GreekMonkey Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 O σπεκτ μπαίνει καθόλου εδώ; Αν ναι ας δει μια στο thread του τρεξίματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Θα κάνω cheat week 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Θα κάνω cheat week έτσι πρέπει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δήμητρα, υπάρχει και cheat week. :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Νατη πετιεται πετιεται ωωωωω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Νατη πετιεται πετιεται ωωωωω IMG_20160515_011554.jpg Για την τριχα λες?? Πλακα κανω! χαχαχχα ελπιζω να μη βαζεις τιποτα δαχτυλα πισω απο το δικεφαλο και να τον πιεζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καταρχην αν κανεις ισια μπαρα ισως να φταιει αυτο, δοκιμασε στραβομπαρα.Κατι αλλο, δοκιμασε να μην εχεις τους αγκωνες σου προς τα εξω οταν κανεις τις επαναληψεις, να ειναι ισια, σε ευθεια με τα χερια σου. Να μη σχηματιζουν δηλαδη τα χερια σου αυτο οταν κανεις την ασκηση --> / \ αλλα αυτο --> | | Στο εξηγω πολυ μπακαλικα και στο περιπου, αλλα εμενα ετσι μου περασαν οι πονοι σε καρπους και αγκωνες οταν εκανα δικεφαλο με μπαρα. Τους ειχα προς τα εξω. Τωρα κολλημενους στο σωμα, δεν καταλαβα τιποτα. Thx. Για την τριχα λες?? Πλακα κανω! χαχαχχα ελπιζω να μη βαζεις τιποτα δαχτυλα πισω απο το δικεφαλο και να τον πιεζεις για τις φλεβαρες λεω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 για τουμπανο χερια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πήγα για γαλα σε ενα τέτοιο Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !! μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά αχχαχαχαχαχαχαχ 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αχαχαχαχα ελεος αξίζουν πολύ αυτά τα ΘΕΣ γάλα φαίνεται καλή προσπάθεια. εγώ σκουπ δε βάζω αλλά μετά το γυμναστήριο καμιά φορά περνάω και χτυπάω ένα choco ( για την πρωτεϊνη όχι για κάναν άλλο λόγο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τι της έφτιαξες χαχαχα ! Μλκ μου καψόνι!! Γέμισε η κουζίνα φτησμένα κορν φλεικς. Ω ρε Μαους :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ρε μην πινετα γαλα (μονο στον καφε) ειναι αηδια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πήγα για γαλα σε ενα τέτοιο Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !! μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά αχχαχαχαχαχαχαχ Χαχαχαχα Το είχες σχεδιάσει η σου βγήκε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πήγα για γαλα σε ενα τέτοιο Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !! μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά αχχαχαχαχαχαχαχ σε ποια το ειπες ρε μπαγασα? αυτοματοι πωλητες που δουλευουν με κερμα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μετά την προπόνηση μπαίνει μια μουνάρα στο λεωφορείο με σακούλα απο φούρνο , κάθεται πίσω μου κ αρχίζει τα χρατσα χρουτσα μυρίζει τυρόπιτα κ είμαι σε φάση να γυρίσω να της την δαγκώσω μαζί με τη σακούλα στα @@ μου η μουνάρα εκείνη τη στιγμή κ δεν μ αρέσουν οι τυρόπιτες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις