Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να συμπληρώσω σε όλα αυτά πως αν συνεχίσει να τρέφεται σωστά , ακόμα και με λίγες ασκήσεις συντήρησης δεν θα χαλάσει κ τόσο,  θα μπορεί μετά να συνεχίσει όταν τελειώσει με τις πανελλήνιες και σε χρόνο 0 θα είναι και καλύτερος απ ότι σταμάτησε. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα λάστιχα γυμναστικής , είχε ένας φίλος κ έκανε όταν πήγαινε διακοπές για να μη σκάει υπέρογκα ποσά στα γυμναστήρια του νησιού. 
Αυτό που σου λένε όλοι Κώστα οτι είσαι μικρός δεν το λένε μόνο σε φάση οτι έχεις χρόνια μπροστά σου και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης , στο λένε επίσης γιατι οι ορμόνες(τεστο) σου βαράνε και θα βαράνε κόκκινο για τα επόμενα χρόνια , οπότε θα έχεις μεγάλο αποτέλεσμα αρκετά γρήγορα έχοντας αυτό το πλεονέκτημα και αυτός είναι και ο λόγος που τα συμπληρώματα δεν σου είναι κ απαραίτητα , χωρίς αυτά θα γίνεις , αρκεί να τρως και να προπονείσαι σωστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακό να παίρνεις συμπληρώματα, απλά θέλει λίγο προσοχή το θέμα κ απότι φαίνεται με αυτά που γράφεις τόσο καιρό το ψάχνεις , δεν κάνεις ότι νάνε. 

καλό διάβασμα και βάλε τα δυνατά σου να έχεις εφόδια , μερικοί δεν το κάναμε κ καταριόμαστε τη μαλακία που μας έδερνε τότε

, εγώ απο τη νέα χρονιά σου είπα θα πάω σε κάτι παρεμφερές με το αντικείμενο μου , δεν παλεύεται αλλιώς, ούτε έχω σκοπό να κάνω δουλειές του ποδαριού για να ζήσω B) 

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

καλησπέρα,

επειδή άρχισα εδώ και ένα 2μηνο περίπου να γυμνάζομαι σπίτι θα θελα κάποιος που ασχολείται με το άθλημα άμα μπορεί να μου φτιάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής 4-5 ημερών με όργανα που έχω σπίτι κτλ. ας μου στείλει πμ να του πω τι έχω η ας το συζητήσουμε και δω άμα είναι δεν έχω θέμα..

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδια,σίγουρα θα συνεχίσω να τρώω καθαρά και ίσως πάρω και ένα σετ αλτήρες και λάστιχα

Έχω βέβαια ένα δίμηνο ακόμα στο τζιμ απλά θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα,και έλεγα να το γυρίσω σε full body

• Like 1
Δημοσ.

σημερα εκανα αρσεις θανατου μετα απο παρα πολυ καιρο,τον αυγουστο αν δε κανω λαθος

ηταν ενας που εκανε powerlifting στο γυμ και με πριζωσε

οποτε μετα την κανονικη μου προπονηση εκανα ενα ωραιοτατο snatch deadlift στα 140 κιλα

το 140 ηταν το pr μου,το ειχα κανει τον ιουνιο αν θυμαμαι καλα

#likeaboss

Δημοσ.

Εχουμε κανεναν πολεμιο τεχνων εδω μεα να μου πει πως να γεμισω σακο. Πηρα 1.80 αδειο olympus και εχω αρχισει να του πεταω μεσα ρουχα. Μπορουν απο μονα τους να τον γεμισουν η χρειαζεται απαραιτητα πριονιδι, αμμο συμπληρωματικα

Δημοσ.

Εχουμε κανεναν πολεμιο τεχνων εδω μεα να μου πει πως να γεμισω σακο. Πηρα 1.80 αδειο olympus και εχω αρχισει να του πεταω μεσα ρουχα. Μπορουν απο μονα τους να τον γεμισουν η χρειαζεται απαραιτητα πριονιδι, αμμο συμπληρωματικα

Εκεί που εισαι ήμουνα. Τα ρούχα δεν κάνουν τίποτα. Νομίζεις οτι το έχεις γεμίσει φίσκα και στην πρώτη μπουνιά θα κοντευεις να του ανοίξεις τρύπα.

Πριονίδι θες, όχι άμμο, θα τον κάνει πολύ σκληρό η άμμος.

Δημοσ.

Εκεί που εισαι ήμουνα. Τα ρούχα δεν κάνουν τίποτα. Νομίζεις οτι το έχεις γεμίσει φίσκα και στην πρώτη μπουνιά θα κοντευεις να του ανοίξεις τρύπα.

Πριονίδι θες, όχι άμμο, θα τον κάνει πολύ σκληρό η άμμος.

Οχι οτι σκοπευω ποτε να τα ξαναφορεσω αλλα δε θα μου χαλασει τα ρουχα το πριονιδι? Και για τι ποσοτητα μιλαμε. Εχω γνωστο σε ξυλουργειο αμα ειναι να του πω να μου συγκεντρωσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεταλια υφασματων θα βαλεις στο σακο, ρουχα κομμενα σε λωριδες δηλαδη. Ολοκληρα οπως τα βαζεις, πιανουν πολυ χωρο και η πυκνοτητα δεν ειναι ομοιομορφη. Για 1.80μ (30εκ διαμετρο να φανταστω) πρεπει να σου βγει καπου 60 κιλα. 

meanwhile το παπι φουσκωνει

Επεξ/σία από παπι
Δημοσ.

Εγω πλεον τα εκοψα τα DLs

Αχρηστη ασκηση για καποιον που κανει χρονια,  μονο δυσαναλογη  επιβαρυνση εχει αθροιστικα  σε σχεση με τα  οφελη.Εκτος αν εχεις την τελεια τεχνικη  που την εχουν ελαχιστοι . 

• Like 5
Δημοσ.

Το πριονίδι πονάει όταν αργότερα καθίσει. Πανιά ,ρετάλια σφηνωμένα σφιχτά.

http://pania.gr/online-store/πανια-στουπια-κατηγοριες-προιοντων/εφαρμογες/τομεισ/γεμισμα-σακων/ανάμεικτο-χρωματιστό-οικονομικό-detail

Στο κέντρο του σάκου για να γίνει βαρύς σακουλάκια άμμο .

.......

Το μονόζυγο πειράζει την μέση ; Τελείως ανώδυνες ασκήσεις για την μέση;

Δημοσ.

Το πριονίδι πονάει όταν αργότερα καθίσει. Πανιά ,ρετάλια σφηνωμένα σφιχτά.

http://pania.gr/online-store/πανια-στουπια-κατηγοριες-προιοντων/εφαρμογες/τομεισ/γεμισμα-σακων/ανάμεικτο-χρωματιστό-οικονομικό-detail

Στο κέντρο του σάκου για να γίνει βαρύς σακουλάκια άμμο .

.......

Το μονόζυγο πειράζει την μέση ; Τελείως ανώδυνες ασκήσεις για την μέση;

Μονόζυγο αν έχεις σφιχτή κοιλιά (μαζί και ραχιαίους ελάχιστα) την ώρα που κάνεις, δε νομίζω να σε πειράξει (παρά μόνο ελάχιστα). Δοκίμασε μια-δυο επαναλήψεις και δες πως σε επηρρεάζει.

Τελείως ανώδυνες, ασκήσεις για isolation καθιστός. Συνήθως σε μηχανήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το πριονίδι πονάει γι αυτό κι εγώ περνάω τον επίδεσμο του καρπού και δυο γύρους από τα δάχτυλα πριν βάλω γάντια. Αλλά δε γινόταν αλλιώς, με τα ρετάλια δεν μπορούσα να αποκτήσω ικανοποιητικό γέμισμα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Μήπως ξέρει κάποιος πού θα μπορούσα να βρω λάστιχα γυμναστικής κέντρο Θεσσαλονίκης;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...