Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Live streaming  τι να δεις  ρε θα τυφλωθεις ,αλλη επιλογη δεν υπαρχει ?

Θα τα σκάσεις εδώ.

Είδα υπάρχει και app για το xbox one. Λες να το ξενυχτήσω με gaming και να το δοκιμάσω για τον τελικό. :P

• Like 1
Δημοσ.

Live streaming τι να δεις ρε θα τυφλωθεις ,αλλη επιλογη δεν υπαρχει ?

Ε ναι ρε πουστη πεστα.

Torrent την κυρθακη και μπουκέτο σε όποιον ρίξει spoiler. Ευτυχώς Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ναι ρε πουστη πεστα.

Torrent την κυρθακη και μπουκέτο σε όποιον ρίξει spoiler. Ευτυχώς Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς

Μην εισαι βιαιος δεν χρεαζεται ,αν γινει τιποτα θα τον στειλουμε στον αλλον που ηταν εδω μεσα  παλια, 20 κιλα δειγμα ανθρωπου να καθαρισει hahaha.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Ε ναι ρε πουστη πεστα.

Αλεξ αν άντεχα να το δω την Κυριακή θα το ξηγιομουν  και εγώ torrent

Αυτά όμως τα γουστάρω περισσότερο και από τον τελικό του τσαμπιονς λινκ δεν μπορώ να περιμένω φίλε!

----

Φώτη , ποιος ρε ?

Δημοσ.

Αυτά όμως τα γουστάρω περισσότερο και από τον τελικό του τσαμπιονς λινκ δεν μπορώ να περιμένω φίλε!

----

Φώτη , ποιος ρε ?

Δεν θυμαμαι ονομα μωρε ενας πουθενας που ελεγε μπουρδες ολη την ωρα και μολις ξανοιχτηκε λεει ειμαι τοσα  κιλα και παιζει να γελαγα 1 βδομαδα :P

• Like 2
Δημοσ.

Α καλά από τέτοιους έχουμε  άπειρους όχι έναν μόνο φίλε :)

• Like 1
Δημοσ.

----

Φώτη , ποιος ρε ?

Ρε Μαους αφού το ξες ότι και εγώ το ίδιο είμαι. Έχω δει όλα τα UFC, τα περισσότερα Fight night, και όλα τα Ultimate fighter, και φυσικά θα πάω στο μέλλον σε ένα καλό event στο Vegas. 

Παρόλα αυτά το ξενύχτι το Σαββατο βράδυ δεν μπορώ να το κάνω ανεξαρτήτως ποιότητας. Δεν έχει νόημα αφού κοιμάμαι όρθιος δεν μπορώ να προσέξω. 

• Like 2
Δημοσ.

13164270_680012478816503_887479448841818

btw οι φλέβες στους κάτω κοιλιακούς είναι ολ δε μανει...

Λιγα με την Νομικου μην γινει χαμος !Για αυτη  και την Καινουριου δεν δεχομαι κουβεντα .

• Like 2
Δημοσ.

Λιγα με την Νομικου μην γινει χαμος !Για αυτη  και την Καινουριου δεν δεχομαι κουβεντα .

λάτρης του Ξανθού; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...