Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Φωτη . Μαργαριτονι κανονίστε κάπου προς το τέλος του μήνα να κάνουμε προπονησουλα κερνάω περσοναλ οκ ? θα βρούμε ενα 2ωρο κάποιο απογευματάκι να βολεύει και τους τρεις και θα πάμε να λιώσουμε το μαργαριτονι, οποίος ακυρώσει τρώει κόκκινη ! Δημητρα εισαι τυχερή που εισαι μακριά .. Αντε παιδια οσο ειμαι καλα γιατι αν κανω επεμβαση για ενα μηνα δε θα σηκωνω ουτε στυλο Τελος του μηνα θα λειπω, παω με catamaran Τζια -Κυθνο-Μακρονησο να το κανουμε αρχες Ιουνιου ? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από Fotis13 2
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Φωτη . Μαργαριτονι κανονίστε κάπου προς το τέλος του μήνα να κάνουμε προπονησουλα κερνάω περσοναλ οκ ? θα βρούμε ενα 2ωρο κάποιο απογευματάκι να βολεύει και τους τρεις και θα πάμε να λιώσουμε το μαργαριτονι, οποίος ακυρώσει τρώει κόκκινη ! Δημητρα εισαι τυχερή που εισαι μακριά .. ατυχία θες να πεις....είμαι γεννημένη για σκληροπυρηνικές προπονήσεις με φουλ πόνο και τα επακόλουθα αυτού 3
Captn Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 σχετικα με τις αρσεις θανατου για πια τεχνικη μιλατε που ειναι δυσκολη να την μαθεις και αν εχεις σωστη τεχνικη κτλ δεν ειναι πυρηνική φυσικη,παιρνεις θεση,πιανεις την μπαρα και την ανεβαζεις μαζι με το στηθος,οχι τον κωλο αυτο ειναι ολο κι ολο
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Φώτη θα κάτσεις μια μέρα Αθήνα? Τι θα γίνει με σένα?Μέχρι την πρώτη βδομάδα του Ιούνη εγώ είμαι οκ αν θέλετε το κανονίζουμε, μετά θα λείπω, το θέμα είναι με την μαργαρίτα,θα μπορεί τότε να σηκώνει το στυλό να κρατάει σημειώσεις?? ΧαχαΑντε Δημήτρη Δήμητρα έλα και συ, θα κάνεις μια προπόνηση και θα εισαι κομπλέ για ένα μήνα! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από Mau-Maus 2
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 σχετικα με τις αρσεις θανατου για πια τεχνικη μιλατε που ειναι δυσκολη να την μαθεις και αν εχεις σωστη τεχνικη κτλ δεν ειναι πυρηνική φυσικη,παιρνεις θεση,πιανεις την μπαρα και την ανεβαζεις μαζι με το στηθος,οχι τον κωλο αυτο ειναι ολο κι ολο Thank you captain..
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Χαχα παιδια εγω δε εχω θεμα για αρχες ιουνιη γιατι μετα πλακώνει και η εξεταστικη. Εκτος αν ειμαι οφ Νωροτερα δε παιζει τιποτα; Μαου αυτο το μηνα;
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μαργαρίτα από μένα παίζει, εγώ είμαι οκ, ο Φώτης είναι το θέμα που πρέπει να κάνουμε αίτηση για να τον βρούμε διαθέσιμο! Αν δεν έρθει θα φάει κόκκινη κάρτα και θα κανονίσουμε οι δυο μας!
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 πεινάω....πόσο πιο κάτω να πάω τον υδατάνθρακα Π.140 (μας 145) Λ. 54 και Υ. 182(τα κιλά μου είναι 56 ολόκληρα)
Lilith19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γεια και χαρά, Λίλη θες άμεση αγορά; γιατί οικονομικά σε συμφέρει να τα παραγγείλεις από εξωτερικό... εδώ είναι κάπως ακριβούτσικα... δες εδώ για αγορά online http://www.fitshop.gr/ και μετά από κέντρο στα μαγαζιά xtr.gr και intersport Γεια σου Δημητρούλα! Τελικά, όλως τυχαίως βρήκα απο τα tiger με 4 ευρώ. Δεν έχουν λαβές που θα ήθελα κανονικά αλλά βγαίνει καλό ασκησιολογιο και με αυτά! 1
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Γεια σου Δημητρούλα! Τελικά, όλως τυχαίως βρήκα απο τα tiger με 4 ευρώ. Δεν έχουν λαβές που θα ήθελα κανονικά αλλά βγαίνει καλό ασκησιολογιο και με αυτά! υπέροχα, δες και για ισομετρικές ενδιάμεσα των set... θα δεις καλό κάψιμο 1
Lilith19 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 πεινάω....πόσο πιο κάτω να πάω τον υδατάνθρακα Π.140 (μας 145) Λ. 54 και Υ. 182 (τα κιλά μου είναι 56 ολόκληρα) Σε τι προγραμμα μπήκες;
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Σε τι προγραμμα μπήκες; από χθες, σε πρόγραμμα απόλυτης καθαριότητας έως τα τέλη Ιουλίου... να δούμε αν στα 3 κιλά που θέλω να πέσω έως τον Σεπτέμβρη καταφέρω να κάψω λίπος αλλά να κρατήσω όσο το δυνατό περισσότερο μάζα... σχήματα ήδη υπάρχουν (κάπως) απλά θέλω να ρίξω λίπος να δω τι μπορώ να δω είμαι εδώ και 3μηνο περίπου στα 56 κιλά με υδατάνθρακα από 210γρμ στα 190γρμ και τώρα πέφτει στα 180γρμ και αρχές Ιούνη θα πέσει και άλλο, 170-160γρ
R.Rojer Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 παιδιά, επειδή εγώ με τη γυμναστική δεν τα πάω τόσο καλά, το ίδιο με τα γυμναστήρια, έχω στο μυαλό μου το εξής: να γραφτώ γυμναστήριο και να κάνω κανα μισάωρο διάδρομο και 1-2 ασκήσεις στα μηχανήματα. λέει; ή να μην το κάνω; τι λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις