Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως εισαι σε καποιο φορουμ που ασχολειται με την σωματοδομηση?

να ασχολούμαι τώρα όχι, αν αναφέρεσαι για το bodybuilders.gr ναι εγώ είμαι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

το λες  από την άποψη του άντρα....για έλα  και από την πλευρά της γυναίκας να σε δω πως κόβεις  ... εκτός και αν είσαι ευνοημένη εκ φύσεως ή κινείσαι  χημικά ... γιατί και γω τον εύκολο τον δρόμο τον ξέρω, αλλά δεν γεννήθηκα για τα εύκολα ... 

δεν θα διαφωνήσουμε , δεν γνωρίζω

μια ερώτηση όμως plz , αν μια μέρα αντί για 2000 θερμίδες φαγητό, οτιδήποτε κ αν είναι αυτό , φας τις 600 θερμίδες πρωτείνης που σου χρειάζονται τρώγοντας κρέας κ σαλάτα για μεσημέρι κ βράδυ και φας κ άλλες 1200 σαβούρα για να σου φύγει η κάψα , θα βάλεις λίπος? θα είσαι 200 υποθερμιδικά

θα χάσεις μυς?όχι οτι θα καταβολιζες αλλα την πρωτείνη που σου χρειάζεται την πήρες ?

μπορώ να καταλάβω τι λες σχετικά με τον οργανισμό σου και εσύ ξέρεις τι σου χρειάζεται , όμως το calorie in calorie out ισχύει σε όλους μας , κανείς δεν παχαίνει με αέρα κ κανείς δεν αδυνατίζει απο τύχη , όλα είναι θέμα θερμίδας  

• Like 3

καλές μάσες κ αφήστε τις τύψεις στην άκρη , αν ηταν να νιώθουμε εμείς τύψεις όλοι οι άλλοι τι έπρεπε να κάνουν ?? :-D

have fun

το συμπέρασμα μου μετά απο χρόνια είναι πως καλύτερα να μην στερείσαι τίποτα κ απλά να έχεις μέτρο παρά να ξεσπάς σε ακρότητες. Θυμάμαι ένα πάσχα που είχα να φάω γλυκό πάνω απο χρόνο , ήμουν σε μια συνεχή κατάσταση low carb εκείνο το χρόνο και όταν ήρθε η ώρα έφαγα σε μια μέρα 50-60 πασχαλινά κουλούρια , 2 τσουρέκια ολόκληρα απο τα μεγάλα με μερέντες ,παγωτά κ εγώ δεν ξέρω τι, κόντεψα να ξεράσω ,όλη μέρα μάσαγα. Αυτό μόνο υγειηνό δεν είναι και για το σώμα κ για την ψυχή και το θεωρώ κ counterproductive. Εγώ βέβαια δεν ένιωθα τότε τύψεις αλλα τάση για εμετό . :-D

πέρασα και από αυτή τη φάση...κατέληγε το meal να γίνεται day ... κατάντια ... έκτοτε κράτησα ένα "ελεύθερο" ανά 15...20 μέρες...

πλέον εφόσον είμαι καλά και δεν με ενοχλεί, να ξεσπάω σε λιγούρες κτλ δεν με πολύ καίει. 

βέβαια δεν έχω πέσει σε θερμιδικό έλλειμμα αλλά αύξησα το αερόβιο πλάνο μου... και αυτό θα συμβούλευα σε μια γυναίκα, όπου το ορμονικό προφίλ είναι διαφορετικό!!! 

Κατακλείδα: Καθείς εφ ω ετάχθη 

Μαργαριτόνι, καλή Ανάσταση κουκλάρα!!!

• Like 2

δεν θα διαφωνήσουμε , δεν γνωρίζω

μια ερώτηση όμως plz , αν μια μέρα αντί για 2000 θερμίδες φαγητό, οτιδήποτε κ αν είναι αυτό , φας τις 600 θερμίδες πρωτείνης που σου χρειάζονται τρώγοντας κρέας κ σαλάτα για μεσημέρι κ βράδυ και φας κ άλλες 1000 σαβούρα για να σου φύγει η κάψα , θα βάλεις λίπος? θα είσαι 200 υποθερμιδικά

θα χάσεις μυς?όχι οτι θα καταβολιζες αλλα την πρωτείνη που σου χρειάζεται την πήρες ?

μπορώ να καταλάβω τι λες σχετικά με τον οργανισμό σου και εσύ ξέρεις τι σου χρειάζεται , όμως το calorie in calorie out ισχύει σε όλους μας , κανείς δεν παχαίνει με αέρα κ κανείς δεν αδυνατίζει απο τύχη , όλα είναι θέμα θερμίδας  

θα σου απαντήσω ως Γυναίκα και ως Δήμητρα (υποκειμενικά με το ορμονικό προφίλ που έχω παραθέσει)

θα έχω προβλήματα πρώτον με το στομάχι και δεύτερον με τον γυναικολογικό μου κύκλο. 

Σε αυτό το στάδιο μιλάμε για έναν οργανισμό που δεν ξέρει τι να μεταβολίσει, θεωρεί περιττό τον μυικό ιστό και τον καίει. Μην με ρωτήσεις το γιατί, γιατί πραγματικά δεν έχω απάντηση.

θα διαφωνήσω με το όλα είναι θερμίδες στις γυναίκες χωρίς "υποστήριξη", εξάλλου για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το πρωτόκολλο του πως το λένε. το ξέχασα ... το έκανε ο Σωκράτης, ο Αλεξ, ο Μποσει 

πες τους να αυτοκτονησουν με κωλοδαχτυλο

δεν έχω επαφές πλέον...σε παρελθοντικό χρόνο ασχολούμουν, τώρα όχι. Υπάρχουν/υπήρχαν αξιόλογα άτομα.

σε αυτό θα συμφωνήσω κ εγώ όταν τρώω "clean" μπορώ να ελέγχω καλύτερα την όρεξη μου , ο καθένας όπως βολευεται :-)

δεν ξέρω αν ισχύει το ο καθένας όπως βολεύεται ή όπως τον βολεύει ο οργανισμός του. 

ξέρω κοπέλα με σώμα bikini level που βάζει και με σαβούρα, ξέρω κοπέλα που βάζει με σαβούρα και δεν έχει κυτταρίτιδα ... γενετικά 

αλλά πάμε με τα νερά αυτόν και να αλλάξουμε το γενετικό κατεστημένο...

Δημητρα δεν εχεις αναγκη εσυ ρε εισαι τουμπανο!!!

Τι να πουμε κ εμεις που χουμε τρελανει και τις ορμόνες μας Χαχα

Τελικα ισως και να μη το γλιτωσα το χειρουργειο... 11-12 Μαΐου θα κανω μπόλικες εξετασεις και θα δουμε. Αν γινει αυτο θα σημαινει κανα μηνα εκτος κ θα εκνευριστω απειρα τωρα που χω βρει και καλες ανασες στο κολυμπι!

Οσο για τα φαγητα, σοβαρα ο καθενας ξερει τα ορια και τα σωματικα και τα πνευματικά του. Εγω επειδη εκανα αυστηρότατη διατροφη περυσι , μετα ξεσάλωσα ..

Τωρα μετα το Πασχα θα παω σε μια φιλη διατροφολογο να μου βγαλει διατροφουλα κ να την εχω πανω απ το κεφαλι μου να με συγκρατει Χαχα

Μια φορά την ευδομάδα θέλει ένα cheat meal σε ότι φάση και να είμαστε. 

δεν εννοώ 4000 θερμίδες σε ένα γεύμα, εννοώ απλά να φάμε ότι θέλουμε φαΐ + γλυκό.

Εγώ το έχω στην μια εκ των 2 leg days που τραβάει ο οργανισμός μάσα. 

Μια φορά την ευδομάδα θέλει ένα cheat meal σε ότι φάση και να είμαστε. 

δεν εννοώ 4000 θερμίδες σε ένα γεύμα, εννοώ απλά να φάμε ότι θέλουμε φαΐ + γλυκό.

Εγώ το έχω στην μια εκ των 2 leg days που τραβάει ο οργανισμός μάσα. 

Ο καθένας δοκιμάζει και βλέπει τι του ταιριάζει 

εγώ πάντα ότι εκτός το είχα, το είχα σε μέρες off από work day

όπως σου είπα εσύ ξέρεις καλύτερα για εσένα αλλα τι εννοείς γυναίκες χωρίς υποστήριξη? σε τι ουσίες αναφέρεσαι?

σε φάρμακα my dear ... από τα πιο ήπια έως και τα πιο δυνατά. Για γυναίκα είναι λίγο επικίνδυνο ειδικά αν ενδιαφέρεται για τεκνοποίηση. 

Προς το παρόν ας μείνουμε στα τεκνά .. σκέτα :D  

ΩΩΩ Μαργαριτόνι, σοβαρά δεν το γλυτώνεις;;; πφφφ μακάρι να ναι σύντομο και ανώδυνο 

Μπα, τα γλυκά δεν τα χω ανάγκη. Για μένα cheat ας πούμε ειναι να κάνω σαγανάκι με γραβιέρα Κρήτης.

με ρακί, τσικουδιά, τσίπουρο ή ούζο συνοδευτικό; :D

ναι και γω γνώρισα ένα πλάσμα που είχε να φάει 15 χρόνια γλυκό 

• Like 1

ΩΩΩ Μαργαριτόνι, σοβαρά δεν το γλυτώνεις;;; πφφφ μακάρι να ναι σύντομο και ανώδυνο

Θα ξερω σε λιγες μερες , δεν τον ειδα αισιόδοξο τον ντοκ αλλα μεχρι τελευταια στιγμη θα ελπιζω !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...