yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Dakon. Θα ετοιμάσω τώρα και μια βάση για να βάζω τα βάρη, να μην τα έχω χύμα στο πάτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μερικές φώτο από το "γυμναστήριο". [...] Δεν έβαλες φωτογραφία της ρόδας κοιλιακών ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα τραγουδάς κιόλας ετοιμάζεσαι για Ολυμπιακούς, ε; Υπάρχει το λεγομενο "αναβολικό παράθυρο" ή είναι μούφα; Ή είναι καλύτερα να παίρνεις πρωτείνη πριν τα βάρη; Ο οργανισμός μεταβολίζει πρωτείνη σε αυξημένους ρυθμούς 24 - 48 ώρες μετά τα βάρη. Το γεύμα σου αμέσως μετά την προπόνηση να είναι γερο. Πριν τα βάρη θες κάτι υδατανθρακειδές που θα σου δώσει ενέργεια, η καφείνη. Πρωτείνη μετά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά την προπόνηση δεν έχω γεύμα, μόνο την πρωτείνη σε σκόνη. Με δεδομένο ότι από Οκτώβριο ως Ιούνιο προπόνηση θα κάνω στις 9.30 το πρωί, 2 ώρες μετά το πρωινό και 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό, άμα κοτσάρω ένα γερό γεύμα κι εκεί, θα έχω συμπληρώσει τις θερμίδες ήδη από το μεσημέρι. Θες να με βάλεις να κάνω IF ε; Υ.Γ. Ναι ρε wizzy, έχεις δίκιο, θα φροντίσω πάραυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά την προπόνηση δεν έχω γεύμα, μόνο την πρωτείνη σε σκόνη. Με δεδομένο ότι από Οκτώβριο ως Ιούνιο προπόνηση θα κάνω στις 9.30 το πρωί, 2 ώρες μετά το πρωινό και 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό, άμα κοτσάρω ένα γερό γεύμα κι εκεί, θα έχω συμπληρώσει τις θερμίδες ήδη από το μεσημέρι. Θες να με βάλεις να κάνω IF ε; Υ.Γ. Ναι ρε wizzy, έχεις δίκιο, θα φροντίσω πάραυτα. Γιάννη αν δεν μπορείς να πας πιό πίσω το "μεσημεριανό" τότε μαζί με την πρωτεΐνη πρόσθεσε και 1-2 μπανάνες. Αλλά καλό θα ήταν 1ώρα μετά ξέρω γω αφού πιείς την πρωτεΐνη να φας και ένα βαρβάτο στερεό γεύμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά την προπόνηση δεν έχω γεύμα, μόνο την πρωτείνη σε σκόνη. Με δεδομένο ότι από Οκτώβριο ως Ιούνιο προπόνηση θα κάνω στις 9.30 το πρωί, 2 ώρες μετά το πρωινό και 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό, άμα κοτσάρω ένα γερό γεύμα κι εκεί, θα έχω συμπληρώσει τις θερμίδες ήδη από το μεσημέρι. Θες να με βάλεις να κάνω IF ε; Υ.Γ. Ναι ρε wizzy, έχεις δίκιο, θα φροντίσω πάραυτα. κανε προπονηση με αδειο στομάχι , θα κάψεις και πολύ λίπος και φάε πρωινό μετα. Εναλακτικά οτι σου είπε ο boss. (εντάξει προσοχή με το θέμα αδειο στομάχι.. εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά ο αδερφός μου πχ αν κάνει προπόνηση με αδειο στομάχι μπορεί και να λιποθυμήσει , δεν είναι για όλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η ρόδα http://imageshack.us/photo/my-images/716/7kd7.jpg/ Απλή κατασκευή. Παίρνουμε ρόδα για καρότσι οικοδομής, επιλέγουμε ένα σωλήνα στο μήκος που επιθυμούμε και πάχος να χωράει ίσα-ισα στη ρόδα, τυλίγουμε με μονωτική ταινία εκατέρωθεν της ρόδας για να μη φευγει και καλύπτουμε το σωλήνα με αρμαφλεξ για εύκολο πιάσιμο. Εναλλακτικά, αγοράζουμε πλαστικά χερούλια. Κόστος, 13€ κανε προπονηση με αδειο στομάχι , θα κάψεις και πολύ λίπος και φάε πρωινό μετα. Εναλακτικά οτι σου είπε ο boss. (εντάξει προσοχή με το θέμα αδειο στομάχι.. εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά ο αδερφός μου πχ αν κάνει προπόνηση με αδειο στομάχι μπορεί και να λιποθυμήσει , δεν είναι για όλους) Με άδειο στομάχι κάνω αεροβική. Για βάρη με άδειο στομάχι, χμ, θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Deadlift 3+ Deadlift: 3x100, 3x115, 8x127,5 Deadlift:5x10x82,5 Abs situps: 5x10x15(πρόσθετο βάρος) Hyper extensions: 3x10x15(πρόσθετο βάρος) Leg cirls: 3x10x59 και ρεπό από τη ζωή για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι τοσα deadlift ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω και άλλα 13 για ζέσταμα , αλλά δεν τα έβαλα. Για να συνηθίσει το σώμα μου την κίνηση και να μην αφήσουμε μυ για μυ απροπόνητο. Και προσπαθώ μες στη κούραση να κρατήσω τη φόρμα όσο πιο σωστή μπορώ. Η λαβή μου την άκουσε, η καρδιά μου πήγε να σπάσει, ο ιδρώτας έσταζε και το νευρικό μου θέλει να πάει για ύπνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχάριστο διάλλειμα: Για όσους νομίζουν ότι ο Dwayne Johnson (a.k.a. "The Rock") δεν είναι τεράστιος, ας ανοίξουν το πιο κάτω spoiler: Για όσους νομίζουν ότι ο Dwayne Johnson (a.k.a. "The Rock") είναι τεράστιος, ας ανοίξουν το πιο κάτω spoiler: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω και άλλα 13 για ζέσταμα , αλλά δεν τα έβαλα. Για να συνηθίσει το σώμα μου την κίνηση και να μην αφήσουμε μυ για μυ απροπόνητο. Και προσπαθώ μες στη κούραση να κρατήσω τη φόρμα όσο πιο σωστή μπορώ. Η λαβή μου την άκουσε, η καρδιά μου πήγε να σπάσει, ο ιδρώτας έσταζε και το νευρικό μου θέλει να πάει για ύπνο. Μου φαινεται υπερβολικη επιβαρυνση αλλα αφου δουλευει σε σενα ολα τα αλλα ειναι περιττα.Wizzy o "the rock " ειναι και λιγο τρυπιος just sayin ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σου πω αν δούλεψε στα 155 και 160. Χτίζει χαρακτήρα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Alex κυρίως για σένα ορίστε ένα Site: http://examine.com/">site που έχει μέσα άρθρα βασισμένα σε βιβλιογραφία πάνω σε συμπληρώματα και διατροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Alex κυρίως για σένα ορίστε ένα Site: http://examine.com/">site που έχει μέσα άρθρα βασισμένα σε βιβλιογραφία πάνω σε συμπληρώματα και διατροφή. διάβασα ένα μεγάλο μέρος του, thanks keep them comming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις