the other one Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 εγώ 1 λεπτό διάλειμμα κάνω πολυ είναι; σκέφτομαι πως αν κάνω λιγότερο δε θα μπορώ να τα βγάζω και θα πρέπει να μειώνω το βάρος είναι καλύτερα έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 όχι καλά κάνεις κ εγώ στα squat για παράδειγμα κάνω 10-20 sec διάλειμα αλλα εγώ προπονούμαι διαφορετικά απο εσάςφυσικά δεν μειώνω το βάρος , πρέπει να έχεις συνηθήσει να προπονήσε έτσι αλλιώς θα χρειαστεί κ να μειώσεις το βάρος και θα σου χαλάσει κ όλη η προπόνηση αφου το πιθανότερο θα σου έρθει να ξεράσεις ή τουλάχιστον ζαλάδα. Σε όσους το δοκίμασα π κάναμε μαζί προπόνηση αυτό έπαθαν , ακόμα κ ένας φίλος π πίστευα πως δεν θα έχει πρόβλημα.όλα είναι θέμα συνήθειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέχρι να το συνηθίσω μείωνα επαναλήψεις, όχι βάρος. Θέλει 3-4 βδομάδες προσαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Νταξει μωρε και το φαγητο μια ιδεα ειναι και να μην τρως δεν τρεχει τιποτα .Εγω χτες ειχα βγει με παρεα σε μπαρ με finger food ολοι επιναν /τσιμπαγαν εγω κοιταγα . Μια χαρα ζωαρα 5 μηνες εμειναν ακομα, σιγα θα ξαναφαω . Ιn other news cafe asap ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καλύτερα φάλαγγα παρά αυτό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μλκς, πετάω αύριο για Αθήνα, συνειδοτοποίησα ότι θα κάνω να καβαλήσω ποδήλατο 2 εβδομάδες και με 'χει πιάσει κατάθλιψη... Ούτε ένα "σεντόνι" της προκοπής δεν μπορώ να γράψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έκανα προπόνηση kick boxing χτες μετά από ποσά χρόνια (3..?) Ποναω ολόκληρος γαμω. Τι καλά να είχε στο gym μου να έκανα μία φορά την ευδομαδα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Έκανα προπόνηση kick boxing χτες μετά από ποσά χρόνια (3..?) Εγώ αυτόν τον καιρό κάνω σάκο σχεδόν καθημερινά, είχε έρθει πρν κάτι μερες ενας φίλος που παλιά ήταν πολύ καλός αλλά είχε να κάνει πολλά χρόνια kick και ήταν όλο ''αχχ το χέρι μου , αχ το πόδι μου'' στο 5λεπτο τα έφτυσε πολύ ζόρι αν τα αφήσεις ! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από Mau-Maus 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι αντοχή έχεις μετά 2 λεπτά στο 100% στο σάκο είσαι νεκρος. Ή διάφορα είναι στο τι θα καταφέρει να βγάλει ο καθένας στο 100%. Εγώ την εβγαλα την προπόνηση και ήταν αρκετά σκληρή (συνδυασμός kick με πολύ γυμναστική με κυκλικές κτλ χωρίς διαλλειματα) Θα ήθελα να κάνω όμως κάθε εβδομάδα.. Σε κάνα δυο μήνες θα την εβγαζα ποιο άνετα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τι τρώει "Το Βουνό"! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχοντας δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης με ΤΑΒΑΤΑ, θεωρούσα ότι το στατικό ποδήλατο (όπου άλλωστε στήθηκε η συγκεκριμένη μέθοδος) ήταν η καλύτερη. Ίσως και να ειναι. Αλλα η δυσκολότερη ειναι τα σπριντ. Μετά την τεταρτη επανάληψη νόμιζα πως θα πεθάνω -υπόψην κάνω ΤΑΒΑΤΑ με ποδήλατο κάθε μετά έτσι, δεν είμαι κανας άβγαλτος. Όποτε κερκυραιε, άμα θες να τα δεις ολα, ξέρεις τι να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν και μου λείπει δεν αντέχω πιά. Σε κάθε προπόνηση κάποτε ,εκτός από την κυκλική έβγαζα άνετα 2 τρίλεπτα kumite (sparring) Πέρισυ που δοκίμασα στο kumite(κούραση,αδρεναλίνη,χτυπήματα στο διάφραγμα) , αποδυτήρια----> εμετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ναι μαους. Ο σακος ειναι παρα πολυ ζορικος. Το vid που εβαλες ειναι τα ευκολα, το ζορι ειναι το freestyle, στο οποιο ο σακος κουνιεται (πολυ). Εκει πρεπει να κουνιεσαι και εσυ για να εχεις σωστη αποσταση, σε αλλη περιπτωση θα σε χτυπισει ο σακος. Αυριο, εαν περασει ο πονος απο τους δικεφαλους, θα ανεβασω βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://www.gazzetta.gr/plus/article/913439/ayta-poy-troei-kathimerina-voyno-toy-game-thrones-tha-se-kanoyn-na-sihatheis-fagito-vid-pic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Παιδια στο γυμναστηριο που πατε,ποσες μερες θα ειναι κλειστα τωρα στις γιορτες? (Απο ποτε μεχρι ποτε.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις