Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δλευω σε μια εταιρια που λετε, εχει γυμναστήριο, αξιοπρεπέστατο για "γυμναστηριο εταιριας". Ε, εχασα κιλα απτη δουλειά, νιώθω και λίγο χρέπι, ειπα να φαω σαν το ζώο και να μασήσω λίγο ατσάλι. Μου λειψατε ρε αγαπουλες! <3

ακολουθει φωτό με ανώτερα γονίδια, προσοχή!

post-202120-0-21859500-1463515015_thumb.jpg

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

η whey απο my protein τι λέει ? έχει δοκιμάσεις κανείς γεύσεις ? έχει πολλές κ ίσως πάρω κανα 2-3 σακούλες 5kgλες μη πάρω καμια που δεν πίνεται :-D

Παντως η σοκολατα φυστικοβουτυρο ειναι ετσι κ ετσι

• Like 1

η whey απο my protein τι λέει ? έχει δοκιμάσεις κανείς γεύσεις ? έχει πολλές κ ίσως πάρω κανα 2-3 σακούλες 5kgλες μη πάρω καμια που δεν πίνεται :-D

Πολύ καλή διαλυτότητα εφάμιλλη της on.

Αυτή που πόσταρες είναι χωρίς γεύση. Κατεβαίνει πανεύκολα και έχει ελάχιστη επίγευση γάλακτος. Ότι και να της προσθέσεις παίρνει αυτόματα την γεύση αυτή π.χ hemo κ.λ.π

Βγαίνει σε προσφορά κατα καιρούς π.χ φώτο

Δεν είχα πρόβλημα με cc

post-68421-0-43490900-1463533634_thumb.jpg

• Like 1

Αυτή που πόσταρες είναι χωρίς γεύση. Κατεβαίνει πανεύκολα και έχει ελάχιστη επίγευση γάλακτος. Ότι και να της προσθέσεις παίρνει αυτόματα την γεύση αυτή π.χ hemo κ.λ.π

Δεν είχα πρόβλημα με cc

μπά δεν παίρνω χωρίς γεύση , ακόμα και με γεύση η τιμή της στα 5kg είναι άψογη . Θέλω να πάρω κανα 2-3 με διαφορετικές γεύσεις να έχω να εναλλάσσω τώρα στη γράμμωση. 

εντομεταξύ βρήκα μια τρελή μαγκιά , lets say οτι φτιάχνεις πιτάκι / κεικ/ whatever στο φούρνο με αυγά κ βρώμη ή ασπράδια κ βρώμη . Όταν είναι έτοιμο χτυπάς ένα σκουπ whey + 50γρ γάλα 2% +10 με 20γρ κακάο γίνεται μια κρέμα σφιχτή , την βάζεις απο πάνω κ το ξαναβάζεις στο φούρνο για 1-2 λεπτά με αποτέλεσμα να γίνεται σαν αυτό που έχουν οι πάστες που είναι γλασέ. Με την whey shake βανίλια + κακάο βγήκε σαν παγωτό σε γεύση (λογικό αφού χρησιμοποιούν ορό γάλακτος στα παγωτά). 

Μια φωτογραφία που θυμήθηκα να βγάλω στο τελείωμα γιατι δεν πίστευα πόσο ωραίο ήταν 

post-353959-0-59600900-1463544930_thumb.jpg

αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος είναι φράουλες που έγιναν ζελέ στο ψήσιμο , τις βάζω ολόκληρες κ έτσι δεν χάνονται. Το χειμώνα έβαζα μήλο σε φέτες κ γινόταν σαν μηλόπιτα 

ήθελα να φάω κ δεύτερο

• Like 8

Μλκ βαπιρ, τώρα καταλαβαίνω γιατί είχες φτάσει τα 500 κιλά κάποτε. Εισαι λιχουδας και καταφέρνεις να το κρατάς ακόμη κι αν κανεις πιτάκια βρώμης. Τέχνη, όχι μαλακιες. Σε παραδέχομαι ρε! Ο Μποτρίνι της βρώμης εισαι!

Δώσε συνταγή!

Τεοκος, εσυ δεν είχες θέμα με τη γυναίκα σου που σου πετούσε τις σκόνες; Τις κρύβεις τώρα για κατάφερες να την πείσεις οτι ειναι εντάξει;

• Like 6

Δεν είχα πρόβλημα με cc

Ειναι λιγο υπερβολικο το "εφαμιλλη της ON " ,ας πουμε πως εχει αριστο  vfm  μεχρι εκει .

Μλκ βαπιρ, τώρα καταλαβαίνω γιατί είχες φτάσει τα 500 κιλά κάποτε. Εισαι λιχουδας και καταφέρνεις να το κρατάς ακόμη κι αν κανεις πιτάκια βρώμης. Τέχνη, όχι μαλακιες. Σε παραδέχομαι ρε! Ο Μποτρίνι της βρώμης εισαι!

Δώσε συνταγή!

Τεοκος, εσυ δεν είχες θέμα με τη γυναίκα σου που σου πετούσε τις σκόνες; Τις κρύβεις τώρα για κατάφερες να την πείσεις οτι ειναι εντάξει;

Ο vapir  ειναι  δικος μου του αρεσει το φαγητο ειναι λιχουδης οπως και ο Αλεξ  εδω μεσα.

Για αυτο εμεις πρεπει να καταβαλουμε τεραστια προσπαθεια καθε φορα ,προσωπικα η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα που κανω .

Το κοψιμο του τσιγαρου  ειναι παιδικο μπροστα σε αυτο .

• Like 5

Δώσε συνταγή!

Μακάρι να έτρωγα τέτοια τότε john , αυτό αν το φάω πρωι μεσημέρι βράδυ μπορώ να γίνω κομμάτια , είναι diet food  :-D 

στο να πας 2 χ βάρος σου δεν φτάνει η μάσα, παίξανε ρόλο και οι κορτιζόνες που έχω πιει/σουτάρει με το kg κ οτι είχα φάει άκυρο απο τους γιατρούς για χρόνια να μη γυμνάζομαι λόγο χρόνιου άσθματος, συνέβαλαν όλα στο mix. Αν κρίνω τώρα που σε όγκο τρώω περισσότερο απότι τότε ναι, έπαιξαν μεγάλο ρόλο αυτά τα δύο. Όσους βλέπεις παχύσαρκους χωρίς προβλήματα υγείας να ξέρεις πως δεν άρχισαν απλά να τρώνε παραπάνω,  παίξανε κ άλλα ρόλο , ακινησία για παράδειγμα , γιαυτό είναι σημαντικό να κάνεις κάτι , οτιδήποτε κ αν ειναι αυτό

για απο πάνω έγραψα, για το κάτω απλά βάζω μέσα φράουλες ή μήλο 

Συνήθως όταν χτυπάω τη βρώμη με τα ασπράδια στο μπλέντερ ρίχνω μέσα κανένα κομμάτι πορτοκάλι , δίνει ωραία υφή λόγο πηκτίνης στην φλούδα 

Ειναι λιγο υπερβολικο το "εφαμιλλη της ON " ,ας πουμε πως εχει αριστο  vfm  μεχρι εκει .

Ο vapir  ειναι  δικος μου του αρεσει το φαγητο ειναι λιχουδης οπως και ο Αλεξ  εδω μεσα.

Για αυτο εμεις πρεπει να καταβαλουμε τεραστια προσπαθεια καθε φορα ,προσωπικα η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο πραγμα που κανω .

Το κοψιμο του τσιγαρου  ειναι παιδικο μπροστα σε αυτο .

πραγματικά το τσιγάρο το έκοψα για πλάκα αν και κάπνιζα τότε(αν θυμάμαι καλά κανα 3άρι χρόνια με 4)  για να καλύψω καταστάσεις άγχους κ όχι για "μαγκιά κλανιά" 

αλλα η μάσα είναι άλλο πράγμα , γιαυτό δεν σταματάω ξανά την αερόβια ,εκτός απ το αναπνευστικό βοηθάει πολύ στον μεταβολισμό = παραπάνω μάσα  :-D

--------------------------------

Ξέχασα να σας πω χθες τι παίχτηκε 

Έρχεται η μάνα απ την ενδοκρινολόγο που πήγε την γιαγιά μου... η οποία απότι φαίνεται για λόγους που κανείς δεν καταλαβαίνει είχε αποκρύψει απο όλους οτι πάσχει απο hashimoto που παρεμπιπτόντως έπασχε και η θεία μου αλλα η γιαγιά μου επιμένει πως είχε αμυγδαλές και οτι η γιατρός δεν ξέρει τι λέει (FUCK LOGIC LOL)  δεν την παρεξηγώ είναι και κάποιας ηλικίας 

το point είναι απότι είπε η γιατρός πως επειδή είναι κληρονομικό θα πρέπει να κάνουμε checkup κάθε 6 μήνες όλοι , παιδιά κ εγγόνια και το μάθαμε χθες ! LOL.........................

έχω παρατηρήσει κατα καιρούς πολλά συμπτώματα αλλα και απότομες αυξομειώσεις στο βάρος με ελεγχόμενο calorie intake και αρχίζουν κ μου μπαίνουν σκέψεις τώρα , θα πάω για κανα check να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 

• Like 2

@ Fotis Διαλυτότητα είναι παρόμοια της On έγραψα και κατεβαίνει εύκολα όπως πίνεις νερό,αδιάφορα δηλαδή.

Όσο για γεύση, η On vanilla ice cream ΔΕΝ υπάρχει.

@ Giannis Κρύβε λόγια. Αυτή που πήρα δεν είναι πρωτείνη αλλά ορός γάλακτος για τις συνταγές μου :P

@ρε Μπαγάσα vapir fit Παρλιάρος είσαι. Στο repo θα σε ξεπεράσω.... Να πας να κάνεις για hashimoto. Εχει η κόρη μου . Με ένα απλό Τ4 και έξυπνη διατροφή έχασε 22 κιλά σε 14 μήνες.

• Like 3

Δηλαδή χτυπάς ασπράδια και βρώμη και πορτοκαλι, απλώνεις μια στρώση στο ταψί, βάζεις φέτες μήλου και μετά απλώνεις 2η στρώση και το πας για ψήσιμο; that's it?

Στη φωτο μοιάζει πολύ φουσκωμένο, σαν κέικ, ενώ οι πίτες βρώμης που φτιαχνω εγω βγαίνουν λεπτές και σφιχτές.

Τεοκος, άμα μπουν οι γυναίκες μας και δουν τι γράφουμε, εχει να πέσει πολύ παντόφλα!

• Like 1

Εγώ φοβάμαι μην μπει κάνα φιλαράκι απο αυτά που πάμε για μπιλιάρδο . Θα δει για συνταγές και θα με ξεφωνίσει Χαχά

• Like 2

Μιας και πιάσαμε συνταγές:

Σπιτική ατομική "πίτσα"

1 tortrilla ολικής αλέσεως (π.χ. κάτι σαν αυτό, υπάρχουν στα supermarkets)

1 ώριμη ντομάτα

Τυρί (είδος [π.χ. cheddar, mozzarella κτλ] και ποσότητα της επιλογής σας)

Κρεατικό (είδος [π.χ. γαλοπούλα, χοιρινό ζαμπόν κτλ] και ποσότητα της επιλογή σας)

Συνοδευτικά (π.χ. μανιτάρια, πιπεριές κτλ)

Εκτέλεση:

Απλώνεται την πίτα σε μια λαδόκολα. Τρίβετε την ντομάτα. Κόβετε/τρίβετε από πάνω της το τυρί κι από πάνω το κρεατικό. Εάν θέλετε προσθέτε και συνοδευτικά (π.χ. μανιτάρια, πιπεριές) κομμένα σε μικρά κομμάτια. Βάζετε την πίτα (πάνω στη λαδόκολα) σε ένα ταψί και στο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και τα υπόλοιπα υλικά να "κάτσουν" μέσα του. Τη βγάζετε από το φούρνο και την τρώτε!

• Like 4

Μιας και πιάσαμε συνταγές:

Σπιτική ατομική "πίτσα"

1 tortrilla ολικής αλέσεως (π.χ. κάτι σαν αυτό, υπάρχουν στα supermarkets)

Εγω στο ολικης αλεσεως σταματησα να διαβαζω ...:)

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...