Demetra_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 γνωρίζω περίπτωση που έδωσαν βιταμίνες σε κάποιον λέγοντας του οτι είναι roids και έκανε ρεκορ την άλλη μέρα σε ίσιο placebo at its finest μη νομίζεις κ εγώ παλιότερα έτσι έκανα κ μ άρεσε, μέχρι π βαρέθηκα ^^ Κάτσε να μετατρέψω το σώμα μου σε καυστήρα λίπους και θα σου πω εγώ 1
TEOKOS Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τελικά ότι αφήσεις σε αφήνει. Είχα καταφέρει να βγάζω 10-8-8-6 έλξεις στο μονόζυγο και σήμερα μετά από μήνα+ αποχή έβγαλα μόνο 8-6-6-4. Έχασα και 1,5 κιλό ,από 88 στα 86,4 ,μάλλον όλο μυική μάζα. 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω αν έχασες μυικη μάζα. Δεν χάνεται εύκολα άλλωστε. Καμιά φορά η απόδοση στην προπόνηση πέφτει λόγω χαμηλής ενέργειας. 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τοσο γρηγορα και τοση πολλη μυϊκη μαζα δε νομιζω να εχασες.Απλα ξεσυνηθισες. Τα bodyweight exercises ειναι συνηθειο και θελουν συχνοτητα Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από Mikeasdf 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Την αλλη φορα θα βγαλεις ή πιο πολλες ή πιο ανετα. 1
Demetra_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Bump. Απουσιάζουν οι φυσιοθεραπευτές μας ... είχαμε κάποτε και έναν ιατρό, αλλά έχει εξαφανιστεί πάνω από κάνα χρόνο 1
snow22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τελικά ότι αφήσεις σε αφήνει. Είχα καταφέρει να βγάζω 10-8-8-6 έλξεις στο μονόζυγο και σήμερα μετά από μήνα+ αποχή έβγαλα μόνο 8-6-6-4. Έχασα και 1,5 κιλό ,από 88 στα 86,4 ,μάλλον όλο μυική μάζα. Για να βγάλεις ένα τέτοιο συμπέρασμα πρέπει να έχεις υπολογίσει πολλά πράγματα,άλλωστε παίζουν πάρα πολλά ρόλο στα κιλά που σηκώσες,στην συγκεκριμένη περίπτωση στις ελξεις που έβγαλες,από το τι έφαγες μέχρι και την ψυχολογία σου 1
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 In other news αυριο ανανεωνω συνδρομη. Πως περασαν δυο χρονια... Ακομα τη θυμαμαι τη πρωτη μερα που πηγα, το πρωτο περσοναλ, οταν μπηκα στη πισινα και κολυμπουσα σα τις γιαγιαδες... 5
Demetra_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 In other news αυριο ανανεωνω συνδρομη. Πως περασαν δυο χρονια... Ακομα τη θυμαμαι τη πρωτη μερα που πηγα, το πρωτο περσοναλ, οταν μπηκα στη πισινα και κολυμπουσα σα τις γιαγιαδες... Ω τι χαρά, τι ευτυχία !!! άντε με το καλό, η ώρα η καλή 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Απουσιάζουν οι φυσιοθεραπευτές μας ... είχαμε κάποτε και έναν ιατρό, αλλά έχει εξαφανιστεί πάνω από κάνα χρόνο Ποιος?
gon1332 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Gon, για σένα (κι όχι μόνο φυσικά). Καλή φάση. Ευχαριστώ! Ένας τρόπος για να συγκρίνουμε επίπεδα. Εμένα με έβγαλε Body Warrior. Έχω ψωμιά ακόμη. Εσύ παίζει να είσαι Jedi. Ξεκίνησα bodyweight ακολουθώντας - έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου - ένα βιβλίο που είχε ως βάση τις 6 κινήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα: squats push ups pull ups leg raises handstand push ups bridges και είχε progression για να φτάσεις σε κάθε ένα στο τέρμα (το οποίο είναι το εισητήριο για ένα νέο κόσμο ασκήσεων): one leg full squats one arm push ups one arm pull ups hanging leg raises one arm handstand push ups δε θυμάμαι το "ταβάνι" για bridges...ούτε με κυάλια δεν το έβλεπα Στο δεύτερο βιβλίο ασχολείται με πιο "εξειδικευμένα" πράγματα όπως το πως να δυναμώσεις λαιμό, grip, κλπ κλπ. Τα έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές στο νήμα. Τελικά ότι αφήσεις σε αφήνει. Είχα καταφέρει να βγάζω 10-8-8-6 έλξεις στο μονόζυγο και σήμερα μετά από μήνα+ αποχή έβγαλα μόνο 8-6-6-4. Έχασα και 1,5 κιλό ,από 88 στα 86,4 ,μάλλον όλο μυική μάζα. Ισχύει πολύ αυτό που λες. Ειδικά σε τόσο σύνθετες ασκήσεις, η αποχή είναι καταστροφική. 3
yannis27gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Άμα το έχεις σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο, στείλτο. Τι Jedi ρε συ, οριακά warrior (28 βαθμούς). Μπορεί να είμαι μεγάλος σε ηλικία αλλα στα βάρη είμαι νήπιο, ούτε τρία χρόνια δεν έχω κλείσει. Έχω ΠΟΛΥ δρόμο μπροστά μου. 2
Mikeasdf Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σημερα φλερταρα στο γυμναστηριο....με τραυματισμο στους ραχιαιους Καθως εκανα ζεσταμα με τα 60 για να ανεβασω στα squat, εκανα μια λαθος κινηση στο push και εγειρα προς τα αριστερα με αποτελεσμα να πεσει ολο το βαρος στους αριστερους ραχιαιους και με τραβηξε ολο εκεινο το σημειο και ακριβως κατω απο το lat. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις