GreekMonkey Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 από χθες έως Δευτέρα κλειστό. Βουρ στην πρωινή αερόβια από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα... βλέπω τα τσουρέκια και σπαράζω μέσα μου σκεπτόμενη της χριστουγεννιάτικες ακολασίες οργίων παρέα με την κ@υλονουτέλλα ... ας όψεται το κορμί για φέτος ... τι κορμί θα παραδώσω στον τίτλο?! σκέφτομαι να κάνω προς το κλείσιμο του πρώτου δεκαημέρου του Μαίου ένα ελεύθερο (ή πίτσα ή μπέργκερ) και μετά ξανά Ιούλιο (μάλλον παγωτό αν δεν μπορέσω να κρατηθώ από τη κατανάλωση ζάχαρης, ειδάλλως κλασικά μπεργκερ ή πίτα ή πίτσα) και μετά ξανά τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου (μπορεί να το συνδυάσω με τη μέρα της υποστήριξης της εργασίας μου, θα αναστηθούν τα χερουβείμ και τα σεραφείμ) καλές εορτές φίλτατοι, φάτε και για μας Ξέχασες να προγραμματίσεις το γεύμα σου σε ένα χρόνο από τώρα.
Demetra_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ξέχασες να προγραμματίσεις το γεύμα σου σε ένα χρόνο από τώρα. ε ναι πρέπει να ξέρω πότε θα κάνω το ελεύθερο, μπαίνουν σε καραντίνα για το επόμενο 6μηνο ..
the other one Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Κώστα, στο στήθος γυμνάζονται οι ώμοι όποτε λογικό μετά να πέφτεις σε απόδοση. Αφού είχαν μείνει πίσω οι ώμοι, ας ξεκινούσες με αυτούς και στήθος μετά. Τότε δεν είναι που δε θα βγαίνει τίποτα; αφού το στήθος χρησιμοποιεί και ώμους αν οι ώμοι είναι dead τι να βγάλεις μετά. Για αυτό δε λένε καλύτερα ό,τι και να κάνεις πρώτα τις μεγάλες μυικές ομάδες και μετά τα μικρά που θα ναι μόνα τους; Εγώ αυτό που κάνω για την ώρα και βλέπω πως δουλεύει αρκετά καλά είναι το στήθος-τρικέφαλοι, πλάτη-δικέφαλοι, πόδια-ώμοι. Γιατί πολλές ασκήσεις στήθους χρησιμοποιούν και τρικέφαλους οπότε το κάνεις δυνατά και μετά κάνεις και τρικέφαλους dedicated και τους αποτελειώνεις όσο πάνε. Η ίδια λογική και πλάτη με δικέφαλα. Ώμους και πόδια όσο το χω προσπαθήσει βλέπω ότι βγαίνει πάντως βέβαια δε κάνω πρέσσα και σκουώτ που θεωρούνται τα πιο δύσκολα αλλά πιάνω κανονικά τους μύες που πρέπει.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ρε δημητρα γιατι τοσο εξτριμ?? Ουτε σε αγωνες να κατεβαινες
wizzy Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Επειδή no pain no gain. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως της Δήμητρας που τα gains είναι εξ ορισμού δύσκολα. Στο "στρατόπεδο" του ποδηλάτου είπαμε, κατάθλιψη. Με βλέπω την πρώτη φορά που θα ανέβω ξανά μετά τις διακοπές να κλαίω, κυριολεκτικά και μεταφορικά... 1
Mikeasdf Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Επειδή no pain no gain. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως της Δήμητρας που τα gains είναι εξ ορισμού δύσκολα. Ε ναι αλλο τα gains και η διατροφη και αλλο να κανεις να φας γλυκο ή κατι που λαχταρας 1 χρονο ξερω γω. Πρεπει να προσεχουμε και το mental health.Νους υγιης.. 1
king2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 από χθες έως Δευτέρα κλειστό. Βουρ στην πρωινή αερόβια από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα... βλέπω τα τσουρέκια και σπαράζω μέσα μου σκεπτόμενη της χριστουγεννιάτικες ακολασίες οργίων παρέα με την κ@υλονουτέλλα ... ας όψεται το κορμί για φέτος ... τι κορμί θα παραδώσω στον τίτλο?! σκέφτομαι να κάνω προς το κλείσιμο του πρώτου δεκαημέρου του Μαίου ένα ελεύθερο (ή πίτσα ή μπέργκερ) και μετά ξανά Ιούλιο (μάλλον παγωτό αν δεν μπορέσω να κρατηθώ από τη κατανάλωση ζάχαρης, ειδάλλως κλασικά μπεργκερ ή πίτα ή πίτσα) και μετά ξανά τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου (μπορεί να το συνδυάσω με τη μέρα της υποστήριξης της εργασίας μου, θα αναστηθούν τα χερουβείμ και τα σεραφείμ) καλές εορτές φίλτατοι, φάτε και για μας Γιατι να στερεισαι τοσο πολυ τα γλυκα?Εγω αυτο που κανω ειναι λιωμενη κουβερτουρα 70+% κακαο με αμυγδαλα μεσα στο φουρνο και γινονται τελεια.Τα τυλιγεις με αλουμινοχαρτο η τα βαζεις στο ψυγειο και εισαι ετοιμη.Το καλυτερο γλυκο χωρις τυψεις. 1
snow22 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εγώ αυτό που κάνω είναι όταν λαχταρώ κάτι να τρώω μόνο μια μπουκιά,πχ τρώνε πίτσα οι φίλοι θα δαγκώσω μια η σοκολάτα,θα φάω μια σειρά
TEOKOS Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Σήμερα το γυμναστήριο άνοιγε 10π.μ. Βαρέθηκα να περιμένω και πλακώθηκα καμιά ώρα στα push ups και κοιλιακούς. Μού έφυγαν οι τύψεις. 1
Demetra_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γιατι να στερεισαι τοσο πολυ τα γλυκα?Εγω αυτο που κανω ειναι λιωμενη κουβερτουρα 70+% κακαο με αμυγδαλα μεσα στο φουρνο και γινονται τελεια.Τα τυλιγεις με αλουμινοχαρτο η τα βαζεις στο ψυγειο και εισαι ετοιμη.Το καλυτερο γλυκο χωρις τυψεις. εγώ και συ δεν είμαστε το ίδιο ώστε να αποτελέσουμε προϊόν σύγκρισης. ο δικός μου ο μεταβολισμός είναι τζούφιος
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Παίδες να ευχηθω σε ολους καλη Ανασταση και καλο πασχα!!! Καλη ορεξη σ οσους θα χλαπάκιασουμε , και καλα κουραγια στους υπόλοιπους! 3
Vapir Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλές μάσες κ αφήστε τις τύψεις στην άκρη , αν ηταν να νιώθουμε εμείς τύψεις όλοι οι άλλοι τι έπρεπε να κάνουν ?? have fun το συμπέρασμα μου μετά απο χρόνια είναι πως καλύτερα να μην στερείσαι τίποτα κ απλά να έχεις μέτρο παρά να ξεσπάς σε ακρότητες. Θυμάμαι ένα πάσχα που είχα να φάω γλυκό πάνω απο χρόνο , ήμουν σε μια συνεχή κατάσταση low carb εκείνο το χρόνο και όταν ήρθε η ώρα έφαγα σε μια μέρα 50-60 πασχαλινά κουλούρια , 2 τσουρέκια ολόκληρα απο τα μεγάλα με μερέντες ,παγωτά κ εγώ δεν ξέρω τι, κόντεψα να ξεράσω ,όλη μέρα μάσαγα. Αυτό μόνο υγειηνό δεν είναι και για το σώμα κ για την ψυχή και το θεωρώ κ counterproductive. Εγώ βέβαια δεν ένιωθα τότε τύψεις αλλα τάση για εμετό . 7
Demetra_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ε ναι αλλο τα gains και η διατροφη και αλλο να κανεις να φας γλυκο ή κατι που λαχταρας 1 χρονο ξερω γω. Πρεπει να προσεχουμε και το mental health.Νους υγιης.. μίλησα εγώ για χρόνο;;;;; μια φορά το μήνα θα τρώω ένα γεύμα. γιατί είδα πως το σώμα μου ρουφάει και κρατάει ... δεν καίει... τι να κάνω δλδ αφού έτσι γεννήθηκα... καλές μάσες κ αφήστε τις τύψεις στην άκρη , αν ηταν να νιώθουμε εμείς τύψεις όλοι οι άλλοι τι έπρεπε να κάνουν ?? have fun το λες από την άποψη του άντρα....για έλα και από την πλευρά της γυναίκας να σε δω πως κόβεις ... εκτός και αν είσαι ευνοημένη εκ φύσεως ή κινείσαι χημικά ... γιατί και γω τον εύκολο τον δρόμο τον ξέρω, αλλά δεν γεννήθηκα για τα εύκολα ... 1
Captn Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 μίλησα εγώ για χρόνο;;;;; μια φορά το μήνα θα τρώω ένα γεύμα. γιατί είδα πως το σώμα μου ρουφάει και κρατάει ... δεν καίει... τι να κάνω δλδ αφού έτσι γεννήθηκα... το λες από την άποψη του άντρα....για έλα και από την πλευρά της γυναίκας να σε δω πως κόβεις ... εκτός και αν είσαι ευνοημένη εκ φύσεως ή κινείσαι χημικά ... γιατί και γω τον εύκολο τον δρόμο τον ξέρω, αλλά δεν γεννήθηκα για τα εύκολα ... μηπως εισαι σε καποιο φορουμ που ασχολειται με την σωματοδομηση?
revolver1990 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλές μάσες κ αφήστε τις τύψεις στην άκρη , αν ηταν να νιώθουμε εμείς τύψεις όλοι οι άλλοι τι έπρεπε να κάνουν ?? have fun Αναμένεται τρελό μαμ μαμ. Άρχισα από σήμερα με μια αυτοσχέδια πιτσάρα. Έχω πάρει τα πάνω μου με αυτά που μου λέει και ένα παλουκάρι φιτνεσάς για τα γενετικά μου και τρώω αβέρτα!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις