Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τότε που ξεκίνησα βάρη δεν έχω πάρει ούτε έναν πόντο,μήπως επηρεάζουν στο ύψος ?

Αυτο νομιζω ισχυε ελαχιστα σε περιπτωσεις που ο ασκουμενος ξεκινουσε απο πολυ μικρη ηλικια, δηλαδη 12-13 και εκανε ασκησεις που φερουν πιεση στη σπονδυλικη στηλη.

Δε ξερω βεβαια και κατα ποσο ειναι τυχαιο που οι αρσιβαριστες ειναι κοντοι.Τωρα θα μου πεις  δεν τους συμφερει να εχουν υψος, αλλα και παλι.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Eνταξει οπως ηταν αναμενομενο εγιναν παρασπονδιες στην  Σαντορινη ,δεν γινοταν να μην φας  τα γευματα ηταν υπερανω κριτικης .

Πηγαμε και για γευσιγνωσια κρασιου ,Στην ανασταση χασαμε την μπαλα απο το αλκοολ ...

Για αυτο δεν θελω εγω διακοπες και τριημερα οταν ειμαι σε προγραμμα  δεν γινεται να το τηρησεις .

Τεσπα απο σημερα παλι στην πεινα ,υπολογιζω πως εχασα  το αντιστοιχο 2 βδομαδων  διατροφης αλλα yolo:P

Eιναι το αγαπημενο μου νησι δεν το χορταινω ποτε .

Ωραιος !!!

και μενα ειναι αγαπημένο νησι, εχω παει πολες φορες αλλα καμια φορα δεν εχω ευχαριστηθεί το φαγητό εκει ρε φιλε !!

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει το φαΐ τους, τα κρέατα τους , το λάδι τους , δεν ξερω τι αλλα κατι με χαλάει !!

το αντίθετο ακριβώς απο αυτο που μου συμβαίνει στην ικαρια  που εχω ευχαριστηθεί το καλύτερο φαγητό  ever !!!

----

Κωστα ματσ επίτηδες στα λεει αυτα ο Γιάννης για να μείνεις κοντός, εννοείται οτι σε ηλικια ανάπτυξης  αν κάνεις βαρη όρθιος ΙΣΩΣ  να σου κόψουν πόντους, μην το κάνεις ειναι κρίμα,  μια φορα ψηλώνουμε στην ζωη μας ..

μπορείς να κάνεις τα παντα καθιστός ξαπλωτός κτλ μην παίζεις με τίποτα ομως όρθιος δικέφαλα , άρσεις και γενικότερα πολλα κιλα που όρθιος σε κρατάνε στο έδαφος ..

• Like 5

Δε ξερω βεβαια και κατα ποσο ειναι τυχαιο που οι αρσιβαριστες ειναι κοντοι.Τωρα θα μου πεις  δεν τους συμφερει να εχουν υψος, αλλα και παλι.

αυτη η ανοσια καποια στιγμη πρεπει να παψει να αναπαραγεται

Szymon Kołecki (born October 12, 1981 in Oława) is a Polish weightlifter, silver medallist at the 2000 Olympic Games in Sydney and 2008 Olympic Games in Beijing. He is around 6'1" (1.85 m).[1]

Γιαννη δεν το περιμενα απο εσενα αυτο...

και εγω πιστευα οτι δεν επηρεαζουν αλλα δεν εχω παρει ουτε ποντο μισο χρονο και δεν θελω να μεινω στο 1,69

τοσο καιρο περιμενω να παω 1,70

Ωραιος !!!

και μενα ειναι αγαπημένο νησι, εχω παει πολες φορες αλλα καμια φορα δεν εχω ευχαριστηθεί το φαγητό εκει ρε φιλε !!

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει το φαΐ τους, τα κρέατα τους , το λάδι τους , δεν ξερω τι αλλα κατι με χαλάει !!

το αντίθετο ακριβώς απο αυτο που μου συμβαίνει στην ικαρια  που εχω ευχαριστηθεί το καλύτερο φαγητό  ever !!!

Iκαρια δεν παω ειναι πολυ εναλλακτικο για τα γουστα μου :)

• Like 2

επιστροφή στις προπονήσεις μετά απο διάλειμμα 5 ημερών για ξεκούραση κ ένιωθα φλατ μέχρι αηδίας κ λέω δεν τραβάω μια φωτογραφία να έχω να κρατάω log απο εδώ κ πέρα , μη φτάσω να γίνω και τσίρος κ δεν το πάρω είδηση
Με βλέπει στο φεύγα ένας π είχε να με δει κανα 2-3 μήνες μου λέει τουμπάνιασες , έχασα 10kg του λέω κ έμεινε μαλάκας, το πρίξιμο στην προπόνηση ήταν ακόμα καλύτερο σε σχέση με πριν , όσο λιγότερο bf τόσο μεγαλύτερος δείχνεις.
cut must go on , 80kg atm, ίσως 79,5 , δεν ζυγίζομαι συχνά αλλα τώρα θα αρχίσω 1 φορά την εβδομάδα, το πόσα θα φτάσω σε κανα 2-3 μήνες που έχω βάλει timeline, άγνωστο, όσο χρειαστεί
τα kg που θα μου αρέσω κ θα πω ως εδώ δεν πάω ποιο κάτω θα είναι κ αυτά που θα προσπαθήσω να διατηρήσωκ τώρα θα μου είναι εύκολο αφού ούτε όγκο θα ξανακάνω σε τέτοια φάση αλλα και επειδή γουστάρω την αερόβια και δεν θα την σταματήσω γενικότερα

giphy.gif

εντομεταξύ τα πόδια μου 2 εβδομάδες χωρίς προπόνηση σε δίαιτα κ δεν νιώθουν, βέβαια τα βοηθάει κ το ποδήλατο, 40cm οι γάμπες μου , για εμένα τις θεωρώ μεγάλες κ δεν μ αρέσουν οι μεγάλες γάμπες/πόδια , σκοπεύω να φέρω το σώμα μου στη συμμετρία που μ αρέσει που δεν έχει καμία σχέση με τους bodybuilders της εποχής μας , δεν βλέπω τον εαυτό μου μελλοντικά σε τέτοια φάση. Αν και πιστεύω όταν κόψω τέρμα δεν θα είναι τόσο μεγάλα κ θα φαίνονται καλύτερα .

για να δούμε απο εδώ κ πέρα π θα ρίξω θερμίδα , ήδη άρχισαν τα νεύρα :ph34r:

• Like 10

και εγω πιστευα οτι δεν επηρεαζουν αλλα δεν εχω παρει ουτε ποντο μισο χρονο και δεν θελω να μεινω στο 1,69

Μην αγχώνεσαι. Οι άντρες ψηλώνουμε μέχρι τα 20κάτι. Ακόμη κι εγώ έχω ελπίδες ακόμη.

• Like 1

σήμερα έκανα deadlift με την καινούρια μπάρα και τους καινούργιους δίσκους.... πότε έκανα τους γνήσιους πότε τους romanian. να δω που νιώθω τον μηριαίο να τραβάει περισσότερο 

ξενέρωσα .... οι δίσκοι ήταν πλαστικοποιημένοι, το 5κιλο δεν  μου φαινόταν για 5κιλο αλλά για λιγότερο. 
οι 10κιλοι πάλι μου φαινόταν λίγο πιο πάνω από το 10κιλο. η μπάρα πιο βαριά.
με αυτά και με κείνα ένιωθα πολύ καλά τους γλουτούς μου στα squat...ναι μεν μείωσα κιλά αλλά πήγαινα όλο και πιο χαμηλά 

Από τότε που ξεκίνησα βάρη δεν έχω πάρει ούτε έναν πόντο,μήπως επηρεάζουν στο ύψος ?

Βάλε μονόζυγο,διατάσεις κορμού (γέφυρα),πηδηματάκια στο ασκησιολόγιό σου και αυτά που σου έγραψε ο Maus.

Τρώγε τροφές με ασβέστιο . Αν δεν μπορέσεις να πάρεις άλλο ύψος θα έιναι καθαρά τα γεννητικά σου και δεν θα εχεις τύψεις στο μέλλον.

@ fotis,like που πέρασες καλά. Προσωπικά στην Σαντορίνη έχω ρίξει Χ. Ωραίο νησί αλλά οι ντόπιοι μουχρίτσες. Έχουν αλλοτριωθεί από τον τουρισμό.

@ Maus Νικαριά τέλεια. Και όχι μόνο για το φαΐ. :)

• Like 3

Το αν θα πάρεις κι άλλους πόντους και ποτε θα γίνει αυτό (ο αξας μου πήγε στρατό 1,73 και γύρισε 1,83...) δεν μπορείς εσυ να το ρυθμίσεις. DNA ειναι αυτό.

Αλλα να μην ακούω μπούρδες ότι τα βάρη κονταινουν και το μπάσκετ ψηλώνει. Απλά στο ενα άθλημα οι κοντοί έχουν πλεονέκτημα και γι αυτό το προτιμούν ενώ αντίστοιχα στο αλλο οι ψηλοί. Όχι πως το ίδιο το άθλημα επηρεάζει ομως.

• Like 2

Γιαννη τα βάρη δεν θα σε κοντύνουν , δεν θα ξεκινήσεις δηλαδή 1.70 και θα πας 1.68

Υπάρχει το ενδεχόμενο όμως (δεν ειναι σιγουρο δηλαδη οτι θα συμβεί σε όλους, παίζει ομως το σενάριο) να σου εμποδίσουν την ανάπτυξη και αυτό μονο μπούρδα δεν ειναι , ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο !

--

επίσης το να ανεβάζεται ψηλους αρσιβαρίστες ειναι σαν να ανεβάζω μικροτσουτσουνους αράπιδες απο τσόντα  ~!

99 στους 100 ειναι κοντοί πως να το κάνουμε τώρα ?

• Like 1

Παιδιά τώρα που έρχεται καλοκαιράκι και θα καώ στην ποδηλασία πάλι τι να τρώω ώστε να μην χάνω μυικό ιστό; Πάω εδώ και 4 μήνες σχεδόν γυμναστήριο (4-5 φορές/εβδομάδα), τα βάζω με τα σίδερα και δεν θέλω να πηγαίνουν χαμένοι οι κόποι μου (ότι έχω κερδίσει σε μυικότητα τέλος πάντων)...

Παιδιά τώρα που έρχεται καλοκαιράκι και θα καώ στην ποδηλασία πάλι τι να τρώω ώστε να μην χάνω μυικό ιστό; Πάω εδώ και 4 μήνες σχεδόν γυμναστήριο (4-5 φορές/εβδομάδα), τα βάζω με τα σίδερα και δεν θέλω να πηγαίνουν χαμένοι οι κόποι μου (ότι έχω κερδίσει σε μυικότητα τέλος πάντων)...

Φτιαξτο διατροφικα περισσοτερο και με λιγοτερη αεροβια.

Φυσικά και δε κανει καλο για παιδια στην αναπτυξη να σηκώνουν βαρη, οπως ειπε και ο μαους ειναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και οχι bro science.

Αν θες να κανεις βαρη να κανεις καθιστός , ορθιος δε θα σε βοηθησουν......

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...