Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Λοιπόν. 250ml φυστικοβούτηρο. περίπου 1500 θερμίδες 200ml μέλι. περίπου 600 3 ασπράδια αυγών. κανα 50ρι 1 βανίλια 250 gr φαριναπ ολικής άλεσης περίπου 850 Σουσάμι περίπου 570 στα 100γρ-uknown- Είπα να φτιάξω για τώρα που ξανά ξεκινάω συστηματικά να βγάλω την βδομάδα. Το ένα πιάτο το έσκισα σε μιά μέρα. Delicious. πολύ ωραία φαίνονται(το έχεις στην μαγειρική/ζαχαροπλαστική , έχω ξαναδεί που ανεβάζεις) αν και όταν έχουν 3000-3500 θερμίδες κ ένας 4χ4 πύραυλος έχει κανα 350ρι προτιμώ να φάω 4-5 πυραύλους και 3-4 ξυλάκια τώρα που καλοκαιριάζει , γενικότερα αν ήθελα να φάω τόσες θερμίδες σαν boost μου έρχονται πολλά στο μυαλό μου αλλα γούστα είναι αυτά Γνωρίζω κάποιον λίγο μεγαλύτερο μου που έφτανε αγωνιστική φόρμα bb heavy weight και όταν είχε refeed έτρωγε ένα ταψί μεγάλο γλυκό συνήθως σιροπιαστό. Το σιρόπι ήταν τόσο πολύ που όταν το τελείωνε γύριζε το ταψί σε ποτήρι κ έπινε κ το σιρόπι με ότι κομματάκια είχαν μείνει χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Teokos, εισαι σε cut, ε; Χαχά τι cut ρε Γιάννο ποτέ δεν το είχα στις ποσότητες στο φαί . Λατρεύω το καλό φαί αλλά με το ζόρι τρώω πολύ και μόνο άμα γυμνάζομαι συστηματικά. Απλά προσπαθώ να είναι υγιεινό . @ vapir ναι μου αρέσει να μαγειρεύω όπως για παράδειγμα μου αρέσει να μαστορεύω την μηχανή και το αυτοκίνητο μου. Γίνεται πιο προσωπικό το όλο concept. Παγωτά και τέτοια δεν τρώω γιατί δεν με παίρνει. Το γύρας δεν έρχεται μόνο you know... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 @ vapir ναι μου αρέσει να μαγειρεύω όπως για παράδειγμα μου αρέσει να μαστορεύω την μηχανή και το αυτοκίνητο μου. Γίνεται πιο προσωπικό το όλο concept. Παγωτά και τέτοια δεν τρώω γιατί δεν με παίρνει. Το γύρας δεν έρχεται μόνο you know... γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η riomare δεν έχει μόνο τις τονοκονσέρβες αλλά και τονοφακελάκια. ουσιαστικά στραγγισμένος σε τρίμματα τόνος ιδού ας φάω τότε ένα μπολ παγωτό και ας πιο και μια πρωτεϊνη ... δεν πάει έτσι Το γαλα αν δεις λεει υδατάνθρακες 4γρ εκ των οποιων σάκχαρα 4γρ. Λογικο και το γιαούρτι να λεει το ιδιο. Ανέβαινει στο γιαουρτι λογο των φρούτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το γαλα αν δεις λεει υδατάνθρακες 4γρ εκ των οποιων σάκχαρα 4γρ. Λογικο και το γιαούρτι να λεει το ιδιο. Ανέβαινει στο γιαουρτι λογο των φρούτωνΤο γαλα γραφει πουθενα εξτρα ζαχαρη στα συστατικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οχι σε αυτο εχεις ενα συν, λογο οτι το ειδα τωρα. Εχεις ενα δικιο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τα σάκχαρα στο γιαούρτι και στο γάλα που γράφουν στα συστατικά είναι απο τη λακτόζη. Δεν είναι ζάχαρη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι Γαλακτοποιητες,σταθεροποιητές, γάλα σκόνη αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, φοινικέλαιο, κ.λπΚαι πόσο σίγουρος είσαι ότι έχει παγώσει-ξεπαγώσει-παγώσει; Επειδή είχα δουλέψει στον χώρο να σου πω ότι κατακαλόκαιρο οι πιθανότητες είναι 50%. Άστο παγωτό μόνο σπιτικό .... Χμμ ωραία ιδέα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν είχα το ύψος του θα έφτανα 200kg και μετά άντε να βρουν κάσα να με χωρέσει και γερανό να με σηκώσει για να με χώσει χαχαχααχχαχααχαχαχ πω ρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι το ενα ειναι φυσικο προιον το αλλα βιομηχανοποιημενο πως σου φαινεται αυτο για αρχη Τα σάκχαρα στο γιαούρτι και στο γάλα που γράφουν στα συστατικά είναι απο τη λακτόζη. Δεν είναι ζάχαρη. δεν υπαρχει ζαχαρη αλλα σακχαρο,το ζαχαρη ειναι εκλαικευμενος ορος γενικα μην μπειτε στις υποκατηγοριες των υδατανθρακων γιατι θα πελαγωσετε η λακτοζη ειναι δισακχαριτης,ειναι η "ζαχαρη" του γαλακτος,ομως τα γιαουρτια εχουν λιγοτερη μιας και καταναλωθηκε απο τους μυκητες (πριν ανοιξεται αυτην την ενδιαφερουσα συζητηση πριν μερικα μνμ σας προτεινα το κορυφαιο γαλακτοκομικο ) η "ζαχαρη" του μελιου ειναι η φρουκτοζη,και νομιζω και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι αυτην την στιγμη μελι καταναλωνω μονο το χειμωνα με το τσαι,πουθενα αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η whey απο my protein τι λέει ? έχει δοκιμάσεις κανείς γεύσεις ? έχει πολλές κ ίσως πάρω κανα 2-3 σακούλες 5kgλες μη πάρω καμια που δεν πίνεται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Οσες φορες πήγα να αγοράσω, κολλούσε η κάρτα λόγω των cc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η whey απο my protein τι λέει ? έχει δοκιμάσεις κανείς γεύσεις ? έχει πολλές κ ίσως πάρω κανα 2-3 σακούλες 5kgλες μη πάρω καμια που δεν πίνεται Προχθές μου ήρθε η chocolate smooth 2,5kg.Έχει γεύση γάλα με καοτόνικ(με γάλα παίζει να είναι πολύ δυνατή) + καλή διαλυτότητα. Επίσης,προτείνουν πολλοί και banana chocolate.Οι άλλες μάλλον είναι hit or miss. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GK7YClXUNOPMCGk51Ha9FIdHEWQ0as1lpfKE0pRKWBE/edit#gid=0 https://www.reddit.com/comments/uva9t/big_reddit_protein_powder_measurement_results/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 είδα γεύση καρυδόπιτα και μου γύρισε το μάτι σαν τα μηχανήματα τα φρουτάκια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 είδα γεύση καρυδόπιτα και μου γύρισε το μάτι σαν τα μηχανήματα τα φρουτάκια Ααααα μπορείς να πάρεις και δείγματα αν θες να δοκιμάσεις γεύσεις. http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein-sample/10529583.html 8-9 μέρες κάνουν να έρθουν από uk. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις