gon1332 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 https://www.facebook.com/otinanaitv/videos/1034101826633457/ 2
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ποτέ δεν δούλευα για τα λεφτά, γιαυτό πάω καλά Εγω παντως για τα λεφτα δουλευω ,θα ηθελα να δουλευω απο hobby αλλα δεν γινεται χαχαχα 5
Demetra_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το οτι δε βαζεις την τεκνοποιηση πρωτο στη λιστα των κορυφαιων,... Ας πουμε οτι διαφερουμε ριζικα σ αυτο το θεμα. και ποιός το είπε...κάθε φορά και με άλλο τεκνό είναι ... μπαλαρίνα, χορεύτρια λάτιν κτλ 5
παπι Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 https://www.facebook.com/otinanaitv/videos/1034101826633457/ Αυτο με τα σουβλακια το κανω και γω. Κοτοπουλο εεεεεε. 3
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 βλαστήμησα την ώρα κ τη στιγμή σήμερα π πήγα τόσο πρωί για προπόνηση , γιατί ρε π..στη μου ? βλέπω δυο παιδάκια γύρω στα 17, τα είχα ξαναδεί πέρσι πάλι , λες κ είχαν βγει απο ντοκιμαντέρ του national geographic για τα παιδιά του τρίτου κόσμου , ο ένας nerd ο άλλος κάγκουρας Μπαίνω στα αποδυτήρια κ άρχισαν κ αισθανόντουσαν άβολα , ιδικά ο nerd μείωσε τη φωνή του , αλλα όχι αρκετά...............-θέλω να χάσω το λίπος που πήρα .. :*(-άσε με ρε εγώ είμαι βαρυκόκκαλος , αντί για μύες παίρνω κόκαλα μου ήρθε να τα χώσω στον κάδο σκουπιδιών με τα κεφάλια 5
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 βλαστήμησα την ώρα κ τη στιγμή σήμερα π πήγα τόσο πρωί για προπόνηση , γιατί ρε π..στη μου ? βλέπω δυο παιδάκια γύρω στα 17, τα είχα ξαναδεί πέρσι πάλι , λες κ είχαν βγει απο ντοκιμαντέρ του national geographic για τα παιδιά του τρίτου κόσμου , ο ένας nerd ο άλλος κάγκουρας Μπαίνω στα αποδυτήρια κ άρχισαν κ αισθανόντουσαν άβολα , ιδικά ο nerd μείωσε τη φωνή του , αλλα όχι αρκετά............... -θέλω να χάσω το λίπος που πήρα .. :*( -άσε με ρε εγώ είμαι βαρυκόκκαλος , αντί για μύες παίρνω κόκαλα μου ήρθε να τα χώσω στον κάδο σκουπιδιών με τα κεφάλια Κλάμα απλά . 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 yeah babe.. ολική επαναφορά Kevin levrone κατεβαίνει Olympia αυτό τον Σεπτέμβρη confirmed η αλλαγή του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν τεράστια και έχει ακόμα 4 μήνες μπροστά του , όταν 3-4 μήνες του έπαιρνε παλιότερα η προετοιμασία για να είναι έτσι μετά απο ολοκληρωτικό off απο προπόνηση και ουσίες(1:20). Γιατί το έκανε αυτό ? για λόγους υγείας , άφηνε το σώμα του να ηρεμήσει και γιαυτό το λόγο στα 51 του είναι απολύτως υγιής , μέχρι και ακτινογραφίες ανέβασε απο γόνατα κλπ ,γιατι πήγε κ έκανε εξετάσεις για τα πάντα όλα πριν αρχίσει καν την προετοιμασία , να δει αν το σώμα του είναι σε κατάλληλη υγεία να μην έχει θέματα. well , δεν παρακολουθώ το bb ούτε είμαι fun αυτού που έχει γίνει σήμερα, αλλα τον συγκεκριμένο θα τον δω , μακάρι να πετύχει κάτι , μακάρι να εξαλειφθεί αυτή η άθλια εικόνα απο το bb μια και καλή (χλωμό αλλα τα όνειρα είναι δωρεάν ) 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι αυτούς εδώ και πάρα χρόνια, κατάφεραν να μετατρέψουν κάτι πολύ όμορφο σε κάτι εντελώς αηδιαστικό. Πλέον έχω αλλά ενδιαφέροντα, ανυπομονώ πχ να ρίξω το ξενύχτι μου το Σάββατο τα ξημερώματα για τον τελικό των τελικών στο UFC. 3
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι αυτούς εδώ και πάρα χρόνια, κατάφεραν να μετατρέψουν κάτι πολύ όμορφο σε κάτι εντελώς αηδιαστικό. Πλέον έχω αλλά ενδιαφέροντα, ανυπομονώ πχ να ρίξω το ξενύχτι μου το Σάββατο τα ξημερώματα για τον τελικό των τελικών στο UFC. ρε που βλεπεις ufc? 1
gon1332 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Live streaming; Εγώ ξενέρωσα λίγο την προηγούμενη φορά όταν έχασε ο Conor. :/ 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Live streaming τι να δεις ρε θα τυφλωθεις ,αλλη επιλογη δεν υπαρχει ? 2
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σημερα ειχε κεφια ο γυμναστής. Τιν ρωτησα μετα τις στρατιωτικες τι ασκηση να κανω. Μου προτεινε την παρακατω αλλα υπο ενα ορον, δικο του τεμπο, οτι κιλα επιλεξει αυτος. Με γαμησε. Αλλα μετα ενιωθα τοσο εντονα το αισθημα οτι πριστηκα, οτι ναι ρε φιλε γυμναστηκα Αυτη την ασκηση. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d2/e0/4a/d2e04a8ecdc1b85b73903932e6e0bf65.jpg 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Live streaming τι να δεις ρε θα τυφλωθεις ,αλλη επιλογη δεν υπαρχει ? Έχει ρε συ κάποια HD που βλέπονται ικανοποιητικά.. Η επόμενη επιλογή είναι να πάρω ένα αεροπλανάκι και να πεταχτω να πάω να το δω, αλλά δεν είμαι ο αλεξ οπότε το ξεχνάμε χαχα 3
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι αυτούς εδώ και πάρα χρόνια, κατάφεραν να μετατρέψουν κάτι πολύ όμορφο σε κάτι εντελώς αηδιαστικό. Πλέον έχω αλλά ενδιαφέροντα, ανυπομονώ πχ να ρίξω το ξενύχτι μου το Σάββατο τα ξημερώματα για τον τελικό των τελικών στο UFC. κ εγώ αλλα θέλω να δω τον συγκεκριμένο , επειδή ακριβώς είναι κάποιας ηλικίας αλλα έχει ψυχωτικά genetics mass+ aesthetic , πιστεύω πως θα τρίβουν πολλοί τα μάτια τους. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος δεν νομίζω να μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις