Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Θα ξερω σε λιγες μερες , δεν τον ειδα αισιόδοξο τον ντοκ αλλα μεχρι τελευταια στιγμη θα ελπιζω ! α να στείλω θετική ενέργεια τότε να μας έχεις καλά νέα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς την κετονικη δίαιτα ? Γενικά όλες αυτές οι δίαιτες υπόσχονται πολλά ρε φίλε! Άντεε να φτάσω σε επίπεδο ώστε να μπορώ να τα δοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 σε φάρμακα my dear ... από τα πιο ήπια έως και τα πιο δυνατά. Για γυναίκα είναι λίγο επικίνδυνο ειδικά αν ενδιαφέρεται για τεκνοποίηση. Προς το παρόν ας μείνουμε στα τεκνά .. σκέτα όπως είχε πει κ ο spect κάποτε , τα φάρμακα είναι για τους αρρώστους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλη ανασταση παιδια. Οτι και να κανετε, καντε το χωρις τυψεις. Οταν ζοριζεσαι ειναι μιση απολαυση. Ο καθενας οπως μπορει . Κι εγω γλυκα δεν τρωω, δεν τα λαχταρω ενα πραγμα, αλλα παγωτο ναι θα φαω. Στο μονο που ζοριζομαι ειναι ο γύρος. Θα το καθιερωσω μια στις 20 μετα τον αυγουστο μαλλον να δω πως θα μαι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Γυρο,τηγανιτα εχω να φαω 2,5 χρονια γλυκα οσο ουσιαστικα τρωω μονο καμια σοκολατα υγιειας και κανα παγωτο αντε και κανα κερασμα μετα απο φαγητο εξω. Καλη Ανασταση απο Κερκυρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εγώ μόνο τηγανιτά δεν τρώω αφού τα σιχαίνομαι απο μικρός , δε μπορώ τη λαδίλαγια να φάω τηγανιτή πατάτα θα πρέπει να είναι ή σε πίτα γύρο απέξω ή να έχει μαζί τζατζίκι + χωριάτικη , μόνη της για κανένα λόγο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εγώ μόνο τηγανιτά δεν τρώω αφού τα σιχαίνομαι απο μικρός , δε μπορώ τη λαδίλα για να φάω τηγανιτή πατάτα θα πρέπει να είναι ή σε πίτα γύρο απέξω ή να έχει μαζί τζατζίκι + χωριάτικη , μόνη της για κανένα λόγο και πάπρικα !!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 και πάπρικα !!!!! εχεις ανεβασει φωτογραφιες σου? βαλε μερικες να δουμε σε τι επιπεδο βρισκεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ναι ψήστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εχεις ανεβασει φωτογραφιες σου? βαλε μερικες να δουμε σε τι επιπεδο βρισκεσαι Ναι ψήστο. Να βάλω και εγώ? Γυμνές ή ντυμένες? Καλό μπούκωμα στις γιορτές.Με μέτρο τα αρνιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 και πάπρικα !!!!! τώρα π είπες πάπρικα , δοκίμασε καπνιστή , απο τότε π δοκίμασα τρώω κάθε μέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Να βάλω και εγώ? Γυμνές ή ντυμένες? Καλό μπούκωμα στις γιορτές.Με μέτρο τα αρνιά. Εσένα τι να σε κάνουμε; Άστο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Να βάλω και εγώ? Γυμνές ή ντυμένες? Καλό μπούκωμα στις γιορτές.Με μέτρο τα αρνιά. u lift? ανεβασε αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 εχεις ανεβασει φωτογραφιες σου? βαλε μερικες να δουμε σε τι επιπεδο βρισκεσαι έχω βάλει πολλάκις...εσύ ως new income να βάλεις να έχουμε καμιά άποψη... δεν θα ζητήσω ψηλοτάκουνα και bikini όπως ο Φώτης α και δεν έχω επίπεδο...είμαι ένα επίπεδο μόνη μου τώρα π είπες πάπρικα , δοκίμασε καπνιστή , απο τότε π δοκίμασα τρώω κάθε μέρα τι είναι η καπνιστή πάπρικα ρε Βαμπιράκο;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εσένα τι να σε κάνουμε; Άστο καλύτερα. Για τον ίδιο λόγο που θες της Δήμητρας. Γ-Λ-Υ-Κ-Ο-Υ-Λ-Ι-Ν-Ι <3 Captn θα βάλω μια καινούργια τον Ιούλιο όπου θέλω να ελπίζω ότι θα είμαι πιο κοντά στους στόχους μου και θα έχω μια αισθητή διαφορά σε σχέση με τον Φλεβάρη που είχα ξαναποστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις