Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://www.krikrisuperspoon.gr/ Αν ειναι φθηνο κατι λεει.... στα συστατικά του ... "ζάχαρη"
snow22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βασικά το crossfit είναι trend της εποχής. Μαζικά νέοι ασχολούνται για αυτό και αυτά του είδους τα γυμναστήρια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε αυτό που πήγα μερικές φορές, δεν ήταν τόσο χάλι αλλά δεν ειδα γυμναστή να με διορθώνει και να με συμβουλεύει πως να αποφύγω τραυματισμούς, αντίθετα με προέτρεπε για γρήγορες επαναλήψεις που εκει θες δεν θες γίνεται το λάθος. Έτσι λάκισα με συνοπτικές διαδικασίες . Για μένα πια αυτό το είδος γυμναστικής είναι καραεπικίνδυνο και όχι μόνο. Επειδή είναι competitive και ίσως και για άλλους λόγους που δεν ξέρω βρωμάει στην ντόπα. Τώρα το άλλο για τους γυμναστές και τα σώματά τους ισχύει μέσες άκρες και ανάλογα το άθλημα. Υπάρχουν όμως γαμάτοι προπονητές που βγάζουν πρωταθλητές και ας έχουν αφήσει την φροντίδα του δικού τους σώματος. Μαρκ ριπετοε
Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τι να πω οτι και να πω θα ειναι λιγο ... η σπεσιαλιτέ του τόνου με το φακόριζο σου άρεσε δηλαδίς; σήμερα έκανα έξτρα σετ για να βλέπω τη φλέβα του αριστερού μου δικεφάλου να πετάγεται/πρήζεται ... mode ψώνιο On
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η σπεσιαλιτέ του τόνου με το φακόριζο σου άρεσε δηλαδίς; σήμερα έκανα έξτρα σετ για να βλέπω τη φλέβα του αριστερού μου δικεφάλου να πετάγεται/πρήζεται ... mode ψώνιο On Απο τονο εχω φαει τονους ,το φακοριζο δεν ξερω καν τι ειναι . Τι φακελακι με τονο ομως ελεγες?
yannis27gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://www.krikrisuperspoon.gr/ Αν ειναι φθηνο κατι λεει.... To total 2% έχει λιγότερες θερμίδες, το μισό υδατάνθρακα και παραπάνω πρωτείνη. Επιπλέον, τα 2% λιπαρά είναι απαραίτητα ώστε να απορροφηθούν τα χρήσιμα συστατικά του γιαουρτιού. Μακριά από 0%. Στην ουσία είναι καλό αν κάποιος θέλει να φάει κάτι γλυκό με λίγες θερμίδες και αρκετή πρωτείνη (σε σχέση με μια σοκολάτα δηλαδή).
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 στα συστατικά του ... "ζάχαρη" Οταν κατι εχει χαμηλα λιπαρα, την γευση την πετυχενουν με ζαχαρη και το αντιθετο.
Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Απο τονο εχω φαει τονους ,το φακοριζο δεν ξερω καν τι ειναι . Τι φακελακι με τονο ομως ελεγες? η riomare δεν έχει μόνο τις τονοκονσέρβες αλλά και τονοφακελάκια. ουσιαστικά στραγγισμένος σε τρίμματα τόνος ιδού Οταν κατι εχει χαμηλα λιπαρα, την γευση την πετυχενουν με ζαχαρη και το αντιθετο. ας φάω τότε ένα μπολ παγωτό και ας πιο και μια πρωτεϊνη ... δεν πάει έτσι 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 η riomare δεν έχει μόνο τις τονοκονσέρβες αλλά και τονοφακελάκια. ουσιαστικά στραγγισμένος σε τρίμματα τόνος ιδού ας φάω τότε ένα μπολ παγωτό και ας πιο και μια πρωτεϊνη ... δεν πάει έτσι χμμμ δεν τα ηξερα αυτα εγω παιρνω την κλασικη κονσερβα .
Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 χμμμ δεν τα ηξερα αυτα εγω παιρνω την κλασικη κονσερβα . θα φτιάξω αύριο το τονοφακόρυζο μου και θα ανεβάσω να δεις αν σε εμετίζει ... ντάζει μπριζόλα δεν είναι, αλλά κάτι λέει ... ειδικά αν σου αρέσουν σκόρδα, κρεμμύδια και τέτοια
revolver1990 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 στα συστατικά του ... "ζάχαρη" 11.7 gr sugar carbs.... Σε bulk πάντως είναι acceptable. Καλή κίνηση πάντως τα πρωτεϊνούχα προϊόντα όπως και το γαλατάκι από αρλα.
Demetra_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 11.7 gr sugar carbs.... Σε bulk πάντως είναι acceptable. Καλή κίνηση πάντως τα πρωτεϊνούχα προϊόντα όπως και το γαλατάκι από αρλα. Για σένα τον λιπόσαρκο, θα σου στείλω κούτα στη μονάδα .... για κάποιον που κινείται σε καθαρές διατροφές δεν έιναι 1
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Λοιπόν. 250ml φυστικοβούτηρο. 200ml μέλι. 3 ασπράδια αυγών. 1 βανίλια 250 gr φαριναπ ολικής άλεσης Σουσάμι Είπα να φτιάξω για τώρα που ξανά ξεκινάω συστηματικά να βγάλω την βδομάδα. Το ένα πιάτο το έσκισα σε μιά μέρα. Delicious. 11
Captn Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ενα γαλακτοκομικο που πρεπει να υπαρχει στην διατροφη καθε ανθρωπου που εχει απαιτησεις απ το σωμα του ειναι το προβειο γιαουρτι,πληρες φυσικα. Τωρα κατι επιδορπια και μαλακιες μακρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις