Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως τραγικοι αυτοι του crossfit

οχι οσο τραγικοι αυτοι στα γυμναστηρια βεβαια που κανουν 4 ασκησεις παγκο για "στηθος",:) ακου ¨στηθος",και 4 ασκησεις για δικέφαλο

και κλαιγονται οποτε κανουν καθισματα,1/4 του ευρους κινησης φυσικα,και το λενε και "leg day"

και περνουν και αμινοξεα γιατι ειναι στην γραμμωση,ενω το χειμωνα περναν μια συγκεκριμενη πρωτεινη που ειχε αμινοξεα!!!

χοχοχοχ

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τραγικοί είναι αυτοί που μαλακίζονται αντί να γυμνάζονται.

Άμα είσαι σοβαρός, είτε κάνεις callisthenics, crossfit, bodybuilding και το συνδυάσεις με σωστή διατροφή, θα δεις αποτέλεσμα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εστιάζετε στα αρνητικά, βγάζει πολύ μιζέρια αυτό.

Πις.

--------------------------

Γαμημένο cutting, σου κόβει όλη την ενέργεια / διάθεση. Άλλες 2 βδομάδες υπομονή.

• Like 3
Δημοσ.

Τραγικοί είστε όσοι  απαντάτε ακομη, λες και δεν ξέρετε ..

το να απαντήσεις σε ένα μήνυμα κάποιου που λέει οτι ειναι τραγικοί οι του γυμναστηρίου οκ το καταλαβαίνω , το  να γράφει όμως συνεχεία κακοπροαίρετα μηνύματα και εσείς να ασχολείστε μαζί του , ποιος ο λόγος, δεν καταλαβαίνω .. ?!!

Γιαννη σορυ , ξέρεις πόσο σε πάω ..

• Like 4
Δημοσ.

Το crossfit δεν είναι κάτι σαν τις προπονήσεις για strongmen done wrong;

το κροςφιτ ειναι λιγο απ ολα με λαθος τεχνικη 

• Like 2
Δημοσ.

Θα το τσεκάρω κάνα 2-3 φορές, να 'χω άπταιστη τεχνική γιατί φαίνεται δύσκολο μ'αυτον τον τρόπο.

Ωραίο το  clean & jerk /w alternative grip πρωτοποριακό θα 'λεγα.

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω κάνα 2-3 φορές, να 'χω άπταιστη τεχνική γιατί φαίνεται δύσκολο μ'αυτον τον τρόπο.

Ωραίο το  clean & jerk /w alternative grip πρωτοποριακό θα 'λεγα.

αν το εννοεις πραγματικα για την λαβη του επολε δεν ειναι πρωτοποριακο,ετσι κανουν οι strongmen,αλλα ειναι επικινδυνο κατ εμε,και το ζετε τους θυμιζει λιγο τπ ντεβελοπε που ευτυχως καταργηθηκε

Δημοσ.

εγώ θέλω τραχανά, μαγειρεμένο με γάλα (η γιαγιά μου μας το έκανε όταν ήμουν πιτσιρικάκι) 

Τι να πω οτι και να πω  θα ειναι λιγο ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το άλλο για τους γυμναστές και τα σώματά τους ισχύει μέσες άκρες και ανάλογα το άθλημα.

Υπάρχουν όμως γαμάτοι προπονητές που βγάζουν πρωταθλητές και ας έχουν αφήσει την φροντίδα του δικού τους σώματος.

Παίζει αυτό που λες φίλε, κατ εξαίρεση όμως και σε κάπως μεγάλης ηλικίας δασκάλους, όχι σε νέους όπως αυτός ο χάλιας με την μπάκα και τα πατσοκοιλια!!

Αυτός ο νέος τι να έρθει να μου πει? Πως να γυμναστώ? Πως να φάω? Πως να φτιάξω το κορμί και την φυσική κατάσταση μου? Φτιαχτα εσύ πρώτα στον εαυτό σου ρε μεγάλε και μετά έλα να μου τα πεις και μένα..

Σα να είσαι σε διαιτολόγο να σου γράφει δίαιτες με ασπράδια και αυτός να είναι χοντρός με την μπουγάτσα στο χέρι! Γίνεται? Δεν γίνεται.. Αυτό κάνουν αυτοί...

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 1
Δημοσ.

το κροςφιτ ειναι λιγο απ ολα με λαθος τεχνικη 

OMG, γύρω στο 3:20, αυτή με το μπλε παίζει να έχει τρελό πρόβλημα με γόνατα και μέση μετά από αυτό το session.

Επίσης προβλήματα με αγκώνες και ώμους..

Εντωμεταξύ τι φάση; Είναι ο κάθε δίσκος 10kg; Τι τους βάζουν να σηκώνουν όλοι τα ίδια ίδια κιλά; Φαίνονται κάποια άτομα εκεί που είναι πιο ελαφριά από τα κιλά που σηκώνουν..

Δημοσ.

OMG, γύρω στο 3:20, αυτή με το μπλε παίζει να έχει τρελό πρόβλημα με γόνατα και μέση μετά από αυτό το session.

Επίσης προβλήματα με αγκώνες και ώμους..

Εντωμεταξύ τι φάση; Είναι ο κάθε δίσκος 10kg; Τι τους βάζουν να σηκώνουν όλοι τα ίδια ίδια κιλά; Φαίνονται κάποια άτομα εκεί που είναι πιο ελαφριά από τα κιλά που σηκώνουν..

Ουτε καν 5 δεν θα ειναι.. πλαστικοι ειναι :P

• Like 2
Δημοσ.

οι δίσκοι στα crosshitάδικα είναι είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτεροι απ ότι ζυγίζουν  :-D

Παίζει αυτό που λες φίλε, κατ εξαίρεση όμως και σε κάπως μεγάλης ηλικίας δασκάλους, όχι σε νέους όπως αυτός ο χάλιας με την μπάκα και τα πατσοκοιλια!!

Οκ τραγικός..

αυτό ακριβώς. Δέχομαι απολύτως να έχει μπάκα κάποιος μεγάλης ηλικίας και να είναι εξαιρετικός προπονητής , αλλα στα νιάτα του να είχε μια φυσική κατάσταση αντάξια αυτού που πουλάει, όχι αυτά τα ξεφτιλίκια. 

• Like 2
Δημοσ.

LOL. Λέω κι εγώ. Πως τα σηκώνουν, όπως τα σηκώνουν, ενώ εγώ δε θα τις κουνούσα καν; :D

• Like 2
Δημοσ.

Η μπάκα είναι ζήτημα διατροφής. ΟΚ, πολλοί πρώην αθλητές / νυν προπονητές παύουν να νοιάζονται και χλαπακιάζουν αβέρτα και μπαίνουν διατροφικά στον κουβά που βρίσκεται η πλειοψηφία των ανθρώπων.

Αλλά δεν παύουν μυικά να ανήκουν στο 10% των αρκετά έως πολύ γυμνασμένων.

Αντίθετα, οι τύποι σ' εκείνα τα βίντεο φαίνεται ότι δεν έχουν την μυικότητα που θα περίμενε κανείς από bodybuilding προπονητή.

Κατ' αναλογία, σαν να πήγαινα εγώ εκδρομή με τους μαθητές μου στην Αγγλία και να μην μπορούσα να συννενοηθώ. Tragic.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...