TEOKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Περαστικά mike. Giannis ,gon Στις πόσες επαναλήψεις σε κάθε άςκηςη λέει αυτό το body weight για να δώσει βαθμό; Edit το βρήκα Edit rookie 24 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Φώτη, αυτό με τον τόνο που σου έταξα χθες...σίγουρα εμετικό για τα γούστα σου Κοιτα τι θα γινει ρε . Εισαι ιδανικη για αυτην την περιοδο που δεν τρωω ειναι πολυ απλο εσυ θα μαγειρευεις και εγω δεν θα τα αγγιζω χαχαχαχα. Το επομενο 6μηνο που θα τρωω παλι θα ειμαι με την evabb που το εχει με το θεμα φαγητο . Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κοιτα τι θα γινει ρε . Εισαι ιδανικη για αυτην την περιοδο που δεν τρωω ειναι πολυ απλο εσυ θα μαγειρευεις και εγω δεν θα τα αγγιζω χαχαχαχα. Το επομενο 6μηνο που θα τρωω παλι θα ειμαι με την evabb που το εχει με το θεμα φαγητο . χαχα οκ ελήφθη, οβερ... θα μου πληρώνεις μια συνδρομή στο γυμναστήριο της Μαργαρίτας όμως και γω θα σου μαγειρεύω για να μην τα αγγίζεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ζητώ τα φώτα σας, ω άνθρωποι του ιδρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ζητώ τα φώτα σας, ω άνθρωποι του ιδρώτα. Your wish has been granted. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δες για Mizuno, σου κάνουν και πελματογράφημα να δουν το κατάλληλο παπούτσι για το πέλμα σου. παρατηρείς το μοντέλο βλέπεις και το νούμερο και το παραγγέλνεις από το εξωτερικό (αγγλία) σε μισή τιμή σχεδόν (αν έχεις θέμα με τα χρήματα γιατί είναι πανάκριβα) και μετά salomon που σου πρότεινε ο wizzy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Άντε καλή μας τύχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ζητώ τα φώτα σας, ω άνθρωποι του ιδρώτα.Με κάνα 30άρι που λες και στο άλλο νήμα δεν γίνεται δουλειά . Θες περίπου τα διπλά για κάτι αξιοπρεπές που να σου κρατήσει και προπαντός να σε στηρίξει σωστά χωρίς μικροτραυματισμους αφόσον είναι για τρέξιμο όπως γράφεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=944706032315242&id=579990182120164 Μπραβο του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Άντε καλή μας τύχη. Τον είδα τις προάλλες σε ένα ξενοδοχείο. Θηρίο είναι ο άτιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Άντε καλή μας τύχη. και οι δυο ειναι γεωργιανοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ζητώ τα φώτα σας, ω άνθρωποι του ιδρώτα. Συμφωνω και εγω για misuno που ειναι καθαρα" τρεξιματικο "παπουτσι και σαν δευτερη επιλογη θα εβαζα τα salοmon που εχουν εξαιρετικα μοντελα κυριως στο mountain running . Το budget με προβληματιζει λιγο αν ψαχτεις με καμμια προσφορα στο εξωτερικο ισως . Απο την αλλη κλαιν ρε αυτα τα πινεις μπυρες εσυ σε ενα σουκου χωστα στο πατουμενο θα γλιτωσεις τα ποδια σου . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Απο την αλλη κλαιν ρε αυτα τα πινεις μπυρες εσυ σε ενα σουκου χωστα στο πατουμενο θα γλιτωσεις τα ποδια σου . Η να αφήσει τα παπούτσια και να τα δώσει μόνο σε μπύρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφήστε λίγο τώρα που 'μαι νιούφης, μόλις πάρω ένα σερί και μπει στη ρουτίνα μου, επενδύω και ανάλογα. Τώρα έτσι κι αλλιώς του ανάπηρου το τρέξιμο κάνω. Κάνω πέηστ το στόρυ της πρώτης φοράς γυμναστήριο για να καταλάβετε με τι βετεράνο έχετε να κάνετε: Πρώτη μέρα σε συνοικιακό γυμναστήριο, ώρα που 'ναι άδειο, ένας κοινωνικός παράδεισος γεμάτος όργανα βασανιστηρίων. Έχω κάτσει σε ένα απ' αυτά και κάτι τραβολογάω πάνω-κάτω μέχρι που με κοιτάει το λεβεντόπαιδο από δίπλα και κουνάει το στόμα του. Βγάζω ακουστικά, "το κάνεις λάθος" μου λέει. Τον κοιτάω, λογικά με έδερνε αν ήθελε, οπότε και τον εμπιστεύομαι "έχεις χρόνο να μου δείξεις;" του απαντώ με ερώτηση επειδή τέτοιος είμαι. Κάθεται ο τύπος, μου δείχνει την άσκηση, μου δείχνει παραλλαγές της άσκησης, ωραία, ευχαριστώ, κάθομαι "θα κάνεις τρία σετ των 12" μου λέει. Τον κοιτάω, με κοιτάει, τον κοιτάω, "δουλεύεις εδώ;" του λέω, "όχι" μου λέει. "Αλλά να κάνω 3 σετ των 12 ε" "ναι, άμα δε σε βγάλει το τελευταίο τι να σου πω, κάντο δέκα" και το λέει με αυτόν τον τρόπο που ο γεροπατέρας σου, χρόνια σιδεράς πρώην ΟΥΚάς σου λέει "αφού θες να γίνεις μπαλαρίνος, τι να σου πω, γίνε". Κάθομαι, δαγκώνω την ψυχή μου, βγάζω 3 των 12, νοιώθω ότι ξεψυχάω περήφανος μέχρι που ξαναεμφανίζεται ο καινούριος μου φίλος "πώς πάει;;;" "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ" του λέω, "ωραία" μου λέει "τώρα άλλα 3 των 12 στην παραλλαγή για πλάτη". Χαζογελάω λίγο, αυτός απλώς με κοιτάει, δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ, εννοεί πλήρως ό,τι λέει, είναι σαδιστής με άσπεργκερ που σου δείχνει σωστά τις ασκήσεις. Έχω ήδη ξεκινήσει να ξαναπεθαίνω σε άλλη στάση τώρα και σκάει μπροστά μου με 1 φυλλάδιο "λοιπόν μετά θα κάνεις κωπηλατικό και έλξεις, μετά στέρνο και μετά είσαι έτοιμος". "Να με σκοτώσεις θέλεις βρωμόπουστα;" του λέω και δε μετανιώνω τίποτα, δε με νοιάζει τίποτα, έχω την ευφορία του νιχιλιστή, είμαι το δόρυ του παραλόγου, το πεφταστέρι του χάους, θέλω μόνο να πιω όσο νερό υπάρχει στον ξοφλημένο αυτό πλανήτη και μετά να πεθάνω πριν αρχίσουν να ξεμουδιάζουν οι μύες μου. Δε νοιώθει τίποτα από αυτά, απλώς μου λέει "μπορώ να σου φέρω και το γυναικείο πρόγραμμα." 3 σετ κωπηλατικής, έλξεων και στέρνου αργότερα, άφηνα το κλειδί για το λοκεράκι μπροστά. "Το παιδί πάνω, τον Άκη, τον ξέρετε;" "Ναι βέβαια." "Να τον προσλάβετε." Άκη σε ευχαριστώ. Ελπίζω να μη σε ξαναδώ ποτέ. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφήστε λίγο τώρα που 'μαι νιούφης, μόλις πάρω ένα σερί και μπει στη ρουτίνα μου, επενδύω και ανάλογα. Τώρα έτσι κι αλλιώς του ανάπηρου το τρέξιμο κάνω. Κάνω πέηστ το στόρυ της πρώτης φοράς γυμναστήριο για να καταλάβετε με τι βετεράνο έχετε να κάνετε: Πρώτη μέρα σε συνοικιακό γυμναστήριο, ώρα που 'ναι άδειο, ένας κοινωνικός παράδεισος γεμάτος όργανα βασανιστηρίων. Έχω κάτσει σε ένα απ' αυτά και κάτι τραβολογάω πάνω-κάτω μέχρι που με κοιτάει το λεβεντόπαιδο από δίπλα και κουνάει το στόμα του. Βγάζω ακουστικά, "το κάνεις λάθος" μου λέει. Τον κοιτάω, λογικά με έδερνε αν ήθελε, οπότε και τον εμπιστεύομαι "έχεις χρόνο να μου δείξεις;" του απαντώ με ερώτηση επειδή τέτοιος είμαι. Κάθεται ο τύπος, μου δείχνει την άσκηση, μου δείχνει παραλλαγές της άσκησης, ωραία, ευχαριστώ, κάθομαι "θα κάνεις τρία σετ των 12" μου λέει. Τον κοιτάω, με κοιτάει, τον κοιτάω, "δουλεύεις εδώ;" του λέω, "όχι" μου λέει. "Αλλά να κάνω 3 σετ των 12 ε" "ναι, άμα δε σε βγάλει το τελευταίο τι να σου πω, κάντο δέκα" και το λέει με αυτόν τον τρόπο που ο γεροπατέρας σου, χρόνια σιδεράς πρώην ΟΥΚάς σου λέει "αφού θες να γίνεις μπαλαρίνος, τι να σου πω, γίνε". Κάθομαι, δαγκώνω την ψυχή μου, βγάζω 3 των 12, νοιώθω ότι ξεψυχάω περήφανος μέχρι που ξαναεμφανίζεται ο καινούριος μου φίλος "πώς πάει;;;" "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ" του λέω, "ωραία" μου λέει "τώρα άλλα 3 των 12 στην παραλλαγή για πλάτη". Χαζογελάω λίγο, αυτός απλώς με κοιτάει, δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ, εννοεί πλήρως ό,τι λέει, είναι σαδιστής με άσπεργκερ που σου δείχνει σωστά τις ασκήσεις. Έχω ήδη ξεκινήσει να ξαναπεθαίνω σε άλλη στάση τώρα και σκάει μπροστά μου με 1 φυλλάδιο "λοιπόν μετά θα κάνεις κωπηλατικό και έλξεις, μετά στέρνο και μετά είσαι έτοιμος". "Να με σκοτώσεις θέλεις βρωμόπουστα;" του λέω και δε μετανιώνω τίποτα, δε με νοιάζει τίποτα, έχω την ευφορία του νιχιλιστή, είμαι το δόρυ του παραλόγου, το πεφταστέρι του χάους, θέλω μόνο να πιω όσο νερό υπάρχει στον ξοφλημένο αυτό πλανήτη και μετά να πεθάνω πριν αρχίσουν να ξεμουδιάζουν οι μύες μου. Δε νοιώθει τίποτα από αυτά, απλώς μου λέει "μπορώ να σου φέρω και το γυναικείο πρόγραμμα." 3 σετ κωπηλατικής, έλξεων και στέρνου αργότερα, άφηνα το κλειδί για το λοκεράκι μπροστά. "Το παιδί πάνω, τον Άκη, τον ξέρετε;" "Ναι βέβαια." "Να τον προσλάβετε." Άκη σε ευχαριστώ. Ελπίζω να μη σε ξαναδώ ποτέ. χααχαχαχα θεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις