wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μάλιστα. 100γρ πιο βαρύ από το δικό μου - χωρίς πετάλια κτλ. Όταν θα αλλάξεις τροχούς, θα σου πρότεινα να δώσεις ίσοσκελισμένη σημασία στο βάρος και στην "σκληρότητα" (=stiffness) των τροχών (για να μην έχεις απώλειες από πιθανή στρέβλωση των τροχών). Όπως και να 'χει, καλοτάξιδο!
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 παίχτηκαν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και εκτός από ότι δεν έχω ίδιο χρόνο / δεν πάει το μυαλό μου να γράφω εδώ, έχει μειωθεί και η απόδοση στο gym. Κοιμάμαι και λίγο λιγότερο, κυρίως λόγω υπερέντασης.. κόπηκε η μεσημεριανή siesta δεν με πιάνει ύπνος το μεσημεράκι. Δεν χάνω προπονήσεις πάντως. Ελπίζω να προσαρμοστώ.. από την άλλη το θετικό είναι ότι έτσι όπως πάμε θα πάω να αγοράσω κάνα γυμναστήριο σε 5-10 χρόνια lol 9
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Χαχαχαχα αλεξ στο ευχομαι να χεις ενα δικο σου τζιμ να παιζεις 1
Demetra_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 παίχτηκαν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και εκτός από ότι δεν έχω ίδιο χρόνο / δεν πάει το μυαλό μου να γράφω εδώ, έχει μειωθεί και η απόδοση στο gym. Κοιμάμαι και λίγο λιγότερο, κυρίως λόγω υπερέντασης.. κόπηκε η μεσημεριανή siesta δεν με πιάνει ύπνος το μεσημεράκι. Δεν χάνω προπονήσεις πάντως. Ελπίζω να προσαρμοστώ.. από την άλλη το θετικό είναι ότι έτσι όπως πάμε θα πάω να αγοράσω κάνα γυμναστήριο σε 5-10 χρόνια lol τουλάχιστον, οι αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι θετικές.... αν αγοράσεις γυμ Θεσ/κη, μη μας ξεχάσεις...μια έκπτωση της τάξης του 90% θα είναι ωφέλιμη 1
mylo Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τουλάχιστον, οι αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι θετικές.... αν αγοράσεις γυμ Θεσ/κη, μη μας ξεχάσεις...μια έκπτωση της τάξης του 90% θα είναι ωφέλιμη αυτό θα έλεγα...
snow22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ο wizzy βρήκε την χαρά του,κιαλος δικός του στο team
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τουλάχιστον, οι αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι θετικές.... Θετικότατες don't worry. Έφτασα κορυφή όπως ο Φώτης που σκαρφαλώνει στα βουνά. 4
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Εγω οταν ξαναρθεις αθηνα θελω σεμιναριο καριερας να ξερεις! 3
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τι να τα κάνεις τα λεφτά ρε; Αντε πάνε κάνε κανα κουτσούβελο να δεις τη γλύκα! Υ.Γ. Στον Άλεξ πάει, όχι στη Μαργαρίτα. Μπήκε το μήνυμά της ανάμεσα και μου χάλασε το κράξιμο. Για δευτερόλεπτα με πρόλαβε! 1
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ο wizzy βρήκε την χαρά του,κιαλος δικός του στο team At last!
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τι να τα κάνεις τα λεφτά ρε; Αντε πάνε κάνε κανα κουτσούβελο να δεις τη γλύκα! Ποτέ δεν δούλευα για τα λεφτά, γιαυτό πάω καλά 7
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) παίχτηκαν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και εκτός από ότι δεν έχω ίδιο χρόνο / δεν πάει το μυαλό μου να γράφω εδώ, έχει μειωθεί και η απόδοση στο gym. Κοιμάμαι και λίγο λιγότερο, κυρίως λόγω υπερέντασης.. κόπηκε η μεσημεριανή siesta δεν με πιάνει ύπνος το μεσημεράκι. Δεν χάνω προπονήσεις πάντως. Ελπίζω να προσαρμοστώ.. από την άλλη το θετικό είναι ότι έτσι όπως πάμε θα πάω να αγοράσω κάνα γυμναστήριο σε 5-10 χρόνια lol Θετικότατες don't worry. Έφτασα κορυφή όπως ο Φώτης που σκαρφαλώνει στα βουνά. Μπραβο Αlex ,εσυ οσο ανεβαινεις επαγγελματικα παιρνεις διπλα credits γιατι ευθυνεσαι 100% για αυτο , μονος σου το καταφερνεις χωρις αλλες πλατες . Η σειρα ειναι πρωτα η δουλεια ως προτεραιοτητα που μας εξασφαλιζει τα απαραιτητα για να παιρνουμε /κανουμε αυτα που γουσταρουμε. Εγω οταν ξαναρθεις αθηνα θελω σεμιναριο καριερας να ξερεις! Εσυ για αρχη σταματα να κοιμασαι τοσο πολυ πας για πανελλαδικο ρεκορ muhahaha. Τι να τα κάνεις τα λεφτά ρε; Αντε πάνε κάνε κανα κουτσούβελο να δεις τη γλύκα! Mην μας μιζερωνεις ρε εδω λεμε για κορυφαια πραγματα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από Fotis13 2
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το οτι δε βαζεις την τεκνοποιηση πρωτο στη λιστα των κορυφαιων,... Ας πουμε οτι διαφερουμε ριζικα σ αυτο το θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις