Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Νατη πετιεται πετιεται ωωωωω

attachicon.gifIMG_20160515_011554.jpg

Για την τριχα λες??  :P  :-D  :-D 

Πλακα κανω! χαχαχχα ελπιζω να μη βαζεις τιποτα δαχτυλα πισω απο το δικεφαλο και να τον πιεζεις :devil:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχην αν κανεις ισια μπαρα ισως να φταιει αυτο, δοκιμασε στραβομπαρα.Κατι αλλο, δοκιμασε να μην εχεις τους αγκωνες σου προς τα εξω οταν κανεις τις επαναληψεις, να ειναι ισια, σε ευθεια με τα χερια σου.

Να μη σχηματιζουν δηλαδη τα χερια σου αυτο οταν κανεις την ασκηση --> / \  αλλα αυτο --> | |

Στο εξηγω πολυ μπακαλικα και στο περιπου, αλλα εμενα ετσι μου περασαν οι πονοι σε καρπους και αγκωνες οταν εκανα δικεφαλο με μπαρα.

Τους ειχα προς τα εξω. Τωρα κολλημενους στο σωμα, δεν καταλαβα τιποτα.

Thx.

Για την τριχα λες??  :P  :-D  :-D 

Πλακα κανω! χαχαχχα ελπιζω να μη βαζεις τιποτα δαχτυλα πισω απο το δικεφαλο και να τον πιεζεις :devil:

για τις φλεβαρες λεω
  • Like 1

Πήγα για γαλα σε ενα τέτοιο

pwlites1-thumb-large.jpg

Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα  και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο  και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !!

μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά   αχχαχαχαχαχαχαχ

• Like 16

αχαχαχαχα ελεος :P

αξίζουν πολύ αυτά τα ΘΕΣ γάλα φαίνεται καλή προσπάθεια. εγώ σκουπ δε βάζω αλλά μετά το γυμναστήριο καμιά φορά περνάω και χτυπάω ένα choco ( για την πρωτεϊνη όχι για κάναν άλλο λόγο :-D )

• Like 1

pwlites1-thumb-large.jpg

Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !!

μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά αχχαχαχαχαχαχαχ

Χαχαχαχα

Το είχες σχεδιάσει η σου βγήκε ?

pwlites1-thumb-large.jpg

Με δικό μου γυάλινο μπουκάλι σαν και αυτα που βγάζει το μηχάνημα  και είχα βαλει μεσα κανα δυο σκουπ πρωτεΐνη , το βάζω από κάτω με τρόπο  και λέω στην γκομενα που ήταν εκει ,'ει ψιτ κοπελιά αυτο βγάζει μιλκο , εγω άσπρο θελω' !!

μιλάμε άλλαξε χρώμα το πίστεψε μου λέει 'ωχ δεν το έχω ξαναδεί αυτο κύριε' έκλαψα μιλάμε απο το γέλιο πηγε να μου το φέρει στο κεφάλι μετά   αχχαχαχαχαχαχαχ

σε ποια το ειπες ρε μπαγασα? αυτοματοι πωλητες που δουλευουν με κερμα ειναι :)

μετά την προπόνηση μπαίνει μια μουνάρα στο λεωφορείο με σακούλα απο φούρνο , κάθεται πίσω μου κ αρχίζει τα χρατσα χρουτσα 
μυρίζει τυρόπιτα κ είμαι σε φάση να γυρίσω να της την δαγκώσω μαζί με τη σακούλα 
στα @@ μου η μουνάρα εκείνη τη στιγμή κ δεν μ αρέσουν οι τυρόπιτες 

the-fuck-is-this-shit-nigga-en-ffffff

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...