gon1332 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το έχω δει που το αναφέρετε αυτό εδώ μέσα. Τι σημαίνει;
Mau-Maus Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε συ τεοκος το βιντεακι πριν το ειδα στα πολύ πεταχτά τωρα που άραξα λιγο και το ξαναείδα καλύτερα εχω να σου πω να πεις στην ανιψιά σου να πάει να τους ζητήσει τα λεφτά της πίσω, να φύγει απο εκει μην την σακατέψουν και να τους πει να προσέχουν να μην ανεβάζουν βιντεακια και να μην το παίζουν προπονητές γιατί αν τους κάνει κανείς καταγγελία , η αν γίνει κάνα ατύχημα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν !!! Αυτοι δεν ειναι επαγγελματίες Και το κυριότερο ... Δεν ντρέπονται ? αλήθεια δεν ντρέπονται που τριγυρνάνε ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται και κάνουν οτι τους προπονούν κι ολας ?? εγω αν ήμουν ετσι θα ντρεπόμουν να μπω στο γυμναστήριο, όχι να κάνω τον προπονητή!!!~ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Στην Ελλάδα του κώλου και της απατεωνιάς , crosffit σου λεει ο άλλος και ανεβάζει και βίντεο ! ρε ουστ .. 12
GreekMonkey Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πιο πολύ για παρέα που έψαχνε να βρει τρόπο να βγάλει λεφτά και σκέφτηκε αυτήν την κομπίνα με το crossfit μου κάνουν παρά κάτι άλλο. 4
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 κάτι τέτοιοι μπαίνουν κατα καιρούς εδω μέσα και βγάζουν τα κόμπλεξ τους κ όταν ζητήσουμε φωτογραφία γίνονται καπνός επειδή ακριβώς ντρέπονται. 5
TEOKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βασικά το crossfit είναι trend της εποχής. Μαζικά νέοι ασχολούνται για αυτό και αυτά του είδους τα γυμναστήρια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε αυτό που πήγα μερικές φορές, δεν ήταν τόσο χάλι αλλά δεν ειδα γυμναστή να με διορθώνει και να με συμβουλεύει πως να αποφύγω τραυματισμούς, αντίθετα με προέτρεπε για γρήγορες επαναλήψεις που εκει θες δεν θες γίνεται το λάθος. Έτσι λάκισα με συνοπτικές διαδικασίες . Για μένα πια αυτό το είδος γυμναστικής είναι καραεπικίνδυνο και όχι μόνο. Επειδή είναι competitive και ίσως και για άλλους λόγους που δεν ξέρω βρωμάει στην ντόπα. Τώρα το άλλο για τους γυμναστές και τα σώματά τους ισχύει μέσες άκρες και ανάλογα το άθλημα. Υπάρχουν όμως γαμάτοι προπονητές που βγάζουν πρωταθλητές και ας έχουν αφήσει την φροντίδα του δικού τους σώματος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Που να σας δειξω εγω βιντεακι απο διπλανο γυμναστήριο να κανουν καθισματα θα πειτε αυτοι ειναι καλοι
gon1332 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://www.quakeroats.com/products/rice-snacks/popped-tortilla-chips/cheesy-nacho.aspx
snow22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ο εύσωμος κυριουλης με το μπλε κάνει τον γυμναστή; απλα ειναι στον ογκο 2
gon1332 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νομίζω πως μια χαρά είναι τα παιδιά. Απλά έχουν bad posture και τα αδικεί. 1
snow22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Νομίζω πως μια χαρά είναι τα παιδιά. Απλά έχουν bad posture και τα αδικεί.Μπα δεν είναι αυτό,δεν έχουν καλά γονίδια ρε αλλιώς θα ήταν φέτες Ο μουσάτος είναι hardgainer τον έκοψα εγώ 6
Vapir Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 απλα ειναι στον ογκο χαχαχ ρε φίλε είναι απίστευτο όμως ε , έφτασα 20kg πάνω απ το ύψος μου φέτος , την κοιλιά του ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ lmao στη φάση του είναι οι περισσότεροι με γυμναστήρια στην περιοχή μου . Είχα πάει μια φορά σε ένα κ ήμουν στον όγκο και με ρώταγε ο τύπος αν παίρνω φάρμακα και επέμενε κιόλας , πέταγε σπόντες και το έπαιζε έξυπνος , όταν του την ξέκοψα απότομα έγινα και κακός , αλλα του λέω καλά λες για εμένα , εσύ ρε φίλε που είναι η δουλειά σου γιατί είσαι έτσι ? ^^ ευτυχώς είχα πάει δοκιμαστικά και δεν είχα πληρώσει μήνα
Mikeasdf Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτος στο 0:33 μου θυμιζει Τομ Χανκς - Ο ναυαγος 2
alex_000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε συ τεοκος το βιντεακι πριν το ειδα στα πολύ πεταχτά τωρα που άραξα λιγο και το ξαναείδα καλύτερα εχω να σου πω να πεις στην ανιψιά σου να πάει να τους ζητήσει τα λεφτά της πίσω, να φύγει απο εκει μην την σακατέψουν και να τους πει να προσέχουν να μην ανεβάζουν βιντεακια και να μην το παίζουν προπονητές γιατί αν τους κάνει κανείς καταγγελία , η αν γίνει κάνα ατύχημα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν !!! Αυτοι δεν ειναι επαγγελματίες Screenshot_2.jpg Screenshot_9.jpg Screenshot_10.jpg Screenshot_11.jpg Και το κυριότερο ... Δεν ντρέπονται ? αλήθεια δεν ντρέπονται που τριγυρνάνε ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται και κάνουν οτι τους προπονούν κι ολας ?? εγω αν ήμουν ετσι θα ντρεπόμουν να μπω στο γυμναστήριο, όχι να κάνω τον προπονητή!!!~ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Στην Ελλάδα του κώλου και της απατεωνιάς , crosffit σου λεει ο άλλος και ανεβάζει και βίντεο ! ρε ουστ .. Maus o τύπος στην φωτογραφία είναι ο δημιουργός του crossfit. Απλά τα παιδιά ακολουθούν την γενικότερη φιλοσοφία. Μάλλον είναι μια πυραμίδα που όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις ιεραρχικά τόσο μεγαλώνει η μπυροκοιλιά 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις