Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφήστε λίγο τώρα που 'μαι νιούφης, μόλις πάρω ένα σερί και μπει στη ρουτίνα μου, επενδύω και ανάλογα. Τώρα έτσι κι αλλιώς του ανάπηρου το τρέξιμο κάνω. Κάνω πέηστ το στόρυ της πρώτης φοράς γυμναστήριο για να καταλάβετε με τι βετεράνο έχετε να κάνετε: Πρώτη μέρα σε συνοικιακό γυμναστήριο, ώρα που 'ναι άδειο, ένας κοινωνικός παράδεισος γεμάτος όργανα βασανιστηρίων. Έχω κάτσει σε ένα απ' αυτά και κάτι τραβολογάω πάνω-κάτω μέχρι που με κοιτάει το λεβεντόπαιδο από δίπλα και κουνάει το στόμα του. Βγάζω ακουστικά, "το κάνεις λάθος" μου λέει. Τον κοιτάω, λογικά με έδερνε αν ήθελε, οπότε και τον εμπιστεύομαι "έχεις χρόνο να μου δείξεις;" του απαντώ με ερώτηση επειδή τέτοιος είμαι. Κάθεται ο τύπος, μου δείχνει την άσκηση, μου δείχνει παραλλαγές της άσκησης, ωραία, ευχαριστώ, κάθομαι "θα κάνεις τρία σετ των 12" μου λέει. Τον κοιτάω, με κοιτάει, τον κοιτάω, "δουλεύεις εδώ;" του λέω, "όχι" μου λέει. "Αλλά να κάνω 3 σετ των 12 ε" "ναι, άμα δε σε βγάλει το τελευταίο τι να σου πω, κάντο δέκα" και το λέει με αυτόν τον τρόπο που ο γεροπατέρας σου, χρόνια σιδεράς πρώην ΟΥΚάς σου λέει "αφού θες να γίνεις μπαλαρίνος, τι να σου πω, γίνε". Κάθομαι, δαγκώνω την ψυχή μου, βγάζω 3 των 12, νοιώθω ότι ξεψυχάω περήφανος μέχρι που ξαναεμφανίζεται ο καινούριος μου φίλος "πώς πάει;;;" "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ" του λέω, "ωραία" μου λέει "τώρα άλλα 3 των 12 στην παραλλαγή για πλάτη". Χαζογελάω λίγο, αυτός απλώς με κοιτάει, δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ, εννοεί πλήρως ό,τι λέει, είναι σαδιστής με άσπεργκερ που σου δείχνει σωστά τις ασκήσεις. Έχω ήδη ξεκινήσει να ξαναπεθαίνω σε άλλη στάση τώρα και σκάει μπροστά μου με 1 φυλλάδιο "λοιπόν μετά θα κάνεις κωπηλατικό και έλξεις, μετά στέρνο και μετά είσαι έτοιμος". "Να με σκοτώσεις θέλεις βρωμόπουστα;" του λέω και δε μετανιώνω τίποτα, δε με νοιάζει τίποτα, έχω την ευφορία του νιχιλιστή, είμαι το δόρυ του παραλόγου, το πεφταστέρι του χάους, θέλω μόνο να πιω όσο νερό υπάρχει στον ξοφλημένο αυτό πλανήτη και μετά να πεθάνω πριν αρχίσουν να ξεμουδιάζουν οι μύες μου. Δε νοιώθει τίποτα από αυτά, απλώς μου λέει "μπορώ να σου φέρω και το γυναικείο πρόγραμμα." 3 σετ κωπηλατικής, έλξεων και στέρνου αργότερα, άφηνα το κλειδί για το λοκεράκι μπροστά. "Το παιδί πάνω, τον Άκη, τον ξέρετε;" "Ναι βέβαια." "Να τον προσλάβετε." Άκη σε ευχαριστώ. Ελπίζω να μη σε ξαναδώ ποτέ. Kατ'αρχας ελιωσα με την περιγραφη. Κατα συνεχειας, μου θυμισες την πρωτη μερα που πηγα γυμναστηρι (καπου τον Οκτωβρη ειναι αυτο), καπου στο μισαωρο συνειδητοποιω πως εχω ξεχασει την πετσετα μου στο αμαξι. Μπηκα στον πειρασμο να βαλω μπροστα και να φυγω στεγνα και να με ψαχνουν οι υπολοιποι (ειναι σε στυλ γκρουπακι functional training, ωριαιος πονος και αμα λειψεις απο την 5αδα σε καταλαβαινουν). Φαση μπηκα στο αμαξι και ημουν ετοιμος να χωσω το κλειδι. Τοσους μηνες μετα και ακομα εχω τασεις φυγης που και που 6
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ δε την ξέχασα, σκέφτηκα να κρεμαστώ με αυτήν από κάτι μονόζυγα. Άστο, δεν υπάρχει σωτηρία. 4
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ δε την ξέχασα, σκέφτηκα να κρεμαστώ με αυτήν από κάτι μονόζυγα. Άστο, δεν υπάρχει σωτηρία. το μόνο που εκλιπαρώ η δούλη σου να μάθω...τι σε οδήγησε ΕΣΕΝΑ να μπλεχτείς σε τέτοια αθλητικές σαδιστικές αίθουσες γυμναστηριακών πορνό; και γιατί δεν πήγες με την yin να σου δείξει κάποια βασικά και έπεσες στα βαθιά με τρύπια μπρατσάκια; επίσης τα παπούτσια του τρεξίματος τα θες για indoor αερόβιο μηχάνημα; ελπίζω not Καλή αρχή αλάνι, αφού άντεξε ο Stormy, μπορείς και συ
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 το μόνο που εκλιπαρώ η δούλη σου να μάθω...τι σε οδήγησε ΕΣΕΝΑ να μπλεχτείς σε τέτοια αθλητικές σαδιστικές αίθουσες γυμναστηριακών πορνό; και γιατί δεν πήγες με την yin να σου δείξει κάποια βασικά και έπεσες στα βαθιά με τρύπια μπρατσάκια; επίσης τα παπούτσια του τρεξίματος τα θες για indoor αερόβιο μηχάνημα; ελπίζω not Καλή αρχή αλάνι, αφού άντεξε ο Stormy, μπορείς και συ Τα μισα να μου λεγε !
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Λουσι πρώτη μέρα όλα αυτά ? Ρε συ , είσαι σίγουρος οτι δεν είχε τίποτα προηγούμενα μαζί σου και οτι δεν ήθελε να σε δολοφονήσει ? ---- in other news που λέτε και εσεις οι νέοι .. Πάμε μωρή παναθααααααααααα 3
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ δε την ξέχασα, σκέφτηκα να κρεμαστώ με αυτήν από κάτι μονόζυγα. Άστο, δεν υπάρχει σωτηρία. υπάρχει αφού υπήρχε για εμένα που δεν είχα γυμναστεί λεπτό στη ζωή μου , ούτε καν 5 λεπτά στο σχολείο , δεν είχα κάνει κάν γυμναστική , απαλαγή μου είχαν , φαντάσου πως βασανιζόμουν να βγάλω μια προπόνηση κ πλέον η προπόνηση βασανίζεται μαζί μου (not my words) , προχθες μου λέει ένας εκπαιδεύεσαι για πιτμπουλ ? καλή αρχή , στην αρχή είναι όντως σκατά , μετά γίνεται ωραίο 1
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 το μόνο που εκλιπαρώ η δούλη σου να μάθω...τι σε οδήγησε ΕΣΕΝΑ να μπλεχτείς σε τέτοια αθλητικές σαδιστικές αίθουσες γυμναστηριακών πορνό; και γιατί δεν πήγες με την yin να σου δείξει κάποια βασικά και έπεσες στα βαθιά με τρύπια μπρατσάκια; επίσης τα παπούτσια του τρεξίματος τα θες για indoor αερόβιο μηχάνημα; ελπίζω not Καλή αρχή αλάνι, αφού άντεξε ο Stormy, μπορείς και συ Ε μωρέ καιρός ήταν, είναι κρίμα να παραμελώ έτσι το οτιδήποτε ενώ θα μπορούσε να 'ναι καλύτερο. Μπορεί να 'ναι και midlife crisis ξέρωγω; Αλλά με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο παραγωγικός, ξεδίνω κι όλας, μόνο καλό κάνει. Με γιν δεν πάμε παρέα γιατί μένουμε μακριά, πλας εγώ θέλω πρωινές ώρες μιας και δουλεύω κυρίως απογεύματα και για να φτιάξω και γενικότερα το ωράριό μου. 2
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα μισα να μου λεγε ! όπως ; Ε μωρέ καιρός ήταν, είναι κρίμα να παραμελώ έτσι το οτιδήποτε ενώ θα μπορούσε να 'ναι καλύτερο. Μπορεί να 'ναι και midlife crisis ξέρωγω; Αλλά με κάνει να αισθάνομαι λίγο πιο παραγωγικός, ξεδίνω κι όλας, μόνο καλό κάνει. Με γιν δεν πάμε παρέα γιατί μένουμε μακριά, πλας εγώ θέλω πρωινές ώρες μιας και δουλεύω κυρίως απογεύματα και για να φτιάξω και γενικότερα το ωράριό μου. το κάπνισμα το έκοψες; αν ξεκινήσεις τρέξιμο να ξέρεις θα χρειαστεί...αλλιώς θα πρέπει να βγάζεις τα πνευμόνια σου έξω να αερίζονται. όπως και να 'χει καλή αρχή
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το 'χω ρίξει στα 4-5 τη μέρα, χόλμπορν άσπρο. ΑΣΠΡΟ ΣΑ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ 5
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το 'χω ρίξει στα 4-5 τη μέρα, χόλμπορν άσπρο. ΑΣΠΡΟ ΣΑ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ ουαου !!! μπράβο ρε θηρίο, μπράβο !!! 1
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το 'χω ρίξει στα 4-5 τη μέρα, χόλμπορν άσπρο. ΑΣΠΡΟ ΣΑ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΜΟΥ εγώ τα πρώτα χρόνια που γυμναζόμουν πριν το κόψω απο σπόντα κ απλά δεν το ξαναρχίσω έσκαγα ένα πριν την προπόνηση κ ένα μετά , στη στάση που περίμενα λεωφορείο . 1-2 craven την εβδομάδα
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εγώ τα πρώτα χρόνια που γυμναζόμουν πριν το κόψω απο σπόντα κ απλά δεν το ξαναρχίσω έσκαγα ένα πριν την προπόνηση κ ένα μετά , στη στάση που περίμενα λεωφορείο . 1-2 craven την εβδομάδα Σκέτα κρέηβεν; Γιατί εγώ το παίζω με παραλλαγή. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλή αρχή αλάνι, αφού άντεξε ο Stormy, μπορείς και συ Ιt's sad but true Ρε στορμ ακόμα γυμναστήριο πας? Υπομονή! Xαχαχαχα ναι ναι, ποιος θα το περιμενε! Κοιτα δε θα σου πω οτι ανυπομονω να πηγαινω και ποσο γαματα περναω κλπ, αλλα η αληθεια ειναι πως βλεπω αποτελεσματα και γενικα εχει ενταχθει πλεον στο προγραμμα μου, οποτε ειναι περισσοτερο "meh fuck it why not" παρα "fuck yeah bro, let's lift mofo" Απλα για τη δικη μου φαση (aka τεμπελια και απειθαρχια) βολευει αφανταστα το οτι ειναι 1 ωρα και πας αφου κλεισεις ραντεβου, γιατι αν ημουν free μαλλον θα σαπιζα σε καμια καφετερια ξερωγω "και γαμα το παμε αυριο" φαση. 7
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σκέτα κρέηβεν; Γιατί εγώ το παίζω με παραλλαγή. τα μισά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις