Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε συ τεοκος το βιντεακι πριν το ειδα στα πολύ πεταχτά  τωρα που άραξα λιγο και το ξαναείδα καλύτερα εχω να σου πω να πεις στην ανιψιά σου να πάει να τους ζητήσει τα λεφτά της πίσω, να φύγει απο εκει μην την σακατέψουν  και να τους πει να προσέχουν να μην ανεβάζουν βιντεακια και να μην το παίζουν προπονητές γιατί αν τους κάνει κανείς καταγγελία , η αν γίνει κάνα ατύχημα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν !!!

Αυτοι δεν ειναι επαγγελματίες

Και το κυριότερο ...

Δεν ντρέπονται ? αλήθεια  δεν ντρέπονται που τριγυρνάνε  ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται και κάνουν οτι τους προπονούν κι ολας ?? εγω αν ήμουν ετσι θα ντρεπόμουν να μπω στο γυμναστήριο, όχι να κάνω τον προπονητή!!!~

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Στην Ελλάδα του κώλου και της απατεωνιάς , crosffit σου λεει ο άλλος και ανεβάζει και βίντεο ! 

ρε ουστ ..

• Like 12
Δημοσ.

Πιο πολύ για παρέα που έψαχνε να βρει τρόπο να βγάλει λεφτά και σκέφτηκε αυτήν την κομπίνα με το crossfit μου κάνουν παρά κάτι άλλο.

• Like 4
Δημοσ.

κάτι τέτοιοι μπαίνουν κατα καιρούς εδω μέσα και βγάζουν τα κόμπλεξ τους κ όταν ζητήσουμε φωτογραφία γίνονται καπνός επειδή ακριβώς ντρέπονται.   B)

• Like 5
Δημοσ.

Βασικά το crossfit είναι trend της εποχής. Μαζικά νέοι ασχολούνται για αυτό και αυτά του είδους τα γυμναστήρια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε αυτό που πήγα μερικές φορές, δεν ήταν τόσο χάλι αλλά δεν ειδα γυμναστή να με διορθώνει και να με συμβουλεύει πως να αποφύγω τραυματισμούς, αντίθετα με προέτρεπε για γρήγορες επαναλήψεις που εκει θες δεν θες γίνεται το λάθος. Έτσι λάκισα με συνοπτικές διαδικασίες .

Για μένα πια αυτό το είδος γυμναστικής είναι καραεπικίνδυνο και όχι μόνο.

Επειδή είναι competitive και ίσως και για άλλους λόγους που δεν ξέρω βρωμάει στην ντόπα.

Τώρα το άλλο για τους γυμναστές και τα σώματά τους ισχύει μέσες άκρες και ανάλογα το άθλημα.

Υπάρχουν όμως γαμάτοι προπονητές που βγάζουν πρωταθλητές και ας έχουν αφήσει την φροντίδα του δικού τους σώματος.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως μια χαρά είναι τα παιδιά. Απλά έχουν bad posture και τα αδικεί.

Μπα δεν είναι αυτό,δεν έχουν καλά γονίδια ρε αλλιώς θα ήταν φέτες

Ο μουσάτος είναι hardgainer τον έκοψα εγώ

• Like 6
Δημοσ.

απλα ειναι στον ογκο

χαχαχ ρε φίλε είναι απίστευτο όμως ε , έφτασα 20kg πάνω απ το ύψος μου φέτος , την κοιλιά του ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ lmao 

στη φάση του είναι οι περισσότεροι με γυμναστήρια στην περιοχή μου . Είχα πάει μια φορά σε ένα κ ήμουν στον όγκο και με ρώταγε ο τύπος αν παίρνω φάρμακα και επέμενε κιόλας , πέταγε σπόντες και το έπαιζε έξυπνος , όταν του την ξέκοψα απότομα έγινα και κακός , αλλα του λέω καλά λες για εμένα , εσύ ρε φίλε που είναι η δουλειά σου γιατί είσαι έτσι ? ^^

ευτυχώς είχα πάει δοκιμαστικά και δεν είχα πληρώσει μήνα 

Δημοσ.

Ρε συ τεοκος το βιντεακι πριν το ειδα στα πολύ πεταχτά  τωρα που άραξα λιγο και το ξαναείδα καλύτερα εχω να σου πω να πεις στην ανιψιά σου να πάει να τους ζητήσει τα λεφτά της πίσω, να φύγει απο εκει μην την σακατέψουν  και να τους πει να προσέχουν να μην ανεβάζουν βιντεακια και να μην το παίζουν προπονητές γιατί αν τους κάνει κανείς καταγγελία , η αν γίνει κάνα ατύχημα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν !!!

Αυτοι δεν ειναι επαγγελματίες

attachicon.gifScreenshot_2.jpg attachicon.gifScreenshot_9.jpg attachicon.gifScreenshot_10.jpg attachicon.gifScreenshot_11.jpg

Και το κυριότερο ...

Δεν ντρέπονται ? αλήθεια  δεν ντρέπονται που τριγυρνάνε  ανάμεσα σε αυτούς που γυμνάζονται και κάνουν οτι τους προπονούν κι ολας ?? εγω αν ήμουν ετσι θα ντρεπόμουν να μπω στο γυμναστήριο, όχι να κάνω τον προπονητή!!!~

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Στην Ελλάδα του κώλου και της απατεωνιάς , crosffit σου λεει ο άλλος και ανεβάζει και βίντεο ! 

ρε ουστ ..

Maus o τύπος στην φωτογραφία είναι ο δημιουργός του crossfit. Απλά τα παιδιά ακολουθούν την γενικότερη φιλοσοφία. Μάλλον είναι μια πυραμίδα που όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις ιεραρχικά τόσο μεγαλώνει η μπυροκοιλιά :P

Glassman.jpg?ts=1429900904

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...