Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Γω πάντως ούτε Κυριακή του Πάσχα δε θα κάτσω. Ενα ΤΑΒΑΤΑ έτσι για να χωνευτεί καλυτερα το κρέας θα το χτυπήσω. :)

Αποφάσισα να ακολουθήσω το σπλιτ του Μαους. Στήθος ώμοι, πλάτη χέρια, πόδια. Αλλα χωρίς κενό ανάμεσα ωστε να κάνω κάθε μυική ομάδα δις τη βδομάδα.

Εγώ ξεκινάω στήθος πλάτη,πόδια,χέρια ώμοι

Θέλω να βάλω τα πόδια μόνα τους και υστερω συγκριτικά στα χέρια και τους ώμους

Γιάννη τρις μήνες έκανα και εγώ αυτό το Σπλίτ,στους ώμους έμπαινα με πολύ λίγα κιλά γτ ήμουν ψόφιος με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω,δεν ταίριαξε σε εμένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από χθες έως Δευτέρα κλειστό. Βουρ στην πρωινή αερόβια από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα... 
βλέπω τα τσουρέκια και σπαράζω μέσα μου σκεπτόμενη της χριστουγεννιάτικες ακολασίες οργίων παρέα με την κ@υλονουτέλλα ... 
ας όψεται το κορμί για φέτος ... τι κορμί θα παραδώσω στον τίτλο?! 
σκέφτομαι να κάνω προς το κλείσιμο του πρώτου δεκαημέρου του Μαίου ένα ελεύθερο (ή πίτσα ή μπέργκερ) και μετά ξανά Ιούλιο (μάλλον παγωτό αν δεν μπορέσω να κρατηθώ από τη κατανάλωση ζάχαρης, ειδάλλως κλασικά μπεργκερ ή πίτα ή πίτσα) 
και μετά ξανά τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου (μπορεί να το συνδυάσω με τη μέρα της υποστήριξης της εργασίας μου, θα αναστηθούν τα χερουβείμ και τα σεραφείμ)

καλές εορτές φίλτατοι, φάτε και για μας 

Αποφάσισα να ακολουθήσω το σπλιτ του Μαους. Στήθος ώμοι, πλάτη χέρια, πόδια. Αλλα χωρίς κενό ανάμεσα ωστε να κάνω κάθε μυική ομάδα δις τη βδομάδα.

Αυτο δεν ειναι ο ορισμος της υπερπροπονησης?

η υπερπροπόνηση  είναι σχετική..

κάθε οργανισμός έχει διαφορετικό fail 

αν δεν δοκιμάσει δεν θα ξέρει...

εγώ με μυική ομάδα προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα και με drop του εμετού έχω δει για πρώτη φορά πέραν του καψίματος και πρηξίματα (για μυικά κέρδη δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι γυναίκα γαρ) 

Την υπερπορπονηση την αντιλαμβάνεσαι με ποσο χρονο με τα την γυμναστικη θα συνελθεις, θα πεσουν οι παλμοι της καρδια στα φυσιολογικά της

εμένα αύριο ανοίγει 12 και θα γίνεται της πόρνης , σιγά μη μπω Πάτρα μεγαλοπαρασκευιάτικα να περιμένω λεωφορείο καμια ώρα στην καλύτερη , έχω spin , έχω πολυόργανο , κλαιν , έτσι κ αλλιώς τα έβγαλα όλα μέσα στην εβδομάδα.
Αν δεν είχα πρόβλημα με τα νεύρα μου θα έκανα ένα off 3-4 μέρες έτσι για το καλό αλλα αν κάνω off θα σκοτωθώ με κόσμο  :-)

• Like 1

Ενταξει το βλεπεις αλλιως το βλεπω αλλιως. Δεν θα γινει κατι αν διαφωνησουμε. Ουτε θα ανοιξουν αυτα που ναι κλειστα, ουτε θα κλεισουν οποια ειναι ανοιχτα

Με την ιδια λογικη δεν επρεπε να κλεινει τιποτα, ουτε σουπερ μαρκετ, ουτε κρεοπωλεία.

Na κλεινουν αλλα για 2 μερες ,και μετα να εχουν ενα ωραριο[για τους καμμενους ναι].

Εμενα Απο αυριο μεχρι και την Τεταρτη θα ειναι κλειστα.Γιατι ετσι .Στο crossfit τα παιδια κλεινουν μονο την Κυριακη ,και τις αλλες μερες ειναι ανοιχτα αλλα για καποιες ωρες [2-8 το απογευμα].Θεωρω οσοι κλεινουν τοσες μερες ειναι απαραδεκτοι.Δεν αγοραζω κατι ,εχω συνδρομη ,δεν μπορεις να κλεινεις τοσες μερες,και αν Ναι ,να ενημερωσεις οταν φτιαξω συνδρομη οτι αυτες τις περιοδους θα κλεινω τοτε]

Ενταξει μαους δεν θα γινει και τριτος γι αυτο το θεμα. Οποιος θελει να χτυπηθεί, ας βρει ενα να παει σαν επισκεπτης.

Δευτερη μερα του πασχα κλειστα, τριτη πρωτομαγια κλειστα, πασχα κλειστά ανθρωποι ειναι και αυτοι, οικογενειες εχουν. δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι ειναι στα παπαρια τους και θα που να ο μακακας γυμναστης εκλεισε.

Σε μας κλεινει αυτες τις μερες γιατι ειναι θρησκεια, πατρις οικογένεια, αλλα τις μερες που χάνεις τις συμπληρωνει. Δεν στις τρωει ετσι

Ο γρηγορης ,εβερεστ θα ειναι κλειστα?Περιπτερα?

Φαντασου τωρα και μιλαμε για αλυσιδα που μπορει να την κλεισει τελειως γιατι πας να αγορασεις κατι εκεινη την στιγμη,δεν χρωστας κατι.Και ειναι ανοικτο.Και κλεινεις κατι που εχεις συνδρομη?Ειναι σαν να μου λες ,Ο Οτε Tv θα μεινει κλειστο για καποιες μερες γιατι τα παιδια στους σερβερ πηγανε να φανε.

Αυτος στο crossfit γιατι δεν ειναι κλειστος?Γιατι σεβεται τα 60 ευρω που του σκαω τον μηνα[ή μαλλον του τα εσκαγα].Απλα σου λενε τωρα,100 ευρω [αλλα 50 ευρω]τον χρονο δινεις ,θα σε κανω οτι γουσταρω ,και βγαλε αχνα κιολας.

• Like 4

Na κλεινουν αλλα για 2 μερες ,και μετα να εχουν ενα ωραριο[για τους καμμενους ναι].

Εμενα Απο αυριο μεχρι και την Τεταρτη θα ειναι κλειστα.Γιατι ετσι .Στο crossfit τα παιδια κλεινουν μονο την Κυριακη ,και τις αλλες μερες ειναι ανοιχτα αλλα για καποιες ωρες [2-8 το απογευμα].Θεωρω οσοι κλεινουν τοσες μερες ειναι απαραδεκτοι.Δεν αγοραζω κατι ,εχω συνδρομη ,δεν μπορεις να κλεινεις τοσες μερες,και αν Ναι ,να ενημερωσεις οταν φτιαξω συνδρομη οτι αυτες τις περιοδους θα κλεινω τοτε]

Ο γρηγορης ,εβερεστ θα ειναι κλειστα?Περιπτερα?

Φαντασου τωρα και μιλαμε για αλυσιδα που μπορει να την κλεισει τελειως γιατι πας να αγορασεις κατι εκεινη την στιγμη,δεν χρωστας κατι.Και ειναι ανοικτο.Και κλεινεις κατι που εχεις συνδρομη?Ειναι σαν να μου λες ,Ο Οτε Tv θα μεινει κλειστο για καποιες μερες γιατι τα παιδια στους σερβερ πηγανε να φανε.

Αυτος στο crossfit γιατι δεν ειναι κλειστος?Γιατι σεβεται τα 60 ευρω που του σκαω τον μηνα[ή μαλλον του τα εσκαγα].Απλα σου λενε τωρα,100 ευρω [αλλα 50 ευρω]τον χρονο δινεις ,θα σε κανω οτι γουσταρω ,και βγαλε αχνα κιολας.

αυτό δεν ισχύει μόνο στις εορταστικές περιόδους, ισχύει και σε καλοκαιρινή σεζόν που το βρίσκω αισχρό...

ειδικά όταν δεν υπάρχει πτώση των τιμών με τη μείωση των παροχών. ναι,  για μένα είναι μείωση παροχής όταν τους θερινούς μήνες μου κλείνεις τη Κυριακή και μειώνεις ωράριο Σαββάτου.(χειμερινούς λειτουργεί Κυριακή και έχει διευρυμένο ωράριο το Σάββατο)

• Like 1

Τι ειναι αυτά ρε φίλε μια βδομάδα κλειστό δεν υπάρχει αυτό , ουσιαστικά του κόβεις την γυμναστική του άλλου

για τους αρχάριους θα το κάνουν δεν εξηγείται αλλιώς , μήπως βαρεθούνε να ξανά αρχίσουν μετά από μια βδομάδα και το κόψουν τελείως  .. !

---

τα σοβαρά γυμναστήρια που σέβονται τους πελάτες τους  κλείνουν μια αντε το πολύ δυο μερες !

τις άλλες μέρες αντε να ελαττώσουν λίγο τις ωρες λειτουργίας ..

Και σημερα ηταν ανοιχτο μονο μεχρι τις 7 το απογευμα,χαρη μας εκανε.  :devil:  Μολις ληξει η συνδρομη μου,εχω αποφασισει να φυγω ,θα παω σε αλλο απο Αυγουστο.

• Like 3

Κάθε μυική ομάδα θα προπονείται ανα 72 ώρες, όποτε ολα κομπλέ εκεί. Αν αναφέρεσαι στο ότι θα κάνω βάρη κάθε μέρα (βάλε και την αεροβικη), ειναι θέμα συνήθειας.

Κώστα, στο στήθος γυμνάζονται οι ώμοι όποτε λογικό μετά να πέφτεις σε απόδοση. Αφού είχαν μείνει πίσω οι ώμοι, ας ξεκινούσες με αυτούς και στήθος μετά.

• Like 1

Εγώ οταν πηγα και γραφτηκα μου πε Χριστούγεννα πασχα καλοκαιρι για τοσες μερες ειμαι κλειστα, οσο ειμαι κλειστα τις μερες δεν τις χανεις.

Ηξερα οτι θα κλεισει. Τωρα αν σε αλλα γυμναστηρια δεν εξηγουνται απο την αρχη τι να πω, αν τις μερες που χανεται γινονται γαργαρα, ε μαλλον εκει σε κοροϊδεύουν και πρεπει να ψαξεις για άλλο.

Και γω θα γουσταρα σήμερα να παω γυμναστήριο εξαλλου σπιτι καθομαι μονος, η γυναικα δουλεύει, αλλα αφου ειναι κλειστο δεν μπορώ να κανω αλλιως.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...