Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν.

250ml φυστικοβούτηρο. περίπου 1500 θερμίδες

200ml μέλι. περίπου 600

3 ασπράδια αυγών.  κανα 50ρι

1 βανίλια

250 gr φαριναπ ολικής άλεσης περίπου 850  

Σουσάμι περίπου 570 στα 100γρ-uknown-

Είπα να φτιάξω για τώρα που ξανά ξεκινάω συστηματικά να βγάλω την βδομάδα. Το ένα πιάτο το έσκισα σε μιά μέρα. Delicious.

πολύ ωραία φαίνονται(το έχεις στην μαγειρική/ζαχαροπλαστική , έχω ξαναδεί που ανεβάζεις) αν και όταν έχουν 3000-3500 θερμίδες κ ένας 4χ4 πύραυλος έχει κανα 350ρι προτιμώ να φάω 4-5 πυραύλους και 3-4 ξυλάκια τώρα που καλοκαιριάζει , γενικότερα αν ήθελα να φάω τόσες θερμίδες σαν boost μου έρχονται πολλά στο μυαλό μου αλλα γούστα είναι αυτά :-D 

Γνωρίζω κάποιον λίγο μεγαλύτερο μου που έφτανε αγωνιστική φόρμα bb heavy weight και όταν είχε refeed έτρωγε ένα ταψί μεγάλο γλυκό συνήθως σιροπιαστό. Το σιρόπι ήταν τόσο πολύ που όταν το τελείωνε γύριζε το ταψί σε ποτήρι κ έπινε κ το σιρόπι με ότι κομματάκια είχαν μείνει χαχαχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Teokos, εισαι σε cut, ε;

Χαχά τι cut ρε Γιάννο :) ποτέ δεν το είχα στις ποσότητες στο φαί . Λατρεύω το καλό φαί αλλά με το ζόρι τρώω πολύ και μόνο άμα γυμνάζομαι συστηματικά.

Απλά προσπαθώ να είναι υγιεινό .

@ vapir ναι μου αρέσει να μαγειρεύω όπως για παράδειγμα μου αρέσει να μαστορεύω την μηχανή και το αυτοκίνητο μου.

Γίνεται πιο προσωπικό το όλο concept.

Παγωτά και τέτοια δεν τρώω γιατί δεν με παίρνει.

Το γύρας δεν έρχεται μόνο you know...

• Like 2

@ vapir ναι μου αρέσει να μαγειρεύω όπως για παράδειγμα μου αρέσει να μαστορεύω την μηχανή και το αυτοκίνητο μου.

Γίνεται πιο προσωπικό το όλο concept.

Παγωτά και τέτοια δεν τρώω γιατί δεν με παίρνει.

Το γύρας δεν έρχεται μόνο you know...

γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι  :-D 

μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι   :-)

η riomare δεν έχει μόνο τις τονοκονσέρβες αλλά και τονοφακελάκια. ουσιαστικά στραγγισμένος σε τρίμματα τόνος

ιδού

RioMare-Tonos-Nero-FAKELOS-80g.jpg

ας φάω τότε ένα μπολ παγωτό και ας πιο και μια πρωτεϊνη ...

δεν πάει έτσι

Το γαλα αν δεις λεει υδατάνθρακες 4γρ εκ των οποιων σάκχαρα 4γρ. Λογικο και το γιαούρτι να λεει το ιδιο. Ανέβαινει στο γιαουρτι λογο των φρούτων

Το γαλα αν δεις λεει υδατάνθρακες 4γρ εκ των οποιων σάκχαρα 4γρ. Λογικο και το γιαούρτι να λεει το ιδιο. Ανέβαινει στο γιαουρτι λογο των φρούτων

Το γαλα γραφει πουθενα εξτρα ζαχαρη στα συστατικα?

γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι :-D

μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι :-)

Γαλακτοποιητες,σταθεροποιητές, γάλα σκόνη αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, φοινικέλαιο, κ.λπ

Και πόσο σίγουρος είσαι ότι έχει παγώσει-ξεπαγώσει-παγώσει; Επειδή είχα δουλέψει στον χώρο να σου πω ότι κατακαλόκαιρο οι πιθανότητες είναι 50%.

Άστο παγωτό μόνο σπιτικό ....

Χμμ ωραία ιδέα :)

• Like 4

13244875_972762679506515_826776815006899

Αν είχα το ύψος του θα έφτανα 200kg και μετά άντε να βρουν κάσα να με χωρέσει και γερανό να με σηκώσει για να με χώσει 

χαχαχααχχαχααχαχαχ πω ρε φίλε  

γιατί δεν σε παίρνει ? τι το κακό έχουν τα παγωτά ? ούτε λιπαρά έχουν πολλά απο αυτά και η ζάχαρη π έχουν είναι ελάχιστη , ιδικά σε σχέση με 200γρ μέλι   :-D 

μη φοβου δεν σε πήραν τα χρόνια , σκέψου το αλλιώς , πόσο νιώθεις? τόσο είσαι    :-)

το ενα ειναι φυσικο προιον το αλλα βιομηχανοποιημενο

πως σου φαινεται αυτο για αρχη

Τα σάκχαρα στο γιαούρτι και στο γάλα που γράφουν στα συστατικά είναι απο τη λακτόζη. Δεν είναι ζάχαρη. 

δεν υπαρχει ζαχαρη αλλα σακχαρο,το ζαχαρη ειναι εκλαικευμενος ορος

γενικα μην μπειτε στις υποκατηγοριες των υδατανθρακων γιατι θα πελαγωσετε 

η λακτοζη ειναι δισακχαριτης,ειναι η "ζαχαρη" του γαλακτος,ομως τα γιαουρτια εχουν λιγοτερη μιας και καταναλωθηκε απο τους μυκητες

(πριν ανοιξεται αυτην την ενδιαφερουσα συζητηση πριν μερικα μνμ σας προτεινα το κορυφαιο γαλακτοκομικο )

η "ζαχαρη" του μελιου ειναι η φρουκτοζη,και νομιζω και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι αυτην την στιγμη

μελι καταναλωνω μονο το χειμωνα με το τσαι,πουθενα αλλου :)

η whey απο my protein τι λέει ? έχει δοκιμάσεις κανείς γεύσεις ? έχει πολλές κ ίσως πάρω κανα 2-3 σακούλες 5kgλες μη πάρω καμια που δεν πίνεται :-D  

Προχθές μου ήρθε η chocolate smooth 2,5kg.Έχει γεύση γάλα με καοτόνικ(με γάλα παίζει να είναι πολύ δυνατή) + καλή διαλυτότητα.

Επίσης,προτείνουν πολλοί και banana chocolate.Οι άλλες μάλλον είναι hit or miss.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GK7YClXUNOPMCGk51Ha9FIdHEWQ0as1lpfKE0pRKWBE/edit#gid=0

https://www.reddit.com/comments/uva9t/big_reddit_protein_powder_measurement_results/

• Like 1

είδα γεύση καρυδόπιτα και μου γύρισε το μάτι σαν τα μηχανήματα τα φρουτάκια   :-D

Ααααα μπορείς να πάρεις και δείγματα αν θες να δοκιμάσεις γεύσεις.

http://www.myprotein.gr/sports-nutrition/impact-whey-protein-sample/10529583.html

8-9 μέρες κάνουν να έρθουν από uk.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...