Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Προσπάθησε να αυξήσεις τον όγκο των σαλατικών, για 'μένα βοηθάει πολύ αυτό στην πείνα. Και το πιο βασικό, υπομονή, οι πρώτες μέρες είναι πιο ζόρικες μέχρι να αρχίσεις να το συνηθίζεις νερό με αμινοξέα....ο μοναδικός τρόπος για να ξεχνάω την πείνα μου στο πρωινό των αεροβίων. όπως ακριβώς το είπες.... συνηθίζεις με την ιδέα της πείνας....υπομονή ο Σεπτέμβρης είναι κοντά... 1
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μακριά ειναι ο Σεπτέμβρης. Άσε να χαρούμε λίγο το καλοκαίρι που έρχεται, πας να το τελειώσεις μάνι μάνι! Στεροειδή και αναβολικά ειναι το ίδιο πραμα; Είδα ενα πρωτοσέλιδο και μου κάτσε η απορία. 1
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μακριά ειναι ο Σεπτέμβρης. Άσε να χαρούμε λίγο το καλοκαίρι που έρχεται , πας να το τελειώσεις μάνι μάνι! Στεροειδή και αναβολικά ειναι το ίδιο πραμα; Είδα ενα πρωτοσέλιδο και μου κάτσε η απορία. Εμείς με τα κιάλια θα βλέπουμε τη θάλασσα... ναι τα roids θεωρούνται ΑΑΣ http://www.doping-prevention.sp.tum.de/el/substances-and-methods/anabolic-agents/anabolic-agents.html
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 τι squat κανεις φιλε μου? Παραλληλα (αντε και λιγο πιο κατω) πλεον γιατι με τα ATG δε μπορουσα να κρατησω σταθερο τον κωλο και εκανα butt wink. Ποδια λιγο πιο πολυ απο το ανοιγμα τον ωμων και μυτες λιγο προς τα εξω.
Captn Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Παραλληλα (αντε και λιγο πιο κατω) πλεον γιατι με τα ATG δε μπορουσα να κρατησω σταθερο τον κωλο και εκανα butt wink. Ποδια λιγο πιο πολυ απο το ανοιγμα τον ωμων και μυτες λιγο προς τα εξω. εννοουσα πισω,μπροστα ή πανω απ το κεφαλι?
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 εννοουσα πισω,μπροστα ή πανω απ το κεφαλι? Πισω στην αρχη, 4-5 σετ και μετα αλλα 3-4 μπροστινα.
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 γτ δεν τα κανεις εναλλαξ καλυτερα? Επικεντρωνομαι καλυτερα χωριστα.
Vapir Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Στεροειδή και αναβολικά ειναι το ίδιο πραμα; Είδα ενα πρωτοσέλιδο και μου κάτσε η απορία. φυσικά και όχι , υπάρχουν στεροειδή που δεν είναι αναβολικά όπως επίσης αναβολικά φάρμακα όπως η κλενβουτερόλη κ ζερανόλη που δεν είναι στεροειδή επίσης η συντομία ΑΑΣ σημαίνει αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή, δεν είναι όλα τα στεροειδή αναβολικά ανδρογόνα μην κολλάς στα πρωτοσέλιδα, το 99% του κόσμου που μιλάει για αναβολικά στην Ελλάδα δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάει και γιαυτό και δεν υπάρχει κ σωστή πρόληψη
Captn Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Επικεντρωνομαι καλυτερα χωριστα. εναλλαξ εννοω μια μερ πισω την επομενη μερα μπροστα
Mikeasdf Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 εναλλαξ εννοω μια μερ πισω την επομενη μερα μπροστα Ααα...ε νταξει δε φορτωνω και πολλα κιλα στα μπροστινα, το κανω πιο πολυ για να αποτελειωσω τον τετρακεφαλο, απομονωση.
Vapir Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) πεινάω....πόσο πιο κάτω να πάω τον υδατάνθρακα Π.140 (μας 145) Λ. 54 και Υ. 182 (τα κιλά μου είναι 56 ολόκληρα) 1774 θερμίδες μετρώντας τα λαχανικά ή όχι ? αν όχι πες +50-100 , αλλα whatever πες 1800 θερμίδες σύνολο υπάρχουν και πολύ χειρότερα , αν έκανες κάτι τέτοιο θα έτρωγες 1200 θερμίδες (σωματικό βάρος σε pounds χ10 calories) και αν δεν δούλευε γρήγορα ο μεταβολισμός σου θα το πήγαινες σε (σωματικό βάρος σε pounds χ8 calories) = 987 θερμίδες /μέρα. Υδατάνθρακας στα 10-15% των θερμίδων πες 100-150 θερμίδες υδατάνθρακας απο λαχανικά και μόνο κ άλλα πολλά που αναφέρει. Με αυτή τη δίαιτα + αερόβια είχα φτάσει σε 2 μήνες προπέρσι το χειμώνα μάλιστα πριν τον όγκο να γραμμώνω ελεεινά γρήγορα και να με ρωτάνε άτομα που παίρνουν αναβολικά αν μπήκα σε φάρμακο , ήταν πολύ rapid οι αλλαγές και μετά σαν μαλάκας μπήκα όγκο , όχι οτι με χάλασε που έβαλα μυς αλλα εκείνους τους μήνες όλες μου έλεγαν πως μοιάζω με μοντέλο κ μου ανέβαινε η διάθεση. εδώ στις αρχές τις δίαιτας όταν άρχισε το έντονο στέγνωμα και εδώ κανα 21? μέρες μετά χωρίς pump προπόνησης 1,70 ύψος @74kg η καλύτερη physique που έχω πιάσει ποτέ (τα πόδια φαινόντουσαν μικρά όπως κ γενικά φαινόμουν μικρότερος απ ότι ήμουν στην φωτογραφία , αλλα απο κοντά είχα τόσο extreme look μετά το pump της προπόνησης που γύριζαν να με κοιτάξουν αρκετοί μέσα στο γυμναστήριο όταν με έβλεπαν για πρώτη φορά. Όμως θέλει να κάνεις ακριβώς ότι λέει μια δίαιτα τέτοιου τύπου και όχι υπερβολές και μαλακίες , αν το κάνεις δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα, αν αλλάξεις κάτι όπως έκανα την δεύτερη φορά που δοκίμασα πέρσι πριν το καλοκαίρι μπορείς να τα γαμήσεις όλα , πχ τα refeed με σαβούρα στην περίπτωση μου στις 4000-5000 θερμίδες κάθε 14 μέρες ήταν must , ε το πήγα στα ποιο extreme και skipαρα ένα reefed με αποτέλεσμα να failάρω καθώς δούλευα σε απαιτητική δουλειά που με είχε στο τρέξιμο και στα καπάκια έκανα και δουλειές στα χωράφια μας που κ που (1-2 φορές την εβδομάδα) και σίγουρα το όλο σκηνικό δεν βοήθησε αφού δεν έπαιρνα και κανένα συμπλήρωμα λόγο οτι περίμενα να πληρωθώ (μήνες) Τώρα για γυναίκα δεν έχω ιδέα αν θα ήταν καλό αυτό κ επίσης δεν τραβάει χωρίς κάποιο συμπλήρωμα , προσωπικά είχα πάρει νιτρικό που βοηθούσε στο focus κατα την προπόνηση , αφού δεν υπήρχε περίπτωση να συγκεντρωθώ , ένιωθα οτι το μυαλό μου πέταγε για άλλα μέρη άλλες πολιτείες .. ΑΥΤΟ είναι low carb και αυτή είναι περίπτωση που βοηθάνε τα συμπληρώματα, είχα νιώσει οτι δεν μπορούσα να σκεφτώ χωρίς focus enhancer , πραγματικά άσχημη φάση. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από Vapir 11
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας σε 2 πραγματάκια. Είμαι 34, 85 κιλά και 180. Κάνω ποδήλατο (καθαρά για χόμπι-φυσική κατάσταση όχι για αδυνάτισμα ) και 1 φορά την εβδομάδα διανύω μεγάλη διαδρομή, 60χλμ+ . Πρόβλημα με κράμπες δεν έχω αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να πάρω ηλεκτρολύτες. Αν ναι, από που, ποιους και πόσο; Και το 2ο, έχω ζώνη παλμών (HRM) και το garmin έχει χωρίσει τις ζώνες παλμών ανα 10%. 50-60 , 60-70, κλπ. Υπάρχει κάποια καλύτερη ρύθμιση των ζωνών αυτών ή ανα 10% είναι καλά;
Captn Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 βασ'ιλη δεν υπάρχει πρέπει εδω,αν δεν παιρνεις τα θρεπτικα συστατικά απ την διατροφή σου το καλό θα ειναι να τα συμπληρώσεις ως γνωστον η εφιδρωση συμβάλει στην απωλεια μεταλλων απο το σωμα και τωρα το καλοκαίρι η εφίδρωση ειναι αυξημένη θυμισέ μου λιγο ποια μεταλλα ειναι οι ηλεκτρολύτες?
Demetra_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 1774 θερμίδες μετρώντας τα λαχανικά ή όχι ? αν όχι πες +50-100 , αλλα whatever πες 1800 θερμίδες σύνολο υπάρχουν και πολύ χειρότερα , αν έκανες κάτι τέτοιο θα έτρωγες 1200 θερμίδες (σωματικό βάρος σε pounds χ10 calories) και αν δεν δούλευε γρήγορα ο μεταβολισμός σου θα το πήγαινες σε (σωματικό βάρος σε pounds χ8 calories) = 987 θερμίδες /μέρα. πέρσι έπεσα 1500-1400 θερμίδες και έπαθα αμηνόρροια .....δεν είχα περίοδο από Μάιο έως Οκτώμβρη (τεχνικά με χρήση προγεστερόνης τον προκάλεσα τον μήνα Ιούλιο) στα φόρουμ που παρακολουθούσα έλεγαν πως μια γυναίκα που αθλείται δυναμικά δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 1600θερμίδες και για μια κοινή γυναίκα κάτω από 1500 με τον φόβο της περσινής ορμονικής διαταραχής δεν θέλω να πέσω κάτω από 160γρμ υδατάνθρακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις