσει να ξαναπεθαίνω σε άλλη στάση τώρα και σκάει μπροστά μου με 1 φυλλάδιο "λοιπόν μετά θα κάνεις κωπηλατικό και έλξεις, μετά στέρνο και μετά είσαι έτοιμος". "Να με σκοτώσεις θέλεις βρωμόπουστα;" του λέω και δε μετανιώνω τίποτα, δε με νοιάζει τίποτα, έχω την ευφορία του νιχιλιστή, είμαι το δόρυ του παραλόγου, το πεφταστέρι του χάους, θέλω μόνο να πιω όσο νερό υπάρχει στον ξοφλημένο αυτό πλανήτη και μετά να πεθάνω πριν αρχίσουν να ξεμουδιάζουν οι μύες μου. Δε νοιώθει τίποτα από αυτά, απλώς μου λέει "μπορώ να σου φέρω και το γυναικείο πρόγραμμα." 3 σετ κωπηλατικής, έλξεων και στέρνου αργότερα, άφηνα το κλειδί για το λοκεράκι μπροστά. "Το παιδί πάνω, τον Άκη, τον ξέρετε;" "Ναι βέβαια." "Να τον προσλάβετε." Άκη σε ευχαριστώ. Ελπίζω να μη σε ξαναδώ ποτέ. Χαχα Ω ρε φίλε γέλιο ! Έχεις πένα να σκεφτείς και το συγγραφικό. Το ψιλοκαλό παπούτσι βασικά, τώρα στην αρχή θα το χρειαστείς περισσότερο που όλοι οι σύνδεσμοι,τένοντες κ.λ.π είναι απαίδευτοι και αμάθητοι. 1
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Barefoot running είναι το τρέξιμο χωρίς παπούτσια, όχι σώνει και καλά με εντελώς γυμνό το πόδι. Αναλόγως το έδαφος, προσωπικά τρέχω είτε με εντελώς γυμνό (σε πλακάκια/μάρμαρο), είτε με κάλτσα (σε διάδρομο), είτε με αθλητικό χωρίς ανυψωμένη φτέρνα (adidas adizero) σε ανώμαλο έδαφος. Και οι 3 περιπτώσεις ως barefoot λογίζονται, στα 3 άκρα του ίδιου φάσματος. Οι Ινδιάνοι στο βιβλίου που διάβασες και σε ενέπνευσε, έτρεχαν με κάλτσες; Ε; Για πες! [...] Ετοιμάσου, ξεκίνα τρέξιμο, φτιάξε φυσική κατάσταση και τον Αύγουστο που μάλλον θα είμαι Αθήνα, θα σε μυήσω στα μυστικά της ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων!!! Προτεινόμενη διαδρομή/break in/στρώσιμο ποδιών: Γέφυρα Σταυρού - Μαραθώνας - Γέφυρα Σταυρού! Ε; Πως σου φαίνεται;
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε συ Φώτη, διατρφή κάνεις ή λιμοκτονείς; Λιμοκτονω ξεκαθαρα . Εχω κοψει σχεδον τελειως τον υδατανθρακα για κανα μηνα θα το κανω αυτο . 2
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πρωινο : 1ΟΛΟΚΛΗΡΟ πρασινο μηλο . Αυτο. Μισό τσουρέκι. Bitch pls 2
TEOKOS Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Λιμοκτονω ξεκαθαρα . Εχω κοψει σχεδον τελειως τον υδατανθρακα για κανα μηνα θα το κανω αυτο . Καιρός να ασχοληθείς έστω και για 1 μήνα. https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/xamilon-idatanthrakon.html Εκτός και έχεις γυναίκα που το έχει... 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Καιρός να ασχοληθείς έστω και για 1 μήνα. https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/xamilon-idatanthrakon.html Εκτός και έχεις γυναίκα που το έχει... Μπα, με αυτες που μπλεκω εγω μονο καφε κανουν χαχαχα. 5
the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Λιμοκτονω ξεκαθαρα . Εχω κοψει σχεδον τελειως τον υδατανθρακα για κανα μηνα θα το κανω αυτο . πρωτεϊνη δεν;
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 πρωτεϊνη δεν; Μονο πρωτεινη ,πολυβιταμινη και πρασινο μηλο . Κοτοπουλο,ψαρι ,μοσχαρισιες ,τονο. Σκονη μονο μετα την προπονηση 2
Vapir Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 τελικά αν στο μείγμα μου βάλω 3 ασπράδια λιγότερα και στη θέση τους 100γρ γιαούρτι τοτάλ 2% αλλάζει τελείως και η υφή και η γεύση . απο Δευτέρα βέβαια παίρνουν πόδι όλα αυτά , αφενός γιατι δεν θα τρώω 700-800 θερμίδες πρωινό from now on αφετέρου επειδή είναι τόσο γαμάτα που θέλω κ άλλο κ αυτό σε γράμμωση είναι nono για εμένα Ιδικά με τα νεύρα που έχω όταν πεινάω Για πρωινό θα τη δω όπως ο Φώτης , ένα φρούτο πριν την προπόνηση για ενέργεια, βέβαια θα χτυπάω και καμια whey στο ξύπνημα 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ω ρε τι παλικάρια θα βγουν και φέτος στις παραλίες! Φέτες! Πέρα απο την πλάκα, δεν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα με τοσο λίγο υδατανθρακα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις