Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

χαχαχαχ κλάμα

εντομεταξύ δεν σε είχα προσέξει στο thread γιατι δεν παρακολουθώ κ τόσο αλλα είδα στις προηγούμενες σελίδες οτι συμμετέχεις ενεργά , έχεις βάλει φωτογραφία σου ? ρίξε ένα link μην ψάχνω 

δεν ρωτάω για κανένα άλλο λόγο αλλα επειδή γνωριζόμαστε καλύτερα έτσι ,όπως σωστά είχε πει και ο Φώτης ξέρεις με ποιον μιλάς αν έχεις δει σε τι επίπεδο βρίσκεται.  το γράφω γιατι υπάρχουν και παρεξηγησιαρηδες B) 

• Like 1
Δημοσ.

τόνος σε φακελάκι από rio mare, φακές, ρυζάκι μπασμάτι μαγειρεμένο με κουρκουμά και τριμμένο σκόρδο, κρεμμυδάκι φρέσκο και λαδάκι,,, τα σπάει και από εμφάνιση και από γεύση (το τρώω δύο φορές τη βδομάδα σε off day)

• Like 3
Δημοσ.

τόνος σε φακελάκι από rio mare, φακές, ρυζάκι μπασμάτι μαγειρεμένο με κουρκουμά και τριμμένο σκόρδο, κρεμμυδάκι φρέσκο και λαδάκι,,, τα σπάει και από εμφάνιση και από γεύση (το τρώω δύο φορές τη βδομάδα σε off day)

Εγω εφερα απ το χωριο το Πασχα χυλοπιτες χειροποιητες τριχρωμες και θα τις κανω αυτες τις μερες με σαλτσα ντοματας και λαχανικα , φουλ του υδατανθρακα :P

• Like 4
Δημοσ.

Εγω εφερα απ το χωριο το Πασχα χυλοπιτες χειροποιητες τριχρωμες και θα τις κανω αυτες τις μερες με σαλτσα ντοματας και λαχανικα , φουλ του υδατανθρακα :P

εγώ θέλω τραχανά, μαγειρεμένο με γάλα (η γιαγιά μου μας το έκανε όταν ήμουν πιτσιρικάκι) 

• Like 1
Δημοσ.

Τραχανα με γαλα τι ειπες....τωωωωρα θα μπει ο Φωτης να στα χωσει. Μπλιαξ :P

Μου θυμισες κριθαρακι που εχει να φαω καιρο.. Να ξηγηθω κανα ωραιο κριθαροτο με γαριδες :D

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θέλω τραχανά, μαγειρεμένο με γάλα (η γιαγιά μου μας το έκανε όταν ήμουν πιτσιρικάκι) 

Μην πας μακριά, έχουμε λίγο πιο πάνω, ωμό όμως όχι μαγειρεμένο  ααχαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Τραχανα με γαλα τι ειπες....τωωωωρα θα μπει ο Φωτης να στα χωσει. Μπλιαξ :P

Μου θυμισες κριθαρακι που εχει να φαω καιρο.. Να ξηγηθω κανα ωραιο κριθαροτο με γαριδες :D

γαριδομακαρονάδα .... με φρέσκια ντομάτα και μαιντανό και ρίγανη ..... 

Μην πας μακριά, έχουμε λίγο πιο πάνω, ωμό όμως όχι μαγειρεμένο  ααχαχαχαχα

και μεγάλο Τραχανά, όχι ψιλοκομμένο ... 

θέλω μίλκο :P 

• Like 1
Δημοσ.

και μεγάλο Τραχανά, όχι ψιλοκομμένο ... 

θέλω μίλκο :P

Το θέμα ειναι οτι δεν θα βρεις υπάλληλο να σε εξυπηρετήσει !

αφοί δεν έτυχε  ποτέ να δει ο τραχανάς τότε σίγουρα δεν υπάρχουν :-D

• Like 2
Δημοσ.

μν το παιρνεις προσωπικα αλλα ολους εσας που κανετε ββ,και "ογκο" και "γραμμωση" σας θεωρω μισους ανθρωπους :)

εγώ ούτε προσωπικά το παίρνω ούτε με ενοχλεί η άποψη σου , όπως είχε πει ο Φώτης πρόσφατα κ συμφωνώ μαζί του , πολλοί μιλάνε στο internet , λίγοι αποδεικνύουν αν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε , οπότε αρκετοί δεν δίνουμε σημασία σε randomιές πριν ακόμα πέσουν στο thread. Δεν έχει ουσία να έρθεις ούτε σε αντιπαράθεση με κάποιον απο το internet, τζάμπα χρόνο θα χάσεις κ εσύ κ αυτός  

Σχετικά με το bb

ούτε εμένα ούτε του mau απότι θυμάμαι του αρέσει , δεν νομίζω κάποιος εδω μέσα να είναι fun της μάζας και του bodybuilding lifestyle γενικότερα όπως το εννοείς. Έχω δοκιμάσει όγκο/γράμμωση κλπ και φέτος κατάλαβα πως δεν μ αρέσει , δεν ευχαριστιέμαι κάτι ,ίσα ίσα επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Προτιμώ να κατέβω σε ένα bf όσο ποιο χαμηλό μπορώ να διατηρήσω κ απο εκεί και πέρα να δουλέψω τα επόμενα χρόνια ποιο ποιοτική physique, αλλα πάνω απόλα να νιώθω λειτουργικός.  

• Like 3
Δημοσ.

εγώ ούτε προσωπικά το παίρνω ούτε με ενοχλεί η άποψη σου , όπως είχε πει ο Φώτης πρόσφατα κ συμφωνώ μαζί του , πολλοί μιλάνε στο internet , λίγοι αποδεικνύουν αν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε , οπότε αρκετοί δεν δίνουμε σημασία σε randomιές πριν ακόμα πέσουν στο thread. Δεν έχει ουσία να έρθεις ούτε σε αντιπαράθεση με κάποιον , τζάμπα χρόνο θα χάσεις κ εσύ κ αυτός  

Σχετικά με το bb

ούτε εμένα ούτε του mau απότι θυμάμαι του αρέσει , δεν νομίζω κάποιος εδω μέσα να είναι fun της μάζας και του bodybuilding lifestyle γενικότερα όπως το εννοείς. Έχω δοκιμάσει όγκο/γράμμωση κλπ και φέτος κατάλαβα πως δεν μ αρέσει , δεν ευχαριστιέμαι κάτι ,ίσα ίσα επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Προτιμώ να κατέβω σε ένα bf όσο ποιο χαμηλό μπορώ να διατηρήσω κ απο εκεί και πέρα να δουλέψω τα επόμενα χρόνια ποιο ποιοτική physique, αλλα πάνω απόλα να νιώθω λειτουργικός.  

απλά αδιαφορώ για όσους μιλάνε ως ειδήμονες εδώ μέσα χωρίς να αποδεικνύουν το "επίπεδό" τους.... τζάμπα χρόνο σπαταλάς και συ 

• Like 4
Δημοσ.

απλά αδιαφορώ για όσους μιλάνε ως ειδήμονες εδώ μέσα χωρίς να αποδεικνύουν το "επίπεδό" τους.... τζάμπα χρόνο σπαταλάς και συ 

βασικά βαριέμαι αυτή τη στιγμή γιαυτό γράφω , περιμένω να έρθει το final fantasy σε κανα μισάωρο να το checkάρω  :devil:

• Like 5
Δημοσ.

Μην πας μακριά, έχουμε λίγο πιο πάνω, ωμό όμως όχι μαγειρεμένο ααχαχαχαχα

Το θέμα λήγει εδώ με νικητή τον maus

• Like 2
Δημοσ.

και εσυ φαντασιοπληκτος?!!! welcome to the club :)

το συγκεκριμένο game (το x) το έχω παιδικό τραύμα αχαχαχα , δεν είχα τότε λεφτά να πάρω ps2 να το παίξω και μάζεψα δουλεύοντας φυλλάδια το καλοκαίρι αλλα δεν με έφταναν οπότε έβαλε ο αδερφός μου τα άλλα μισά και πήραμε ... xbox ......facepalm . Δεν δεχόταν να πάρουμε ps2 , του είχε σκαλώσει να πάρουμε xbox και δέχθηκα αφού δεν υπήρχε τρόπος να μαζέψω τα υπόλοιπα αλλα και επειδή ο πωλητής του multirama ή κωτσοβολου δε θυμάμαι , μας είπε οτι θα βγει και για xbox , ακόμα τον ψάχνω  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: 

:-D  :-D  :-D  :-D 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...