Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε συνταγές:

Σπιτική ατομική "πίτσα"

1 tortrilla ολικής αλέσεως (π.χ. κάτι σαν αυτό, υπάρχουν στα supermarkets)

1 ώριμη ντομάτα

Τυρί (είδος [π.χ. cheddar, mozzarella κτλ] και ποσότητα της επιλογής σας)

Κρεατικό (είδος [π.χ. γαλοπούλα, χοιρινό ζαμπόν κτλ] και ποσότητα της επιλογή σας)

Συνοδευτικά (π.χ. μανιτάρια, πιπεριές κτλ)

Εκτέλεση:

Απλώνεται την πίτα σε μια λαδόκολα. Τρίβετε την ντομάτα. Κόβετε/τρίβετε από πάνω της το τυρί κι από πάνω το κρεατικό. Εάν θέλετε προσθέτε και συνοδευτικά (π.χ. μανιτάρια, πιπεριές) κομμένα σε μικρά κομμάτια. Βάζετε την πίτα (πάνω στη λαδόκολα) σε ένα ταψί και στο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και τα υπόλοιπα υλικά να "κάτσουν" μέσα του. Τη βγάζετε από το φούρνο και την τρώτε!

Επιτέλους, να και μία αλμυρή γεύση! Και λίγο ρόκα μέσα θα έκανε τη διαφορά. Και λίγο μπαλσάμικο.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@ρε Μπαγάσα vapir fit Παρλιάρος είσαι. Στο repo θα σε ξεπεράσω.... Να πας να κάνεις για hashimoto. Εχει η κόρη μου . Με ένα απλό Τ4 και έξυπνη διατροφή έχασε 22 κιλά σε 14 μήνες.

θα πάω αν και δεν είναι θέμα βάρους , αυτό το έχω για πλάκα , χάνω κ παίρνω όσο γουστάρω , αλλα αν έχω ή παίζει να εμφανίσω θα ήθελα να το ξέρω γιατι τα προβλήματα τα σοβαρά έτσι προκαλούνται , όταν αγνοείς την ύπαρξη τους και με τα χρόνια γίνονται χειρότερα. 

της πέσανε τα μούτρα της γιαγιάς μου όταν της είπε η γιατρός "γιατί δεν ενημέρωσες τα παιδιά κ τα εγγόνια σου όπως σου είχα πει τόσες φορές" xD

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους, να και μία αλμυρή γεύση! Και λίγο ρόκα μέσα θα έκανε τη διαφορά. Και λίγο μπαλσάμικο.

Καλά, εάν ξεκινούσα να απαριθμώ τα "γύρω γύρω", δεν θα τελειώνα ούτε αύριο...! Φίλος, αντί για μανιτάρια, πιπεριές κτλ, έβαλε... φέτες ανανά! :-D  :-D

Οπότε, ναι, βάλτε πάνω ό,τι γουστάρετε, αλλά δώστε λίγη προσοχή στις ποσότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή χτυπάς ασπράδια και βρώμη και πορτοκαλι, απλώνεις μια στρώση στο ταψί, βάζεις φέτες μήλου και μετά απλώνεις 2η στρώση και το πας για ψήσιμο; that's it?

Στη φωτο μοιάζει πολύ φουσκωμένο, σαν κέικ, ενώ οι πίτες βρώμης που φτιαχνω εγω βγαίνουν λεπτές και σφιχτές.

βάζω λίγο μπεικιν αλλα και η βρώμη είναι αλεσμένη. Επίσης σημαντικό είναι το ratio υλικών , είναι όπως τα κεικ , αν βάλεις παραπάνω αλεύρι απ ότι χρειάζεται για την αναλογία θα γίνει πλίθα  :-D

τα φρούτα συνήθως τα βάζω στο χαρτί ψησίματος κ ρίχνω απο πάνω το μείγμα κ έτσι μπαίνουν μόνα τους στο κέντρο αλλα το χειμώνα που έφτιαχνα πρωινό 1000 θερμίδων και το μείγμα ήταν διπλάσιο ναι , έβαζα κάτω , στη μέση φρούτα κ απο πάνω το υπόλοιπο. Δεν κάνει κάποια διαφορά , έτσι κ αλλιώς στο max τα ψήνω κ γίνονται γρήγορα 

Δημοσ.

βάζω λίγο μπεικιν αλλα και η βρώμη είναι αλεσμένη. Επίσης σημαντικό είναι το ratio υλικών , είναι όπως τα κεικ , αν βάλεις παραπάνω αλεύρι απότι χρειάζεται για την αναλογία θα γίνει πλίθα  :-D

τα φρούτα συνήθως τα βάζω στο χαρτί ψησίματος κ ρίχνω απο πάνω το μείγμα κ έτσι μπαίνουν μόνα τους στο κέντρο αλλα το χειμώνα που έφτιαχνα πρωινό 1000 θερμίδων και το μείγμα ήταν διπλάσιο ναι , έβαζα κάτω , στη μέση φρούτα κ απο πάνω το υπόλοιπο. Δεν κάνει κάποια διαφορά , έτσι κ αλλιώς στο max τα ψήνω κ γίνονται γρήγορα 

μου ήρθε λιγούρα όταν το είδα... και είχε να μου συμβεί αυτό ένα δίμηνο τουλ... 

• Like 1
Δημοσ.

μου ήρθε λιγούρα όταν το είδα... και είχε να μου συμβεί αυτό ένα δίμηνο τουλ... 

εμένα να δεις που αν και μ αρέσουν τρελά αυτά βαριέμαι να τα φτιάχνω , σπάνια έχω όρεξη να ασχοληθώ με τέτοια κ αυτός είναι ο δεύτερος λόγος που πήρα πάλι whey , πρώτα για εξοικονόμηση χρημάτων κ έπειτα επειδή βαριέμαι να φτιάχνω πρωινά κ πίπες αυτή την εποχή  :-D  .

Δημοσ.

εμένα να δεις που αν και μ αρέσουν τρελά αυτά βαριέμαι να τα φτιάχνω , σπάνια έχω όρεξη να ασχοληθώ με τέτοια κ αυτός είναι ο δεύτερος λόγος που πήρα πάλι whey , πρώτα για εξοικονόμηση χρημάτων κ έπειτα επειδή βαριέμαι να φτιάχνω πρωινά κ πίπες αυτή την εποχή  :-D  .

Φτιάξε πρωινό+πίπες με whey :P 

Φώτη, αυτό με τον τόνο που σου έταξα χθες...σίγουρα εμετικό για τα γούστα σου 

Τι λες μαρή!!! Τούμπανο είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάξε πρωινό+πίπες με whey :P

Τι λες μαρή!!! Τούμπανο είναι.

βαριέμαι , προτιμώ να πετάω 2 σκουπ whey, κακάο κ βρώμη σε ένα μπολ με ζεστό νερό το βράδυ κ να το τρώω το πρωί απ το ψυγείο xD... βαριέμαι τρελά να ασχοληθώ αυτή την εποχή , μόνο για Σ/Κ φτιάχνω τίποτα επειδή μ αρέσει να ξυπνάω το πρωί να τρώω πρωινό 

Δημοσ.

βαριέμαι , προτιμώ να πετάω 2 σκουπ whey, κακάο κ βρώμη σε ένα μπολ με ζεστό νερό το βράδυ κ να το τρώω το πρωί απ το ψυγείο xD... βαριέμαι τρελά να ασχοληθώ αυτή την εποχή , μόνο για Σ/Κ φτιάχνω τίποτα επειδή μ αρέσει να ξυπνάω το πρωί να τρώω πρωινό 

εγώ όταν έχω πρωινό αερόβιο και να ετοιμάσω πέραν του πρώτου γεύματος και το δεύτερο για να φύγω εκτός έτσι κάνω...

βρασμένα από βραδύς αυγά, ετοιμάζω τη βρώμη και τις φράουλες για να φάω μετά το αερόβιο και ταυτόχρονα τηγανίζω την αυγόκρεπα μου για το δεύτερο γεύμα :D 

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη, αυτό με τον τόνο που σου έταξα χθες...σίγουρα εμετικό για τα γούστα σου 

Φαίνεται γαμάτο

απλά θέλει άλλον τόνο σκέτο απο πάνω ..

Αυτο το worts που μας εχουν ζαλισει στις διαφημισεις τι ειναι ρε σεις

Το πήρε μια κοπελα που γυμνάζω και με δυο τρεις κουταλιές νιώθει λέει σαν να εχει πάρει αναβολικά , τρομακτική διάφορα σε ενέργεια και δύναμη. εγώ πάντα λέω οτι αυτά τα προϊόντα ειναι τσάμπα λεφτά από την άποψη  οτι ειναι πολύ μικρές οι ποσότητες των συστατικών που έχουν μέσα , αλλά η πλάκα ειναι οτι όντως είδα μεγάλη διάφορα στην προπόνηση της!

ψυχολογικό ? ποιος ξέρει .. ?

πάντως της έκανα τράκα μια κουτάλια χθες, αν κάνω ρεκόρ σήμερα στον πάγκο θα πάω να το αγοράσω χαχαχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

εγώ όταν έχω πρωινό αερόβιο και να ετοιμάσω πέραν του πρώτου γεύματος και το δεύτερο για να φύγω εκτός έτσι κάνω...

βρασμένα από βραδύς αυγά, ετοιμάζω τη βρώμη και τις φράουλες για να φάω μετά το αερόβιο και ταυτόχρονα τηγανίζω την αυγόκρεπα μου για το δεύτερο γεύμα :D 

χαρά στην όρεξη σου , εγώ για να φτιάξω κάτι θα πρέπει να είναι η σαν αυτό που έδειξα , δηλαδή να μου προσφέρει απόλαυση ή να είναι για refeed ΑΚΑ σαβούρα , αλλιώς βαριέμαι κ στη σκέψη  ^^

Δημοσ.

χαρά στην όρεξη σου , εγώ για να φτιάξω κάτι θα πρέπει να είναι η σαν αυτό που έδειξα , δηλαδή να μου προσφέρει απόλαυση ή να είναι για refeed ΑΚΑ σαβούρα , αλλιώς βαριέμαι κ στη σκέψη  ^^

αλί στο σώμα μου, καλύτερα ...

Δημοσ.

ψυχολογικό ? ποιος ξέρει .. ?

γνωρίζω περίπτωση που έδωσαν βιταμίνες σε κάποιον λέγοντας του οτι είναι roids και έκανε ρεκορ την άλλη μέρα σε ίσιο 

placebo at its finest 

αλί στο σώμα μου, καλύτερα ...

μη νομίζεις κ εγώ παλιότερα έτσι έκανα κ μ άρεσε, μέχρι π βαρέθηκα ^^

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...