Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα το cut δεν δουλεύει καθόλου,. το εχω πάρει απόφαση. Μόνο μυς χάνω. 

#μόνορεκομπ

Πώς το συμπέρανες αυτό Άλεξ; Οπτική παρατήρηση ή μείωση στην απόδοση στην προπόνηση; Το Β ίσως να συμβαίνει επειδή πέφτεις σε ενέργεια λόγω χαμηλότερων θερμίδων.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πώς το συμπέρανες αυτό Άλεξ; Οπτική παρατήρηση ή μείωση στην απόδοση στην προπόνηση; Το Β ίσως να συμβαίνει επειδή πέφτεις σε ενέργεια λόγω χαμηλότερων θερμίδων.

Ε φαίνεται. Ριχνω πχ 4 κιλά από τα 86 στα 82 και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε αν εχανα μόνο λίπος. Πιο πολύ σαν 50-50 είναι. Όταν μένω στα ίδια μαζεύει μία χαρά το σώμα και χάνεται σιγά σιγά λίπος ενώ τα κιλά είναι ίδια οπότε είναι 100% σίγουρο ότι δεν χάνεται μυϊκή μάζα.

Πλέον μόνο ελεγχόμενο όγκο και recomp κάνω

Επίσης όπως λες η απόδοση πευτει αρκετά όταν ρίχνω κιλά και δεν παίζει πολύ ενέργεια. Στο recomp τα κιλά ανεβαίνουν

Οποίος κάνει cut να τρώει τουλάχιστον παρά πολύ πρωτεινη

• Like 3
Δημοσ.

Ποια είναι η ανώτερη ποσότητα γάλακτός ή γαλακτοκομικών που μπορεί να πιει κάποιος ανά μέρα; Πάει ανάλογα με τα κιλά;

Απλά έχω διαβάσει/ακούσει πως δεν κάνει να πίνει κανείς πολύ γάλα μέσα στην ημέρα. Ισχύει το ίδιο με το γιαούρτι;

Δημοσ.

Nik δεν σου αρεσουν οι μ@υναρες; γιατι; τι θες λιγο ντιρινταχτα;

όταν πεινάω δεν καταλαβαίνω χριστούγεννο δε πα να είναι η άλλη όποια θέλει

κ είμαι κ μονίμως τσαντισμένος αλλα βοηθάει στην προπόνηση αυτό οπότε δεν πειράζει , απλά αποφεύγω τους μαλάκες που θα με προκαλέσουν να τους χτυπήσω κ όλα κομπλε 

Ποια είναι η ανώτερη ποσότητα γάλακτός ή γαλακτοκομικών που μπορεί να πιει κάποιος ανά μέρα; Πάει ανάλογα με τα κιλά;

Απλά έχω διαβάσει/ακούσει πως δεν κάνει να πίνει κανείς πολύ γάλα μέσα στην ημέρα. Ισχύει το ίδιο με το γιαούρτι;

εγώ στον όγκο έτρωγα ενα κουβαδάκι του κιλού γιαούρτι με 40γρ κακάο πριν τον ύπνο και δεν με χάλαγε , ίσα ίσα π έκανα κ φοβερό ύπνο 

το γάλα πάλι με πειράζει γενικά πάνω απο ένα ποτύρι τη μέρα και δεν το ακουμπάω

Δημοσ.

Βρες φυσιοθεραπευτή λέω της ανιψιάς μου που μου έδειξε βιντεάκι τον χώρο που γυμνάζεται!

Ρε τι μλκ νέα παιδιά να καταστραφούν :(

Μετά σου λέει τα μαχητικά αθλήματα είναι επικίνδυνα !!!

• Like 4
Δημοσ.

Βρες φυσιοθεραπευτή λέω της ανιψιάς μου που μου έδειξε βιντεάκι τον χώρο που γυμνάζεται!

Ρε τι μλκ νέα παιδιά να καταστραφούν :(

Μετά σου λέει τα μαχητικά αθλήματα είναι επικίνδυνα !!!

Τσιρκο !

Πραγματικό τσιρκο , λυπαμαι τα παιδάκια που νομίζουν οτι γυμνάζονται και τσαντίζομαι με τους τυπους με τα μπλε και τα μπλοκάκια που το παίζουν προπονητές και ειναι -απο οτι βλέπω- ολοι τους αγύμναστοι!

Δεν  μπορείς ρε φιλε να κανεις αυτην την δουλειά και να μην είσαι γυμνασμένος, σε καποια επαγγέλματα το σώμα σου  ειναι ο καθρέφτης  της δουλειάς σου πως να το κάνουμε ?

πως να σου εμπιστευτεί ο αλλος την εκγύμναση του , το σώμα του την υγεία του οταν εσύ είσαι αγύμναστος ?!

και εαν εισαι τοσο καλος στην δουλειά σου , δεν θα είχες ενα όμορφο σώμα πρώτος απο όλους εσυ ?? !!

• Like 10
Δημοσ.

Καταρχήν και μόνο που βλέπεις τον πιτσιρικά να φοράει κάλτσες μέχρι το γόνατο (!!!!) για να σηκώσει μπάρες, καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Καθημερινά, σίγουρα θα πιω 1.5-2 κούπες γάλα τουλάχιστον και 220 γρμ γιαούρτι. Συνήθως πίνω/τρώω άλλο τόσο γάλα/γιαούρτι.

Για το γάλα κυρίως είναι αυτά που έχω διαβάσει και το θέμα είναι ό,τι μου αρέσει. Μία φορά μόνο είχα πρόβλημα με τη χώνεψη όταν είχα πιει ένα λίτρο σε μικρό χρονικό διάστημα. Φαντάζομαι πως αν δε σε πειράζει, δεν υπάρχει θέμα..;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...