Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πατάτες καρότα κρεμμύδια πιπεριές κολοκυθιά νερόβραστα+ ξίδι ρίγανη πιπέρι ωμό ελαιόλαδο =

σκετη κ#%^α μιλάμε !!! Αν το ανεβάσω στο αντιφιτνες θα με μπαναρουν χαχαχα

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Στις προπονήσεις σου πως θα το πας;

πάντα και μόνο βάρη <3 

δουλεύω άνω/κάτω σώμα με ένταση...δεν με νοιάζουν τόσο να κάνω Χ κιλά στις Χ επαναλήψεις αλλά τα Χ κιλά να τα σηκώσω τεχνικά σωστά και σε ορισμένες παίζω με drop.

κοινώς, δεν έχω πλάνο στάνταρ, κινούμε ελεύθερα με ό,τι έχω μάθει εμπειρικά κάθε προπόνηση και ΠΟΤΕ η ίδια....πάντα κάτι νέο, μια νέα εμπειρία ένας καινούργιος πόνος 

παράτησα το τετραδιάκι 

ps. Τελικά τέλη Ιούνη/αρχές Ιούλη πάω warehouse 7, σε κείνο το γυμ που σου έλεγα 

λιγότερο από τα 65€ που πάει στο δικό μου 
και ανοικτό τα Σ/Κ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιουλ/Αυγ)
(στο δικό μου κυριακή κλειστά και σάββατο μικρότερο ωράριο)
ντάξει θα έχω τα έξοδα των μετακινήσεων και τη σπατάλη χρόνου....
αλλά αν ο μήνας εκεί έχει 40-45 με βολεύει...γιατί δεν υπάρχει σάλιο (εξ ου και το αβέβαιο αν θα συνεχίσω τον Σεπτέμβρη)

Τι 65 ρε παιδες. Θα το αγορασετε;

30/25€ το μηνα τα θεωρω πολυ καλα για τα βασικα.

Εγω πληρωνω 30€ το μηνα και ειμαι ευχαριστημενος.

Τους τελευταιους τρεις μηνες με κραταει 25€ αν και εγω του δινω 30.

Τι 65 ρε παιδες. Θα το αγορασετε;

30/25€ το μηνα τα θεωρω πολυ καλα για τα βασικα.

Εγω πληρωνω 30€ το μηνα και ειμαι ευχαριστημενος.

Τους τελευταιους τρεις μηνες με κραταει 25€ αν και εγω του δινω 30.

έχει κάτι πακέτα προσφορών (6μηνο και ετήσιο που σου κατεβάζουν περίπου τόσο τη τιμή απλά τα πληρώνεις είτε σε δόσεις είτε εφάπαξ είτε τα βάζεις στη πιστωτική)

65? ασημένια αλτηράκια έχουν?

http://www.lifefitnesscenter.gr/

δες και κρίνε...

ακόμα warehouse7 δεν έχω πάει...

• Like 1

Πατάτες καρότα κρεμμύδια πιπεριές κολοκυθιά νερόβραστα+ ξίδι ρίγανη πιπέρι ωμό ελαιόλαδο =

σκετη κ#%^α μιλάμε !!! Αν το ανεβάσω στο αντιφιτνες θα με μπαναρουν χαχαχα

attachicon.gifP_20160510_171843.jpg

attachicon.gifP_20160510_172338.jpg

Mλκ νταξ εισαι ελεεινος  ,δεν μου κανει εντυπωση που τα τρως αυτα γιατι και εγω τετοιες μπουρδες τρωω αυτη την περιοδο ,αυτο που μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση ειναι που σου αρεσουν κιολας  χαχαχαχα 

• Like 5

Και δω σε μενα εχει ενα 60€/μηνα. Αλλα οταν ρωτησα για να παω, την πρωτη μερα ουτε με αφησε να δω το χωρο. Εφαγε ακυρο με την μια.

τρατζικ

Mλκ νταξ εισαι ελεεινος  ,δεν μου κανει εντυπωση που τα τρως αυτα γιατι και εγω τετοιες μπουρδες τρωω αυτη την περιοδο ,αυτο που μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση ειναι που σου αρεσουν κιολας  χαχαχαχα 

κ εμένα αν μου πουν θα φας κάτι τέτοιο σε περίοδο όγκου θα το εκσφενδονίσω το πιάτο σαν το Chakram της xena

Τώρα στο cut ομως όλα μου φαίνονται γευστικά και νόστιμα 

αφού εχω λυσσάξει απ την πείνα χαχ

• Like 2

πάντα και μόνο βάρη <3 

δουλεύω άνω/κάτω σώμα με ένταση...δεν με νοιάζουν τόσο να κάνω Χ κιλά στις Χ επαναλήψεις αλλά τα Χ κιλά να τα σηκώσω τεχνικά σωστά και σε ορισμένες παίζω με drop.

κοινώς, δεν έχω πλάνο στάνταρ, κινούμε ελεύθερα με ό,τι έχω μάθει εμπειρικά κάθε προπόνηση και ΠΟΤΕ η ίδια....πάντα κάτι νέο, μια νέα εμπειρία ένας καινούργιος πόνος 

παράτησα το τετραδιάκι 

ps. Τελικά τέλη Ιούνη/αρχές Ιούλη πάω warehouse 7, σε κείνο το γυμ που σου έλεγα 

Α ωραία, καλό ξεκίνημα! Είναι αυτό το γαμάτο,ε;

Σε θερμίδες πόσο έχεις πέσει τώρα με το καινούριο διαιτολόγιο; Πάντως, εφόσον πεινάς και δεν κάνεις αερόβια, μήπως να μειώσεις και άλλο υδατάνθρακα και να αυξήσεις πρωτεΐνη/λίπος για να σε κρατούν πιο χορτάτη;

• Like 1

Α ωραία, καλό ξεκίνημα! Είναι αυτό το γαμάτο,ε;

Σε θερμίδες πόσο έχεις πέσει τώρα με το καινούριο διαιτολόγιο; Πάντως, εφόσον πεινάς και δεν κάνεις αερόβια, μήπως να μειώσεις και άλλο υδατάνθρακα και να αυξήσεις πρωτεΐνη/λίπος για να σε κρατούν πιο χορτάτη;

δεν βλέπω ως σύνολο θερμίδων αλλά ως απομονωμένα μακροσυστατικά..

θέλω να δημιουργήσω αυτό το περιβόητο έλλειμμα, ώστε να αναγκάσω τον εαυτό μου να στραφεί προς τις αποθήκες..

Λέω να πειράξω μόνο τον υδατάνθρακα και τα άλλα σταθερά. 

δυστυχώς το κόψιμο είναι ταυτόσημο με την πείνα

παιδιά, επειδή εγώ με τη γυμναστική δεν τα πάω τόσο καλά, το ίδιο με τα γυμναστήρια, έχω στο μυαλό μου το εξής: να γραφτώ γυμναστήριο και να κάνω κανα μισάωρο διάδρομο και 1-2 ασκήσεις στα μηχανήματα. λέει; ή να μην το κάνω; τι λέτε;

Αν θες να γυμνάσεις την καρδιά σου και να βελτιώσεις το καρδιαγγειακό σύστημα, να πας.

Αν θες να αδυνατίσεις, βρες άκρη με τη διατροφή.

Αν θες να βάλεις μυς, ξέχνα το.

Δικιά σου η επιλογή.

δεν βλέπω ως σύνολο θερμίδων αλλά ως απομονωμένα μακροσυστατικά..

θέλω να δημιουργήσω αυτό το περιβόητο έλλειμμα, ώστε να αναγκάσω τον εαυτό μου να στραφεί προς τις αποθήκες..

Λέω να πειράξω μόνο τον υδατάνθρακα και τα άλλα σταθερά. 

δυστυχώς το κόψιμο είναι ταυτόσημο με την πείνα

Προσπάθησε να αυξήσεις τον όγκο των σαλατικών, για 'μένα βοηθάει πολύ αυτό στην πείνα. Και το πιο βασικό, υπομονή, οι πρώτες μέρες είναι πιο ζόρικες μέχρι να αρχίσεις να το συνηθίζεις :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...